Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Помощ    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

май 24, 2012, 11:28:57

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини: heartЗаписвайте присъствие за  Национална форумска среща 2012г!  heart

Заглавна Страница   Помощ Търси Галерия Календар Вход Регистрирай се  
Страници: [1]   Надолу
  Изпечатай  |  Добави в предпочитани  
Автор Тема: Бърза и тайна сватба  (Прочетена 1088 пъти)

sunrise
Регистриран

Публикации: 2

« -: юни 24, 2010, 13:06:02 »

Здравейте:) Понеже никога не успявам да намеря нужната информация в интернет реших направо да пусна тема и да попитам следното. С приятеля ми искаме да се оженим тайно, без никой да разбере (с изключение на кумовете:D) и без церемония. Проблемът е обаче, че не знаем изобщо как да го направим. Къде трябва да подадем документите (от София сме) и може ли изобщо така? Защото в цените за ритуалните зали винаги се включват разни неща, които не искаме- просто искаме да 'ударим' по един подпис и това е smile

Активен
anet
Регистриран

Публикации: 1

« Отговор #1 -: юни 24, 2010, 13:36:31 »

Отивате на Пиротска. Има Дом за радостни обреди, колкото и странно да звучи така се казва. Мисля че беше някъде срещу малкия ЦУМ, но провери в интернет. Там се записвате за зала, час и вида на ритуала и сте готови.
Активен
asseto
Сватбен ГУРУ
Публикации: 559

Разгледай галерията на asseto

Моят сватбен албум

« Отговор #2 -: юни 24, 2010, 16:49:44 »

sunrise, абсолютно възможно е да го направите, както сте го замислили. Просто като отивате да се запишете на Пиротска 10 (точно срещу малкия ЦУМ е, между другото), трябва да кажеш, че не искате никакъв ритуал, "само правната част" им кажи. Ако е в делничен ден и без ритуал, музика, хор и подобни, мисля, че нищо не струва дори. Т.е. отивате на съответния ден, разписвате се и си тръгвате, това е. Пак ще трябва да си подготвите изследвания и документи обаче, те ще ви кажат какво се изисква. Има едни декларации, които се попълват и се носят заедно с медицинските около седмица преди записаната дата.
Активен
sunrise
Регистриран

Публикации: 2

« Отговор #3 -: юни 24, 2010, 19:33:18 »

Благодаря smile Това ме интересуваше smile
Активен
zlatomira__
Професор
Публикации: 458

Обичаме те малко Мишленце

Разгледай галерията на zlatomira__

Моят сватбен албум

« Отговор #4 -: юли 21, 2010, 09:24:35 »

сънрайс, какво стана сключихте ли брак?
Активен
Andreina
Ентусиаст
**
Публикации: 96

« Отговор #5 -: януари 18, 2012, 20:09:05 »

Като тийнейджърка мечтаех за точно такава сватба! Много романтично ми се вижда  heart Момичетата вече са дали чудесни съвети. Аз искам само да поздравя избора.
Активен
anna_karenina
Сватбар
Публикации: 257

Разгледай галерията на anna_karenina

« Отговор #6 -: януари 25, 2012, 01:24:02 »

Искам само да кажа, че е възможно родителите ви да се обидят много от това. Знам, че това си е за вас, лично и т.н., но тези хора ви обичат повече от всичко, помислете за тях. Дори да не искате тържество, поне ги поканете на подписването.

Мои познати направиха така: бяха само с родителите и брата на булката, като майката  на младоженеца беше кума, а бащата на булката кум. После мисля, че са хапнали някъде и това е smile

Активен
Страници: [1]   Нагоре
  Изпечатай  |  Добави в предпочитани  

Отиди на: