Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 13, 2024, 02:43:33

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 [2] 3 4 5  Всички   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Сватбата на Desi_Deskata 06.06.2010  (Прочетена 22637 пъти)

Desi_Deskata
Сватбар
Публикации: 154

Моят сватбен албум

« Отговор #15 -: май 15, 2010, 11:00:13 »

Сега ще снимам поканите и почвам отчета, жалко че не мога да прикача снимка към мненията си  sad
Активен
Ariel
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1083

Моят сватбен албум

« Отговор #16 -: май 15, 2010, 11:18:24 »

Честита темичка Desi_Deskata! Готова ли си за прекрасна сватба във Варна?  girl_wink Сигурна съм, че ще е такава. Желая ти весело до-подготвяне до финала, а нашата подкрепа я имаш! Чакаме подробности!  Ashamed
Активен
Desi_Deskata
Сватбар

Моят сватбен албум

« Отговор #17 -: май 15, 2010, 13:08:35 »

Както обещах ще ви разкажа как протича подготовката.  girl_wink
Всичко започна преди година и пет месеца, когато приятелят ми ми предложи брак  offer. Доста време мина докато започнем да си планираме сватбения ден. Малко трудно ни беше да определим датата, защото трябваше да се съобразяваме с професиите на бъдещия ми съпруг и баща му. Преди шест месеца успяхме да синхронизираме всичко и започнахме да отмятаме първитее задачи. След срещи в 5 ресторанта се спряхме на този в хотел "Елена" на Златни Пясъци, набързо капарирахме и фото и видео, Dj и сватбен агент. Преди 3 месеца си поръчах роклята, имах малко ядове с нея, но все пак мисля, че добре се получи, булото ми го взе кумата, сандалки много случайно си купих и сега ми остава само да си избера кой да ми направи грим, прическа и маникюр.
С поканите много се ядосвахме, понеже в рекламното студио, където ги поръчахме, много се изложиха (не ми се изпада в подробности, но доста часове отделих поне да изглеждат прилично). КАЧИХ СНИМКИ НА ПОКАНИТЕ В ГАЛЕРИЯТА  smile Халките, облеклото на младоженеца, шампанското и други дребни неща лесно отметнахме.
Това е което се сещам за сега.

Активен
Ariel
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1083

Моят сватбен албум

« Отговор #18 -: май 15, 2010, 13:37:17 »

Не знам какви проблеми сте имали с поканите, но изглеждат адски добре - много стилни! Сватбата в златно ли ще е?
Активен
dodo23
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2192

Моят сватбен албум

« Отговор #19 -: май 15, 2010, 16:48:08 »

Много са готини поканите,Деси-може би не са това,което първоначално си си представяла,но бъди сигурна,че ще извикат само приятни емоции у получателя.
Страшно ми допаднаха бижутата ти! Bravo
Активен
divanetata
Сватбен ГУРУ
Публикации: 499

Моят сватбен албум

« Отговор #20 -: май 15, 2010, 17:24:50 »

Страхотен избор сте направили за ресторант според мен, браво  Bravo Аз много исках да сме и ние там, но поради разни причини се спряхме на друг ресторант. Сигурна съм, че всичко ще е на 6 и ще си изкарате прекрасно  smile
Активен
Lionelsa
Баш Майстор
**
Публикации: 1616

Моят сватбен албум

« Отговор #21 -: май 15, 2010, 22:58:01 »

Много ми харесва ДА-то с първите ви букви - хубава закачка се е получило  Bravo
Активен
Rossito
Сватбар
Публикации: 212

Моят сватбен албум

« Отговор #22 -: май 16, 2010, 11:23:31 »

Desi, честита темичка и от мен Sunshine
Иборът ви на ресторант е страхотен и изобщо не се съмнявам, че ще имате невероятна сватба. Както каза lionelsa с ДА-то се е получило много добре  pullpigtails
Активен
Desi_Deskata
Сватбар

Моят сватбен албум

« Отговор #23 -: май 16, 2010, 17:24:07 »

В златисто и бяло ще е сватбата.
Концепцията за поканите си беше такава от самото начало. Но проблемите почнаха с огромното забавяне на рекламната агенция, февруари дадох да ми направят мостра, началото на април ми показаха вариант с ужасен цвят (не можело златно да стане, сега се сетиха след толкова мотане  bqsnasym). Аз с целия си акъл реших да рисувам златния контур, само и само да сме с тези покани. Отне ми доста време и малко късно започнахме да ги раздаваме. На всичко отгоре картончетата с текста на нито една покана не пасват добре на пликовете, в който се пъхат и голямо напасване падна, всички са нарязани криво, открихме правописна грешка в поканите за родителите, елемента отпред е разпечатан огледално на една част от поканите (това доста ме забави при рисуването) и много други по-дребни кусури...
Добре че приключихме с тях, да не се ядосвам повече  smile
Активен
Мименце
Професор
Публикации: 455

Искам всичко!!!

« Отговор #24 -: май 17, 2010, 08:05:54 »

Деси, поканите са страхотни smile
Ти си скрит талант , много добре си ги изрисувала blum
Активен
Desi_Deskata
Сватбар

Моят сватбен албум

« Отговор #25 -: май 20, 2010, 22:44:18 »

Направихме медицинските днес, отне ни точно 15 мин в Надежда. Боцнаха ни пръстчетата за кръв и ни преслушаха със слушалка, и след няколко часа минахме да ги вземем.
Бях на пробен грим при Маруся, харесах се и мисля да не ходя и при друг. Тя ме извика в едно фризьорско студио и понеже се обяснявах, че не знам още как ще ми е прическата и фризьорката се включи и ми предложи как според нея ще ми е добре прическата. Имаше възможност след грима да ми направи пробна прическа и аз се съгласих. Харесах се и тя ще ме прави за сватбата.
Понякога човек не предполага как ще се стекат обстоятелствата  smile
Добре че приключих тази драма  pullpigtails
Активен
Мименце
Професор
Публикации: 455

Искам всичко!!!

« Отговор #26 -: май 21, 2010, 08:15:57 »

Деси много се радвам , че си открила фризьор и гримьор на едно място. То си беше драма при теб вече blum
Поредно доказателство, че когато най-малко очакваш, нещата се подреждат girl_wink
Какво става с роклята?
Активен
Lionelsa
Баш Майстор
**
Публикации: 1616

Моят сватбен албум

« Отговор #27 -: май 21, 2010, 08:19:02 »

Аз и тук да те попитам - кой е салона?
Активен
StAsSi
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1458

Аз истински вярвам, че стават чудеса!

Моят сватбен албум

« Отговор #28 -: май 21, 2010, 12:25:36 »

Аз докато се намъкна в твоята темичка - ти ще вземеш да се омъжиш smilesmilesmile
Честита темичка. Пожелавам ти за малкото време което остава да си споделяш тук всички радости и да пускаш много много снимки да гледаме smile

п.с. И на мен ми стана любопитно - кой е салонът smile
Активен
Слънце
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2771

Усмихни се!

« Отговор #29 -: май 21, 2010, 12:37:56 »

Хей, Деси, все пак си намери фризьор и гримьор  girl_wink Мъжа ти поне вече ще може да спи спокойно  blum
Поакзвай ни и още снимки и разказвай по-подробно, че и ние се вълнуваме покрай вас  Girl_hide
Активен
Страници: 1 [2] 3 4 5  Всички   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: