Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 02, 2024, 01:33:24

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 19 20 [21] 22 23 ... 30   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: СВАТБА В РУСЕ - 2 част  (Прочетена 170816 пъти)

desita_
Новак
*
Публикации: 15

« Отговор #300 -: януари 09, 2011, 16:33:14 »

Zdraveite momi4eta i az se vkliu4vam v diskusiqta denqt 6te e iuni mesec Сватбаааа i zasega sme si zapazila data v grajdanskoto,no vse o6te ne sme zapazili restorant bqhme se spreli na Ana Palas ,no svatbata e za okolo 50 4oveka i mi se struva 4e tam 6te ni e malko tqsno(kade 6te viem hora vse pak smile ) mislehme za Leventa no kato si znam kasmeta 6te zavali edin dajd i cqlata ukrasa i vsi4ko 6te otide po dqvolite zatova re6ihme da e nqkade na zakrito molq vi pomognete mi !  sad Ako nqkoi e hodil v Kristal molq da si kaje mnenieto sad

Писането на кирилица е задължително!
« Последна редакция: януари 26, 2011, 15:14:41 от fiibi_bg » Активен
baby_1
Новак
*
Публикации: 13

« Отговор #301 -: януари 09, 2011, 19:58:02 »

Здравей, Desita. Ние ходихме в Кристал, имаше много добри отзивиза кухнята им и първоналачно ресторанта ни хареса до срещата с управителя....държа се много надменно, налагаше собствените си виждания за организация на тържеството, менюто и т.н. и върхът беше като ми отказа да използваме по-скъпите им чаши за вино с коментара "Естествено, че ще искате тези, ама те са по 6 лева парчето и ще си помисля дали да ги рискувам за сватбата ви".....Не е за подценямане и че вътре климатизацията и вентилацията не са много добри  и според мои познати били там на тържества с много хора, се получава сауна ефект.  NO за Кристал
Активен
Nina Style
Баш Майстор
**
Публикации: 1790

www.ninabg.com

Моят сватбен албум

« Отговор #302 -: януари 09, 2011, 20:46:49 »

Здравей, Desita. Ние ходихме в Кристал, имаше много добри отзивиза кухнята им и първоналачно ресторанта ни хареса до срещата с управителя....държа се много надменно, налагаше собствените си виждания за организация на тържеството, менюто и т.н. и върхът беше като ми отказа да използваме по-скъпите им чаши за вино с коментара "Естествено, че ще искате тези, ама те са по 6 лева парчето и ще си помисля дали да ги рискувам за сватбата ви".....Не е за подценямане и че вътре климатизацията и вентилацията не са много добри  и според мои познати били там на тържества с много хора, се получава сауна ефект.  NO за Кристал
Аз само искам да попитам за този р-т Кристал,защото последните дни живо ме интересува. Какво значи - скъпите чаши? Те с колко вида чаши работят? Да не би да си имат за вип гости и обикновенни за простолюдието?  sad SUICIDE Cow-boy
Активен
baby_1
Новак
*
Публикации: 13

« Отговор #303 -: януари 09, 2011, 22:59:27 »

Nina Style, по повод чашите ....по масите имаше чаши за вино от дебело обикновенно стъкло, а зад бара видях красиви тънкостъклени чаши, който макар и да не могат да се сравнят с кристални поне възпроизвеждаха що-годе приличен звук, та затова попитах управителя имат ли достатъчно от тях за всички гости на сватбата....вече споделих какъв отговор получих  sad
Активен
Nina Style
Баш Майстор
**
Публикации: 1790

www.ninabg.com

Моят сватбен албум

« Отговор #304 -: януари 10, 2011, 00:11:45 »

Nina Style, по повод чашите ....по масите имаше чаши за вино от дебело обикновенно стъкло, а зад бара видях красиви тънкостъклени чаши, който макар и да не могат да се сравнят с кристални поне възпроизвеждаха що-годе приличен звук, та затова попитах управителя имат ли достатъчно от тях за всички гости на сватбата....вече споделих какъв отговор получих  sad
Е все бях чувала,но за  такова разделение на клиентите не бях. Сватба или не какво значение има,кога ще се ползват чашите.  Lok 1tongue Поне да си ги скрият да не се виждат. Чудна работа. 
Активен
desita_
Новак
*

« Отговор #305 -: януари 11, 2011, 01:20:29 »

Благодаря ви много за мненията моми4ета,но днес ходихме пак до Ана палас и пак говорихме с управителката обсъдихме подреждането на масите и мисля 4е ще има достата4но място за хората  yahoo И мислим 4е това е нашия рестотант   smile  Ако може даите някое мнение за там ако някои е ходил как е кухнята,обслужването и така.Утре по принцип мислим да ходим да капарираме но мисля 4е няма да е лошо да про4ета едно две мнения  smile
Активен
Sunrise_F
Новак
*
Публикации: 9

« Отговор #306 -: януари 14, 2011, 19:15:20 »

Много благодаря за информацията baby_1.

Вече имаме дата (27.08.2011) , сватбата ще бъде на "Левента", имаме си и DJ Данчо. Сега следват всички останали неща с рокли, ритуали, цветя, ускраси и добре, че има време, защото не знам какво щях да правя иначе. Wink
Навсякъде ми рекламират агенция "Дежа вю" , някои ползвал ли е услугите им за украса?
Активен
desita_
Новак
*

« Отговор #307 -: януари 14, 2011, 21:42:35 »

Sunrise_F агенция "Deja vu"ще украсяжа нашата сватба ходих в "Елиза" и там питахме,но според нас по-изгодно е в "Deja vu" и като обслужване са по-добри въобще мацките са много точни! Но това все пак си е мое мнение,но ако искаш съвет ти препорачвам "Deja vu"
Активен
Sunrise_F
Новак
*

« Отговор #308 -: януари 15, 2011, 11:42:56 »

desita_, благодаря за съвета!

Явно ще са те. В какъв цвят ще ви е сватбата?Аз още се колебая между лилаво и зелено. Колкото и снимки да изгледах, така и не намерих подходяща украса в зелено, която да ми допадне.
Активен
pantera_v
Новак
*
Публикации: 17

« Отговор #309 -: януари 15, 2011, 16:06:44 »

Здравейте smile
И аз да се похваля докъде сме:
В крайна сметка решихме тържеството да е в Париж.
Dj ще е Данчо. Видеото е от Цанев.
Фотограф все още нямаме /ако някой може да даде координати , ще съм благодарна/
За църква сме се спрели на Св. Георги.
Сега остават покани, рокля, костюм, украса......
Който може да дава съвети smile
Благодаря
Активен
desita_
Новак
*

« Отговор #310 -: януари 15, 2011, 21:58:30 »

Sunrise_F нашата сватба ще е в бордо така сме решили а и идеално пасва на "Ана Палас" там и сме капарирали вече!А за теб незнам зависи каде ви е сватбата и как ще се впише в интериора ако искаш мога да ти дам по-голяма имформация за украсата на лично пиши ми ако желаеш
Активен
Sunrise_F
Новак
*

« Отговор #311 -: януари 16, 2011, 19:14:54 »

desita_, много ще съм ти благодарна .  Wink

Направо ми пиши на лични. Иначе сватбата ще бъде в лятната градина на "Левента". Още не сме капарирали, но има много време. Ще бъде на 27.08.2011г.
И затова много се колебая, а пък не искам да става претрупано.  pardon
Активен
Sunrise_F
Новак
*

« Отговор #312 -: януари 18, 2011, 22:38:54 »

pantera_v, мога да ти препоръчам една фотографка. Бяхме на две сватби, които тя снимаше и много ми хареса. Съответно и на нашата ще снима тя. Работи във фотото срещу офиса на Приста Ойл на ул.Борисова, казва се Емилия. Имам й координати,ако искаш пиши ми на лични ще ти дам телефон.
Като цени знам, че взема по 2 лв на файл.

А за този Цанев какво знаете, добър ли е, че ние пък си нямаме видео biggrin
« Последна редакция: януари 18, 2011, 22:40:25 от Sunrise_F » Активен
moni80
Ентусиаст
**
Публикации: 58

« Отговор #313 -: януари 19, 2011, 00:12:26 »

Охооо, тук е станало оживено, я да се включа и аз  blum
Напълно подкрепям Sunrise_F за съвета и за фотограф. И аз съм виждала нейна работа и смея с ръка на сърцето да кажа, че се справя наистина добре. Ако не се лъжа май имаше и сайт, ама нещо не го откривам  angry А теб Sunrise_F те поздравявам за чудесният избор на място за вашата сватба, там е наистина приказно, блазе ви  good
А на питанката за Цанев, на тази сватба за която ви казах, че гледах снимки от Емилия, Цанев направи видеото и беше като нинджа, в смисъл въобще не се натрапваше и след това даже изгледах и филма който беше направил и беше нещо повече от жесток. И той май имаше сайт, веднъж бях попаднала на него, ама не съм 100% сигурна
Активен
abi_dabi
Ентусиаст
**
Публикации: 71

« Отговор #314 -: януари 19, 2011, 14:23:24 »

Здравейте, нашата сватба е на 11 юни в Русе:) Смятам каквото можем да си направим сами, каквото не ще търсим агенция може би...
Интересуват ме горе-долу какви са цените за ди джей Данчо и също колко време предварително трябва да му се обадим, за да го предупредим, колко капаро иска предварително и т.н.
За фотограф още не знам, но видеото сигурно ще е от Цанев...
smile
Активен
Страници: 1 ... 19 20 [21] 22 23 ... 30   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: