Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 16, 2024, 07:59:54
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Приготовления за сватбения ден
>
Организация на сватбата
(Модератори:
fiibi_bg
,
Капризче
) > Тема:
Украса на ресторанта - 7
Страници:
1
...
9
10
[
11
]
12
13
...
32
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Украса на ресторанта - 7 (Прочетена 219698 пъти)
CATRIN
Новак
откачалка
Отг: Украса на ресторанта - 7
«
Отговор #150 -:
септември 08, 2010, 16:02:00 »
Цитат на: ivels в август 17, 2010, 15:18:09
ами подобно на тази снимка само че тук е само карамфили и е голяма мойте ще са с диаметър на пиафлората 9 см и заедно с цветята ще станат около 14-15 см.идеята ми дойде от тази снимка, питах дали могат да го направят и казаха че могат. на младоженската маса ще е същата украса само че с една голяма топка с диаметър на пиафлората 20 см с цветята става около 26-27 см, и с две по - малки като на масите на гостите. Пак същите свещи само че по- големи.Направо е чудно какви неща могат да се намерят в магазините "по 1 лев" .От такъв магазин са ми свещите листенцата от рози и перличките.Тюла е от един сайт мн изгодно, не знам дали мога да му спомена името. Абе стига човек да има нерви и време могат да се постигнат мн неща с малко средства.
Как се радвам,че има булка от Перник,Ивелс в кой ресторант ще празнувате ,а в кой цветарски ще поръчваш украсата !?
Активен
5ia_
Любопитен
Публикации: 36
«
Отговор #151 -:
септември 08, 2010, 23:18:01 »
Цитат на: tweety bird в септември 08, 2010, 10:45:53
5ia_, тъй като сватбата ви е в същите цветове като моите, ще се радвам да видя какъв ще е резултатът. Успех!
Задължително!!! И аз вече нямам търпение да сглбим цялата картинка
Отделните елементи са много хубави, всичко сама си направих и много си ги харесвам, най- са ми любими чашите и възглавничките за пръстени. Днес дойдоха и цветята, не са всичките в циклама, има и розови и бледо розови с бяло, но лоши цветя няма, пак ще стане красиво
Да ви споделя една идейка, която имаме за ритуала: когато поискат халките от кума, той ще ги потърси в джоба си и ще каже, че ги няма, след едноминутна суматоха две малки балеринки в розови рокли ще му донеста двете възглавнички с халките. Мисля, че това ще е доста емоционален момент. След това двете балеринки ще придружават и гостите до масите им
Хораааа, стискайте палци, остава ни само един ден до Големия Ден!
Активен
katerinciq
Ентусиаст
«
Отговор #152 -:
септември 09, 2010, 09:23:44 »
5ia_,стискаме палци и се вълнуваме заедно с теб. Очакваме снимки и най-вече аз, защото имам много идеи за украсата на нашата сватба, но още нищо конкретно,но имам време (на 04.09.2011год ще е големият ден:) ) Весело изкарване на един от най-щастливите дни в живота ти!
Активен
gerociata
Любопитен
«
Отговор #153 -:
септември 09, 2010, 14:28:30 »
tweety bird, благодаря ти много. В единия букет, чиято снимка си качила има всички мои цветове без жълтото./ не мога да кача снимката, не знам защо/
После ще ви показвам снимки, като го направим.
Нямам си агентка, аз съм си агентката и мои приятелки, които се занимават с цветя и подобни.
Мърче, представям си какво си представяш.
И те разбирам напълно. Няма да е кич, защото аз обичам шаренийки, но мразя кича. Много изчистена, но разноцветна ще е украсата.
Аз съм нетърпелива да видя 5ia какво е сътворила, защото предполагам, че ще е страхотно.
Активен
CATRIN
Новак
откачалка
«
Отговор #154 -:
септември 10, 2010, 09:43:39 »
Искам да ви попитам,ако отида в някоя агенция примерно "София " и поискам да си взема украса под наем ,ще ми я дадат ли така (примерно свещници ,камъчета )или ще ми пратят агент ,който ще я сложи ,а после ще си я вземе !?
Намислила съм да си поръчам цветенца в цветарски ,но свещничета ,одобни неща не ми се купуват
Активен
Nina Style
Баш Майстор
www.ninabg.com
«
Отговор #155 -:
септември 21, 2010, 11:46:18 »
Цитат на: CATRIN в септември 10, 2010, 09:43:39
Искам да ви попитам,ако отида в някоя агенция примерно "София " и поискам да си взема украса под наем ,ще ми я дадат ли така (примерно свещници ,камъчета )или ще ми пратят агент ,който ще я сложи ,а после ще си я вземе !?
Намислила съм да си поръчам цветенца в цветарски ,но свещничета ,одобни неща не ми се купуват
Всяка агенция дава инвентар под наем . Особено в София има голямо изобилие . Кетъринговите компании разполагат с страшно много артикули . Могат и те да ви ги поставят като ще има пари за труд най - вероятно .
Активен
Dinna
Професор
Публикации: 310
«
Отговор #156 -:
септември 21, 2010, 17:00:54 »
Tiama
нашата сватба беше във Варна тази година на 24 юли и моят букет беше от лалета. По това време ги внасят от Холандия, честно да се призная не помня колко беше цената и то защото беше поносима наистина. Единственото, което ме помолиха флористите беше да им дам един месец време да ги поръчат и пристигнат.
Активен
♥ Тiama ♥
Сватбен ГУРУ
"Do you think that our love can create miracles?"
«
Отговор #157 -:
септември 21, 2010, 17:22:07 »
Благодаря ти много, Dinna! Значи има надежда
Щом и цената им е била поносима - супер
Активен
iana_apostolova
Ентусиаст
Публикации: 81
Обичам те ...
«
Отговор #158 -:
септември 22, 2010, 11:19:55 »
Момичета моля за помощ. Вижте на какво попаднахме
http://anilavi.webnode.com/products/spjetsialno-prjedlozhjenije-svatbjen-pakjet-sjezon-2010-g-na-tsjena-290-lv/
как ви се вижда. В нета няма никакви мнения както и снимки на техни украси. Има адрес в софия и ми казаха, че няма проблем да се видим и да обсъдим идеите, но.... сватбата ще е извън софия и те с ухота се съгласиха да дойдат и да украсят, но се притесняшам, че цената е ниска и да не взема да "увисна" в деня на сватбата....
Активен
Nina Style
Баш Майстор
www.ninabg.com
«
Отговор #159 -:
септември 22, 2010, 11:34:38 »
Цитат на: iana_apostolova в септември 22, 2010, 11:19:55
Момичета моля за помощ. Вижте на какво попаднахме
http://anilavi.webnode.com/products/spjetsialno-prjedlozhjenije-svatbjen-pakjet-sjezon-2010-g-na-tsjena-290-lv/
как ви се вижда. В нета няма никакви мнения както и снимки на техни украси. Има адрес в софия и ми казаха, че няма проблем да се видим и да обсъдим идеите, но.... сватбата ще е извън софия и те с ухота се съгласиха да дойдат и да украсят, но се притесняшам, че цената е ниска и да не взема да "увисна" в деня на сватбата....
Имат снимки в галерията на сайта им . Защо да увиснеш ? Невярвам хората да не дойдат . Цената е съмнително ниска ,но в крайна сметка всеки си знае на какъв хал е .
Активен
iana_apostolova
Ентусиаст
Обичам те ...
«
Отговор #160 -:
септември 22, 2010, 13:12:28 »
именнно за това да увисна, защото цената е ниска. има снимки в галерията, но са само на хяколко хора, без украса от самите партира. има и снимки на някакви украси, но са малко според мен.
Активен
DJ_Alex
Новак
«
Отговор #161 -:
септември 22, 2010, 13:25:50 »
Уговори се с тях на място и разбери с каква украса разполагат! Предполагам, че ще искат пари за път и за спане (ако сватбата е вечерна)..... освен това тази цена включва само част от украса, когато започнете да разговаряте е напълно възможно цената да се вдигне.... не драстично предполагам.
П.П. Относно увисването.... съмнява ме да не дойдат! Какъв трябва да си, та да развалиш сватбения ден на хората без причина?
«
Последна редакция: септември 22, 2010, 13:28:10 от DJ_Alex
»
Активен
iana_apostolova
Ентусиаст
Обичам те ...
«
Отговор #162 -:
септември 22, 2010, 13:32:47 »
Имаме уговорка за 5.10, аз съм и пратила на мейла нещата които искам допълнително и те ще ми пратят цялата оферта. да искат да им платя пътя, но това не е много от горе.
На това се надявам, че няма да ни прецакат и ще дойдат, а и ми споменаха, че ще подпишем договор.
Активен
DJ_Alex
Новак
«
Отговор #163 -:
септември 22, 2010, 13:35:42 »
Щом те са ти предложили договор, няма място за притеснение...... те искат да си вземат парите, както ти искаш да си доволна на сватбения си ден!
Активен
Nina Style
Баш Майстор
www.ninabg.com
«
Отговор #164 -:
септември 22, 2010, 19:34:38 »
Цитат на: DJ_Alex в септември 22, 2010, 13:35:42
Щом те са ти предложили договор, няма място за притеснение...... те искат да си вземат парите, както ти искаш да си доволна на сватбения си ден!
И аз мисля така ! А и никой не прави агенция за да вземе парите без да извършва услугите .
Активен
Страници:
1
...
9
10
[
11
]
12
13
...