Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 16, 2024, 13:06:32

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Анкета
Въпрос: Изберете град  (Гласуването приключено: март 16, 2011, 13:58:07 )
Дряново - 7 (16.7%)
Елена - 25 (59.5%)
Троян / Чифлика / - 10 (23.8%)
Общ брой гласове: 42

Страници: 1 2 [3] 4 5 ... 25   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Национална форумска среща 2011  (Прочетена 106622 пъти)

bergeria
Сватбен ГУРУ
Публикации: 705

Моят сватбен албум

« Отговор #30 -: януари 06, 2011, 10:57:03 »

Иха и на мене ми се идва пак, но ме притеснява, че май месец ще съм в сесия и не знам как ще са ми изпитите, аи трябва да се готвя и за завършването. Надявам се да си натъманя програмата, а за моя мъж иска ли питане, той е по- навит и от мене smile, а и няма да се дели от варненската група я smile
Активен
fiibi_bg
Global Moderator
Leader
*
Публикации: 6458

Моят сватбен албум

« Отговор #31 -: февруари 01, 2011, 13:25:10 »

Глаувайте за дати за Национална форумска среща 2011.Имам намерение след това да пуснем анкета за място и след това ще потърся добри оферти:)
Активен
rozovka
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1031

« Отговор #32 -: февруари 01, 2011, 13:58:49 »

Гласувах вече за втората опция и стискам палци да е по-удобна на повечето!!! Много искам да дойда, но при третата опция няма да мога, защото точно тогава планираме екскурзия за годишнината от сватбата, даже билети имаме, вече съм говорила с мама и татко да гледат дребчо и напраааво ме сърбят петичките!!! Така че следя темата и много се надявам да се падне опция, която и мен ме устройва! На предишната среща бях доста бременна и повече поседях, че нещо се чувствах изморена, може би от пътуването, а сега много ми се иска да поговоря с всички! Но - глас народен - глас Божий - гласувай, народе! Благодарим ти за грижата, Фийби!
Активен
gucci
Leader
Публикации: 6319

Обичаме се!

Моят сватбен албум

« Отговор #33 -: февруари 01, 2011, 14:13:36 »

И аз гласувах.Надявам се да не изникне нещо и даможем да дойдем.
Активен
Слънце
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2771

Усмихни се!

« Отговор #34 -: февруари 01, 2011, 22:36:46 »

И аз гласувах.  smile
Надявам се датата, която ще изберем, да е удобна за повече хора и да се съберем още по-голяма група от миналата година  danceg
Активен
˙·٠Outono Bolboreta™٠·˙

Leader
Публикации: 8604

·٠•●♥☆Щастлива, Слънчева, Успешна ☆♥●•٠·

Моят сватбен албум

« Отговор #35 -: февруари 03, 2011, 10:58:56 »

Аз съм "за" средата на май месец good
Пак ли ще е само за 1 нощ, т.е 2 дни? Нали се събират по 3-4 почивни дни, мислех, че ще е тога pardon
Активен
fiibi_bg
Global Moderator
Leader
*

Моят сватбен албум

« Отговор #36 -: февруари 03, 2011, 11:17:12 »

Ами ако искате да пусна нов анкета ,в която ще са включени и трите почивни дни.Мислех си ,че може голяма част от хората при повече почини дни да отидат и на друго място или на гости ,или на село.Но ако искате ще включа и тази дата!
Активен
Деница Звездица
Global Moderator
Сватбен ГУРУ
*
Публикации: 863

Dum spiro, spero!

« Отговор #37 -: февруари 03, 2011, 13:09:56 »

Аз смятам, че няма нужда да се променя анкетата. Това сега са ориентировъчни дати. Остават към 3 месеца, дотогава ще се променят и планове, и предложения, ще се откажат някои хора, други ще се присъединят. Нека сега да видим горе-долу в кой период ще се събираме, а 2 или 3 дни допълнително ще уточним лесно, когато дойде време за същинската организация и се събере основната група от идващи.
Активен
maria_lakova
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 4170

Моят сватбен албум

« Отговор #38 -: февруари 03, 2011, 13:32:39 »

И аз съм на мнение да не се променя анкетата и да се избира между тези дати. По принцип съм съгласня с Таня, че само 1 нощувка е много малко, но пък когато има официални празници повечето си имат планове за пътуване някъде и не мисля, че ще е много удобно.  pardon
В крайна сметка като се определят датите, всеки ще прецени дали ще може да дойде или не и който може да си вземе един почивен ден, може да се съберат хора  за по 2 нощувки за по-дълъг уикенд!  good Аз съм навита за този вариант по принцип, но не е ясно дали ще успеем да си вземем отпуск точно тогава.  pardon
Активен
Lionelsa
Баш Майстор
**
Публикации: 1616

Моят сватбен албум

« Отговор #39 -: февруари 03, 2011, 17:30:41 »

Съгласна съм с Лакова - който има възможност ще направи две нощувки. По празниците всеки има планове и иска да е със семейството си.
Активен
preslava_82
Сватбен ГУРУ
Публикации: 634

Моят сватбен албум

« Отговор #40 -: февруари 06, 2011, 18:44:15 »

Тук се заформя нещо приятно и интересно Wink
Гласувах за датата,ако успея да се присъединя ще бъде голямо удоволствие за мен! smile
Активен
alben4ik
Сватбен ГУРУ
Публикации: 916

Моят сватбен албум

« Отговор #41 -: февруари 11, 2011, 19:14:58 »

И аз гласувах за датичка, вълнувам се за това събитие и много ми се иска да успея да дойда  smile
Активен
госпожица
Сватбен ГУРУ
Публикации: 923

Моят сватбен албум

« Отговор #42 -: февруари 11, 2011, 19:30:47 »

Оп и аз гласувах, ще се радвам да се видим на живо  yahoo
Активен
fiibi_bg
Global Moderator
Leader
*

Моят сватбен албум

« Отговор #43 -: февруари 13, 2011, 17:59:03 »

Много добра активност засега момичета.Предполагам ,че до края на месеца ще се включат още съфорумки и се надявам да сформираме добра група.
На мен ми се налага да организирам една бизнес среща на Чифлика Троян около края на Март така че още тогава ще мога да събера достатъчно инфо за това място.Това само го подхвърлям като идея,тъй като мястото ще го решаваме до средата на следващият месец.Опасявам се ,че майските датички ще трябва да се резервират по отрано ,тъй като посещаемостта на изброените от мен места е доста голяма по това време на годината smile
Активен
toni8301
Професор
Публикации: 346

...живота е чудо....

Моят сватбен албум

« Отговор #44 -: февруари 13, 2011, 21:48:55 »

привет  hi
аз доста се чудих дали да гласувам и по този начин да повлиая на избора на дата, при положение, че не съм сигурна дали ще успея да присъствам...но в крайна сметка гласувах  badgirl...
дано наистина датата да е удобна за повече момичета и да се съберем...
 danceg
Активен
Страници: 1 2 [3] 4 5 ... 25   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: