Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 16, 2024, 13:04:42

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 3 4 [5] 6 7 ... 35   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: " Очаквани Бебчета ЯНУАРИ-ФЕВРУАРИ-МАРТ 5 "  (Прочетена 152404 пъти)

Lupercola
Гост
« Отговор #60 -: юни 30, 2010, 10:09:03 »

Добре няма, ще се прежаля... Язьк ! (иначе докато попитам, онзи ден вече изядох една кутия)  blush

А за фетата не знам, щото тукашната Фета е като бьлгарското сирене, просто му викат Фета, защото е грьцко. Иначе бьлгарско саламурено няма откьде да намеря. Май ще трябва да се допитам до лекарката като я виждам. Те чак в такива подробности не са изпадали. Само ми казаха хубаво да си мия плодовете и зеленчуците и месото да е добре сготвено. Нищо друго. Аз и без това сурово месо като франсетата не ям. Лукнанки, такива неща хич не обичам.

Благодаря много за инфото  give_rose give_rose give_rose
Активен
Zahira
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2242

Моят сватбен албум

« Отговор #61 -: юни 30, 2010, 11:11:07 »

Фетата да ви кажа освен, че е незряло сирене има и друг проблем  - оказва, се че този тип сирена били пълни със .... свинска мас за да постигнат тази висока масленост. Говоря за българската дунавия и гръцкия еквивалент фета.
Активен
Lupercola
Гост
« Отговор #62 -: юни 30, 2010, 11:18:56 »

Аз тази фета, за която говоря не е като Дунавия - не е гладка и мазна, а си е като най-обикновено сирене. Уж вьв Франция котрольт е много строг, дано да няма мас вьтре все пак... Ма то вече знае ли човек  girl_impossible

Сетих се и нещо друго - системно с тази вьпросна фета и яйца правя или банички, или пьрженица и ако има мас вьтре тя ще се стопи и ще стане много мазно и вьобще все ще си проличи по някакьв начин, а не сьм забелязала нещо странно като миризма или консистенция. Дано франсетата си вьршат по-добре работата от бьлгарските чиновници.

Май станахме  Offtopic за което се извинявам  badgirl
« Последна редакция: юни 30, 2010, 11:24:22 от inaxastra » Активен
m_eleva19
Сватбен ГУРУ
Публикации: 813

Моят сватбен албум

« Отговор #63 -: юни 30, 2010, 11:24:14 »

Здравейте...ами то свинската мас не е най-страшното нещо в тях...аз само да кажа, че ананса предизвиква контракции, а и трябва да се внимава с плодовете, особенно ако ви се гади много, че аз доста си изпатих...те са полезни, но могат да раздразнят стомаха и тогава става мнооого неприятно. По принцип те се ядат преди основно ядене, но аз не мисля, че е подходящо да се ядат на гладно, поне аз не мога. Най важното е да слушате стомасите си...те най-добре ще ви казват...ето аз преди 1 седмица ми се дояде салам (шпеков), при положение, че изобщо не съм яла от много години колбаси и си избрах такъв от свинско месо, без консерванти, без соя и .т.н и след него една седмица хапвам варени картофи и зеленчукови супички, че ми е раздразнен стомаха...
Активен
Miri
Баш Майстор
**
Публикации: 1748

Моят сватбен албум

« Отговор #64 -: юни 30, 2010, 15:41:36 »

Добре де, ние имаме тук български магазин и продават саламурено сирене. Вчера даже помолих мъжа ми да мине от тами  да ми купи овче сирене. Може ли да го ям или само напразно съм го карала да ходи ?
Активен
Lupercola
Гост
« Отговор #65 -: юни 30, 2010, 16:12:24 »

Не знам Мири, то малко като с бирата, на теория не може, ама и щастието на майката е от огромна важност за плода, така, че аз продьлжавам с лошите сьвети: хапни си малко и бьди щастлива  yahoo yahoo yahoo
Активен
Miri
Баш Майстор
**

Моят сватбен албум

« Отговор #66 -: юни 30, 2010, 16:51:34 »

Ами то какво ми остава, аз толкова зле с гаденето, че единствено мога да ям обезсолено сирене с домат и краставица и печени чушки с чесън. И плодове и фрешове не ми се гади, ама те не държата много и по някое време изгладнявам страшно.
Активен
Lupercola
Гост
« Отговор #67 -: юни 30, 2010, 16:53:53 »

О, горката ми тя ! Гаденето е ужасна работа просто  Friend

Чакам с нетьрпение утре да разкажеш за ехографа. В колко си на преглед?
Активен
Miri
Баш Майстор
**

Моят сватбен албум

« Отговор #68 -: юни 30, 2010, 19:05:42 »

Сутринта съм от 8:30 да ме мерят , взимат кръв след това е ехографа към 9:15. При вас ще е 17:15  pardon  .Ще пиша веднага при първа възможност.
Активен
vivianka
Професор
Публикации: 304

« Отговор #69 -: юли 01, 2010, 08:38:36 »

Miri саламурено сирене може - то си е узряло, успех на прегледа good
Активен
Miri
Баш Майстор
**

Моят сватбен албум

« Отговор #70 -: юли 01, 2010, 09:13:03 »

Vivianka, благодаря ти. Аз току що се събудих, тук е 1 часа през ноща. Много ми е зле. Направих глупостта да ям пица тази вечер с панирани лукчета в един местен ресторант. Всичко с глутен, за първи път от както съм минала на безглутенова диета. Имам чувството ,ч в стомаха си имам желязна топка. Много ми се гади, болки в гърба. Направо незнам какво да правя. Идеи? Не искам обаче да будя мъжа ми, защото е на работа утре(днес) .
Активен
sunray
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2805

Имам всичко.

Моят сватбен албум

« Отговор #71 -: юли 01, 2010, 09:19:30 »

Мири, много неприятно sad Аз се сещам за чаена лъжичка сода, разтворена във вода. Поне трябва да премахне тежестта. Дано успееш да поспиш преди прегледа и стискам силно палци днес! good
Активен
Miri
Баш Майстор
**

Моят сватбен албум

« Отговор #72 -: юли 01, 2010, 09:33:50 »

Непременно ще опитам. Защо ми трябваше въобще да ходя в тоя ресторант?!  diablo  А не съм изяла много - две малки парченца.
Активен
vivianka
Професор
Публикации: 304

« Отговор #73 -: юли 01, 2010, 09:35:35 »

Мири, за гадене не знам точно какво помага, аз не съм имала много такива моменти. Обикновено препечена филийка помага, обикновени детски бисквити, май съм чувала и за вода с лимон, може и с билков чай да пробваш.
Иначе при някои бременни подправките много дразнят стомаха - киселини и гадене в началните месеци, или пък храни които не си свикнал да ядеш. При теб сигурно така е станало.
При мен когато ми е било така съм си лягала и ако може да заспиш ще е най-добре.
Активен
Miri
Баш Майстор
**

Моят сватбен албум

« Отговор #74 -: юли 01, 2010, 09:43:50 »

С кракери няма да стане, защото причината е точно в глутена. Аз си легнах , ама болките и гаденето ме събудиха. На всичкото отгоре почнаха да ме обливат и горещи вълни. Но ще пробвам със содата да видя дали ще помогне нещо.
Активен
Страници: 1 ... 3 4 [5] 6 7 ... 35   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: