Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 15, 2024, 22:15:55

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Анкета
Въпрос: Изберете град  (Гласуването приключено: март 16, 2011, 13:58:07 )
Дряново - 7 (16.7%)
Елена - 25 (59.5%)
Троян / Чифлика / - 10 (23.8%)
Общ брой гласове: 42

Страници: 1 ... 9 10 [11] 12 13 ... 25   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Национална форумска среща 2011  (Прочетена 106434 пъти)

valka27
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1103

http://www.panoramio.com/user/3830585

Моят сватбен албум

« Отговор #150 -: март 29, 2011, 11:54:25 »

Аз не мисля, че ще ми е нужен климатик по това време.Така, че ни бройте БЕЗ климатик.Единствено ако е възможно стаята да е спалня, а не две отделни легла, за да може момата да спи между нас.Но в крайна сметка каквото - такова.Не стига, че всичко ще ми се организира наготово ами и претенции.
Това, което Нинка споменава за миналата среща наистина е неприятно, щом всички са платили еднакви цени.В смисъл такъв,  че аз очаквам щом съм ползвала стая без климатик да заплатя съответната цена.
Айде и аз взех да задребнявам, но нали това е целта - всеки да си каже мнението. smile
Активен
Деница Звездица
Global Moderator
Сватбен ГУРУ
*
Публикации: 863

Dum spiro, spero!

« Отговор #151 -: март 29, 2011, 12:15:06 »

Мацки, и аз мисля, че точно с оглед на това, че всеки иска различни условия, е нормално да има различни цени. Искаш климатик - плащаш климатик. Не щеш вана - плащаш за без вана. Какъв е смисълът на изравняването, ако ще се ползват различни неща? При това записване важи само един принцип - резервация по реда на запазване. Всеки си пише какво му се ще, с Фийби синтезираме информацията, от хотела казват какво могат да изпълнят и какво не и почваме да резервираме стаите по ред. Който не е успял навреме да се класира - просто няма да има някакви претенции и това е. Аз съм привърженик на това да имаме някаква обща отстъпка, а оттам нататък, всеки си плаща за това, което иска. Срещата е хубаво да я правим на едно място, заедно, ама сме си различни хора и няма смисъл от уравниловка.

Аз се записвам с Явор за Костадиновите къщи, стая със спалня и климатик. Ако няма да сме там, а в хотел Елена, поне да сме в спалня, пък климатикът може и да пропуснем. Друго не щем. Почвам да записвам предпочитанията ви, така че кажете и на другите и пишете, за да можем да правим резервации.

Мисля, че е добре Фийби да каже и къде е по-подходящ ресторанта, за да си обмислим една хубава обща вечеря.
Активен
moyra
Професор
Публикации: 413

Моят сватбен албум

« Отговор #152 -: март 29, 2011, 12:18:27 »

Ние сме за двойна стая без климатик girl_wink
Активен
gucci
Leader
Публикации: 6319

Обичаме се!

Моят сватбен албум

« Отговор #153 -: март 29, 2011, 12:25:10 »

На мен Хотел Елена ми допада
Те имат и оферта за Тийм билдинг
ТИЙМ-БИЛДИНГ

ПАКЕТНА ЦЕНА
1.НА БАЗА - НВ.
ПОЛУПАНСИОН - НОЩУВКА, ВЕЧЕРЯ И ЗАКУСКА
 ПАКЕТНА ЦЕНА
2.НА БАЗА - FВ.
ПЪЛЕН ПАНСИОН - НОЩУВКА, ВЕЧЕРЯ, ЗАКУСКА И ОБЯД
3.С празнична вечеря пълен пансион
Еднодневни   
1-30 лв.
2- 40 лв.
3.50

Забележка: всички цени са пакет на човек!

Активен
Mrs.™
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 4641

Моят сватбен албум

« Отговор #154 -: март 29, 2011, 12:31:33 »

Внимание - нов отговор бе публикуван докато ти пишеше.
1.Хотелски комплекс „Костадиновите къщи”
•   Двойна стая с климатик                -  54.00 лева /предпочитам спалня пред 2 легла/

2. www.k-house.eu                                            www.hotel-elena.eu       e-mail: [email protected]
               ОФЕРТИ 2010 – 2011
Тип стая    
Двойна стая    40 лева    

Offtopic Тук имам въпрос,апартамент какво означава? Самостоятелна стая или две стаи с обща баня,ако е самостоятелно бих желала апартамент  smile И пак държа да е спалня.

И да попитам колко дни ще сме? И кой кога ще пътува ? smile
Активен
fiibi_bg
Global Moderator
Leader
*
Публикации: 6458

Моят сватбен албум

« Отговор #155 -: март 29, 2011, 12:57:57 »

Ей тука Надето ме напомни да кажа,че ако някой иска да идва още от петък 13.05 да казва ,за да резервираме.
Значи само да кажа ,че хотел Елена е в центъра на град Елена ,а Костадиновите къщи са на окол 5-6 км над града.Трябва да изберем или Елена или ККъщи.
За всички други въпроси записвам и отговори в неделя .
На цялата стойност в мейла ми е отговорено ,че ползваме 10 % отстъпка,заради бройката.
Така,че мисля ,че от това по-добре здраве му кажи:)
Активен
Деница Звездица
Global Moderator
Сватбен ГУРУ
*
Публикации: 863

Dum spiro, spero!

« Отговор #156 -: март 29, 2011, 13:11:35 »

Аз лично предпочитам къщите, защото ми се виждат като комплекс с двор със зеленина, хем има място да се съберем в градината, да се разходим, хем сигурно е по-тихо. Пък и жадувам вече да съм извън града, че от тоя бетон ще се побъркам. Това обаче са си мои нагласи, а за срещата предпочитам да съм там, където ще сме форума.

Ние ще пътуваме в събота преди обяд.
Активен
gucci
Leader
Публикации: 6319

Обичаме се!

Моят сватбен албум

« Отговор #157 -: март 29, 2011, 13:48:20 »

За мен няма значение какво ще решите-дали Елена или Къщи.Важното е да се видим и набъбрим.Единственото на което държа е самостоятелен санитарен възел.
Ние ще пътяваме в събота рано сутринта ,че да имаме време за настаняване и разходка.А ако имаме и екскурзовод/компания за разходката/визирам теб Фийбс/ ще съм много щастлива.
« Последна редакция: март 29, 2011, 13:50:38 от gucci » Активен
Nataliya
Баш Майстор
**
Публикации: 1630

Щастлива мама

Моят сватбен албум

« Отговор #158 -: март 29, 2011, 15:52:48 »

Ние сме за Ханче Боаза или Костадиновите къщи. Предпочитам да не сме в самия град, а някъде на чист въздух в комплекс с градина.
Мислим да пътуваме в петък двама човека+дете- т.е. 2 нощувки в двойна стая (спалня) с климатик.
Струва ми се, че цените почти навсякъде са еднакви. Въпросът е да има достатъчно стаи и подходящ ресторант.
Благодарности,fiibi_bg  give_rose
Активен
fiibi_bg
Global Moderator
Leader
*

Моят сватбен албум

« Отговор #159 -: март 29, 2011, 15:59:18 »

Наталия ,Ханче Боаза не е добър вариант според мен .Наистина не е в града ,но е много по -шумно отколкото в хотел Елена.Хотел Елена е на центъра ,но града е много малък и не може да се говори за шум.А и в града можеш и пеша да се разходиш и с количка не е проблем ,докато на Боаза ,ако решиш да излезеш стъпваш на главният път.
Активен
Nataliya
Баш Майстор
**
Публикации: 1630

Щастлива мама

Моят сватбен албум

« Отговор #160 -: март 29, 2011, 16:20:31 »

Разбирам. Аз нали гледам само картинки в сайтовете. pardon Нямам представа как на практика стоят нещата.
Тогава ще сме там, за където са повечето.
Активен
Monikamaria
Баш Майстор
**
Публикации: 1505

Моят сватбен албум

« Отговор #161 -: март 29, 2011, 19:33:18 »

Момичета, на мен Костадиновите къщи много ми харесаха, но където решите ще съм ОК. А какво стана с офертата за Усоето? Аз нямам претенции относно климатика, но лошото е, че все още не знам годеникът ми дали ще си е тук.  sad Ако е тук ще искам спалня. Обаче се чудя, ако си взема спалня само за мен, ако го няма, би трябвало все пак за двама да платя. А в офертата за Костадиновите къщи специално (ако изберем тях) пише друго.  scratch one-s head
Активен
Lionelsa
Баш Майстор
**
Публикации: 1616

Моят сватбен албум

« Отговор #162 -: март 29, 2011, 20:37:25 »

Написах предния си пост, само защото миналата година бях свидетел на много негативни емоции и разстроение хора в момент, в който трябваше да се веселим. Целта ми беше да избегнем грешките от предната организация. И аз съм на мнение, че не отиваме за едното спане. Ние с милото спахме на диван и бяхме с общ саитарен възел с още една двойка, защото бяхме в апартамент. Това далеч не ни попречи на веселбата. Но други хора бяха много разстроение и това помрачи макар и временно общото настроение.

fiibi_bg, водещото според мен е къде могат да ни организират хубава вечер с музика. Доколкото видях в сайта, тези къщи имат помещение, но ми изглежда, че е на свободно ползване. Моля те, провери тази подробност и нека това да бъде водещото при избор на място за спане.

E, щом ще е който превари, той завари, тогава искам да сме в стая със самостоятелен санитарен възел и легло тип спалня.  blum
Активен
Monikamaria
Баш Майстор
**
Публикации: 1505

Моят сватбен албум

« Отговор #163 -: март 29, 2011, 20:39:57 »

И аз мисля, че е много важно да ни организират хубава вечеря!!!!! А ако ме питате, много ще съм щастлива, ако изберем хотел в традиционен български стил и съответно и вечерята е такава! yahoo
Активен
fiibi_bg
Global Moderator
Leader
*

Моят сватбен албум

« Отговор #164 -: март 29, 2011, 20:50:58 »

Момичета току що получих отговор от управителя на Ккъщи и на хотел Елена
Предлагам да се насочим към хотел Елена .Продължавам да събирам претенциите ви за стаи ,за да мога в събота или неделя като отида да запазя такива стаи ,каквито желаете и да организирам вечеря.
Не е лошо да споделите също какви са ви очакванията за вечеря и за музика.Очаквам ви .

Запазвам хотел Елена.Отговарям на управителя още сега .

От Усоето никой не се е обади,въпреки че звънях 4 пъти.

В Костадиновите къщи Нинка има прекрасна механа и въобще не са къщи ,а много приличен хотел ,но разполаагт само с 2 апартамента и 4 тройни стаи и 11 двойни ,което май не ни устройва:)За което съжалявам!Много моля нека вземат участие и останалите ,които ще присъстват на срещата
Активен
Страници: 1 ... 9 10 [11] 12 13 ... 25   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: