Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 16, 2024, 09:25:49
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Приготовления за сватбения ден
>
Организация на сватбата
(Модератори:
fiibi_bg
,
Капризче
) > Тема:
РЕСТОРАНТИ!!!! ЧАСТ 6
Страници: [
1
]
2
3
...
30
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: РЕСТОРАНТИ!!!! ЧАСТ 6 (Прочетена 215140 пъти)
sapfira_101
Ентусиаст
Публикации: 59
РЕСТОРАНТИ!!!! ЧАСТ 6
«
-:
юли 19, 2010, 00:16:21 »
Моля дайте мнения за ресторант Помпей в жк Хиподрума. Трябва да го капарирам най-късно до
Сряда. Немога да намеря мнение за него.
Активен
marchela
Сватбар
very happpyyyyyyyyyy
Отг: РЕСТОРАНТИ!!!! ЧАСТ 6
«
Отговор #1 -:
юли 19, 2010, 07:08:10 »
Здравей!
Аз съм била там но не на сватба,а на рожден ден в ресторант Помпей.Хубав е като обстановка,има голям дансинг, само е доста тъмен, но ако сватбата ти е вечерна, мисля че ще е добре. От приятелката ми която организира тържеството там, знам че са много коректни и всичко беше минало без проблеми!
Успех!
Активен
sapfira_101
Ентусиаст
Публикации: 59
«
Отговор #2 -:
август 08, 2010, 17:29:20 »
marchela макар и със закъснение, благодаря ти за информацията. Да резюмирам, ние все пак се отказахме от р-т "Помпей" именно защото е доста тъмен, и гостите ще се чувстват малко некомфортно сблъскани един до друг на масите. Отделно куверта от 23 лева почна да ни съмнява, защото в софия поне според нас няма куверт за сватба по-нисък от 30 лева.
Активен
gucci
Leader
Обичаме се!
«
Отговор #3 -:
декември 18, 2010, 11:08:34 »
РЕСТОРАНТИ!!!! ЧАСТ 5
Активен
adelina
Любопитен
«
Отговор #4 -:
декември 20, 2010, 14:13:30 »
Здравейте мили дами и бъдещи булки,
дълго време се чудех дали изобщо да пиша тук, че като гледам с какъв тон се водят разговорите (споровете) не ми звучеше никак празнично, а все пак сватбата би трябвало да е едно прекрасно преживяване и емоция. Но все пак реших да се включа и аз. Тъй като реших сама да организирам сватбата си без агенция (сега очаквам и агентите дето пишат тука да ме нахокат, но това си е личен избор все пак) тази тема както и много други теми тук във форума ще ми бъдат много полезни. Вече резервирахме залата в Скай Уей във Симеоново. Много приятна зала и отговаряше на условията ми - да имат градина за коктейл и изнесена церемония и да имат зала с кръгли маси. Еми имат го. Мениджърката на ресторанта е една невероятно мила жена, която определено ще ми помогне за много неща. Опитахме и кухнята на ресторанта - супер е, останах очарована. Освен това няма да се налага да внасяме алкохол и да плащаме такса капачка/тапа тъй като Скай Уей вече е собственост на Фантастико и мениджърката ми обеща да дебнем за промоции с които алкохола може да ни излезе на цени по-ниски от Метро. Така че засега съм много доволна. Моля ако някой друг има впечатления от там да каже, ще му бъда много благодарна. Поздрави на всички момичета и нека отново върнем празничния тон в темата, ако не за друго поне заради предстоящите прекрасни коледни празници.
Активен
neli_2003
Регистриран
Публикации: 4
«
Отговор #5 -:
декември 20, 2010, 14:44:00 »
Здравей Аделина,
добре дошла във форума. Миналата година бях кума в този ресторант и като цяло моите кумци останаха доста доволни...а отвън басейнът е приказка..правят welcome drink. Дано и ти останеш доволна.
весели празници и на теб:)
Активен
Deliysky
Сватбен ШАМАН
Публикации: 1353
www.Deliysky.com
«
Отговор #6 -:
декември 20, 2010, 15:07:59 »
Здравейте, през последните 2 години съм снимал няколко пъти в Скай Ауей.Никога не е имало никакви оплаквания.Обслужването е добре, храната също, не съм чувал оплаквания от клиенти, да са се почувсвали излъгани или окрадени.Според мен това е добър ресторант, за жалост май не ставаше за повече от 100 човека.
Активен
adelina
Любопитен
«
Отговор #7 -:
декември 20, 2010, 16:34:33 »
Много ви благодаря за отговорите, радвам се да чуя позитивни отзиви за ресторанта.
Deliysky благодаря за инфото, ние планираме сватба между 80-100 човека, така че ще се вместим в залата без проблем.
Активен
DjNick Mc
Сватбен ГУРУ
Ние можем и знаем как... !!!
«
Отговор #8 -:
декември 20, 2010, 17:39:34 »
Относно залата в Скай Уей до 120 души няма проблем с разпределенето така че да има достатъчно място и за дансинг.
«
Последна редакция: декември 20, 2010, 17:49:08 от DjNick Mc
»
Активен
Mariaid
Сватбен ГУРУ
Публикации: 883
«
Отговор #9 -:
декември 20, 2010, 18:09:23 »
И аз съм чувала добри отзиви за там, даже май и имат изгодна цена за настаняване на гости!
Активен
wildcat
Регистриран
Публикации: 1
«
Отговор #10 -:
декември 21, 2010, 14:21:36 »
Привет на всички! Доста се рових из форума и май не тук е най-точното място да пиша, но все пак... Предстои ми сватба и сега избираме ресторанти в Пловдив. Ограничихме списъка с гостите на около 80. Въртят ми се из главата ресторанти като: Джия Бийч, Лайпциг, Малък Бунарджик и един нов в Кючука - Кадифе. Бих искала булки, които са ползвали услугите им да споделят впечатленията си! Благодаря на всички и весели празници!;)
Активен
Mariaid
Сватбен ГУРУ
Публикации: 883
«
Отговор #11 -:
декември 21, 2010, 19:57:04 »
Според мен тук ще получиш по-подробна информация:
http://forum.svatbata.bg/index.php/topic,25736.180.html
Активен
adelina
Любопитен
«
Отговор #12 -:
декември 22, 2010, 10:12:53 »
Цитат на: Mariaid в декември 20, 2010, 18:09:23
И аз съм чувала добри отзиви за там, даже май и имат изгодна цена за настаняване на гости!
За съжаление вече не, понеже хотелската част е купена от Фантастико и там им е сега централния офис. Но в близост има няколко много приятни малки хотелчета. Аз лично ще наема една стая в някой от тях че бебчо едва ли ще издържи цялата сватба и да има къде да си легне а бабите на смени да го гледат за по 1ч.
Активен
mielle
Любопитен
«
Отговор #13 -:
януари 05, 2011, 16:25:45 »
За ресторанта на Скай Уей - бях на сватба там преди година и наистина не мога да се сетя да нещо да не е наред - и храна, обслужване, градина и т.н. и т.н. всичко е на много добро ниво. единственият "недостатък" е, че залата е Г-образна и някои от гостите не се виждат помежду си, но ако всички са на дансинга това не е голям проблем
надявам се и ти да останеш доволна
Активен
Garfield
Ентусиаст
Публикации: 128
«
Отговор #14 -:
януари 05, 2011, 17:39:01 »
Wildcat,
Мога да ти дам малко инфо за ресторантите в Пловдив.
Лично моята сватба ще е в Джия Бийч. Харесах го, защото има градина, басейн, където ще имам изнесен ритуал. Ресторантът е светъл (лично за мен беше много важно) в цвят праскова. Хубаво е, че имат алтернатива за изнесен ритуал при лошо време. Имат място на открито, което при една подходяща украса, става идеално. Цените не са високи - нямат такси алкохол и след 12:30ч позволяват още един допълнителен час. Управителката е малко странно, но като и свикнеш няма проблем, но като цяло помага значително на младоженците.
Относно Лайпциг - доколкото знам е обновен, има и градина отпред, ако искаш изнесен ритуал. Дори миналия ден забелязах една много сладка арка от естествена зеленина там.
А за Кадифе нищо не мога да ти кажа.
А мисля, че Малкия Бунарджик е малко битов.
Ако имаш въпроси, насреща съм
Активен
Страници: [
1
]
2
3
...
30
Нагоре
Изпечатай
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg