Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 15, 2024, 23:50:17

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 4 5 [6] 7 8 ... 28   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Коледни подаръци??  (Прочетена 110729 пъти)

gucci
Leader
Публикации: 6319

Обичаме се!

Моят сватбен албум

« Отговор #75 -: ноември 05, 2010, 18:58:28 »

Аз бях организатор предния път.Писах на момичето което не прати подарък.Тя ме увери че не е забравил а е възпрепятствана но Рубинче така и не получи подарака си.Момичето не е ново и не е с малко мнения.Просто от известно време даже не пише.Незнам какво друго мога аз да направя.
Активен
hoty
Сватбен ГУРУ
Публикации: 546

Няма невъзможни неща - има само паузи между две хр

Моят сватбен албум

« Отговор #76 -: ноември 05, 2010, 19:00:20 »

И аз се включвам в темичката smile И то с голямо удоволствие smile Вече много по-рядко пиша по темичките, но се надявам, да ме включите и да мога и аз да подаря на някого подарък за Коледа smile Иначе и аз с никого от форума не се познавам лично, но това е, защото аз съм от хората, които се притесняват да се запознават лично.. blush И затова досега не съм отишла на нито една среща на форума blush Но това е друг въпрос де..Извинявам се за  Offtopic
Активен
Mrs.™
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 4641

Моят сватбен албум

« Отговор #77 -: ноември 05, 2010, 21:21:28 »

Така,т.к. аз съм една от  двете неполучили,искам да кажа че аз знам кой трябваше да ми подарява,няма да спомена човека-така и не разбрах къде стана грешката,но мацката е със завиден брои мнения, аз и лично я познавам blum Така,че не смятам,че трябва да има ограничения в това кой в коя тема пише и пише ли изобщо по темите-защото това не е гаранция за нищо. За гадно е гадно,но е минало и не желая заради мен да си развалим хубавата традиция. Така,че записвайте се без да мислите познавате ли някого или не,покрай подаръците ще се опознаем с непознатите  kiss2
Активен
Nataliya
Баш Майстор
**
Публикации: 1630

Щастлива мама

Моят сватбен албум

« Отговор #78 -: ноември 05, 2010, 22:14:25 »

И аз се записах. chee
Вече свързвам празниците с тази форумска традиция и чакам с нетърпение да разбера на кой ще подарявам. smile
Да се надяваме, че тази година няма да изцепки с непратени/неполучени подаръци.
Активен
Abii
Професор
Публикации: 451

http://svatba-biju.com/

« Отговор #79 -: ноември 05, 2010, 22:19:55 »

Привет на всички момичета !И аз се включвам като знам предния път как се вълнувах за подаръка си!Но това с има на  птици много зле не се сещам освен за  пиле на грил  laugh  всички пилета са заети който знам !Трудна задача!
Активен
dgudge
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1007

Щастлива съпруга и майка

Моят сватбен албум

« Отговор #80 -: ноември 05, 2010, 22:36:03 »

Дано тази Коледа всечки да получат подаръците си  Girl_hide
Наде , аз мислех , че всичко се  е оправило след инцидента с подаръка ти(аз леко участвах в изненадата  blum) , но явно не е  pardon не знам вие си знаете. Важното  е да не се разваля настроението  smile
Активен
michelle
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1484

« Отговор #81 -: ноември 05, 2010, 22:47:35 »

Abii, по-напред в темата постнах два линка с имена и снимки на птици  smile Виж дали ще ти свърши работа  smile
Активен
Abii
Професор
Публикации: 451

http://svatba-biju.com/

« Отговор #82 -: ноември 05, 2010, 23:03:42 »

Благодаря ти michelle !Вече си избрах да видим дали ще е свободно !
Активен
Gergancheto
Публикации: 2366

Моят сватбен албум

« Отговор #83 -: ноември 06, 2010, 13:52:05 »

но мацката е със завиден брои мнения, аз и лично я познавам blum Така,че не смятам,че трябва да има ограничения в това кой в коя тема пише и пише ли изобщо по темите-защото това не е гаранция за нищо.

Ок, тогава мнението ми беше съвсем не на място  give_rose  Извинявам се за предишния негативен пост  give_rose

И аз вече се записах за участие  Wink
Активен
dani81
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1283

Моят сватбен албум

« Отговор #84 -: ноември 06, 2010, 13:59:39 »

Хайде и аз да се включа в темичката smile Участвах и за 8ми март , и с нетърпение очаквам да разбера на кой ще подарявам smile
Активен
karito
Регистриран

Публикации: 6

« Отговор #85 -: ноември 07, 2010, 13:44:35 »

И аз се включвам smile
Активен
hoty
Сватбен ГУРУ
Публикации: 546

Няма невъзможни неща - има само паузи между две хр

Моят сватбен албум

« Отговор #86 -: ноември 08, 2010, 13:18:50 »

Моето птиче още не се е появило на първа страница... sad Дано и някой друг да не го е избрал, за да не се дублираме и да се наложи да мисля пак в последния момент... pardon Хайде да минава тази седмица и да започне избирането на птичета, та да разбера на кой ще подарявам този път! tease yahoo
Активен
магито
Global Moderator
Публикации: 4922

яхнала метлата

Моят сватбен албум

« Отговор #87 -: ноември 08, 2010, 13:25:51 »

не съм написала на първа страница всички избрани до момента птици по простата причина, много лесно се разбира кой коя птица е, ако веднага след като ми е изпратил ЛС аз го постна отпред.Ако има проблем с птицата връщам ЛС и казвам, че е заета, ако нямате ЛС, значи е приета, помнете си я.
Активен
Капризче
Публикации: 3244

Baby Time

Моят сватбен албум

« Отговор #88 -: ноември 08, 2010, 17:56:33 »

И аз се включих. Моята птица е толкова смешна, че няма как да я забравя  tease Нямам търпение да разбера на кого ще подарявам. Даже вече съм си набелязала една птичка и само чакам да започнем с избора и първа да си я заплюя  yahoo
Активен
CabuHka
Професор
Публикации: 378

Моят сватбен албум

« Отговор #89 -: ноември 08, 2010, 21:53:12 »

И аз се включвам в щурото коледно парти smile  santz
Активен
Страници: 1 ... 4 5 [6] 7 8 ... 28   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: