Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 01, 2024, 23:34:08

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 18 19 [20] 21 22 ... 30   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: СВАТБА В РУСЕ - 2 част  (Прочетена 170751 пъти)

tweety bird
Сватбен ГУРУ
Публикации: 908

Моят сватбен албум

« Отговор #285 -: октомври 08, 2010, 21:28:45 »

Искам да похваля сладкарница Златните рибки, за това, чче направиха най-сладката торта, която съм яла. smile
Активен
houp
Новак
*
Публикации: 19

« Отговор #286 -: октомври 14, 2010, 18:25:21 »

Здравейте момичета!!!

Сватбата ни мина още на 21 август, но веднага заминахме на меден месец а после бях малко извън България и все не успявах да намеря време да пиша във форума smile

Всичко мина много добре, но толкова бързо, че не усетих...
Във фейсбук можете да видите снимките от нашата сватба "dimovanat".

Сватбата ни беше в Писанец, хотел Роял Палас и по-принцип съм доволна от обслужването там. Управителката е много добра и отзивчива, а и храната беше на ниво, но ако трябва отново да правя сватба не бих избрала същото място, защото това, че е на 30 км от Русе усложнява още повече нещата. Половината ни гости останаха да спят в хотела, а половината се прибраха с транспорт, който организирахме.
Украсата си я правихме сами, и да ви кажа стана много добре smile Почти всички неща си направих сама: купих цветя на едро и направих сама украсата за масите, булченската маса, моя букет, букетите на шаферките и аранжировката на колата. Мисля, че стана много добре smile
Диджея ни беше DJ Илиян, и честно казано не съм доволна от това как води сватбата. Много импровизира... а и шегите му нещо не се получаваха...Важното, че гостите ни бяха много весели и дансинга не остана празен.smile

Ако имате въпроси - питайте, ще се радвам да помогна с каквото мога smile

Активен
moni80
Ентусиаст
**
Публикации: 58

« Отговор #287 -: октомври 14, 2010, 21:02:07 »

Честито houp. Пожелавам ви да се обичате мнооооого години и да сте все тъй щастливи както сте на снимките. Разгледах ги всичките и искам да кажа, че са много добри. Коя ги е правил, ако не е тайна? А на една от снимките с тортата ми се струва, че виждам видеооператора който беше и на нашата сватба. Имахте ли видео и ако сте имали как се казва? Може и да се бъркам, защото е малко размазан фона отзад и не се вижда добре! Чак сега като видях нея снимка се сетих, че го излъгах човека - обещах му да дам мнение дали съм доволна от филма, а забравих и сега може би ще си мисли, че не ми е харесал или нещо от този род, а той се беше справил блестящо  Bravo
Активен
houp
Новак
*
Публикации: 19

« Отговор #288 -: октомври 15, 2010, 11:20:56 »

Мерси много Moni!!! Фотографа е Явор Седянков и наистина съм много доволна от него. А видеоператора е Цанев, той е на снимката smile Направи ни много хубаво видео.
Активен
moni80
Ентусиаст
**

« Отговор #289 -: октомври 15, 2010, 14:46:32 »

Хаха, браво на мене, страшни очи имам значи  shok Но моля те, дай малко по-обстоен разказ за този така красив ден за Вас - как започна, кое след кое дойде, притесняваше ли се, мина ли всичко както го беше планувала и най-вече как свърши деня когато всички гости са си заминали хихихих. Майтапя се, това не го разказвай  blum
Активен
abi_dabi
Ентусиаст
**
Публикации: 71

« Отговор #290 -: октомври 19, 2010, 09:58:27 »

Здравейте,
ходихме вчера до гражданското и ни казаха,че от сега е много рано и няма смисъл да запазваме дата,особено щом е изнесен ритуал,нямало проблем.Ние искаме 28 май и те ни казаха да отидем януари/февруари....
Последни новини за Левента, куверта е около 35 лв излиза,алкохола може да се внася...Управителя е много разбран и свестен...
Активен
djidji86
Регистриран

Публикации: 1

« Отговор #291 -: ноември 08, 2010, 13:27:18 »

Здравейте, казвам на всички бъдещи булки и аз съм една от тях!!! pleasantry
Имаме планове живот и здраве август 2011 да правим сватба danceg, но не знаем къде, в момента сме се спряли на мотел "Рай", писах е-майл, но никакъв отговор. Ако някой от вас си е правил сватбата там, нека сподели отзиви!
Най-вече ме интересуват цените за - куверта, украса, оркестър и фотограф!
Примерно колко време предварително да се запази датата за брака в обредния дом и съответно за ресторант!
Ако някой от вас си е направил сватбата на друго място пак може да ми даде инфо Wink
Активен
cherry_tea
Професор
Публикации: 364

« Отговор #292 -: ноември 17, 2010, 10:58:08 »

Здравейте, момичета! предполагам тази информация ще е полезна тук.

Променят мястото за подаване на документи за сключване на брак
От утре, 17 ноември 2010 г. се променя мястото за записване и подаване на документи за граждански брак, съобщават от Община Русе.
Това ще става вече в стая № 122 в сградата на общината на пл. „Свобода” 6 / вход откъм ул. П.Берон /.
Пак там ще се извършва бракосъчетаването в делнични дни...

Източник
« Последна редакция: ноември 17, 2010, 11:03:11 от cherry_tea » Активен
emility
Регистриран

Публикации: 5

Моят сватбен албум

« Отговор #293 -: декември 01, 2010, 17:04:56 »

Здравейте на всички! give_rose
Дойде време и аз да се включа във форума. smile  Ще ставам булка на 25.06.2011. За сега сме избрали само  ресотанта - ще бъде Космополитън. Ще се радвам да подържам връзка и с други булки от Русе. Нашата сватба ще се организирва от разстояние, така че няма да ни е лесно.  huhhuh.gif
Активен
teoDorra
Ентусиаст
**
Публикации: 53

« Отговор #294 -: декември 06, 2010, 11:42:55 »

Здравейте и от мен момичета.. smile за сега сме определили 7 май като дата на голямото събитие..smile супер ще съм благодарна на всички които се включат с полезна информация за това как вие сте организирали вашите сватби..smile в момента при нас на дневен ред стои запазване на ресторант и DJ..съботата , която мина се поразходихме до няколко места - Левента, Дунав и Рига..ако някоя от вас има впечатления от ресторанта на Рига моля да сподели, сякаш сме най-склонни за това място...колкото до DJ - Данчо вече е зает..sad сега ще търсим друг вариант...
още веднъж благодаря ви предварително.. smile smile smile
хубав ден на всички  Wink
Активен
belissima
Регистриран

Публикации: 1

« Отговор #295 -: декември 20, 2010, 20:49:57 »

Здравейте булки от Русе, и аз се включвам към вас smile Планираме за свадбата да е юли месец, но още не сме решили каде ще е. Засега сме се спрели на Левента, но нямам на представа колко човека събира лятната им градина. Някой ако е ходил и знае нещо и за куверта им нека  да пише. Wink
« Последна редакция: декември 20, 2010, 20:52:07 от belissima » Активен
moni80
Ентусиаст
**

« Отговор #296 -: декември 21, 2010, 00:08:20 »

Здравей и добре дошла belissima. Била съм на сватба в Левента и градината не е никак зле. На тази сватба на която аз присъствах бяха мисля някъде около 60-70 човека. Кувертите съм чувала, че са от 35 лева нагоре, но за всеки случай върви направо там и питай за какво става реч, защото все пак сме в състояние на криза и може и да са ги смъкнали малко  Yes
Активен
Sunrise_F
Новак
*
Публикации: 9

« Отговор #297 -: декември 23, 2010, 19:31:18 »

Здравейте, момичета !И аз да се включа  yahoo. Сватба ще има през септември : Сватбаааа. Миналата седмица приятелят ми се опита да запази дата в гражданското, но от там го отрязали и му казали, че било много рано. Някои знае ли кога може вече да се запази? Колко време по-рано си запазихте датата ? Искаше ми се по от рано да я свърша тази работа, обаче ....
« Последна редакция: декември 23, 2010, 19:41:27 от Sunrise_F » Активен
moni80
Ентусиаст
**

« Отговор #298 -: януари 01, 2011, 21:57:48 »

Нека Новата 2011 година влезе в дома ни с надежда, радост и любов, да ни избави от тревогите, болестите, грижите и дори от най-малките неприятности. Да ни донесе радостни грижи и работа за душата! Да се смеят децата ни и слънцето да огрява винаги лицата ни. И да ни дари с голямо щастие и здраве. С цялата си душа желая на всички, светла и хубава 2011 година!
Активен
baby_1
Новак
*
Публикации: 13

« Отговор #299 -: януари 08, 2011, 16:02:04 »

Здравейте, момичета !И аз да се включа  yahoo. Сватба ще има през септември : Сватбаааа. Миналата седмица приятелят ми се опита да запази дата в гражданското, но от там го отрязали и му казали, че било много рано. Някои знае ли кога може вече да се запази? Колко време по-рано си запазихте датата ? Искаше ми се по от рано да я свърша тази работа, обаче ....

Здравей, Белисима smile Нашата сватба беше в "Левента" през август 2010г. и аз лично горещо ти препоръчвам мястото. За нас (младоженците) това място е вълшебно и свързано с един от най-прекрасните дни в живота ни. Високото ниво на лятната градина събра 100 човека без изобщо гостите да се чувстват "на тясно". За украсата на сватбата се погрижи сватбена агенция "MVP". Направихме изнесен ритуал под върбата. Ди джей Данчо се справи страхотно с музиката, Цанев от "Видеозаснемане Цанев" направи чудесен филм без изобщо да се усеща присъствието на камерата, а Явор Седенков запечата този неповторим ден в прекрасни снимки. Персонала на "Левента" също се представи на ниво - нищо не ни беше забранено (с изключение на заря - оказа се, че заради близостта на тв кулата е невъзможно). Успех в организацията на сватбата и ти желая вълшебен и незабравим празник!
Активен
Страници: 1 ... 18 19 [20] 21 22 ... 30   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: