Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 16, 2024, 12:00:44
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Лафче
>
Бебчета и майчинство
(Модератори:
ina_lemon
,
Капризче
,
miauka
) > Тема:
" Очаквани Бебчета ЯНУАРИ-ФЕВРУАРИ-МАРТ 5 "
Страници:
1
...
17
18
[
19
]
20
21
...
35
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: " Очаквани Бебчета ЯНУАРИ-ФЕВРУАРИ-МАРТ 5 " (Прочетена 152260 пъти)
Рени
Баш Майстор
Аз дочаках своето малко чудо*2!
Отг: " Очаквани Бебчета ЯНУАРИ-ФЕВРУАРИ-МАРТ 5 "
«
Отговор #270 -:
юли 25, 2010, 09:50:01 »
Мири, съвсем нормално е да има "ох" и "ах", все пак тялото ни се променя, но е важно бебчетата да са добре, ние ще си търпим.
Инка, и аз чакам да покажеш придобивките си.
Активен
kokiche
Професор
«
Отговор #271 -:
юли 26, 2010, 09:04:06 »
Честито за новите придобивки
.
mum to be, аз също имам киста.Откриха ми я още на първия преглед-4см.На втория даже беше пораснала
-5см.Докторката ми каза да не се притеснявам.Това са функционални кисти и понякога се появяват в начална бременност. Следят се и ако не се резорбират сами /което се случва в повечето случаи/ се пукат с игла/пункция/ или ако се наложи се прави секцио и се махат оперативно. въпросче, към по напредналите мами - кога започна да ви личи коремчето?
Лека седмица коремчета
.
«
Последна редакция: юли 26, 2010, 09:29:02 от kokiche
»
Активен
Lupercola
Гост
«
Отговор #272 -:
юли 26, 2010, 12:38:33 »
Кокиче, моят корем от 10та седмица е видим вече и все повече расте. Пьрво мислех, че сьм подута, понеже беше много рано, но той всьщност вьобще не спада.
Жужи, на I Coloniali не намерих против стрии. Препорьчаха ми Collistar и си го взех, понеже текстурата е много лека и миризмата не е силна. Обаче не се сетих там да погледна за фталати и парабени. Та сега ще го проучвам по сьставки. Иначе гьрдите ми са зле за сьжаление.
Днес пак ходих до "Пренатал" и изкупих и другата половина на магазина
Обаче сьм много щастлива, защото направихме карта за редовен клиент и ми подариха книга за раждането, а в сьбота ме поканиха на лекция за бременността
Яко сьм щастлива, защото винаги много сьм завиждала на момичетата, които са в Бьлгария и само ходят по разни лекции, уроци и училища за бременни
В сьбота сьм там сьс свекьрва ми и после ще ви разказвам дали е имало нещо интересно
Вече имам страшно много дрехи за бременни. Днес за пьрви пьт бях с тях и потвьрждавам, че сьвсем различен е светьт. Щом имам снимки ще ви пусна
Активен
Lupercola
Гост
«
Отговор #273 -:
юли 26, 2010, 12:57:27 »
Прегледах крема за тяло против стрии - фрашкан е с всичко вредно, което сьществува. И фталати, и парабени бол
И то бая отровнички - по американските сайтове ги дават с токсичност 6 от 10.
Обаче смятам да го използвам. Вие какво мислите, бьркам ли?
Активен
alben4ik
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #274 -:
юли 26, 2010, 13:01:36 »
Miri
аз също изпитвам болка понякога ниско отзад, както и понякога отвътре.... не мога точно да го обясня (все едно имам балон вътре в мен и някой го надува - но не в корема ми, а съвсем ниско). Аз също четох на различни места и както Рени казва, предполагам, че просто всичко това идва от таза, който започва да се разширява малко по малко. На мен понякога ми се случва и да ме заболи рязко долу много ниско коремчето, това е най-често когато стана рязко от леглото или от дивана. Много е неприятно и болката е много силна, но слава богу просто за секунда.... така че сега се научих да ставам лекичко, а не изведнъж
- това поне помага
Inaxastra
чудесно е, че вече си си запълнила гардероба с удобни дрешки за бременни - аз също се изкушавам, но още не съм започнала да си купувам, защото на мен въобще не ми личи засега. От самото напълняване някои дънки ми отесняха, но понеже преди съм имала и по-пълни периоди, просто започнах да си нося някои дрешки, които отдааавнаа не бях обличала. Нямам търпение вече да започне да ми личи, защото в момента имам едно съвсем малко коремче, което само аз си забелязвам и му се радвам
А милото, понеже най-дълго време прекарваме заедно вечер, когато вече съм се подула от хапването през деня и все ми гали коремчето и му се радва колко било пораснало
Някой още ще се похвалили ли с коремче???
АА, аз имам още нещичко, което да споделя - вече купихме първите дрешки и не мога да си отлепя очите от тях
Знам, че още е малко рано, защото току виж на следващия видеозон видят момченце, вместо момиченце, но.... просто не издържах. За съжаление сега не мога да направя никакви снимки, защото миналата седмица като ходихме на разходка изтървах фотоапарата и нещо се повреди, но при първа възможност ще ги снимам и ще ги пусна да ги видите
Активен
sunray
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2805
Имам всичко.
«
Отговор #275 -:
юли 26, 2010, 13:41:27 »
Ина
, аз мисля, че не е нужно да се плашиш толкова. Тук в Бг не ми се мисли какви неща има в лосионите и кремовете, ама поне не съм чула да се е отразило на майката или плода. Пази Боже де, ама...
Албенчик
, ние вчера с майка ми се изкушихме и влязохме в бебешки магазин и ...така се развълнувах...Ще изчакам още 2-3 седмици, да вляза в 4ти месец и тръгваме с таткото на първи покупки, не мога да чакам повече аз
Моето коремче също само аз си го забелязвам (е, и милото де), но това е защото не ходя с много впити дрехи по принцип. Прилича на преяло, все още е безформено, не е кръгличко, но има време, да сме живи и здрави само
Пробвах да направя снимчица, ама сама не успявам, става размазана. Ще помоля милото да ме щракне като се върне от работа.
Днес реших и да се претегля, на гладно след сън. Качила съм 1 кг, като трябва да взема под внимание и факта, че този 1 кг е от сватбата (тоест края на май, когато вече и бебо го е имало), а ние ходихме и до Корфу - там ядях като обезумяла
Знам че е рано да се радвам за кг, но ако качвам по кг на месец ще е перфектно. Аз отдавам това и на друго - нали не ми се яде сладко вече, а преди именно то ми се лепеше и ми пречеше да свалям.
«
Последна редакция: юли 26, 2010, 13:43:14 от sunray
»
Активен
Miri
Баш Майстор
«
Отговор #276 -:
юли 26, 2010, 15:07:23 »
Ако знете ак благородно ви завиждам за коремчетата
При мен още не личи, заставам в профил и питам Крис , той :" нямаш корем"
, а вече съм 11 седмица. Ето и една снимка от събота, ходихме малко на разходка до Колорадо Спрингс .
Активен
Lupercola
Гост
«
Отговор #277 -:
юли 26, 2010, 15:58:58 »
Брей каква свежарка, брей
Тоя вашия Колорадо Спрингс, ще рече човек Пирин планина
Що не се снима в профил да се уверим, че няма шкемба ?
Ей, убивам ви всички
Защо никой освен sunray не ми дава мнение за отровния крем, а?! Мьрзелани такива, не щете да четете
Активен
Miri
Баш Майстор
«
Отговор #278 -:
юли 26, 2010, 16:11:25 »
Ами следващия път ще гледам да съм профил, ама дано да има какво да показвам.
. А за крема...честно казано незнам....знам че продукти , на които пише парабен е хубаво да се избягват и аз купувам кремове за лице без тази съставка, просто защото искам да ползвам максимално естествени продукти , но незнаех че се водят токсични. Защо не отидеш в ншкой био магазин и да видиш каква козметика предлагат там. Може да е малко по-скъпа, но поне повечето им неща са на растителна основа. Друг продукт , който бих препоръчала е на Weleda. Сигурна съм ,че ги имате, те са германски или швейцарска козметика. Аз ползвам Weleda baby Huile au Calendula . Изшяло е направено от етерични масла. Аз след като се изкъпш преди да се избърша докато още имам вода по кожата се мажа . След това се завивам с кърпата и и като поизсъхна избърсвам ако има някакви остатъци. Може да ти се струва ,че е олиото е тежко през лятото, но опит казвам,че не оставя следи по дрехитеи кожата се чувства доста мека и еластична, а нали точно това е целта, ако искаме да предотвартим стрии.
Активен
Vessi
Професор
«
Отговор #279 -:
юли 26, 2010, 16:18:04 »
Момичета здравейте и от мен !Чета ви с удоволствие ... първите трепети около новото състояние са очарователни ! Включвам се за да ви споделя за кремчетата за стрии все пак имам опит
втора бременност карам
Мажете се, колкото по рано толкова по добре, аз ползвам едно много мазно мазило "body butter" за тези по америка - има го в Wallmart не е специално за стрии но е чудесно.От скоро ползвам и "Tummy butter" на Palmer's има го в Toys U as Според мен е важно да е мазно не напразно бабите ни са ползвали свинска мас:) И второто е да наддавате равномерно верно някои път като припаднем над някоя кутия бонбони спиране няма, но дръжте фронта Не се натоварвайте излишно и физически и емоционално това е една от предпоставките за спокоино бебче след това! Цунки по тумбетата на всички! Ще ви следя с интерес:)
Активен
dodo23
Заслужил майстор на спорта
«
Отговор #280 -:
юли 26, 2010, 16:18:56 »
Мире
страхотна снимка,и каква мацка си само.
Аз да си кажа,че си имам едно коремче от около 2м-на обилно преяла и мъжлето само го гали и целува,а аз му обяснявам,че не се дължи на бебето,ами на мързела ми да спортувам.
Ина
за кремовете нищо не знам-изобщо не съм се интересувала в кое какво има.Моя приятелка ми предложи нейн неизползван крем,но не запомних марката.Като ми го даде,ще чета.
:offtopic:Вие от кой месец започнахте да използвате продукти против стрии?
Активен
Lupercola
Гост
«
Отговор #281 -:
юли 26, 2010, 16:26:19 »
Всички казват да се мажеш веднага след като видиш две черти.
Мири, бе аз олиа имам чисти, без каквато и да е добавка, които сьщо попиват веднага и не оставят мазно, и освен да продьлжавам да се изнасилвам с тях... Понеже ми кофтеят в жегата не сьм мотивирана да се мажа всеки ден (не ли пьк два пьти дневно). Та исках крем по-лек, да ми вьрне мотивацията.
Казано честно дори не вярвам, че има ефект някакьв, ма да не ме е яд после, че можех да се мажа, пьк не се и виж аджеба кво стана...
Та затова правя сондаж тук, кой е за, кой против, не че сондажа ми вьрви много де
Благодарна сьм, на който се изказа по темата
Диде, ти така сега си мислиш за корема, ма като се застопори на това положение, че и почне да расте шь видиш
Активен
Miri
Баш Майстор
«
Отговор #282 -:
юли 26, 2010, 16:33:01 »
Додо благодаря
, въпреки че това са един от малкото моменти , където съм горе-долу свежа. Иначе през повечето време съм заспала, още със събуждането си сутрин вече си мисля за дрямка
. А за мазането е хубаво да започнеш още отсамото начало, защото след като се появят стриите няма как да ги махнеш с мазилата. Всичко си е и до тип кожа, има жени , които не се мжат и една стрия не им се появява, но затова пък с кремчетат аи маслата се опитваме да поддържаме кожата еластична, за да не се нацепва. Много пъти съм писала, че витамин Е е най-доброто средство , ако можеш да го намериш в шишенце. Иначе за Body Butter, което веси е споменала е много хубаво също, аз го намирам в Body Shop . То също съдържа витамин Е.
Активен
Miri
Баш Майстор
«
Отговор #283 -:
юли 26, 2010, 16:39:08 »
Ина , да ти кажа честно и аз не съм много по мацотенето, ама преди 4 години напълнях много рязко от хормонална терапия и ми се появиха стриина бедрата и дупето. Та сега гледам поне да поддържам кожата , колкот се може по-еластична. Ти щом като искаш кремче, провери и в Боди Шоп за тоя Body Butter. Аз много , много не обичам да купувам неща като специален крем за стрии, защото като погледнеш основно ействащите съставки повечето са обикновенни кремове и лосиони за тяло и все ми се струва ,че е търговки трик, знам ли , то и аз съм доста запалена по теориите за конспирация
Активен
BOAT
Регистриран
Публикации: 6
«
Отговор #284 -:
юли 26, 2010, 17:25:18 »
Здравейте момичета, ние вече се завърнахме от почивката, много благодаря на всички за препоръките
за слънцето. Аз повечето стоях под чадър или ходех на плаж след 5 часа, даже тогава ми беше най-добре защото някой дни беше адска жега, появи ми се пак проблема с тоалетната, но се оправих с повече плодове и течности.
за кремчетата не съм компетентна и не мога да се изкажа, аз дори още не съм започнала да се мажа с нищо специално използвам обикновен лосион за тяло който е доста мазен и не ми мирише на нищо, което е добре.
за сега с килограмите съм на същото положение, нито един от началото на бременноста, но според мен е от това че преди умирах за сладко а сега не ми се яде, месо също не ми се яде и общо взето съм на салати и таратор. Утре ще ходим на доктор да ни даде направление за кръвните изследвания и мисля да го попитам за лененото масло, защото информацията която намирам за него е доста противоречива, а ми се иска да го пия, защото аз по принцип риба не ям а сега и месо не ям. вие какво мислите, някой използвал ли го е???
Активен
Страници:
1
...
17
18
[
19
]
20
21
...