Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 16, 2024, 19:26:56

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 9 10 [11] 12 13 ... 24   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: "Очаквани Бебчета" АПРИЛ-МАЙ-ЮНИ 8  (Прочетена 96646 пъти)

Marri
Баш Майстор
**
Публикации: 1853

If you want a rainbow, you have to stand the rain.

Моят сватбен албум

« Отговор #150 -: април 19, 2010, 15:02:50 »

Благодаря ви момичета! give_rose
Активен
КатиНка
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2469

« Отговор #151 -: април 19, 2010, 15:11:38 »

Marri  Welcome с теб вървим заедно почти  Wink Мен ще ме почнат на две седмици след като си взема 45-дневния болничен, а това означава 33 г.с. или по-рано ако се наложи /надявам се да не се налага/ smile
Активен
flower84
Професор
Публикации: 370

« Отговор #152 -: април 19, 2010, 17:03:02 »

Marri   welcome-2 добре дошла, няма късно, няма рано, важното е че си тук  blum
Леки оставащи бременски седмици и едно прекрасно и здраво малко човече да гушкаш в обятията си на финала  give_rose
А за килограмите и на мен ми се виждат абсолютно нормални
Вероника напълно си права че почнаха да ни строяват в редичка и да си ходи всяка по нейната темичка, но ти благодаря че не ни напускаш и честичко ни навестяваш, все пак всички сме част от тази темичка smile
Marri относно честотата на прегледите аз останах с убеждението че всичко си зависи от наблюдаващия те лекар, че той ще прецени на колко често да ходиш и точно от какви изследвания и кога се нуждаеш... Аз примерно бях в 30 гс и 1 ден, после/последно/ в 35 гс и 1 ден, а сега ме вика на 37 гс, да, вероятно като гледам и при мен след 35 гс се почва на 2 седмици..
leni_beni_ нямам търпение утре да чета хубавки новинки от теб  Clover
Активен
malinkata
Сватбен ГУРУ
Публикации: 921

Моят най-голям трумф:) ; Чакам те Нати

« Отговор #153 -: април 19, 2010, 17:55:32 »

Marri, добре дошла при нас  give_rose.
leni_beni_ , на теб ти честитя влизането в осмия  yahoo
 vanyusha, не че това е успокоение, но и моите килограми вече са толкова така че какво да се прави после ще смъкваме и това е  blush
Активен
ellie_bellie
Баш Майстор
**
Публикации: 1738

мрън-мрън, мяу-мяу

Моят сватбен албум

« Отговор #154 -: април 20, 2010, 00:05:24 »

Момичета, попаднах на тази статия и по-голяма простотия честно казано май не съм чела. Много се смях:
http://www.evropea.com/higiena_razhdane.html

Аз отивам да си купя четка и спирт, за да се почистя като почна да раждам  shok, ааа и да не забравя - ще си взема маска за лице за по време на кърменето, че иначе много опасно  funnytooth
Активен
gostenka_82
Публикации: 2663

Моят сватбен албум

« Отговор #155 -: април 20, 2010, 07:57:55 »

Олеле, направо съм в потрес!!!! Ами, че тогава едно време бабите ни как ли са раждали??? Хихи, ми че то хората са раждали вкъщи, а не по болници, ама направо....как могат да размътят главите на хората.  crazy
Активен
beb4eto_na_me4o
Сватбен ГУРУ
Публикации: 842

Невероятно е да си родител....

Моят сватбен албум

« Отговор #156 -: април 20, 2010, 09:43:46 »

Аз мисля да се обърна към тази лекарка за съвет - ми никъде в статията не прочетох каква трябва да е четката за почистването на половите ми органи със спирт и колко процентов да е спиртът...Особено важен е и моментът с дезинфекциозния разтвор, с който да си трия гърдите и ръцете преди кърмене - мисля, че Доместос ще свърши най-добра работа, понеже "милиони микроби ще умрат"... funnytooth funnytooth funnytooth
Абе, тая нормална ли е, бе  laugh laugh laugh
Активен
gostenka_82
Публикации: 2663

Моят сватбен албум

« Отговор #157 -: април 20, 2010, 10:33:13 »

Ох, на мен не ми се вижда никак смешно предвид фактът, че все пак е доктор. Не знам в коя БГ болница, ако не е частна, че дори и там, ще правят по 10 пъти тоалет на родилката (да си кажа честно, изобщо се съмнявам някъде това да се  практикува). Да не говорим за нивото на хигиената в преобладаващата част от БГ болниците. Тя седнала да пише статии за хигиена, дезинфекция и т.н.

Бебче, взимаш наличното за почистване от въкщи и почваш да питаш с кое точно да се дезинфектираш   sarcastic
Активен
Данитка
Публикации: 2117

Моят сватбен албум

« Отговор #158 -: април 20, 2010, 11:35:01 »

Е това направо ме уби .....  funnytooth focus
Който не го спази да знае,че ще отговаря пред менннннн diablo beating
Активен
Вероника
Публикации: 3502

Моят сватбен албум

« Отговор #159 -: април 20, 2010, 12:42:30 »

Хахахахахаахахаааааааа  sarcastic funnytooth много остроумно няма що
Само че това е смешно, но става трагично след като го прочетат много бъдещи майки, който ще го вземат насериозно  sad защото хора всякакви.
Активен
leni_beni_
Публикации: 2061

Моят сватбен албум

« Отговор #160 -: април 20, 2010, 13:17:03 »

Олеее, тази статия ме уби  mega_chok , много луди хора има значи  crazy
Аз днес бях на ЖК, та да споделя ......
Всичко ни е наред, обърнал се е главично  yahoo , но акушерката каза , че бил много "шавлив "  tease и това може да не му е крайното положения, а да си се врътка още  pardon Ми тя ме преглежда, мери ми корема, той не спря да ръчка и бута  Girl_hide , тя се смее, че й измества метъра чак  sarcastic
Каза, че малко съм попрекалила с козуначетата по Великден  blush blush blush , ама предния месец нали само 1 килце бях качила и каза , че всичко е наред  blum
На 5-ти май ще ми издадат болничния , и вече ще съм фрииииии  yahoo yahoo yahoo
Активен
КатиНка
Публикации: 2469

« Отговор #161 -: април 20, 2010, 13:23:27 »

leni_beni_, браво на момчето, расте, дивее  Bravo все така да продължава Wink Супер, имаш още 2 седмици и ще си правиш каквото си искаш  yahoo
Активен
Рубин
Публикации: 2491

« Отговор #162 -: април 20, 2010, 13:29:09 »

leni_beni,Браво на момчето ви! :bravo:Сега както казвам аз-никакво мърдане! P-(Нека си шава милия,така и теб те прави щастлива! heart
Активен
Вероника
Публикации: 3502

Моят сватбен албум

« Отговор #163 -: април 20, 2010, 13:30:13 »

Лении, голям спортист си отглеждаш ти щом е толкова шавлив  tease Браво за хубавите резултати от ЖК.
Активен
Мама на Ангел
Ентусиаст
**
Публикации: 109

« Отговор #164 -: април 20, 2010, 17:59:39 »

Здравейте момичета give_rose
Дойде време и аз да се появя на хоризонта. От няколко дни съм в болничен вече и имам малко повече време, което не значи че не отскачам до службата от време на време да довърша все нещо...

Та тези дни докато меря улиците стигнах до извода, че явно вече има нов биологичен вид жени - "пупета" или "коремки", който е залял града yahoo yahoo yahoo funnytooth

Почти всяка 10 мадама е от тази порода...

Голям кеф ми става като видя толкова много бременлийки bounce

Хайде толкова от мен за тази вечер, надявам се утре след прегледа при док да имам добри новини

Галки на всички тумбачета от нас give_rose
Активен
Страници: 1 ... 9 10 [11] 12 13 ... 24   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: