Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 16, 2024, 14:58:22

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 2 3 [4] 5 6  Всички   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Записване за сватба в "Радостни Обреди" на Пиротска 10 И  (Прочетена 43262 пъти)

ellimink
Сватбен ГУРУ
Публикации: 850

Моят сватбен албум

« Отговор #45 -: март 15, 2011, 15:11:58 »

Здравейте, моля Ви дайте ми актуална информация колко би струвал  ритуала без хор и излишните неща и това човек от обредните домове да дойде на изнесения ритуал. Плаща ли се отделно нещо за изнесения ритуал и с каква продължителност е? Моля Ви за бърз отговор, защото днес или утре отивам да записвам?  blush
Активен
Monikamaria
Баш Майстор
**
Публикации: 1505

Моят сватбен албум

« Отговор #46 -: март 15, 2011, 17:15:21 »

Това, с което мога да помогна е цената на право на снимане+механична музика+книжка "Всичко за сватбата"=61лв. Но ако искаш този вариант трябва да настояваш, защото се опитват да те "изнасилят" за хор! За изнесения ритуал не мога да помогна, защото нямам идея как стоят нещата. Знам само, че е фиктивен и трябва да се подпишете реално няколко дена преди това. smile
Активен
Hekseskud
Професор
Публикации: 357

Моят сватбен албум

« Отговор #47 -: март 15, 2011, 17:56:48 »

Абсолютно точно 61 лева е всичко основно - книжка, музика, право на снимане! Аз бях категорична, а и те като разбраха, че сме в делничен ден явно се отказаха да ни убеждават и всичко мина без катаклизми.
Изнесен ритуал - разписвате като само подпис май беше 18 лева. После срещу 200 лева такса за водещ ( някъде варира) се организира изнесен ритуал. Това е! Останалото, което ръсите е за украсата на изнесения.
Активен
ellimink
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #48 -: март 16, 2011, 09:39:34 »

Вчера минах и се записах през Пиротска 10, като остана допълнително да се заплати сумата. Казаха ми , че през седмицата няма хор и да искам ( става въпрос за залата на Оборище- Кракра) и цялата " правна процедура"- техни думи се извършва в канцеларията. Тази думичка направо ми подейства като шамар- само дето не казаха , там на стълбичките на коленце. Цялата сума която ми искаха е 331 лв и то за изнесения ритуал, а иначе за самата зала не сме плащали нищо. А и да поема разходите на човека от обредния дом, защото видиш ли София свършва до Околовръстното,и от там нататък всичко е провинция.  smile. А и за капак ми казаха, еми то да ви кажем -вие ще платите, но дали тя ще иска да дойде е др въпрос , трябва да говорите допълително.

Нека някои от вас която има вече записан час и изнесен ритуал, да ми каже така ли е било и при нея?
Активен
ellimink
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #49 -: март 16, 2011, 09:44:16 »

Здравейте,
Вчера се записах на Пиротска 10 за граждански брак, но действителния за сватбата ще е с изнесен ритуал и в Обредни ритуали ме попитаха коя жена искам да дойде? Казаха ми 3-4 имена, а никъде във форума не видях да са питали така.  На някого водила ли е изнесения ритуал жена с име  София- доколкото разбрах е от Студентска обредна зала?
Активен
Deliysky
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1353

www.Deliysky.com

« Отговор #50 -: март 16, 2011, 17:43:53 »

София прави едни от най-прочувствените ритуали. Жената не е от Студентска, а от Леге.Тя е с дълга, леко прошарена коса и видът и е особено подходящ за случая. Изнесеният ритуал се води екстра за гъзари и поради тази причина от общината са му определили цена 331лв. Той е театър за гостите, реалния брак става през седмицата, но неофициално, без церемония.Тук по нагоре има един пост на Хаксескуд или нещо подобно беше ника, който е абсолютно неверен.Никога не е било 18лв подпис и 200лв ритуал. И украсата не е включена в тази цена, трябва отделно да се погрижите за нея.Може би ви е странно защо това струва 331лв? И на мен ми е странно как давате тия пари за 15 мин, а 3 пъти пускате теми какви кожодери били фотографите. Аз лично знам вариант да направите същия изнесен ритуал за 100 - 120лв( даже и по-евтино), но поради непрекъснатите нападки към нас от група потребители, няма да го споделя в публичното пространство.Относно питането на Елиминк, защо не се споделя варианта да си изберете служителката - скъпа , не разбрали, тук повечето са колеги който си правят самореклама, бившите булки са малко.А, и казали са ти още , че  жената може и да не дойде.Съмнявам се София да откаже, но тя от тия 331лв взима само 20лв., другото е за общината.Затова и лелките нямат никакъв интерес от този изнесен ритуал.
« Последна редакция: март 16, 2011, 17:47:30 от Deliysky » Активен
ellimink
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #51 -: март 17, 2011, 09:48:16 »

Благодаря много за отговора:) Само за сведение- София е от Студентска, защото залата на Леге била в ремонт и са я преместили- поне такова нещо споменаха жените на Пиротска 10.  Аз явно съм оцелила с много късмет тази жена, защото я бях виждала на много снимки и просто попитах коя е с дълга прошарена коса.  good
 г-н Делийски може ли на лични да ми споделите този " втори" вариант за изнесен ритуал, т.к все още не съм заплатила тези 331лв  blush
Активен
mimi111
Регистриран

Публикации: 6

« Отговор #52 -: април 01, 2011, 14:53:53 »

И аз моля за този "втори" вариант, защото и на мен ми се налага изнесен ритуал. Благодаря предварително.
Активен
veseto_87
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2189

Моят сватбен албум

« Отговор #53 -: октомври 27, 2011, 16:34:41 »

Момичета, знаете ли каква е цената за граждански брак в София с програма. Става дума за залата в Красно село?
Активен
Deliysky
Сватбен ШАМАН
*

www.Deliysky.com

« Отговор #54 -: октомври 28, 2011, 01:17:27 »

157 лв.
Активен
veseto_87
Публикации: 2189

Моят сватбен албум

« Отговор #55 -: октомври 28, 2011, 09:07:47 »

Мерси. smile Предполагам, че информацията е съвсем актуална, щом си посочил такава точна сума.  smile
Активен
emmmmmy
Публикации: 4265

Моят сватбен албум

« Отговор #56 -: ноември 08, 2011, 11:49:07 »

Последно инфо за зала Студентска- вчера се записахме, 133 лв с програма- музика на живо,изпълнена от дуо, разрешение за фото и видео, неделна сватба. Питайте кое колко струва, наистина, ако си мълчите ви съобщават само най-скъпата "тарифа". NO
Аз си исках музика на живо, но някоя друга кандидат-булка може и да няма възможност, затова си разпитвайте подробно 7. smile
Активен
irena_popova
Професор
Публикации: 458

Моят сватбен албум

« Отговор #57 -: ноември 09, 2011, 09:45:53 »

Хайде и аз да пусна актуално инфо от сутринта smile рано рано запазихме час в зала Оборище, не сме платили още, но цените са механична музика- 61 лв, дуо -133 лв, и хор -198лв. smile Попаднхме на една много любезна жена, която ни помогна в избора, тъй като Красно село беше заета за часа, който искахме ние. Но наистина първо ни застеля с 198лв, и след това ни каза за другите варианти  smile
Активен
Deliysky
Сватбен ШАМАН
*

www.Deliysky.com

« Отговор #58 -: ноември 09, 2011, 10:51:46 »

И този вариант от 198 с хора си заслужава, дуото също става, другото с механичната музика си е направо кофти, изобщо не звучи тържествено. Използвайте го ако сте с по-малко гости и е  по-неофициално подписването.
Активен
irena_popova
Професор
Публикации: 458

Моят сватбен албум

« Отговор #59 -: ноември 09, 2011, 11:30:09 »

До Март ще мислим : ) но може би ще е 133 с дуо smile
Активен
Страници: 1 2 3 [4] 5 6  Всички   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: