Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
април 17, 2025, 06:14:48
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Приготовления за сватбения ден
>
Организация на сватбата
(Модератори:
fiibi_bg
,
Капризче
) > Тема:
Сватбените покани
Страници:
1
...
28
29
[
30
]
31
32
...
101
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Сватбените покани (Прочетена 532311 пъти)
mehandjijska
Сватбен ГУРУ
Вече 2 v 1
Отг: Сватбените покани
«
Отговор #435 -:
април 26, 2007, 09:26:48 »
Цитат на: Rossistela в април 26, 2007, 09:22:02
Еее,screwball squirrel,две седмици за 4бр,нещо май трябва да ги побуууутнеш лекинко...Иначе ти видях поканите в галерията,със слънчогледи,естествено(
вече като видя слънчогледи все за теб се сещам
),много са хубави,по-различни и типично в твоят стил,браво
Успех и на останалите момичета,които ще си майсторят самички,то и аз чаках 2 седмици да ми донесат панделката от Пловдив,че в нашият град все не откривам нищо от нещата,които са ми необходими
Голям проблем е тези материали, тук при нас няма нищо, добре 4е една приятелка ходи до София, та и поръ4ах хартия, сега остават панделките, но като ги поръ4ам сигурно ще 4акам доста жреме
Активен
screwball squirrel
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #436 -:
април 26, 2007, 09:27:25 »
ами да май така ще направя! Като виждам, че нищо не върви?!?
Активен
Аni
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #437 -:
април 26, 2007, 09:42:43 »
Цитат на: mehandjijska в април 26, 2007, 09:26:48
Цитат на: Rossistela в април 26, 2007, 09:22:02
Еее,screwball squirrel,две седмици за 4бр,нещо май трябва да ги побуууутнеш лекинко...Иначе ти видях поканите в галерията,със слънчогледи,естествено(
вече като видя слънчогледи все за теб се сещам
),много са хубави,по-различни и типично в твоят стил,браво
Успех и на останалите момичета,които ще си майсторят самички,то и аз чаках 2 седмици да ми донесат панделката от Пловдив,че в нашият град все не откривам нищо от нещата,които са ми необходими
Голям проблем е тези материали, тук при нас няма нищо, добре 4е една приятелка ходи до София, та и поръ4ах хартия, сега остават панделките, но като ги поръ4ам сигурно ще 4акам доста жреме
От къде тази хартия?Аз не мога да намеря нищо подходящо!!!
Активен
mehandjijska
Сватбен ГУРУ
Вече 2 v 1
«
Отговор #438 -:
април 26, 2007, 09:50:15 »
Взех си хартия формат А4 в много тъмен 4ервен цвят (бордо), релефна от Office1 в София на Цариградско шосе, и тъмно синя също съм взела само за проба. И Паус А4 също от там, на него ще си направя надписа на поканите и е доста хубав и плътен.
Активен
Bibobibo
Ентусиаст
Публикации: 73
«
Отговор #439 -:
април 26, 2007, 16:17:09 »
Аз обиколих няколко магазина Офис1, но нищо не намерих. Ще отида до този на Цариградско. Благодаря ти mehandjijska, много ми помогна с тази информация. Аз също си търся хартия цвят бордо
. Да не сме си харесали едни и същи покани? Аз ще сгъвам хартията на 3 и отпред искам да е вързана със златиста панделка, а текста да е напечатан със златисто мастило.
Активен
Аni
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #440 -:
април 26, 2007, 16:27:15 »
Аз също обиколих Офис 1,но във Варна и нищо! Да не говорим,че за сатенирана хартия не бяха чували!
Активен
ROSI KRASTEVA
Заслужил майстор на спорта
ЩАСТЛИВИ ЗАЕДНО
«
Отговор #441 -:
април 26, 2007, 16:28:23 »
Цитат на: anisp в април 26, 2007, 16:27:15
Аз също обиколих Офис 1,но във Варна и нищо! Да не говорим,че за сатенирана хартия не бяха чували!
стига бе
аз тъкмо бях решила тези дни да търся
ама как така няма да има
в Слънчоглед провери ли?
Активен
Аni
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #442 -:
април 26, 2007, 19:47:17 »
В Слънчогледа не съм питала за хартия,но от там си взехме Ц200 смесено с брокат,което е много подходящо за декориране.
А за Офис 1-в онзи големия на Тракия-беше събота и служителите тоооооолкова много ги мързеше,че може и да не им се е занимавало.А в онзи срещу Винса-няма!
Ако търсите нещо по-светличко ,може да използвате хартия за визитки.
Активен
mehandjijska
Сватбен ГУРУ
Вече 2 v 1
«
Отговор #443 -:
април 27, 2007, 08:47:44 »
Цитат на: Bibobibo в април 26, 2007, 16:17:09
Аз обиколих няколко магазина Офис1, но нищо не намерих. Ще отида до този на Цариградско. Благодаря ти mehandjijska, много ми помогна с тази информация. Аз също си търся хартия цвят бордо
. Да не сме си харесали едни и същи покани? Аз ще сгъвам хартията на 3 и отпред искам да е вързана със златиста панделка, а текста да е напечатан със златисто мастило.
Поканата ще бъде сгъната на три, с 4 бр. дупки за да мога кръстосам панделката, която е златна, а вътре в поканата текста ще е напечатан върху плътен паус с 4ерен цвят, а полу4ателя на поканата ще го напиша на ръка с златен химикал. Мисля, 4е ще се полу4и красиво. Тази хартия, която ми купиха и донесоха от Офис1, се води релефна за подвързване, картонена е и е много хубава. Имало я е бяло, шампанско, 4ервено, бордо и синьо. Успех!
Активен
ROSI KRASTEVA
Заслужил майстор на спорта
ЩАСТЛИВИ ЗАЕДНО
«
Отговор #444 -:
май 02, 2007, 11:09:21 »
момичета и аз питах за такава хартия в няколко книжарници но няма
хайде упътете ни къде да отидем
ние нашите трябва да ги пратим най-късно до началото на юни а все още нямаме покани
моля ви помагаите
Активен
Rossistela
Баш Майстор
«
Отговор #445 -:
май 02, 2007, 11:31:42 »
Цитат на: PETKOVA в май 02, 2007, 11:09:21
момичета и аз питах за такава хартия в няколко книжарници но няма
хайде упътете ни къде да отидем
ние нашите трябва да ги пратим най-късно до началото на юни а все още нямаме покани
моля ви помагаите
Цитат на: anisp в април 26, 2007, 16:27:15
Ооо,в книжарниците и аз като питах за сатенирана хартия и мен ме гледаха ей така
,в Офис 1 като отидох и там ми казаха тц.Накрая си намерих подходящия сатениран в бледо златисто картон в Слънчоглед(Сф),но и там май редовно свършва едно,получават друго,начесто трябва да се проверява(от там взех и едни нещица,които се лепят,има разнообразни,харесва ми как става с тях).А в Офис 1 влязох онзи ден за друго и се загледах в картоните(А4),оказа се,че имат точно това,което търсех преди и като попитах "ново ли ви е,че аз питах преди 2 седмици?!" казват "ааа,не е ново..."Гледайте си,момичета,ако трябва поразровете малко,че май наистина не им се много занимава на някои продавачи,пфуу.
Аз сега стигнах до задънена улица със златистия паус-естествено,по книжарниците пак нищо не знаят,не са чували
,днес отиваме на Бл-д,откъдето преди време си взех такъв от една рекламна агенция(и там търсете,вероятността май е по-голяма),дано имат още...И за панделките нали ви се оплаках-чак от Пловдив ми ги донесоха,ех,ама че магазини...Ето такива ще са нашите покани
...май ни трябва една темичка за оплакванията и неволите,които имаме при подготовката на сватбите ни...такива уж дребни нещица,а всъщност
Активен
mehandjijska
Сватбен ГУРУ
Вече 2 v 1
«
Отговор #446 -:
май 02, 2007, 11:55:22 »
В Офис 1 тази релефна картонена хартия А4 се води за подвързване, ако това Ви помогне като инфо. Има я със сигурност там.
А и днес ще ходя да си взема панделките, който поръчах миналата седмица. Дано да са ми ги доставили
иначе
«
Последна редакция: май 02, 2007, 12:28:50 от maria_lakova
»
Активен
Alucinado
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #447 -:
май 02, 2007, 12:24:11 »
Rossistela: тази покана, която си показала 100% ръчна работа ли е? Интересува ме по-специално златния печат в ъглите. Вие ли сте го правили, лепен елемент ли е или картона е декориран така? Много ще съм благодарна за инфото (особено ако е печат, да ме ориентираш къде е правено и какви са цените) !
Активен
Amar
Любопитен
«
Отговор #448 -:
май 02, 2007, 16:48:59 »
Здравейте,
Надявам се да помогна за сатенирания картон...Има го във всички фирми, които се занимават с пордажба на хартии и картон. Търсете около Полиграфическия комбинат - там има много офиси на такива фирми и вътре ще ви дадат да разгледате каталози със всякакви картони.
Иначе аз моя картон (сатениран "шампанско") си го купих срещу супермаркер "Елемаг" в Лозенец - точно срещу входа през паркинга има едни дървени ниски постройки. Там има офис на Суперпринт (или нещо такова).Един лист 100/70 струва около 5-6 лева и могат даже да ви го нарежат...поне аз ги помолих да ми го срежат на 4, за да го нося по-лесно.
Активен
Женя Иванова
Сватбен ГУРУ
най-щастливата жена
«
Отговор #449 -:
май 02, 2007, 20:59:40 »
ето това са на
шите покани най-сетне и аз да ги пусна
«
Последна редакция: май 02, 2007, 21:02:02 от BEBO_SN