Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 16, 2024, 12:43:56

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 2 3 [4] 5 6 ... 30   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: РЕСТОРАНТИ!!!! ЧАСТ 6  (Прочетена 215321 пъти)

the_new
Регистриран

Публикации: 4

« Отговор #45 -: януари 18, 2011, 13:56:40 »

Здравейте,
моето вълнуващо събитие ще се състои през юни месец, тази година.
До момента съм се насочила само към 2 ресторанта: Форум/бившата Славия/,
и Метрополитан. Сватбата ще е за около 100-тина човека...
 Моля ви, ако имате впечатления от тези ресторанти, или предложения за други
да ги споделите с мен   smile
Активен
caffein
Ентусиаст
**
Публикации: 59

Моят сватбен албум

« Отговор #46 -: януари 18, 2011, 14:53:18 »

Момичета!  yahoo

И ние вече си имаме ресторант - "България", ресторанта на бившия Гранд хотел "България".
Много съм доволнаааа! smile Отговаря максимално на всичките ни изисквания!
Активен
eleni
Любопитен
*
Публикации: 20

« Отговор #47 -: януари 18, 2011, 15:34:16 »

Здравейте,
моето вълнуващо събитие ще се състои през юни месец, тази година.
До момента съм се насочила само към 2 ресторанта: Форум/бившата Славия/,
и Метрополитан. Сватбата ще е за около 100-тина човека...
 Моля ви, ако имате впечатления от тези ресторанти, или предложения за други
да ги споделите с мен   smile

Била съм на сватби и в двата. Еми Метрополитан е класи над Форум, това е моето мнение. И от към обстановка и от към храна и от към персонал и всичко.
Активен
lilkada
Ентусиаст
**
Публикации: 147

« Отговор #48 -: януари 18, 2011, 16:59:32 »

Била съм на сватби и в двата. Еми Метрополитан е класи над Форум, това е моето мнение. И от към обстановка и от към храна и от към персонал и всичко.

Съгласна съм с това, но имай предвид, че и цените в Метрополитан са двойни. Ако това не е проблем наистина си заслужава
Активен
the_new
Регистриран

« Отговор #49 -: януари 18, 2011, 19:43:44 »

Благодаря ви за инфото, всяко мнение би ми било от полза...
В интерес на истината, не мога да се спра на на почти никой/разглеждам ги
по ''препоръки''/  huhhuh.gif
Активен
a26a26
Регистриран

Публикации: 5

« Отговор #50 -: януари 18, 2011, 20:26:19 »

Ние скоро гледахме Форум. Стори ми се супер неугледен отвън и задимено - опушено - тегав отвътре (пушачи сме принципно и не се втеляваме излишно на тая тема). Гледахме го малко преди началото на сватба - т.е. подреден - еми не ми хареса изобщо - само като видях захабените (с дупки от цигари) покривки и калъфи за столове ми се отщя. Пича, който ни развежда ми се стори точен. Иначе офертата им не е лоша, ама не ми хареса изобщо обстановката. За това и ще сме в гранд хотел София. Вярно е доста по - скъпо, ама ако после години наред ще ни е криво за избора на място. Ама и там беше филм - няма дати за май за залите, в които искаме и за това преместихме датата на сватбата :-)

Абе хора, е ли възможно да има "търговия" с дати и часове за обредните домове - всичко в Триадица, Красно село и т.н. е заето следобед за юни месец. Едва се вместихме за Оборище...
Активен
caffein
Ентусиаст
**

Моят сватбен албум

« Отговор #51 -: януари 18, 2011, 22:52:27 »

Не.
Просто всички са ви изпреварили. Моя приятелка, която ще се омъжва на 18 юни в началото на ноември си бяха запазили зала.

На нашата дата ние бяхме първи за София и то за 17 часа. Но запазихме 8 месеца и половина по-рано.
Това е двумилионен град. Миналата година е имало 4835 сватби. Разхвърлете ги на 52 съботи и недели, сред които има такива като между Коледа и НГ, когато никой не се жени и зимните месеци, когато са значително по-малко.
Сметнете значи 4000 сватби между м. май и м. септември на 7 ритуални зали - като от тях желани наистина са 3, другите - ако няма друг начин и картинката се изяснява. give_rose
Активен
the_new
Регистриран

« Отговор #52 -: януари 18, 2011, 23:08:43 »

това е ужасно, аз си мислех, че имам достатъчно време .........
ами сега?????  cray
Активен
a26a26
Регистриран

Публикации: 5

« Отговор #53 -: януари 18, 2011, 23:20:08 »

Ами бързай - само Оборище и Студетска за момента са що - годе свободни. Сори за почти черния хумор. Днес ми казаха, че тази на Леге е в ремонт.
И аз така си го сметнах във връзка със заетостта на залите, ама рекох да проверя - да няма някоя теория на конспирацията.
Активен
caffein
Ентусиаст
**

Моят сватбен албум

« Отговор #54 -: януари 19, 2011, 09:12:11 »

new_one, не се притеснявай. Ще намерите начин и време, но се задействайте.
Силно препоръчвам да седнете двамата заедно и да си напишете план-график на лист хартия. Така, когато нещо забравите ще можете да дописвате и да отмятате свършените задачи.
В момента, в който запазите зала и ресторант, всичко ще си дойде на мястото и останалите неща при желание могат да се организират и много бързо.
Успех!
Активен
Mariaid
Сватбен ГУРУ
Публикации: 883

« Отговор #55 -: януари 19, 2011, 13:09:41 »

И моят съвет е такъв, бягайте в ритуалната да видите как стои въпросът с часовете и същевременно се разровете и за ресторант и действайте!  good Имате време до юни, спокойно!
Активен
the_new
Регистриран

« Отговор #56 -: януари 19, 2011, 13:33:12 »

Благодаря Ви момичета, ускоряваме действията...
Какво мислите за ресторант Лебед, какви са им
кувертите
Активен
госпожица
Сватбен ГУРУ
Публикации: 923

Моят сватбен албум

« Отговор #57 -: януари 19, 2011, 13:45:41 »

Погледни в 5 тема имаше доста дълга дискусия за лебед
Активен
lilkada
Ентусиаст
**
Публикации: 147

« Отговор #58 -: януари 19, 2011, 15:04:07 »

Благодаря Ви момичета, ускоряваме действията...
Какво мислите за ресторант Лебед, какви са им
кувертите

Общо за Лебед мога да ти кажа, тъй като скоро ходих на оглед там. Страхотна градина, наистина невероятно красиво, сватби се правят само вътре (отвън може само ритуала). Капаро 2000 лева. Ресторанта не е лош, вкусна храна, кувертите са ОК - от 50 лева, като можеш да внасяш алкохол без такса. Единственото, което ме спря мен беше "овъртайма" след 12 часа ти свалят кожата от гърба, 500, 1000, 2000 лева е съответно за всеки пресрочен час.
Това е основното, за което се сещам, ако имаш конкретни въпроси ми пиши на лични.   good успех!
Активен
Mariaid
Сватбен ГУРУ
Публикации: 883

« Отговор #59 -: януари 19, 2011, 17:36:01 »

На мен са ми казвали, че е доста тъмен, странен е за снимки, а и май имат проблем с музиката след 12 доколкото се сещам. Но като гледам оувъртайма  Oh my ...
Активен
Страници: 1 2 3 [4] 5 6 ... 30   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: