Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 15, 2024, 18:22:22

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 3 4 [5] 6 7 ... 30   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: СВАТБА ВЪВ ВАРНА - 9 част  (Прочетена 181400 пъти)

Destiny
Ентусиаст
**
Публикации: 135

« Отговор #60 -: януари 19, 2011, 12:23:46 »

polilqshka, що се отнася до столовете, може да се направи нещо с панделки. Най-малкото ще имат вид, различен от "делничния"  smile...

Подкрепям напълно!
И аз в момента си измислям някакъв по-нестандартен вариант!!
michelle, предложенията ти са страхотни!  blush
Активен
polilqshka
Любопитен
*
Публикации: 28

« Отговор #61 -: януари 19, 2011, 13:08:21 »

Наистина е супер!Благодаря ви момичета heart
Активен
michelle
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1484

« Отговор #62 -: януари 19, 2011, 14:12:43 »

Destiny, казано от човек с твоя вкус и мислене, си е направо комплимент  give_rose
 Знам, че е проява на голямо любопитство от моя страна...  blush Бар-галерията на "Вентура" е едно от най-хубавите заведения, които съм виждала. Питах се какво си замислила като цветове и стил на декорация?  blush
Активен
Destiny
Ентусиаст
**

« Отговор #63 -: януари 19, 2011, 15:13:01 »

Destiny, казано от човек с твоя вкус и мислене, си е направо комплимент  give_rose
 Знам, че е проява на голямо любопитство от моя страна...  blush Бар-галерията на "Вентура" е едно от най-хубавите заведения, които съм виждала. Питах се какво си замислила като цветове и стил на декорация?  blush

Цветовете ни са шоколадово кафяво, розово (най-вероятно фуксия с малко по-светъл нюанс) и лайм.
Имаме доста идеи, но в момента ги доуточняваме и скоро ще имам повече неща, с които да се похваля!  heart

А всъщност ние познаваме ли се, michelle? Т.к. спомена вкус и мислене.. се чудих кога и къде съм създала това погрешно впечатление, ххехехехе! Разбира се, шегувам се! И благодаря за комплимента!
« Последна редакция: януари 19, 2011, 15:14:34 от Destiny » Активен
Hekseskud
Професор
Публикации: 357

Моят сватбен албум

« Отговор #64 -: януари 19, 2011, 17:20:40 »

Момичета, моята втора сватба е планувана за 22ри май в Бялата къща...В момента си блъскам главата над палитрата от цветове, която да избера...Ресторантът е в меки тонове, а на мен честно казано ми се искаше нещо по-жизнено като цветове - примерно червено, жълто и оранжево... Мислите ли, че ще се върже - за тези от вас, които имат представа от заведението???
Активен
Destiny
Ентусиаст
**

« Отговор #65 -: януари 19, 2011, 17:51:27 »

Момичета, моята втора сватба е планувана за 22ри май в Бялата къща...В момента си блъскам главата над палитрата от цветове, която да избера...Ресторантът е в меки тонове, а на мен честно казано ми се искаше нещо по-жизнено като цветове - примерно червено, жълто и оранжево... Мислите ли, че ще се върже - за тези от вас, които имат представа от заведението???

Здравей!
gucci беше постнала нещо много красиво, което показва един супер топъл и жизнерадостен вариант:

Имам и още няколко идеи, само трябва да ти намеря превю на комбинацията!  give_rose
Активен
Hekseskud
Професор

Моят сватбен албум

« Отговор #66 -: януари 19, 2011, 19:10:51 »

Изглежда страхотно!! give_rose Благодаря за идеята! Ще се поразтърся и аз за нещо тези дни, че и поканите си трябва да майсторя lol)))
Активен
coucoumelle
Любопитен
*
Публикации: 39

Моят сватбен албум

« Отговор #67 -: януари 19, 2011, 20:16:07 »

Момичета, днес пообикалях малко за обувки, но няма нищо  Oh my ... .Обиколих целия град - молове, по княз Борис, по Пюскюлиев-абсолютно нищо. А да си кажа честно не ми се иска от еднотипните модели в сватбените магазини. Имате ли някакви идеи? Искам нещо подобно, но отпред да са отворени:

* kenne385385_118537_jb1.jpg (38.95 KB, 450x396 - видяно 255 пъти.)
Активен
anelcka80
Сватбен ГУРУ
Публикации: 859

Моят сватбен албум

« Отговор #68 -: януари 19, 2011, 21:25:49 »

coucoumelle погледни тук, ако не намериш на друго място
http://www.megias.bg/2077beigevel-p-4461.html
http://www.angelfootwear.com/index-bg.html
Аз имах подобни обувки от e-Bay, в лилаво, като си ги поръчвах се сещам че имаше и в бяло... Сега не ги намирам но ще продължа да ровя ако искаш...
Активен
pebbles
Сватбен ГУРУ
Публикации: 763

Моят сватбен албум

« Отговор #69 -: януари 20, 2011, 00:41:31 »

За тези, които се интересуват, една оранжево-морска сватба в Бялата къща от "моя" булчински сезон Winkhttp://forum.svatbata.bg/index.php/topic,21527.0.html
Активен
Hekseskud
Професор

Моят сватбен албум

« Отговор #70 -: януари 20, 2011, 09:34:09 »

pebbles, благодарности за линка! Много добри идеи!

coucoumelle, тъй като аз няма да съм с чисто бяла рокля - при мен търсенето на подходящи обувки се превърна в кошмар (с рокля до коляното съм!), така че те разбирам за терзанията..Лично за себе си реших, че ще заложа на цветни аксесоари - така хем ще бъда по-гъвкава с изобра на обуки, хем ще е по-ефектно. smile Ако си с дълга рокля - експериментирай, най-много хората да се изкефят!  good Иначе тук в София си харесах подобни обувки в Сватбения Мол, такива каквито ти описваш - същите, но отворени отред, но цената им е 270 лева.... crazy Не мога да си го позволя...Ако наистина искаш такива обувки можеш да пробваш и Ebay, както предлага anelcka80, но имай предвид, че изненади с размера на обувките не са невъзможни.
Активен
gucci
Leader
Публикации: 6319

Обичаме се!

Моят сватбен албум

« Отговор #71 -: януари 20, 2011, 09:38:50 »

Ето нещо в оранжево-цикламената гама.Мисля че пак от Бялата къща но от градината им.
« Последна редакция: януари 20, 2011, 09:40:53 от gucci » Активен
gucci
Leader

Обичаме се!

Моят сватбен албум

« Отговор #72 -: януари 20, 2011, 09:53:00 »

И торта в същата гама като жълтите рози могат да се заменят с оранжево.
Активен
Ekaterina
Любопитен
*
Публикации: 41

« Отговор #73 -: януари 20, 2011, 10:07:57 »

Гучи, това май не е от Бялата къща, но няма значение - това което си показала е важно в случая! smile По спомени градината в Бялата къща е с тревна настилка, освен ако не са правили промени скоро  Hmmm

За обувките - аз често пазаря онлайн - обувки има в почти всички онлайн магазини за дрехи - препоръчвам - http://www.victoriassecret.com/shoes/pumps-and-heels?pageAt=all
http://www.next.co.uk/search/search?x=1&w=*&af=gender%3Awomen+category%3Ashoes+use%3Aformal&nxti=0&nxtv=0&filter=subset%3A4201&learningnav=1&isort=bst&cnt=109
http://www.gojane.com/freshshoes.html

EBAY.co.uk - там пък можете да поръчате не само обувки, но и рокли biggrin да не говорим за аксесоари и елементи за декорация! smile В общи линии - каквото ви трябва! Но трябвавреме, затова отрано, за да сте спокойни!

Активен
gucci
Leader

Обичаме се!

Моят сватбен албум

« Отговор #74 -: януари 20, 2011, 10:17:26 »

Ekaterina да си призная честно незнам дали са от там.Затова съм писала ,че мисля ,че са от там.
На мен ми е много свежарска тази гама.
Активен
Страници: 1 ... 3 4 [5] 6 7 ... 30   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: