Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 16, 2024, 15:31:53

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 3 4 [5] 6 7 ... 30   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: РЕСТОРАНТИ!!!! ЧАСТ 6  (Прочетена 215393 пъти)

DjNick Mc
Сватбен ГУРУ
Публикации: 568

Ние можем и знаем как... !!!

« Отговор #60 -: януари 19, 2011, 18:24:32 »

Проблема с музиката в лебеда е единствено в градината. Вътре няма проблем със силата на музиката.
Относно интериора вътре - стените са в черни нюанси и за това се създава впечатление че е тъмно. Но за това добрите професионалисти си имат необходимото оборудване - както видеото и фотото, така и Dj с подходящо ефектно осветление (разбира се ако вие го желаете). Но дари и без допълнително осветление пак не е тъмица за каквато се опасявате  smile
Активен
kadife
Регистриран

Публикации: 1

« Отговор #61 -: януари 20, 2011, 23:28:06 »

zdraveite nie sme novi v tozi forum, shte se radvame da izberete nashija restorant, zapovjadaite na mjasto shte polu4ite informacija za nashija kolektil inashite klienti. blagodarim vi!  smile

Първо се четат правилата. Второ - тази реклама е забранена и неприятна!

« Последна редакция: януари 21, 2011, 20:52:24 от Teo » Активен
_Ava_
Ентусиаст
**
Публикации: 149

Моят сватбен албум

« Отговор #62 -: януари 21, 2011, 17:32:07 »

Минавам за един бърз въпрос, а после ще се върна да дочитам всичко - Когато сватбеното мероприятие е по-скоро тип коктейл (а не със седящи места и 4/5...-степенно меню), имате ли си идея как се процедира с децата - и на тях ли им се плаща цял куверт или да си искам специален детски куверт (поне алкохола да разкарат оттам, а).
Активен
InaLutay
Ентусиаст
**
Публикации: 131

Моят сватбен албум

« Отговор #63 -: януари 21, 2011, 20:09:49 »

Ние сме категорични в избора си, ще е Санкт Петербург в Пловдив, от всички ресторанти ни се видя най - голям и най - величествен smile
Активен
stefania1981
Любопитен
*
Публикации: 32

« Отговор #64 -: януари 22, 2011, 09:24:45 »

Отличен избор.Щом можете да си го позволите няма да съжалявате.Мисля,че това е най-доброто място за сватбения Ви ден.Дано сватбата Ви бъде прекрасна.
Активен
DjNick Mc
Сватбен ГУРУ

« Отговор #65 -: януари 22, 2011, 12:01:58 »

Ние сме категорични в избора си, ще е Санкт Петербург в Пловдив, от всички ресторанти ни се видя най - голям и най - величествен smile

Перфектния избор good
« Последна редакция: януари 22, 2011, 12:04:47 от DjNick Mc » Активен
Deliysky
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1353

www.Deliysky.com

« Отговор #66 -: януари 22, 2011, 15:51:39 »

Видях че в темата, макар да е за ресторантите, активно се дискутира липсата на часове за ритуалните зали в София.За тези от вас които държат на датата си и вече са изпуснари влака, бих предложил да ползват резервен вариант.Около София има доста зали и са свободни.Например Панчарево, Божурище, Банкя и още много.Предполагам веднага ще се намери кои да ме апострофира, че са далеч.Обаче има вариант да се направи комбинация с църкви и ресторанти и да се изнесе цялата сватба.Например в Банкя.Има и църква и ресторанти.И никак не е лошо да избягате от лудницата на големия град.
Активен
Nina Style
Баш Майстор
**
Публикации: 1790

www.ninabg.com

Моят сватбен албум

« Отговор #67 -: януари 22, 2011, 15:57:03 »

Минавам за един бърз въпрос, а после ще се върна да дочитам всичко - Когато сватбеното мероприятие е по-скоро тип коктейл (а не със седящи места и 4/5...-степенно меню), имате ли си идея как се процедира с децата - и на тях ли им се плаща цял куверт или да си искам специален детски куверт (поне алкохола да разкарат оттам, а).
В повечето ресторанти предлагат детски кувер,който е почти наполовина на основния. Няма как едно 6год. дете да изяде порциите,които се сервират на големите.  good Мисля,че всеки ресторант трябва да има тази опция,защото така е редно.  good
« Последна редакция: януари 22, 2011, 19:23:30 от Nina Style » Активен
Mariaid
Сватбен ГУРУ
Публикации: 883

« Отговор #68 -: януари 22, 2011, 17:24:45 »

И според мен би трябвало да държиш да има детско меню, или поне да не калкулират цената на коуверта като за възрастен!
Активен
Marieli
Регистриран

Публикации: 1

« Отговор #69 -: януари 22, 2011, 21:50:43 »

Здравейте,
Искам да направя сватбеното си тържество на Боровец в хотел Лион. Моля ви за отзиви за него и главно за ресторанта.Много ще ви бъда благодарна, защото времето ни притиска, а сме все още до никаде. smile
Активен
Nina Style
Баш Майстор
**
Публикации: 1790

www.ninabg.com

Моят сватбен албум

« Отговор #70 -: януари 23, 2011, 14:49:37 »

Здравейте,
Искам да направя сватбеното си тържество на Боровец в хотел Лион. Моля ви за отзиви за него и главно за ресторанта.Много ще ви бъда благодарна, защото времето ни притиска, а сме все още до никаде. smile
Преди две години съм била в този хотел и беше страхотно. Не съм била на сватба там,а по друг повод,но много ми хареса всичко. Ресторанта е доста голям и е много свежо вътре. Незнам дали още е такъв,но столовете бяха много хубави бели.  good
Активен
Monikamaria
Баш Майстор
**
Публикации: 1505

Моят сватбен албум

« Отговор #71 -: януари 23, 2011, 16:45:09 »

smile Чудесна идея, Deliysky!  *THUMBS*Може и да ми се наложи и ще се възползвам със сигурност!
_Ava_, както ти каза  Nina Style просто настоявай за детско меню. Аз ще имам такова, точно наполовина по-евтино и ще съдържа сокче и лекичко хапване. smile
Активен
DjNick Mc
Сватбен ГУРУ

« Отговор #72 -: януари 23, 2011, 17:01:16 »

Здравейте,

Много добро място за сватби и партита. Хотелът си има ниво и стил а и кухнята също е много добра. Цените са човешки, и със сигурност се оправдават с това което предлагат. Решите ли там да е сватбата ви няма да съжалявате, затова смело напред!!!  good
« Последна редакция: януари 23, 2011, 17:08:12 от DjNick Mc » Активен
super_bianka
Ентусиаст
**
Публикации: 113

« Отговор #73 -: януари 24, 2011, 21:28:35 »

Здравейте момичета, вече мога да се похваля, че си имаме и ресторант.  yahoo yahoo yahoo След доста обикаляне и обмисляне се спрахме се на ресторант "Правец палас" в гр. Правец- обстановката е много хубава, цените са съвсем човешки, няма ограничене за часовете на мероприятието, единствено след 00 часа се заплаща по 50 лв. на час, а и няма такса бушон. Там има и едни мацки "Музите Правец", които правят невероятни украси и цените им са почти на половин цена в сравнение с тези в София.
Активен
stefania1981
Любопитен
*
Публикации: 32

« Отговор #74 -: януари 25, 2011, 09:49:38 »

Здравейте момичета, вече мога да се похваля, че си имаме и ресторант.  yahoo yahoo yahoo След доста обикаляне и обмисляне се спрахме се на ресторант "Правец палас" в гр. Правец- обстановката е много хубава, цените са съвсем човешки, няма ограничене за часовете на мероприятието, единствено след 00 часа се заплаща по 50 лв. на час, а и няма такса бушон. Там има и едни мацки "Музите Правец", които правят невероятни украси и цените им са почти на половин цена в сравнение с тези в София.
Изборът Ви е добър,мястото е уникално,а ако ще имате и изнесен ритуал там има прекрасни условия да се направи.Единствено кухнята не ми допада.На сватбата, на която бяхме храната беше претопляна и самото месо някак жилаво.
Активен
Страници: 1 ... 3 4 [5] 6 7 ... 30   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: