Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 15, 2024, 23:34:53

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 17 18 [19] 20 21 ... 30   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: СВАТБА ВЪВ ВАРНА - 9 част  (Прочетена 181498 пъти)

vilenceto
Професор
Публикации: 409

Моят сватбен албум

« Отговор #270 -: март 09, 2011, 17:41:14 »

Бравооо magyyy!Дано сте много доволни!Бижу са страхотни! heart
Бижу правиха и моята украса в ресторанта. Албена е много мила и разбрана жена  Bravo
Въпреки че милото, на една от срещите с нея, се държа отвратително с мъжките си идеи за пестене от сватбена украса, тя запази самообладание и запази добрия тон, а на мен ми идваше направо да го убия.  blum
Активен
anelcka80
Сватбен ГУРУ
Публикации: 859

Моят сватбен албум

« Отговор #271 -: март 09, 2011, 18:45:17 »

Аз също мога само позитивни неща да споделя. Гласувам с две ръце  good
Активен
bergeria
Сватбен ГУРУ
Публикации: 705

Моят сватбен албум

« Отговор #272 -: март 09, 2011, 20:28:53 »

Тъй като съм приятелка с Аби не знам дали е удачно да я похваля, но тя е човек, който наистина прави всичко възможно да направи празника на всяка булка уникален, прекрасен и незабравим.
Активен
bergeria
Сватбен ГУРУ
Публикации: 705

Моят сватбен албум

« Отговор #273 -: март 09, 2011, 20:59:35 »

Та като съм почнала да хваля я да продължа. В неделя на 6 март бях кума и искарахме един страхотен празник. Затова искам да благодаря за страхотния купон и невероятния професионализъм на Дж Дидо, който без съмнение препоръчвам с 2 ръце на всяка бъдеща булка. Също така да благодаря и на Нуши и Боби, за това , че ни накараха да се отпуснем пред камерата и обектива и ни превърнаха във фотомодели smile. Благодаря и за страхотната атмосфера и обслужване на ресторант Термал и в частност на Вили. А за Албенка от Бижу вече казах в предния пост.  give_rose за всички
Активен
Babyfreak
Любопитен
*
Публикации: 39

Моят сватбен албум

« Отговор #274 -: март 09, 2011, 22:45:08 »

Здравейте, и аз съм една от бъдещите булки. От доста време само чета какво пишете. Сега за първи път пиша и аз smile  Благодарна съм на всички, защото много от нещата тук ми помогнаха в моята подготовка, въпреки че има още много неща, които да свърша, а времето доста напредва. Нашата дата е седми май blush

shanny видях, че търсиш зелен перлен картон, ако все още не си намерила, кажи да ти пиша на лични къде има такъв.  Wink
Активен
Boryana_Nik
Новак
*
Публикации: 9

« Отговор #275 -: март 10, 2011, 08:07:17 »

Момичета да се похваля и аз вече имаме запазена дата и час за ритуална зала и църква. Успяхме да запазим и ресторанта и DJ и фотограф и оператор  Bravo До тук всичко върви като по вода, но ни остават още много задачки, а и имаме още много време give_rose
Сега проучвам сватбените агенции, защото аз не съм от хората, които могат сами да се оправят с останалата организация. И затова реших да не си създавам излишни нерви  smile
Активен
Hekseskud
Професор
Публикации: 357

Моят сватбен албум

« Отговор #276 -: март 10, 2011, 10:13:43 »

Момичета, и аз да се включа по темата:) След като премина еуфорията от гражданския брак започват да стягам майското събитие.
Имаме ресторант, DJ, фотограф и запазена църква. В момента започвам да мисля върху детайлите свързани с поканите и украсата. Виждам, че сте коментирали агенция Бижу във Варна доста. Аз ще правя доста неща от украсата, но може и да се поинтересувам от професионални услуги по-късно, така че ако някой има мнение и за други агенции във Варна, които да работят на разумни цени - ще се радвам да споделите!
Активен
magyyy
Ентусиаст
**
Публикации: 96

Моят сватбен албум

« Отговор #277 -: март 10, 2011, 11:41:22 »

Има ли някоя бъдеща или бивша булка, която да си е шила рокля скоро тук във Варна? Ако може малко препоръки,мнения и цени?
Аз естествено се колебая много точно за най-вълнуващата част- избора на рокля и не знам защо не искам да бързам. Впрочем съм си избрала един модел, но искам да пробвам и други, за да съм на 100% сигурна, че избора ми е правилен.
Активен
anelcka80
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #278 -: март 10, 2011, 11:58:13 »

magyyy аз лично имах позитивни впечатления като обслужване и качество от Холидей и Холидей Сона. Във вторият бутик си ших роклята и мога да кажа- 20 години традиции и много добри моделиери си имат предимството...
Активен
Jorjeta
Сватбар
Публикации: 180

« Отговор #279 -: март 10, 2011, 12:55:15 »

До ОКРБ има един малък бутик "Casabianca" мисля се казваше...ших сисватбената рокля от там миналата година по това време...става уникално красива, момичетата са много мили и съм изключително доволна от тях  Bravo
Активен
Destiny
Ентусиаст
**
Публикации: 135

« Отговор #280 -: март 10, 2011, 13:07:28 »

Jorjeta, а как са Casa Bianca откъм цени?
Аз съм си ги харесала отдавна... имат много различни модели и много ми станаха симпатични миналата Коледа, когато витрината им беше украсена с една елха, на която вместо играчки имаше закачени малки младоженски костюмчета и малки булчински роклички. Уникални бяха!! Постоянно минавах да ги гледам.  blum
Активен
Jorjeta
Сватбар

« Отговор #281 -: март 10, 2011, 13:21:19 »

Ами моята рокля...която беше голяма струваше около 700 лв. Тук може да се види. Наистина моделите им са различни от всички останали и момичетата са доста мили и отзивчиви  good
Активен
Destiny
Ентусиаст
**
Публикации: 135

« Отговор #282 -: март 10, 2011, 14:25:28 »

Wow, роклята ти е страхотна!!
Снимките също. smile
Активен
anelcka80
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #283 -: март 10, 2011, 14:36:57 »

Oh my ... Oh my ... Oh my ... Oh my ... Oh my ...  всичко е супер!!!!!!!
Активен
Jorjeta
Сватбар

« Отговор #284 -: март 10, 2011, 14:52:32 »

Благодаря, момичета  give_rose...роклята я имаше готова ушита и просто ми я ушиха моя размер...а за снимките...без коментар  heart
Активен
Страници: 1 ... 17 18 [19] 20 21 ... 30   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: