Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 10, 2024, 03:47:14
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
След сватбата
>
Сватбата на...
> Тема:
Сватбата на conflate - 04.09.2010
Страници:
1
...
7
8
[
9
]
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Сватбата на conflate - 04.09.2010 (Прочетена 41992 пъти)
_Ava_
Ентусиаст
Публикации: 149
Отг: Сватбата на conflate - 04.09.2010
«
Отговор #120 -:
октомври 11, 2010, 09:59:07 »
conflate
, сватба като вашата за бъдеща булка като мен определено е страхотно вдъхновение! Поздравления, че сте осъществили вашия ден по такъв оригинален и нестандартен начин! Желая ви да пренесете това и в ежедневието си, за да нямате и един сив и скучен ден.
Активен
conflate
Сватбар
Публикации: 227
«
Отговор #121 -:
октомври 18, 2010, 10:59:53 »
Благодаря ви сладурани! Не се съмнявам, че и вие бъдещите булки ще изживеете вашия уникален ден-миг! Всеки път като пуснем dont stop me клипчето виждаме по нещо ново и се кикотим
С тази моя нова работа + ремонта, който поприключихме не ми остава никакво време да изберем снимки за фотокнига, искаме да имаме най-добрите снимки (много ми е трудно да подбирам!) на хартиен носител за да си ги зяпаме на по чаша вино вечерв студените зимни вечери
Активен
Milataaa
Професор
«
Отговор #122 -:
октомври 18, 2010, 22:28:59 »
conflate, да споделя че съм гледала клипчетата ви с познати безброй вече пъти - за да покажа какви изобретателни и пълни с идеи хора има, всички са възхитени. Колкото и пъти да гледам don't stop me now и падам от смях. Моля те сподели на кого беше идеята, страшно оригинално е всичко и най-важното със страхотно чувство за хумор!!!
Активен
Lionelsa
Баш Майстор
«
Отговор #123 -:
октомври 19, 2010, 08:50:01 »
Чак сега намирам време да се насладя на така идейните клипчета. Невероятен спомен. Поздравления за цялостната организация на сватбата и екипът, който сте подбрали.
Активен
ani_4ka_p
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #124 -:
октомври 20, 2010, 02:47:59 »
conflate аз чак сега успях да изгледам клипчетата. Прекрасни сте, нямам думи .... запазете тази любов чиста и истинска винаги такава.
Активен
conflate
Сватбар
Публикации: 227
«
Отговор #125 -:
октомври 20, 2010, 08:45:56 »
Добро утро момичета, благодаря ви ani_4ka_p и lionelsa!
Milataa - да не вземат да ни спират по улиците като станем известни от толкова публичност
Идеята за забавното клипче е на видео оператора ни - Пейо Иванов, той я подхвърли, тъй като по време на предварителната ни среща и сладките ни приказки с него му стана ясно, че си падаме по шантави неща. Не сме тренирали или измисляли нищо предварително, просто спонтанно хрумване на идеи в самия ден и режисура от Пейо. Трудната част беше, че нямаше музика по време на импровизациите, а остатъка е просто забавлението по време на самата песен, докато танцувахме всички на песента, даже бях забравила, че ще е фон на "специално" клипче.
Всъщност аз си бях казала, че в този ден няма да се опитвам да организирам каквото и да е, и бях оставила на младоженеца да прецени дали ще пасне идеята за това клипче в развитието на нещата без прекалена сценография. Но момчетата отявлено са се забавлявали, докато мен са ме разхубавявали - за което научих от самото клипче!
"Романтичното" пък снимахме предварително, като ние искахме да включим кучетата ни и замислихме сценария около тях, защото са част от семейството, но много съжалявахме, че няма да могат да присъстват на самото събитие. Навсякъде са с нас, но по ред причини не беше удачно за самата сватба. Беше страшна жега тогава и те капнаха, поради което не изпълнихме първоначално замисленото, но и така се е получило добре.
Активен
Страници:
1
...
7
8
[
9
]
Нагоре
Изпечатай
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg