28.06.2010 15:44
сложих снимки в галерията. Взех си я от Асеновград, доста пообиколихдето още си търсят и на всякаде бяха много любезни и отзивчиви. Успех на всички дето още не са я открили.

Засега ще прочета вашите мнения за да се насоча.Цитат на: siska_angelova в 06.07.2010 00:03
Момичета, как мога да разбера цените на роклите?Прегледах всички сайтове и няма каталог с цени.Аз съм си харесала в Плевен една рокля, но е скъпичка (поне за мен), как да разбера, дали в Асеновград я има по-евтина.Как вървят цените на роклите там?Тази, която аз съм си харесала е 480лв. Дайте ми съвет какво да правя, да ходя ли до там или да залагам на тая?![]()
. Цитат на: siska_angelova в 06.07.2010 00:03
Момичета, как мога да разбера цените на роклите?Прегледах всички сайтове и няма каталог с цени.Аз съм си харесала в Плевен една рокля, но е скъпичка (поне за мен), как да разбера, дали в Асеновград я има по-евтина.Как вървят цените на роклите там?Тази, която аз съм си харесала е 480лв. Дайте ми съвет какво да правя, да ходя ли до там или да залагам на тая?![]()

:danceg.Направо не вярвах, че ще я намеря..., но тя беше първата, която пробвах и е моята.Много я харесвам утре ще си я облека вече готова. Сигурно ви отекчих, но толкова ми харесва, че искам да разкажа на всички, благодаря ви, целувки! Успех на всички, които още я търсят Нейно величество РОКЛЯТА! 
))