Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 02, 2024, 01:24:06

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 20 21 [22] 23 24 ... 30   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: СВАТБА В РУСЕ - 2 част  (Прочетена 170781 пъти)

Sunrise_F
Новак
*
Публикации: 9

« Отговор #315 -: януари 19, 2011, 18:20:24 »

Благодаря , moni80  Wink
И аз се надявам искрено да останем доволни.

Относно DJ Данчо, след като миналата седмица го ангажирахме, информацията ми е още прясна. Ние го заехме без проблем за август 2011г. Цената е 50 лв. на час, като ще ти излезе някъде около 300 лева. Иска капаро 50 лв., за да е сигурно . good

Моля ви се някой да ми каже от къде да си взема рокля под наем ?! girl_impossible

Активен
pantera_v
Новак
*
Публикации: 17

« Отговор #316 -: януари 20, 2011, 09:11:02 »

Мисля че на Елиза дават рокли под наем, но и аз не съм проверявала.
Аз също си мислех като вариант да я взема моята под наем.
Понеже разбрах, че през март ще има сватба в р-т париж, да не би някоя от вас да е булката там? smile /защото и ние запазихме там , но за м. 6 /
 Хубав ден smile
Активен
teoDorra
Ентусиаст
**
Публикации: 53

« Отговор #317 -: януари 21, 2011, 13:35:31 »

Здравейте момичета..  smile
искам да попитам някоя от вас имали впечатления от сватбена агенция  M.V.P, в събота мислим да ги посетим да видим какво ще ни предложат като оферта..  а за DJ Илиян..? искахме да ангажираме Данчо, но той беше зает за нашата дата и той ни препоръчва Илиян...
мерси преварително  smile
Активен
desita_
Новак
*
Публикации: 15

« Отговор #318 -: януари 22, 2011, 00:35:02 »

abi_dabi нашата сватба с Милото също е на 11 юни и може би преди 2 седмици звънях на DJ Данчо и каза че е зает ние ангажирахме DJ Венци.Може да се обадиш на Данчо и да го питаш тои ми предлага някакво момче,което работело с него и ми гарантираше че ще се справи,но ние бяхме решили че ако няма да е Данчо ще е Венци  smile
Активен
lussii
Любопитен
*
Публикации: 46

« Отговор #319 -: януари 23, 2011, 21:56:20 »

Охооо, тук е станало оживено, я да се включа и аз  blum
Напълно подкрепям Sunrise_F за съвета и за фотограф. И аз съм виждала нейна работа и смея с ръка на сърцето да кажа, че се справя наистина добре. Ако не се лъжа май имаше и сайт, ама нещо не го откривам  angry А теб Sunrise_F те поздравявам за чудесният избор на място за вашата сватба, там е наистина приказно, блазе ви  good
А на питанката за Цанев, на тази сватба за която ви казах, че гледах снимки от Емилия, Цанев направи видеото и беше като нинджа, в смисъл въобще не се натрапваше и след това даже изгледах и филма който беше направил и беше нещо повече от жесток. И той май имаше сайт, веднъж бях попаднала на него, ама не съм 100% сигурна
Здравей искам само да кажа че е страхотен видео оператор-просто няма да усетиш че някой те снима,ето саита му videotsanev.com
Аз лично ползвах услугите му и съм МНОГО ДОВОЛНА
Успех
Активен
pantera_v
Новак
*

« Отговор #320 -: януари 25, 2011, 17:17:16 »

здравейте
Да попитам-някоя от вас има ли информация за цените на роклите в Асеновград?
Искам да зная дали си заслужава да се ходи до там...
Активен
teoDorra
Ентусиаст
**

« Отговор #321 -: януари 26, 2011, 10:04:40 »

Здравей, моя позната вече обиколи магазините в Асеновград и каза , че определено цените са по ниски, варират от 200 до 650 лв. аз лично също се замислям много сериозно да отидем до там, разглеждах разни сайтове на атилиета там и много си харесах една рокля, писах им  конкретно за модела и ми казаха цена 520лв.. на мен лично цените ми се струват много нормални, въпреки че не е много близко поне може да се пробват различни модели, а ако не друго поне разходка може да се направи  good
Активен
Нади Шопова
Любопитен
*
Публикации: 23

« Отговор #322 -: януари 26, 2011, 20:21:33 »

Здравейте, мили дами!!!!  give_rose
И аз ще се омъжвам  danceg danceg danceg Датата е 11.06.2011г. ! Но ще бъде в Тутракан, тъй като бъдещия ми съпруг е от там. А аз съм от Силистра - ще идват да ме вземат от нас и ще има мноого път. А ние си живеем и работим в Русе. 
Вече сме ангажирали Дежаву за украсата. Дадоха ни добри цени. Силвена фото ще ни съдействат за снимките. Тортата от Златните рибки - страхотни идеи имат  girl_wink
За сега сме си запазили датата в ритуалното и сме избрали ресторанта.
Покани , картички по масите, подаръци за гостите - ръчна изработка от една братовчедка (много е добра  Bravo )
Това е за сега  good
Активен
teoDorra
Ентусиаст
**

« Отговор #323 -: февруари 03, 2011, 12:56:54 »

Добре дошла  Bravo  smile  pardon
Активен
moni80
Ентусиаст
**
Публикации: 58

« Отговор #324 -: февруари 09, 2011, 10:55:04 »

Как са нашите кандидат-булки? До къде стигнахте?
Активен
teoDorra
Ентусиаст
**

« Отговор #325 -: февруари 09, 2011, 15:06:06 »

Ето моя отчет  Wink danceg
имаме си ресторант, запазили сме DJ, фотограф,камера, ангажирахме агенция за украсата, поканите са поръчани и до дни ще пристигнат  yahoo имам си обувки, но сякаш остана най-мъчната работа  - роклята  crazy но плануваме едно пътуване до южна България, и ще минем през Асеновград..дано намеря моята рокля там  blush от мен за сега е това  danceg
Активен
abi_dabi
Ентусиаст
**
Публикации: 71

« Отговор #326 -: февруари 10, 2011, 16:37:11 »

Аз пък до никъде smile Запазихме само дати, ресторант, другата седмица ще се виждаме с ди-джея...Все си викаме има време до юни месец, ама ей го 3 месеца останаха....smile
Активен
pantera_v
Новак
*

« Отговор #327 -: февруари 11, 2011, 15:26:11 »

И ние имаме DJ, заведение, видеооператор, църква и фотограф. За украса още се чудя дали да търся агенция или други начини... За рокля още не съм обикаляла, но планувам пътуване до Асеновград...
Активен
moni80
Ентусиаст
**
Публикации: 58

« Отговор #328 -: февруари 14, 2011, 16:16:03 »

Браво момичета, доста работа сте свършили  Bravo
pantera_v Ако имате парички в "излишък" по-добре си наемете агенция за украсата. Ако не друго, то поне с това няма да се занимавате.....и без това има един куп други неща които да се организират. Мое мнение е все пак, незнам другите как мислят  blum
Активен
teoDorra
Ентусиаст
**

« Отговор #329 -: февруари 14, 2011, 17:17:05 »

и аз подкрепям идеята за агенция...определено си спестяваш доста време  good нашата агентка ни нахвърли няколко скици на нещата които можем да използваме и определено едно професионално виждане променя ликът на тържеството.. smile но все пак всичко опира и до финанси, но съм убедена, че ако се каже до каква сума ще се разполага, ще се постигнат чудеса  Yes
Активен
Страници: 1 ... 20 21 [22] 23 24 ... 30   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: