Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 11, 2024, 00:31:06
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Приготовления за сватбения ден
>
Организация на сватбата
(Модератори:
fiibi_bg
,
Капризче
) > Тема:
Сватбените покани
Страници:
1
...
21
22
[
23
]
24
25
...
101
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Сватбените покани (Прочетена 501388 пъти)
Rossistela
Баш Майстор
Отг: Сватбените покани
«
Отговор #330 -:
март 26, 2007, 15:06:23 »
Вече съм се заредила с 20-ина модела ленти и панделки,и още толкова листи сатениран картон и хартия-в различни цветове.Сега остава само голямото мислене...
Имам доста идейки,ще направя няколко модела и после с половинката ще изумуваме кой е нашият.Смятам да се допитам и до вашето мнение,разбира се
Ето снощи набързо сгънах един модел покана,тепърва още няколко различни ще направя(вечер,като съм по-свободна и малката спи,че само ми дърпа панделките
).Вижте тази-картона е сатениран с леки златисти отблясъци,но не се вижда много добре на снимката
-така в този вид,с тази панделка(от най-евтините) и без надписа на листчето вътре излиза не повече от 30-35стотинки
Активен
ROSI KRASTEVA
Заслужил майстор на спорта
ЩАСТЛИВИ ЗАЕДНО
«
Отговор #331 -:
март 26, 2007, 15:15:08 »
Цитат на: Rossistela в март 26, 2007, 15:06:23
Вече съм се заредила с 20-ина модела ленти и панделки,и още толкова листи сатениран картон и хартия-в различни цветове.Сега остава само голямото мислене...
Имам доста идейки,ще направя няколко модела и после с половинката ще изумуваме кой е нашият.Смятам да се допитам и до вашето мнение,разбира се
Ето снощи набързо сгънах един модел покана,тепърва още няколко различни ще направя(вечер,като съм по-свободна и малката спи,че само ми дърпа панделките
).Вижте тази-картона е сатениран с леки златисти отблясъци,но не се вижда много добре на снимката
-така в този вид,с тази панделка(от най-евтините) и без надписа на листчето вътре излиза не повече от 30-35стотинки
ЕЙЙЙ МНОГО СА ХУБАВИ АЗ ВИДЯХ ТАКЪВ МОДЕЛ В КОНТЕСАТА ВЪВ ВАРНА И СРУВАКА КЪМ 3 ЛВ.
А БИЛИ МИ КАЗАЛА КАКВА Е ЦАНАТА НА КАРТОНА И ПАНДЕЛКИТЕ ?!
БЛАГОДАРЯ ТИ
Активен
Rossistela
Баш Майстор
«
Отговор #332 -:
март 26, 2007, 15:39:33 »
Здравей,адашке
,радвам се,че ти харесва моделчето!Ще пусна и нови,обещавам-само да ги измайсторя
Панделките можеш да ги намериш в цветарските магазини,на щандовете за платове и аксесоари или в специализирани магазинчета за опаковки.Цената им много зависи от материята,ширината и цвета на лентите-варират от 0.30лв до към 3.00лв(на дребно,ако купуваш на метър)-аз лично предпочитам сатенените и тези тип мрежа(те са широки,но могат да се разрежат по дължина,а така се пести и от цената
).Тази от снимката специално си я купих за 0.40лв/метър.
Сатенираният картон(много красиво прелива на светлината и го има в разл.отенъци) можеш да си купиш от някоя по-добра книжарница,магазин за опаковки(в нашият град липсват такива
) или евентуално-рекламна агенция(ние ги взехме от такава в Бл-д.Има го в различни дебелини(като паус,хартия и картон)и от това зависи и цената-по-тънките-0.30лв,картона-0.50лв(предполагам,че може да се намери и по-евтино),А4-големина са листята.За тази покана съм използвала 1/2 лист от картона(т.е. размерите й са 15 на 10см-напълно достатъчно за покана)- значи 0.25лв,а в панделката са отишли около 30см-т.е. о/о 0.10лв.Разбира се,цените стават други при по-скъпи материали,но мисля,че и тези са си добре,на живо наистина изглежда много хубаво!Но 3.00лв според мен е много за такъв модел!Да не говорим,че видях и една покана от 10.70лв-кожудери!
Успех,PETKOVA и ако имаш желание и хъс-дерзай!
Активен
desislavka
Сватбен ШАМАН
Публикации: 1146
«
Отговор #333 -:
март 27, 2007, 09:55:30 »
Rossistela ,браво
,много са сладки!!!Ще чакаме да видим и другите и после може да се проявем като жури
Активен
mishel
Любопитен
Публикации: 22
«
Отговор #334 -:
март 27, 2007, 15:14:29 »
Здравейте и аз скоро ще стигна до поканите? Тези идеи много ми харесват, но как ги надписвате, на ръка ли или с принтер? Защото аз имам ужасен почерк и няма ка да стане на ръка.
а къде има голям избор от готови покани и по-оригинални
Активен
Аni
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #335 -:
март 27, 2007, 15:26:48 »
Цитат на: mishel в март 27, 2007, 15:14:29
Здравейте и аз скоро ще стигна до поканите? Тези идеи много ми харесват, но как ги надписвате, на ръка ли или с принтер? Защото аз имам ужасен почерк и няма ка да стане на ръка.
а къде има голям избор от готови покани и по-оригинални
Здравей,mishel1Лично аз си мисля,че вече много рядко хората сами надписват поканите си,просто няма смисъл-да внимаваш,да трепериш дали ще стане красиво..Така,че по-добре напечатани,има толкова красиви шрифтове!Ти от кой град си?
Активен
bibi_best11
Новак
Публикации: 9
«
Отговор #336 -:
март 27, 2007, 20:59:27 »
Браво Rossistela, много са красиви. И най-вече направени с много желание и любов от теб. Ние участвахме само в сгъванeто, но мисля яе емоцията щеше да е по-пълна, ако ги правихме изцяло. Ама откъде толкова време
Всъщност ето как изглеждат нашите
Picture 009.jpg
(101.3 KB, 480x360 - видяно 384 пъти.)
Picture 007.jpg
(98.45 KB, 480x360 - видяно 458 пъти.)
Активен
Петето
Дива и щастлива.....
«
Отговор #337 -:
март 27, 2007, 21:06:04 »
много ми харесват! Честито!!!
Активен
bibi_best11
Новак
Публикации: 9
«
Отговор #338 -:
март 27, 2007, 21:24:08 »
Благодаря, благодаря
Малко са лоши снимките, от телефон са. Наживо са още по-хубави.
Активен
mishel
Любопитен
«
Отговор #339 -:
март 28, 2007, 09:02:43 »
аз съм от Пловдив, но вече от седем - осем години съм в София и ще се омъжвам тук.
Тези покани, които са във форума са много хубави, а къде има богат избор от хубави покани?
Активен
ROSI KRASTEVA
ЩАСТЛИВИ ЗАЕДНО
«
Отговор #340 -:
март 28, 2007, 10:11:28 »
bibi_best11 много са хубави 4естито
Активен
fiibi_bg
Global Moderator
Leader
«
Отговор #341 -:
март 28, 2007, 11:19:28 »
Цитат на: mishel в март 28, 2007, 09:02:43
аз съм от Пловдив, но вече от седем - осем години съм в София и ще се омъжвам тук.
Тези покани, които са във форума са много хубави, а къде има богат избор от хубави покани?
В сватбен център София има страхотни покани.Нашите са оттам,въпреки че си ги поръчахме от Велико Търново.Изпратиха ни ги с куриер!
Активен
mishel
Любопитен
«
Отговор #342 -:
март 28, 2007, 12:57:30 »
так ли аз чух лоши неща за там и затова не съ ходила, но не за поканите. Благодаря
Активен
fiibi_bg
Global Moderator
Leader
«
Отговор #343 -:
март 28, 2007, 13:04:36 »
Ако искаш виж нашите покани на стр22 пост 47 в същата тази тема.От там са.Разглеждах каталога им- убийствени има,но са скъпички!
Активен
Nicky
Сватбар
«
Отговор #344 -:
март 31, 2007, 01:18:57 »
Аз днес съм много доволна от себе си, защото намерих време да се позанимавам и вече имам готова покана. Първо бяха няколко варианта, но вече имам фаворит. И много му се радвам!
. Ще ми се да пусна снимки, но май не е много редно, защото картинките са като на една покана, която се продава от фирма за изработване на покани
Активен
Страници:
1
...
21
22
[
23
]
24
25
...