Разположение на гостите по масите - 2

<< < (2/26) > >>

Mimikaa:
Като казвам имена имам в предвид че мислия за вариант да нямам цифри на масите,а всяка маса да има име(вместо номер).Например имена на цветя или нещо такова.Отделно пред всеки ще си има тейбъл картичка с имената.
 Смятам да направя табло и отделно да има хора със схеми и да напътстват гостите.

Ariel:
Mimikaa, виждала съм такива табла, за каквито говориш и могат да бъдат най-различни видове. Може таблото да е от плат с ватен пълнеж като един вид тънка възглавница, на което с карфички са закачени листчета с имената на масите и на гостите. Листчетата може да са украсени с по една панделка или да са оцветени, каквото сърце ти желае. Ако масите са кръгли можеш да изрежеш листчета с кръгла форма и да пишеш на тях, а може и всякакви други форми. Таблото може да е и от корк и пак да сложиш листчета според всяка маса. Ето така например:

А може и просто да подредите масите на голям лист А3, който да се ламинира. Например така:

Amar:
Това с имената на масите е идейно и съм го виждала в няколко варианта - от имена на градове (Париж, Рим, Лондон и т.н.) до имена на метъл групи. :)

Аз съм правила схема с масите и разположението на гостите, която да стои при входа на ресторанта за сватбата на моята кума. Доста от гостите се ориентираха по нея, но по едно време настана струпване отпред и голяма какафония. Затова имаше и хора, които имаха списъци с гостите и масите и ги упътваха - 2 момичета - едното от страната на булката, другото от младоженеца (лесно си разпознаваха роднините) :)

Много е важно в списъците да се изписват пълните имена на гостите (име и фамилия) защото имаше разни лутащи се по масите Ивановци... :)

Monikamaria:
Дано не повтарям нечии пост. Открих програма за разпределяне на гостите по масите. :danceg: perfect table plan се нарича. В момента я свалям. Дано е добра. Има дори функция да разпределя далече гости, които не бива да седят един до друг. :bravo:

AnGeL oF lOvE:
Идеята наистина е много добра, със сигурност ще го направя и аз. Не искам да има хотра, които няма да знаят къде да седнат. При разпределението обаче, със сигурност трябва на 1 маса да има само хора които се познават. Иначе няма да се забавляват. ако са от по-притиснителните няма дори и да се запознаят  :) Може хората, които помагат на гостите да си намерят местата да имат папки с имената (собствено и фамилно) подредени по азбучен ред, а срящу името номера/името на масата. така ще стане по-лесно и за тях да ги намерят в списъка :P

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница