Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 16, 2024, 11:55:22

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 5 6 [7] 8 9 ... 35   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: " Очаквани Бебчета ЯНУАРИ-ФЕВРУАРИ-МАРТ 5 "  (Прочетена 152241 пъти)

Miri
Баш Майстор
**
Публикации: 1748

Моят сватбен албум

« Отговор #90 -: юли 02, 2010, 12:27:27 »

Данитка, чувала съм ,че при някои жени гаденето може да продължи и по-дълго. Тук дават кракери и/ли 7up, знам ,че е малко нездравословно , но аз пробвах вчера и горе -долу помагаше.

Ина, за съжаление някои "специалисти" са толкова компетентни, пробвайте с друг водопроводчик, щом миризмата я има в коридора.

Иначе аз пак се ококорих като върколак посред нощ, въртях се около час в леглото и станах. Прегледа продължи около 2 часа със вземане на кръв и пр. , ама азне се прибрах веднага , ами ходих малко на пазар.

Мацки съчувствам ви за това гадене, аз заради него съм свалила 2 кг,ама какво да се прави pardon
Активен
maya_bunny
Професор
Публикации: 456

Моят сватбен албум

« Отговор #91 -: юли 02, 2010, 13:00:14 »

Здравейте бъдещи мами! smile

Ина, голяма си сладурана с тази миризма ... но ти съчувствам и предлагам да си изнесеш част от кухнята във всекидневната + малко вода и всичко, което е възможно smile Или да намериш някакъв начин за бързо минаване през опасната зона, напр. с една напарфюмирана с любим парфюм кърпичка на носа и т.н. или си казваш, че като пийнеш нещо и веднага ще мине гаденето от миризмата, то е малко и на психическа основа. На мен ми се гадеше основно привечер, а вече към 20ч. ставаше опасно, тогава винаги пиех по малко газирана вода, мнооооого ми помагаше, а и допълнително си внушавах, че така гаденето минава (защото уригаш, с извинение) и така изкарах до 4-ти, после всичко отшумя.

Велвет, можеш само да се радваш, ако изкараш бременност без гадене!!! И наистина ровенето из форуми понякога е рисковано, аз така 3,4-ти месец си внуших, че имам контракции, трябва май по-малко да се чете ... За болничните ако искаш да ти разкажа на лични или докторката ти каза как стоят нещата?
Активен
Вероника
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 3502

Моят сватбен албум

« Отговор #92 -: юли 02, 2010, 13:05:12 »

Велвет аз от онзи ден се каня да пиша -аз не съм имала никакви гадения, киселини тем подобни неща .
В началото , че дори и докато усетя бебка, постоянно се съмнявах дали наистина съм бременна, наред ли е всичко и т.н. - не се шашкай, а се радвай  give_rose
Активен
sunray
Публикации: 2805

Имам всичко.

Моят сватбен албум

« Отговор #93 -: юли 03, 2010, 16:24:05 »

Вероника, благодаря за успокоителните думи smile Всъщност тия дни чувствам лек дискомфорт в стомаха. Но не е гадене...нещо много по-слабо. И като се насиля да хапна нещо солено и изчезва. Зас :)а се преборвам.
Да ви кажа, снощи си купих две туники и два панталона от лен - цвят диня и сиво. Панталоните са широчки, малко дроплести, ама то "на свинче звънче" ще е моята работа постепенно tease С ластичен памучен колан са, затова ги харесах всъщност.
Днес пък си купих книги за бременността - "Йога за бременни и майки", ""Вашата бременност Въпроси и отговори" и "Книга за бъдещата майка - Бременността седмица по седмица". Нямам търпение да започна да си ги чета, мисля да не се ровя повече за инфо в нета...
Тази вечер ще кажем и на семейството на сестрата на Миро.
Сега ще полежа малко и слизам да помогна на милото да се подготвим за вечерята. Иначе той доста ме отменя вече - мие ваната, мивки и тоалетни. Сега той готви долу pleasantry

Хайде, аз очаквам скоро да се присъединят и новите попълнения от темичката на бебеправещите give_rose
Активен
Lupercola
Гост
« Отговор #94 -: юли 03, 2010, 23:51:34 »

Браво velvet супер си се екипирала  Bravo Bravo Bravo

Мен много ме е срам, защото винаги сьм си мислела, че като забременея много ще се интересувам от всичко и ще изчета хиляди книги, даже имам в Амазон сума ти книги сложени настрана за по-кьсно. Обаче сега се оказва, че нямам никаква мотивация и вьобще не ми се чете  blush Така, че засега не се насилвам,а чакам да ми се вьрне мотивацията  pardon защото едно нещо запомних от няколкото страници на моята книга за бременни: най-важното е бьдещата майка да е щастлива.

Но ти завиждам, че имаш желание. Дано се вьрне и моето, че ще си остана неука  sarcastic

Да ви разкажа за моето пословично сирене  Girl_hide Изпратих запитване кьм фирмата производител и днес получих отговор от консуматорската служба, който гласи следното:

"Сиренето, което ви интересува е приготвено от пастъоризирани мляко и сметана. Овчето синъо, което е използано за придаване на вкус е загрято при висока температура по време на прозводствения цикьл, така, че няма никави контраиндикации за консумацията му от бременни жени."

Почвам да си го ям, пьк си пазя мейла и ако нещо ми стане ще ги сьдя.

Не е лоша идея да слагат на храните знак някакьв "Подходящо за бременни", нали ?! Вие какво мислите?

Мири, ти поне си свалила 2кг, а на мен шкембето ми е все едно сьм в петия месец. Ненормална работа  crazy Ако продьлжавам така след един месец ще родя. Фетусчето вьтре е 3см, а аз сьм като бременна. Срам ме е да ви пусна снимки. И ако искайте вярвайте си бях (не че ми се случва често, но по случайност бях заслабнала в този период) с плоськ корем преди.

И последно, velvet дано хич не те и хване гаденето, защото е отвратителна работа. Пожелавам ти от сьрце да ти се размине това "щастие"  good

ПП. Ще имаме пак водопроводчик в понеделник, ще запушва някаква дупка, пьк ха да видимЕ  beating
Активен
Miri
Баш Майстор
**
Публикации: 1748

Моят сватбен албум

« Отговор #95 -: юли 04, 2010, 06:41:35 »

Ина  и аз съм като теб, имам книги, които купих, доктора ми даде доста инфо, което прочетох и сега въобще нямам желание да чета книгите , които си купих. Иначе , моето коремче малко е щръкнало, но може би е по-скоро от газове  blush (сори, звучи гадно). Иначе днес гаденето отсъстваше, направихме си еднодневно пътешествие с Крис . Имахме намерение за къмпинг и катерене, но се оказа, че времето ще бъде със гръмотевични бурии и ние се отказахме. Та пак се качихме на високо, но с колата. Установих, че високата надморска височина ми действа много добре, т.е. гаденето изчезна и не се появи цял ден. Препоръчвам ви ако имате възможност да излезете някъде след природата на разходка, много помага. Ох пак се отплеснах, извинявам се , ако съм  Offtopic
Активен
sunray

Имам всичко.

Моят сватбен албум

« Отговор #96 -: юли 04, 2010, 11:10:36 »

Ина, имаш достатъчно време да четеш книги Xixixi Месеци наред... blum Аз сега съм завладяна от ентусиазъм очевидно, пък и в нета доста се плаша от прочетеното и единственият начин да се абстрахирам и все пак да се информирам е от книга. А и много обичам да чета, когато не съм уморена де.
Това за сиренето е добре, но все пак (аз съм си малко скептичка) не разчитай изцяло на мейла им. Хапвай си го, но да речем доста по-малко smile Просто съвет pardon

Мири, радвам се, че гаденето не те е навестило good А разходките са много полезни. И ние при всяка отдала се възможност отиваме някъде. Големи сме метли  blum

За коремчето - моето е все едно съм преяла. Аз също не съм имала преди коремче, бях си плоска (освен когато хапна повечко де). А сега си стоя перманентно преяла pig
Тази сутрин реших да хапна сухари и да ви кажа почувствах се страхотно. Нито са солени, нито тежки, а корема ми не се бунтува. Може би ще мина на тях за закуска. Ще видим.

Оставям ви сега, приятна неделя give_rose Аз сложих един зрял фасул на фурна. Като е готов ще излизаме малко на шопинг (може до разгледаме и в някой детски магазин - да си помечтаем с бъдещия тати blush).

Целувки!

П.С. Имам един процедурен въпрос - може ли в тези теми освен за бебоците и подготовката, да пишем и за ежедневието си, както например аз споменавам какво ще правя, готвя и т.н. Все пак и бъдещите мами са хора с нормален начин на живот Wink
Активен
Рени
Баш Майстор
**
Публикации: 1994

Аз дочаках своето малко чудо*2!

Моят сватбен албум

« Отговор #97 -: юли 04, 2010, 12:14:26 »

П.С. Имам един процедурен въпрос - може ли в тези теми освен за бебоците и подготовката, да пишем и за ежедневието си, както например аз споменавам какво ще правя, готвя и т.н. Все пак и бъдещите мами са хора с нормален начин на живот Wink

Има си седмична тема в раздел "Лафче" където се пишат нещата от ежедневието - кой какво прави, готви и т.н.. Отчетните теми са само за бременността. В тях се пише за развитието на бебетата и нещата, които ви притесняват.
Активен
♥Сиси♥
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1037

ЩАСТЛИВИ!!!

Моят сватбен албум

« Отговор #98 -: юли 05, 2010, 08:36:57 »

момичета, записвам се в темичката за януарските мамита, термина ми е на 27 януари 2011 г.
Живи и здрави!!!  blush yahoo
Активен
Lupercola
Гост
« Отговор #99 -: юли 05, 2010, 09:35:24 »

Супер, Сисе Welcome

С теб сме заедно - аз сьм предвидена за 30  yahoo yahoo yahoo

Лека бременност и ... разказвай как се чувстваш, каза ли вече на всички, как е бьдещият татко ?

give_rose give_rose give_rose
Активен
♥Сиси♥
Сватбен ШАМАН
*

ЩАСТЛИВИ!!!

Моят сватбен албум

« Отговор #100 -: юли 05, 2010, 09:38:26 »

inaxastra казахме на всички. Таткото е много щастлив, все ме пипа по коремчето и го целува.
Много повръщам, знам че е нормално. В такъв период съм, че от всяка миризма ми става  bad
Незнам дали само при мен, но си имам коремче...  pardon абе личи си и това е. Всеки го забелязва, а аз съм повече от щастлива.
Активен
Lupercola
Гост
« Отговор #101 -: юли 05, 2010, 09:45:19 »

И аз имам шкемба, ма не мисля, че е от бебето (не и моята де). Както поетично се беше изразила горе Мири газове сигурно  blush

Иначе вчера се мерих и сьм качила 3кг. А вие?
Активен
♥Сиси♥
Сватбен ШАМАН
*

ЩАСТЛИВИ!!!

Моят сватбен албум

« Отговор #102 -: юли 05, 2010, 09:55:18 »

днес е деня за първата женска консултация. Тепърва ще се тегля. Между другото по принцип имам много хубав метаболизъм и се надявам и до края да е така  blush дебелея само в дупето и в областа на корема. Краката са ми слаби... ама то има време де...  girl_haha

Още веднъж благодаря на всички за прекрасните и мили думи!    gu6
« Последна редакция: юли 05, 2010, 10:03:20 от ♥Сиси♥Петрова♥ » Активен
echy_
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1009

Моят сватбен албум

« Отговор #103 -: юли 05, 2010, 10:40:38 »

лека бременост на всички бъдещи мами в тази темичка.
повече положително мислене, за да имате едни здрави и щастливи бебоци.
Активен
sunray

Имам всичко.

Моят сватбен албум

« Отговор #104 -: юли 05, 2010, 13:18:21 »

Лелеее, не знам за другите теми, но тази бълва бремелинкиии!  yahoo yahoo yahoo

Сиска, честито, мила!  good Спокойствие, много усмивки и се пази повечко вече! smile

Аз не знам как ще дочакам следващия четвъртък (не този, който идва) за прегледа  ohah На мен ми е рано за ЖК май. Кога се прави първата? Или няма строго определено време за това?
Активен
Страници: 1 ... 5 6 [7] 8 9 ... 35   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: