Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
април 17, 2025, 06:52:17
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Приготовления за сватбения ден
>
Организация на сватбата
(Модератори:
fiibi_bg
,
Капризче
) > Тема:
СВАТБА ВЪВ ВАРНА - 9 част
Страници:
1
...
14
15
[
16
]
17
18
...
30
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: СВАТБА ВЪВ ВАРНА - 9 част (Прочетена 188866 пъти)
pinkbird
Професор
Публикации: 415
Отг: СВАТБА ВЪВ ВАРНА - 9 част
«
Отговор #225 -:
февруари 20, 2011, 10:06:13 »
polilqshka
, последните 2 уикенда и аз обикалях по магазините. Какъв бюджет си си определила за рокля?
Аз бях учудена от цените по магазините, защото от това, което съм виждала по сайтовете, имах психическа нагласа за 1000+. Всъщност се оказа, че има рокли на съвсем прилични цени. Повечето, които пробвах бяха в рамките на 500-600лв. Тези ми бяха по вкуса. Естествено имаше и по-евтини и по-скъпи. Във всички магазини директно си казвах какъв ми е бюджета, за да не ми вадят скъпи модели, които не мога да си позволя, пък дори и да е перфектната за мен рокля. На някой места се оказа, че нямат толкова скъпи модели, колкото горната ми граница
Примерно в "Чар" има рокли по около 300-400лв, но на мен лично не ми харесаха - нито модели, нито платове. В "Алба" също мисля, че са по-евтини, там цените не ги загледах. Във "Ванила" имаше моделчета по 380лв. Ако искаш пиши ми на ЛС и ще ти обясня по-подробно къде как вървят цените и за типове модели. Защото различните типове рокли варират в различни ценови диапазони.
За показания от
маги
сайт нищо не могат да коментирам. Една част от снимките обаче са свалени от разни сайтове за булчински рокли. Виждала съм ги на доста места. Ето тази например съм я виждала на няколко други места. Незнам дали може да се очаква това, което е на снимките.
Надявам се информацията в сайта да е коректна.
Активен
shanny
Ентусиаст
Публикации: 125
«
Отговор #226 -:
февруари 20, 2011, 12:18:50 »
Не искам да правя реклама, но моята рокля е от Грънчаров и Син и там цените са много добри, а и моделите лично на мен ми харесват много....
Активен
Bishkotski
Ентусиаст
Публикации: 101
«
Отговор #227 -:
февруари 20, 2011, 17:19:45 »
Цитат на: pinkbird в февруари 20, 2011, 10:06:13
..... В "Алба" също мисля, че са по-евтини, там цените не ги загледах. .....
Моята рокля беше от там, около 350 (ако не и по-малко) излезе, сравнително това, което си бях представяла (аз си нарисувах модела), булото от тях подарък. Поради промяната във формите ми (отслабвах), я преправяха 2-3 пъти, доволна съм от вниманието и като цяло, препоръчвам
.
Активен
pinkbird
Професор
«
Отговор #228 -:
февруари 20, 2011, 17:30:57 »
Момичета, само искам да уточня, че с написаното в предния ми пост, не искам да ангажирам никого с мнението си.
Свят голям, хора разни, това което аз харесвам, може да не хареса на друг и обратното. Вкусът е много субективно нещо
Затова препоръчвам на всички, които сега започват да търсят рокля, да обиколят всички магазини, да не се ограничават с 2-3 магазина и да пробват много модели и съм сигурна, че всяка една от нас ще намери своята рокля.
Поне избор има
Активен
red_roses
Професор
«
Отговор #229 -:
февруари 21, 2011, 10:09:19 »
shanny
, моята също беше от Грънчаров и Син. Цените са нормални , моделите хубави , всяка абитуриентска рокля може да се ушие и като булчинска. Могат да се правят комбинации от рокли , моята беше една на манекена , а после стана съвсем друга
. Направо дето се казва моделът си е мой
. Тази година ми е много интересно каква им е колекцията , трябва да вляза аз в сайта им да погледна. Разкажи твоята какво представлява горе долу. Забравих да кажа , че момичето , което работи в магазина ми стана много симпатична и голям лаф падаше с нея.
Активен
magyyy
Ентусиаст
Публикации: 96
«
Отговор #230 -:
февруари 21, 2011, 11:49:40 »
Момичета, за агенцията, към която съм пуснала линк мога да кажа само,че собственичката е приятелка на моя позната и тя ми я препоръча, но гаранция не мога да дам. Агенцията се намира в Шумен,поне е близко. Аз им писах мейл и ми казаха,че роклите се шият по поръчка и ги нямат в наличност, по-добре се свържете с момичето и разпитвайте на воля.
В събота, да се похваля, пробвах рокли, но само в Алегра-много красиви рокли,хубави платове,страхотно отношение-друго не мога да кажа, но цените ми дойдоха в повече,някои по-точно. Ходих и до Алба и там ми обявиха цена от 380лв за роклята,която искам(показах им снимка на модела). Мисля да отида и до бутик Боряна, който се намира в една от уличките на Червения площад(Генерал Столипин) и да проверя и там. Не мисля,че цената ще се различава съществено, но дали качеството и модела ще отговарят на моите изисквания?! Но въпроса ми е дали някой може да сподели впечатления,мнения, опит с шиенето на булчинска рокля?
Активен
bebepati
Регистриран
Публикации: 6
«
Отговор #231 -:
февруари 21, 2011, 12:51:39 »
Здравейте момичета
И аз като една бъдеща булка до скоро имах този "проблем" с роклята. Моята рокля ще е от Алегра. Аз си занеох модела и готово. Ще ми го направят. Предлагат ти различни варианти на модели и цени. Страхотно отношение имат към клиентите си.
Останах и с добри впечатления относно отношението към клиентите от булчинска къща "Десислава". Ролите са между 500 - 700лв.
Активен
shanny
Ентусиаст
«
Отговор #232 -:
февруари 21, 2011, 13:29:45 »
red_roses, моята също е по модел от основната им колекция, но с добавки "за разкош" от мен - така че модела мога и аз да кажа, че си е мой (и на мама)
Роклята с доста корекции от оригинала, було и връхна дреха /която може би ще откажем/ ще ни излезе около 500 лв. Ние отложихме малко шева, защото в началото сватбата ни щеше да е март, а сега е юни, така че сега тепърва ще ходя на нови мерки /не искам да си помисля в каква депресия ще попадна като видя сравнението на мерките ми от октомври и сега, че съм покачила няколко килца зимата
/
Всеки си има вкус, естествено, така че това, което ми е харесало на мен не означава, че ще хареса и на другите съфорумки, но от всички обиколени магазини ми направиха най-добро впечатление - платовете им, моделите, готовността им всичко да направят. А и продавачката наистина е много готина...
Моята от съображения за сигурност
не я издавам още - пълна тайна... Нищо, че ходихме с любимия да гледаме за покани там и оригиналния модел на роклята беше на един манекен зад него
)) ама нали моята ще е различна ..... и аз тръпна от очакване как ще се получи, ама ще почакам месец-два, че както пълнея през зимата да не се окаже, че юни няма да мога да я надена
Активен
bebepati
Регистриран
Публикации: 6
«
Отговор #233 -:
февруари 21, 2011, 14:45:36 »
Момичета знаете ли къде правят пиле за кума
Активен
red_roses
Професор
«
Отговор #234 -:
февруари 21, 2011, 18:45:25 »
shanny
, и аз качих 3 кг преди сватбата и роклята на гърба малко ми се набираше ама какво да се прави... зима
.
Активен
polilqshka
Любопитен
Публикации: 28
«
Отговор #235 -:
февруари 21, 2011, 19:15:05 »
Цитат на: magyyy в февруари 21, 2011, 11:49:40
Момичета, за агенцията, към която съм пуснала линк мога да кажа само,че собственичката е приятелка на моя позната и тя ми я препоръча, но гаранция не мога да дам. Агенцията се намира в Шумен,поне е близко. Аз им писах мейл и ми казаха,че роклите се шият по поръчка и ги нямат в наличност, по-добре се свържете с момичето и разпитвайте на воля.
В събота, да се похваля, пробвах рокли, но само в Алегра-много красиви рокли,хубави платове,страхотно отношение-друго не мога да кажа, но цените ми дойдоха в повече,някои по-точно. Ходих и до Алба и там ми обявиха цена от 380лв за роклята,която искам(показах им снимка на модела). Мисля да отида и до бутик Боряна, който се намира в една от уличките на Червения площад(Генерал Столипин) и да проверя и там. Не мисля,че цената ще се различава съществено, но дали качеството и модела ще отговарят на моите изисквания?! Но въпроса ми е дали някой може да сподели впечатления,мнения, опит с шиенето на булчинска рокля?
magyyy, и аз в събота пробвах няколко рокли в Алегра..наистина бяха страхотни, платове, дантели, шев..но цените ме притесниха определено.Вторник продължавам обиколките, сигурна съм, че има красоти и на по-ниски цени :)Ще споделя опит после.Успех в търсенето
Активен
magyyy
Ентусиаст
Публикации: 96
«
Отговор #236 -:
февруари 22, 2011, 13:52:29 »
Някой поръчвал ли е покани от сайта
http://kupi.mechti.org/default/svatbeni-aksesoari.html
??? Харесахме си там едни папирусчета, но се притеснявам като поръчвам по интернет,иначе цената е доста изгодна. Някъде във Варна,ако знаете къде мога да си поръчам покани тип папирус на изгодни цени моля да сподели
Активен
shanny
Ентусиаст
«
Отговор #237 -:
февруари 22, 2011, 16:45:50 »
каталози с покани има в почти всички сватбени магазини около гражданското, но лично на мен нищо не ми хвана окото и реално ние ще си ги правим сами. ако някой има нужда от инфо за материали и идеи с удоволствие ще споделя - в последните седмици изръчкахме цяла Варна, така че долу горе имам инфо къде какво има
Активен
kapri
Любопитен
Публикации: 25
«
Отговор #238 -:
февруари 23, 2011, 22:48:59 »
Здравей,
тази рокля, която си публикувала е наистина много хубава. Би ли ми казала къде си я виждала,сайт или пък на коя фирма е
Цитат на: pinkbird в февруари 20, 2011, 10:06:13
polilqshka
, последните 2 уикенда и аз обикалях по магазините. Какъв бюджет си си определила за рокля?
Аз бях учудена от цените по магазините, защото от това, което съм виждала по сайтовете, имах психическа нагласа за 1000+. Всъщност се оказа, че има рокли на съвсем прилични цени. Повечето, които пробвах бяха в рамките на 500-600лв. Тези ми бяха по вкуса. Естествено имаше и по-евтини и по-скъпи. Във всички магазини директно си казвах какъв ми е бюджета, за да не ми вадят скъпи модели, които не мога да си позволя, пък дори и да е перфектната за мен рокля. На някой места се оказа, че нямат толкова скъпи модели, колкото горната ми граница
Примерно в "Чар" има рокли по около 300-400лв, но на мен лично не ми харесаха - нито модели, нито платове. В "Алба" също мисля, че са по-евтини, там цените не ги загледах. Във "Ванила" имаше моделчета по 380лв. Ако искаш пиши ми на ЛС и ще ти обясня по-подробно къде как вървят цените и за типове модели. Защото различните типове рокли варират в различни ценови диапазони.
За показания от
маги
сайт нищо не могат да коментирам. Една част от снимките обаче са свалени от разни сайтове за булчински рокли. Виждала съм ги на доста места. Ето тази например съм я виждала на няколко други места. Незнам дали може да се очаква това, което е на снимките.
Надявам се информацията в сайта да е коректна.
Активен
pinkbird
Професор
«
Отговор #239 -:
февруари 23, 2011, 23:34:38 »
kapri
, нямам представа на коя фирма е роклята, но много често излиза в интернет в сайтовете за булчински рокли.
Ето 2-3 сайта, където я има с повече детайли.
http://www.dhgate.com/wholesale/beach-wedding-dresses/c14080807.html
http://www.wedding-dress-gown.com/products/2009%20Wedding%20Dress/09W0019.html
http://sangmaestro.com/2010/06/inspiring-greek-style-wedding-dresses-and-gowns/beach-greek-style-wedding-dresses/
Ако не ме лъже паметта или в тази тема или в темата за роклите преди известно време беше обсъждан точно този модел и имаше показана снимка на правена по поръчка такава рокля от Росица котюр. Поразгледай предните 1-2 теми.
Активен
Страници:
1
...
14
15
[
16
]
17
18
...