Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 16, 2024, 10:13:34
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Приготовления за сватбения ден
>
Организация на сватбата
(Модератори:
fiibi_bg
,
Капризче
) > Тема:
Сватба във Варна - 7 част
Страници:
1
...
18
19
[
20
]
21
22
...
40
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Сватба във Варна - 7 част (Прочетена 185450 пъти)
Snowwhite23
Новак
Публикации: 8
Отг: Сватба във Варна - 7 част
«
Отговор #285 -:
юни 14, 2010, 20:14:39 »
Това с миризмите ми звучи доста плашещо
, иначе днес гледах снимки от една сватба в Елена на Златни и ми хареса, но не май няма изгледа море...
Активен
tanives
Любопитен
Публикации: 42
«
Отговор #286 -:
юни 15, 2010, 11:16:39 »
И какво можете да ми кажете за Тито. Моята майка е очарована
Активен
Rossito
Сватбар
«
Отговор #287 -:
юни 15, 2010, 14:36:21 »
Snowwhite23
, сега се сетих за един ресторант в града, който не съм срещала някой да е коментирал във форума, дори не съм сигурна, че правят сватбени тържества, но нищо не пречи да провериш. Иначе като чета постовете ти си мисля, че е възможно да отговаря на представите ти
Няма официален сайт, но ето няколко линкчета, които ще ти помогнат да добиеш представа за
ВИЛА РОМА
и още от
ВИЛА РОМА
.
Активен
mote
Новак
Публикации: 12
«
Отговор #288 -:
юни 15, 2010, 15:16:42 »
Момичета моята сватба наближава
и искам да питам майските и юнски булки дали са имали проблеми с общата снимка в двора на ритуална зала? Моите приятелки които са се женили преди години имат много кофти спомени от това..
Активен
Мименце
Професор
Искам всичко!!!
«
Отговор #289 -:
юни 15, 2010, 15:19:31 »
mote
незнам какви проблеми е имало преди, но бях кума на една сватба в края на май месец и нямаше никакви проблеми. В двора на Ритуална зала се снимахме с 4 фотоапарата , колкото си искахме
Активен
vilenceto
Професор
«
Отговор #290 -:
юни 15, 2010, 15:31:42 »
Цитат на: Snowwhite23 в юни 14, 2010, 20:14:39
Това с миризмите ми звучи доста плашещо
, иначе днес гледах снимки от една сватба в Елена на Златни и ми хареса, но не май няма изгледа море...
Офффф да бе , аз хем се замислих защо се отказахме от там, верно че нещо обстановката не ми допадна, имаше една счупена бутилка от червено вино и ресторанта ми миришеше на кръчма. snowhite, връщам си предложението назад, съжалявам. Ама то ние толкова ресторанти обиколихме, че... вече се обърквам.
А относно Елена , нашата сватба ще е там и няма гледка към морето. Самия ресторант е страшно красив (мое мнение, имам една снимка в галерията), но се пада малко под земята, общо взето няма гледка към никъде
Но пък си е същински дворец
Активен
mote
Новак
Публикации: 12
«
Отговор #291 -:
юни 15, 2010, 15:44:34 »
оо това супер ме успокоява - защото преди е имало фотографи в двора които не са давали на фотографа на сватбарите да си направи снимките за да им купиш техните за 50 лв. А вътре в залата как беше- можеше ли фотографа спокойно да се движи? чувала съм че са пречили на фотографа да снима първата целувка
дано и това да се е променило
Активен
Мименце
Професор
Искам всичко!!!
«
Отговор #292 -:
юни 15, 2010, 15:49:11 »
От младоженците знам, че си платиха такса за фотограф, ако не се лъжа 60 лв. И никой не се пречи на фотографа Ви.
НО ако си платиш и за техния фотограф, тогава вече стават двама и сигурно си пречат
А иначе, имаше двама които снимаха на двора и след това продаваха снимките, на който желае, но не са нахалствали
Активен
Snowwhite23
Новак
Публикации: 8
«
Отговор #293 -:
юни 15, 2010, 16:09:32 »
Rossito,изглежда добре ресторанта,но си мисля.че е по-добре хотел +ресторант,за да е по-удобно за гостите...все пак не сме от Варна и ще настаним почти всички,които също не са от Варна и ще стане едно лутане
.Благодаря ти все пак за предложението..продължавам с ровенето
,но така като гледам ще вземем решение,когато дойдем на място в началото на юли... надявам се да не е прекалено късно
«
Последна редакция: юни 15, 2010, 16:23:31 от Snowwhite23
»
Активен
pebbles
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #294 -:
юни 15, 2010, 16:28:47 »
Момичета, не знам тази година как са нещата, обаче миналата година, това че си плащаш за техен фотограф означава само, че си плащаш рекета за вътре в залата. За в двора няма как да си платиш и професионалния фотограф не може да направи обща снимка. Само любителски апаратчета се разрешават, нас ни снимаха с 15, обаче не и професионалния. Един дебел чичко се прави на сценограф-разпределител и като му кажеш, че не ти трябва отива да се жалва не 2 яки момчета. Това беше миналата година, дано са го премахнали!
За Тито - особено популярен, повечето хора много го харесват, зает е с години, имам чувството, напред, агенция Пертито, много, много суперлативи. ОБАЧЕ аз съм го виждала няколко пъти и е твърде зализан и с твърде бял костюм (или друг светъл цвят). Не ми допадна като визия, пък това как си решил да изглеждаш определя какъв си. Иначе съм била на сватба, която е водил и не беше лошо. Ама аз не бих го пуснала близо до себе си доброволно.
Активен
tanives
Любопитен
Публикации: 42
«
Отговор #295 -:
юни 15, 2010, 17:18:37 »
[quote author=pebbles link=topic=24693.msg406249#msg406249 date=1276612127
За Тито - особено популярен, повечето хора много го харесват, зает е с години, имам чувството, напред, агенция Пертито, много, много суперлативи. ОБАЧЕ аз съм го виждала няколко пъти и е твърде зализан и с твърде бял костюм (или друг светъл цвят). Не ми допадна като визия, пък това как си решил да изглеждаш определя какъв си. Иначе съм била на сватба, която е водил и не беше лошо. Ама аз не бих го пуснала близо до себе си доброволно.
[/quote]
И на мен точно визията му не ми допадна.
Ама явно майка ми си пада по такива зализани
Активен
mariyanakutsarova
Любопитен
«
Отговор #296 -:
юни 15, 2010, 20:57:38 »
здравейте момичета,искам да споделя с вас как мина моята сватба в хотел Романс св.св.константин и елена.ние бяхме с изнесен ритуал отпред на басейна на хотела а вечерята беше в конферентната зала на хотела.беше страхотна сватба не че е моята но наистина се получи страхотно.ако някои прояви интерес мога да му пратя снимки на имейла.ние бяхме с сватбена агенция и тя се беше погрижила за всичко.менюто беше богато и порциите бяха големи и вкусни/за тези които се интересуват/.сега ще кача украсата на ресторанта и на изнесения ритуал в сватбения ми албум.препоръчвам ви го с двете си ръце.страхотен хотел.
Активен
aalko
Ентусиаст
Публикации: 137
«
Отговор #297 -:
юни 15, 2010, 21:16:57 »
mariyanakutsarova,комплименти,много красива булка си била,а и малкото сладкишче също е голяма сладурка!Добре е украсено около басейна и в залата на Романс,но най-важното е,че ти си се чувствала страхотно!Пожелавам ви много любов и семейно щастие!
Активен
vilenceto
Професор
«
Отговор #298 -:
юни 15, 2010, 21:39:06 »
Честито! Много хубава сватба наистина, всичко е много изискано и същевремено приказно. А малката принцеса е мноооого сладка.
Мога ли да те помоля да ми кажеш откъде й направихте рокличката и ако може на лични колко парички ви излезе, аз си представям нещо подобно за малките ни племеннички. благодаря предварително
Активен
_Roxy_
Ентусиаст
Love is in the air...
«
Отговор #299 -:
юни 15, 2010, 21:51:13 »
mariyanakutsarova
изглеждаш страхотно!!!
Желая ти дълъг семеен живот изпълнен с любов и разбирателство!
Много ми харесаха роклята и грима, ако не ти е проблем - сподели към кого се насочи... А малката е голям бонбон!
Ако не се лъжа е на корицата на едно детско списание.
Активен
Страници:
1
...
18
19
[
20
]
21
22
...