Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 16, 2024, 15:27:47

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 5 6 [7] 8 9 ... 30   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: РЕСТОРАНТИ!!!! ЧАСТ 6  (Прочетена 215387 пъти)

super_bianka
Ентусиаст
**
Публикации: 113

« Отговор #90 -: януари 27, 2011, 18:45:34 »

super_bianka, няма нужда от благодарност, напълно искрена съм. Персоналът на този хотел  и особено в ресторанта е на изключително ниво. Не знам как ще ме разбереш, но за мен това беше нещото, което най-много ме очарова там. Спомням си трима от салонните управители-висок мургав млад мъж и две стройни и фини жени-едната с дълга черна коса, а другата с къса кестенява. Изключително много ме впечатлиха и тримата. Не говоря само за външния вид-буквално като подбрани с конкурс за красота. Поведението и маниерите им бяха безупречни, винаги намираха разрешение на всеки въпрос с чаровна усмивка. Честно казано на моменти се чувствах неудобно, че хора, излъчващи такава класа са обслужващ персонал. Сред клиентите в ресторанта бяха единици тези, които им бяха на нивото.
give_rose Наистина съм ти благодарна, защото ми е изключително приятно когато чета или чувам такова мнение за мен и колегите ми (аз съм с кестенявата коса. smile ) Още веднъж ОГРОМНО БЛАГОДАРЯ.  give_rose give_rose give_rose
Активен
Temi82
Новак
*
Публикации: 8

« Отговор #91 -: януари 30, 2011, 23:28:32 »

Привет на всички! Планираме нашата сватба да бъде в началото на юли и днес направихме първа обиколка по ресторанти и хотели. Успяхме да разгледаме към 15. Ако някой се интересува, имам пресни впечатления от:

1. Дипломатическия клуб
2. Царско село
3. Хотел "Aтлантик"
4. Хотел "Диана"
5. Хотел "Вега"
6. Парк-хотел "Витоша"
7. "Арена Ди'Сердика"
8. Хотел "Кристал Палас"

В комплекс "Макси" ни обясниха, че вече няма да правят сватби.
Освен това на няколко места не можаха да ни дадат инфо за цени и условия, защото нямаше управители и ще им звъня в работен ден:

1. "Скай Уей"
2. Парк Инн
3. Кемпински
4. Хотел "Експо"

Нека ако някой има мнение за изброените хотели да сподели.  smile
Активен
mila06
Новак
*
Публикации: 18

« Отговор #92 -: януари 31, 2011, 16:42:55 »

Хотел "Вега" беше нашият резервен вариант. Обстановката е много добре. В залата не се пуши. Отстрани има пушалня. Предлагат куверт и за алкохол - 20 лв. Менюто им обаче е доста изчанчено. Включва най-различни изтънчени специалитети, които сигурно са върха на кулинарното изкуство, обаче аз се притесних да не останат гладни гостите.

Хотел "Атлантик" - много тясно ми се видя. Става за рожден ден или друго по-малко парти.

Хотел "Кристал Палас" - много ми хареса обстановката
Активен
DjNick Mc
Сватбен ГУРУ
Публикации: 568

Ние можем и знаем как... !!!

« Отговор #93 -: януари 31, 2011, 17:06:00 »

Някои има ли отзиви за хотел 'Риу Правец', намира се на езерото, близо до правец?

Госпожица,
 Ако сте се ориентирали в рйона на Правец, на по-малко от 1 километър от Риу Правец има страхотен комплекс, казва се "Правешки Ханове". Може да видите инфо на - http://www.praveshki-hanove.com
Много добро място за сватби с ресторант до около 150 души дори и повече , няма проблем. Скоро ми се случи да бъда там за първи път и останах с мого добри впечатления от комплекса.
« Последна редакция: януари 31, 2011, 17:17:13 от DjNick Mc » Активен
Mariaid
Сватбен ГУРУ
Публикации: 883

« Отговор #94 -: януари 31, 2011, 20:42:19 »

А чували ли сте нещо за Централ на Ботев? Много ми е интересно какви са решили в крайна сметка...(за тези, които не се сещат ние искахме да бъдем там, взехме менюта, говорихме с управител и след една седмица като искахме да капарираме и ни казаха, че засега не приемат сватби и инфо ще има след НГ) Ние се уредихме с ресторант, но просто ми е интересно как се е развила ситуацията, тъй като бях убедена, че ще сме там!  Wink
Активен
Anichka_BG
Регистриран

Публикации: 6

Моят сватбен албум

« Отговор #95 -: януари 31, 2011, 20:58:46 »

Аз бих искала да изкажа и моето мнение за Централ , но този на Цар Борис (Лагера). Когато търсех ресторант отидох и там и бях приятно изненадана с цените, които не бяха никак високи. Обстановката не е лоша, но коментара на управителя, когато го попитахме по колко сватби прави на ден, т.к. ние искахме следобедна. Той каза и по една , ако има желаещи и две - като обедната е до 16 часа, без значение дали ще почне в 11 или в 14 часа и другата е от 18 часа. С почивка за персонала и оправяне на залата. А ако можел и 3 щял да прави на ден.
Така че не се подвеждайте по ниските цени , а разузнайте предварително дали мястото не прави по няколко сватби на ден.
Чувала съм няколко човека да разказват как са претупали сватбата им, как са спирали и музиката и тока в заведението, само защото чакат "следващите".
Активен
super_bianka
Ентусиаст
**
Публикации: 113

« Отговор #96 -: януари 31, 2011, 21:05:20 »

Леле, това е ужасно. Немога да си представя как ще оставя толкова много пари в едно заведение и ще ме изгонят, за да си направят следващата сватба. Направо ще вдигна скандал до небето  beating beating beating beating beating и хич няма да им плащам. Това е безобразие и такива ресторанти не заслужават да имат клиенти. Дано никога да не ми се налага да попадам в такива заведения.
Активен
zornica_p
Регистриран

Публикации: 4

« Отговор #97 -: януари 31, 2011, 21:06:59 »

Търся примерен договор за ресторанта, търсех навсякъде но така и не открих, а съм сигурна че четох преди около месец в някой от сайтовете такъв договор  cray 
Надявам се някоя от вас да ми помогне   blush
Активен
Pachoran
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1044

« Отговор #98 -: януари 31, 2011, 23:34:02 »

super_bianka   и   Anichka_BG    като всяко хубаво нещо, включително една приказка, сватбеното тържество има начало и край. В по-голяма част от случаите дневните сватбени тържества в ресторанта се следват от други вечерни сватбени тържества. Това правило важи за столицата и по-големите градове в страната. Бизнес, какво да се прави....
Активен
DjNick Mc
Сватбен ГУРУ
Публикации: 568

Ние можем и знаем как... !!!

« Отговор #99 -: февруари 01, 2011, 03:56:54 »

Anichka_BG,
От практиката мога да споделя, че когато, едно заведение има дневна и вечерна сватба, дневната свършва межд 17.00 и 18.00 часа а вечерната започва между 19.00 и 19.30 часа. Това за финал на дневната в 16.00 много не ми се вярва, защото в "Централ Форум" - бившата "Славия" съм имал доста участия и нито една дневна сватба не е завършила в 16.00 а и не само там е така.
Активен
Nina Style
Баш Майстор
**
Публикации: 1790

www.ninabg.com

Моят сватбен албум

« Отговор #100 -: февруари 01, 2011, 11:03:24 »

Anichka_BG,
От практиката мога да споделя, че когато, едно заведение има дневна и вечерна сватба, дневната свършва межд 17.00 и 18.00 часа а вечерната започва между 19.00 и 19.30 часа. Това за финал на дневната в 16.00 много не ми се вярва, защото в "Централ Форум" - бившата "Славия" съм имал доста участия и нито една дневна сватба не е завършила в 16.00 а и не само там е така.
В Пловдив също стоят нещата така.  good Има много ресторанти,които правят дневна и вечерна сватба и това не е проблем. Но 16ч е найстина много ранен час за финал. ДЖ Ник много точно е обяснил как се движат часовете,когато са две сватби за един ден.  good
Активен
госпожица
Сватбен ГУРУ
Публикации: 923

Моят сватбен албум

« Отговор #101 -: февруари 01, 2011, 11:09:59 »

Две сватби в един ден е неприятно, но не колкото две едновременно. Бях чувала, че в някои от местата в софия, които разполагат с повече от една зала е практика да текат паралелно две сватби, което вече ми се струва прекалено.
Активен
maldy
Новак
*
Публикации: 7

« Отговор #102 -: февруари 01, 2011, 11:24:19 »

Здравейте мили бъдещи булки smile
За първи път пиша и ще се радвам ако можем да си бъдем взаимно полезни. Ние сме се ориентирали към лятна сватба, но още не сме резервирали абсолютно нищо. Всичко ми се вижда такава безумна индустрия, че ми се завива свят smile Но все пак всеки сам си избира smile
Аз вчера говорих с една агентка и сега дори съм още по-притеснена. То излиза, че едва ли не трябва голям късмет, за да попаднеш на добър ресторант, където и храната да е добра, и обслужването и да не ти правят проблем, че искаш да купонясваш до късно.
Ние много искахме за Военния клуб, но все повече проблеми чувам за там. Някоя от вас има ли повече информация или опит от сватба там.
Много благодаря предварително
Активен
alo_madona
Сватбар
Публикации: 204

Моят сватбен албум

« Отговор #103 -: февруари 01, 2011, 11:25:56 »

Здр и от мен. И аз много го закъсъх с тези ресторанти . По принцип много ми допадна -  "Скай Уей" - Симеоново, но със управителката имам проблем,че вече 2 седмица не ми праща оферта и вече търся друг  за 100 гости и със голям дансинг cray
Активен
loretaM
Новак
*
Публикации: 8

« Отговор #104 -: февруари 01, 2011, 14:07:44 »

Здр и от мен. И аз много го закъсъх с тези ресторанти . По принцип много ми допадна -  "Скай Уей" - Симеоново, но със управителката имам проблем,че вече 2 седмица не ми праща оферта и вече търся друг  за 100 гости и със голям дансинг cray

Здравей, ние сме в Акорд, пробвай smile
Активен
Страници: 1 ... 5 6 [7] 8 9 ... 30   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: