Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 01, 2024, 23:35:59

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 17 18 [19] 20 21 ... 30   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: СВАТБА В РУСЕ - 2 част  (Прочетена 170756 пъти)

abi_dabi
Ентусиаст
**
Публикации: 71

« Отговор #270 -: октомври 01, 2010, 16:13:54 »

Сватбата е края на май,но аз искам от сега да направя това-онова,защото точно февруари и март няма да съм за 2 месеца в БГ,а април ми се струва недостатъчен.Та затова отдалеко подхождам:)
Левента ми се струва добре,защото там има и голяма градина,а и вътре има места.Даже една моя приятелка се жени там и така направиха.Изнесената церемония п до към 19 ч всичко беше навън,а след това вътре...
Може би нещо такова ще е...Предстои избистряне на идеите:)
Активен
moni80
Ентусиаст
**
Публикации: 58

« Отговор #271 -: октомври 01, 2010, 20:25:07 »

Аз лично присъствах на сватба на моята кумица на сватбата която беше на Роял Палас и да ви кажа, работите далеч не са такива каквито са на сайта. Сватбата им беше вечерна и няма да ви казвам вечер какъв ад е от летящи гадове и насекоми, може би заради водата от езерото. Да не казваме вонята дето се носеше на прасета (наблизо има нещо като свинеферма). И като за капак в 12:00-12:20 дойде патрулка и спряха музиката. Но и от други хора чувам, че номера с патрулката е нормално когато имало сватба и даже повечето от хората с които съм разговаряла се съмняват, че това е номер на персонала там, за да може по-бързо да се разтикат сватбарите и те да си ходят. Незнам доколко е вярно, но замислете се....има логика crazy
На "Рай" не съм била на сватба, но съм ходила да папам и поне от към кухня се справят отлично. Казват, че персонала е малко арогантен, но поне аз нямам такива впечатления.
Активен
Bademka
Ентусиаст
**
Публикации: 144

Моят сватбен албум

« Отговор #272 -: октомври 01, 2010, 21:09:25 »

Сватбата е края на май,но аз искам от сега да направя това-онова,защото точно февруари и март няма да съм за 2 месеца в БГ,а април ми се струва недостатъчен.Та затова отдалеко подхождам:)
Левента ми се струва добре,защото там има и голяма градина,а и вътре има места.Даже една моя приятелка се жени там и така направиха.Изнесената церемония п до към 19 ч всичко беше навън,а след това вътре...
Може би нещо такова ще е...Предстои избистряне на идеите:)
След като си се ориентирала към "Левента" запазвай го още от сега! *THUMBS*Всичко друго ще се подреди в последствие Good luck
Активен
Nina Style
Баш Майстор
**
Публикации: 1790

www.ninabg.com

Моят сватбен албум

« Отговор #273 -: октомври 02, 2010, 00:45:05 »

А този р-т Левента с какъв капацитет е ? Имат ли сайт ,защото нещо не го откривам ? А другия р-т Рай много ли е далече от града ?
« Последна редакция: октомври 02, 2010, 00:46:37 от NINA STYLE » Активен
moni80
Ентусиаст
**

« Отговор #274 -: октомври 02, 2010, 11:02:00 »

Ето сайта на р-т Левента http://www.leventa-bg.net/
а комплекс РАЙ принципно се води в рамките на град Русе. Ето сайта и там има карта гледам са сложили, дано да се ориентираш точно къде е: http://www.complexrai.com/contact.html
Активен
cinderella_11
Любопитен
*
Публикации: 35

« Отговор #275 -: октомври 03, 2010, 17:27:39 »

abi_dabi, здравей и добре дошла и от мен! smile Според мен както ще организираш от разстояние сватбата, ще е по-добре да използваш сватбена агенция. Аз не съм ползвала, но определено си има предимства. Сватбените агенции в града са 3-4, но най хвалят Дежа Вю и MVP. Мисля, че момичетата тук са писали за услугите и кой от коя агенция е доволен. Относно ресторант, ако наистина си харесала Левента, запазвай, че май бързо ще дойде. Другият вариант е може би мотел Рай. Не знам Дунав как са откъм лятна градина, но към края на май има обикновено и абитуриенти в Дунав. Трябва да питаш. За Ханчето и хотела на Писанец нямам лични впечатления, но от това което тук чета, не съм впечатлена.
Активен
abi_dabi
Ентусиаст
**

« Отговор #276 -: октомври 04, 2010, 09:04:01 »

Ами аз другата седмица по някое време ще съм си в Русе, може би уикенда...Тогава ще  ходим и до гражданското за дата, знаете ли може ли да си запазим уикенда или трябва да отидем през седмицата?Също и на момента ли се плаща или по-нататък и как вървят цените за изнесен ритуал?Първо ще мина през Левента да видим как стои ситуацията с места,градината,ресторанта,кувертите и т.н.Май засега най-много натам сме се насочили,дано не ни мине котка път!
А към Дежа вю мисля да се обърна по въпроса по-скоро кое след кое трябва да се прави,кога и т.н.,иначе ди джей,видеооператор,фотограф сами ще си уредим,на тях по-скоро ще поверя украсата, може би поканите (не съм решила още) и не знам какво друго...Трябва ми по-скоро нещо като план кое,след кое и кога:)
Поздрави!
Активен
adi86
Любопитен
*
Публикации: 39

« Отговор #277 -: октомври 05, 2010, 09:16:41 »

Здравейте момичета!
Ние ще се женим в Русе през юни но живеем в Пловдив и цялата организация ще протича от разстояние с няколко визити на място.Та в този смисъл искам да попитам има ли смисъл от сватбена агенция и ако някой е ползвал услугите и коя ще препоръча?
Фотограф и DJ обаче искам ние да си намери, можете ли да препоръчате някой който сте ползвали и сте доволни от услугите му?
И като бюджет сме предвидили около 13 000 лв,това за около 100 човека,мислите ли че е ОК,в смисъл това влизат дрехи,ресторант и т.н.И някой може ли да напише актуално инфо кое колко му излезе в Русе за сватбата?
За ресторант че чудим защото ни се иска нещо открито,с изнесена церемония може би,но винаги вариант да е кофти времето и още не сме решили...
Има мнооого време до тогава и ние мислим да почнем организацията чак след нова година,но все пак искам да събера малко инфо предварително:))))

Здравей, аз също живея в Пловдив и организирах съвсем сама сватбата си в Русе. Ние успяхме за 6 месеца да организираме абсолютно всичко, така че имаш предостатъчно време. Ние използвахме услугите на сватбена агенция Дежа Вю (разгледай сайта им), но само за украсата на ресторанта. Иначе всико останало свършихме сами - не искахме да изпуснем удоволствието от сватбената подготовка. Мога да ти препоръчам нашият фотограф (Александър Карчински) и диджей Данчо - и двамата се справиха блестящо. А относно бюджета - за 100 човека 13000 лв са ви пре, предостатъчно. Само за справка нашата сватба също беше около стотина човека и излезе 7500 лв, като не мога да кажа, че сме спестили от нещо. Е, то вече зависи страшно много какво искате вие, ако си вземеш рокля за 2000 лв, поръчаш например заря или нещо такова, естествено, че ще ти излезе повечко пари.
Нашата сватба беше през август на мотел Рай и случихме страхотно време, но разбира се и аз до последно се притеснявах. През юни си е топличко, според мен е подходящо за церемония на открито. Аз съм много доволна от Рай, обстановката е страхотна, така че препоръчвам сватба на открито smile
Иначе аз всичко си напазарувах от Асеновград разбира се, там има всичко и е по-евтино, само костюмът на младоженеца беше от Пловдив.
Това е от мен, пожелавам ти успех с подготовката! smile
Активен
adi86
Любопитен
*
Публикации: 39

« Отговор #278 -: октомври 05, 2010, 09:23:03 »

Ами аз другата седмица по някое време ще съм си в Русе, може би уикенда...Тогава ще  ходим и до гражданското за дата, знаете ли може ли да си запазим уикенда или трябва да отидем през седмицата?Също и на момента ли се плаща или по-нататък и как вървят цените за изнесен ритуал?Първо ще мина през Левента да видим как стои ситуацията с места,градината,ресторанта,кувертите и т.н.Май засега най-много натам сме се насочили,дано не ни мине котка път!
А към Дежа вю мисля да се обърна по въпроса по-скоро кое след кое трябва да се прави,кога и т.н.,иначе ди джей,видеооператор,фотограф сами ще си уредим,на тях по-скоро ще поверя украсата, може би поканите (не съм решила още) и не знам какво друго...Трябва ми по-скоро нещо като план кое,след кое и кога:)
Поздрави!

Здравей пак, за гражданското за жалост трябва само през седмицата, предвидете си един делничен ден в Русе. Иначе сега само ще ви запишат имената и датата, нищо няма да плащате. Всичко се плаща накрая - 1-2 седмици преди сватбата. На нас изнесеният ритуал ни струваше 180 лв. Успех! smile
Активен
Nina Style
Баш Майстор
**

www.ninabg.com

Моят сватбен албум

« Отговор #279 -: октомври 05, 2010, 10:03:39 »

moni80 БЛАГОДАРЯ !  give_rose Този Левента изглежда много добре ! Градината единодушно я удобрихме ! Колко човека събира ?
Активен
moni80
Ентусиаст
**

« Отговор #280 -: октомври 05, 2010, 14:34:10 »

Олеее, не мога да ти кажа със сигурност колко човека събира, но според мен около 60-70 човека. Най-добре е да ги питаш тях. Няма ли имейл на сайта им или нещо от този род? А най-добре е когато си дойдете в Русе да отидете и лично да видите за какво става реч-нали знаеш ОКО ДА ВИДИ, РЪКА ДА ПИПНЕ  pleasantry
Активен
Nina Style
Баш Майстор
**

www.ninabg.com

Моят сватбен албум

« Отговор #281 -: октомври 05, 2010, 21:25:47 »

Олеее, не мога да ти кажа със сигурност колко човека събира, но според мен около 60-70 човека. Най-добре е да ги питаш тях. Няма ли имейл на сайта им или нещо от този род? А най-добре е когато си дойдете в Русе да отидете и лично да видите за какво става реч-нали знаеш ОКО ДА ВИДИ, РЪКА ДА ПИПНЕ  pleasantry
Писах на имейл ,но никой не ме отрази . Сега вече ще е на място посещение . Благодаря ти много !  give_rose
Активен
abi_dabi
Ентусиаст
**

« Отговор #282 -: октомври 06, 2010, 08:23:29 »

Нина,ви за коя дата искате в Левента да празнувате?
п.с.И аз им писах мейл и нищо smile
Активен
Nina Style
Баш Майстор
**

www.ninabg.com

Моят сватбен албум

« Отговор #283 -: октомври 06, 2010, 10:42:29 »

Нина,ви за коя дата искате в Левента да празнувате?
п.с.И аз им писах мейл и нищо smile
Не е за мен , за наша приятелка ,която не е в БГ . Дата -14.05 или 21.05.2011
Активен
moni80
Ентусиаст
**

« Отговор #284 -: октомври 06, 2010, 13:25:43 »

Гледам има някакви телефони на сайта им, пробвахте ли с тях момичета?
Активен
Страници: 1 ... 17 18 [19] 20 21 ... 30   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: