Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 01, 2024, 17:25:14
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Приготовления за сватбения ден
>
Организация на сватбата
(Модератори:
fiibi_bg
,
Капризче
) > Тема:
СВАТБА В РУСЕ - 2 част
Страници:
1
...
9
10
[
11
]
12
13
...
30
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: СВАТБА В РУСЕ - 2 част (Прочетена 170540 пъти)
silvijj
Любопитен
Публикации: 27
Отг: Помощ, сватба в Русе 2
«
Отговор #150 -:
юни 02, 2010, 09:47:44 »
Цитат на: cinderella_11 в юни 01, 2010, 16:03:39
silvijj, и аз така с роклята. Не си харесах нищо от Русе. Накрая отидох в София и оттам си купих готова. Дори и на дължина ми беше идеална. Не се наложи да я преправям. Не беше скъпа. Добре, че там имаше кой да ме разведе и да ми покаже къде да търся. Но все пак си има и доза късмет!
Какво направи с поканите? Измисли ли вариант?
поканите мисля да си ги правя аз.Ако нямаш вариянти виж в агенция Dejavu има много интересни,а има и разнообразие.
Намен ми е проблем DJ-ят и видеозаснемането
Активен
silvijj
Любопитен
«
Отговор #151 -:
юни 02, 2010, 09:51:35 »
Цитат на: lussii в юни 02, 2010, 07:02:22
Някой чувал ли е поверието за булчинският букет че не е хубаво да остава в къщата след сватбата;а ако е от естествени цветя -трябва да се изхвърли в течаща вода след като изсъхне............Та се замислям дали да избирам естесвени цветя илил изкуствени
Аз съм чувала ,че букета не е хубаво да остава в булката и за това ще го хвърлям от там на татък който го хване незнам какво трябва да го прави....който знае да подсказва
Активен
moni80
Ентусиаст
«
Отговор #152 -:
юни 02, 2010, 11:13:03 »
Цитат на: silvijj в юни 02, 2010, 09:47:44
поканите мисля да си ги правя аз.Ако нямаш вариянти виж в агенция Dejavu има много интересни,а има и разнообразие.
Кога е твоята сватба? Хубаво е по отрано да си резервирате видеооператор и DJ, защото поне на нашата сватба беше голям проблем точно по тази причина-хукнахме да търсим и да резервираме месец преди сватбата, но почти всички бяха вече заети
«
Последна редакция: юни 02, 2010, 11:15:13 от moni80
»
Активен
palmirka
Любопитен
Публикации: 26
«
Отговор #153 -:
юни 02, 2010, 11:20:02 »
Цитат на: Yorka89 в май 28, 2010, 21:40:10
Ние ще ползваме услугите на един познат - той е от фотограф от вестник Утро, след няколко дни ще се похваля и каква работа е свършил
yorka гласиш ли се за голямото събитие как го дават времето... дано е хубаво от сърце ти го пожелавам!!!(кой щеше да ти е ди джей???)
Активен
palmirka
Любопитен
«
Отговор #154 -:
юни 02, 2010, 11:23:48 »
Цитат на: lussii в юни 02, 2010, 07:02:22
Някой чувал ли е поверието за булчинският букет че не е хубаво да остава в къщата след сватбата;а ако е от естествени цветя -трябва да се изхвърли в течаща вода след като изсъхне............Та се замислям дали да избирам естесвени цветя илил изкуствени
чували сме за поверието , за това аз ще имам изкуствен за мен за церемонията, който ще си запазя за спомен от крустницата ще е ...а ще си купя един за хвърляне от естесвени цветя (която госпожица го хване остава в нея като изсъхне е хубаво д аго хвърлите в течаща вода)
Активен
palmirka
Любопитен
«
Отговор #155 -:
юни 02, 2010, 11:30:10 »
Цитат на: silvijj в юни 02, 2010, 09:47:44
не знам кога ти е датата, но действай с dj и камерата аз се обадих на цаневи и май чувам доста половителни отзиви а за dj В РУСЕ вилнеят :DJ Данчо(0888 838 515), DJ Венци, DJ ПАци на последните двама номерата ги имам но не са ми подръка, ако искаяш нещо в стил БГ нар. музика чудесна работа ще три свърши Мариян Кивуцов(бившия шеф на орк.в постдам), той извежда булки и води сватби
Активен
Yorka89
Ентусиаст
Младоженци :)))
«
Отговор #156 -:
юни 02, 2010, 21:48:09 »
Ох глася се и още как
Нерви не ми останаха вече, но въпреки това съм щастлива
И нашия дж е Данчо, вижда ми се добър... Оператор е Диян от телевизия Север, а фотограф - Краси Стоянов от Утро (все професионалисти)
Видях че говорите за букета - моят ще е от естествени цветя; чувала съм, че като го хвърля и следващата булка го хване след някакъв период от време (мисля че беше 40 дни, но не съм сигурна) тя ни идва на гости и ни го носи вече изсъхнал... но това са просто поверия
Аз само държах букета да е естествен, не обичам изкуствени цветя... няма живот в тях.
Сега проблема ми е в оркестъра за извеждане на кумовете и булката; тези които бяхме намерили заминаха на морето по участия и ние останахме без тях
Активен
houp
Новак
«
Отговор #157 -:
юни 02, 2010, 22:30:28 »
Ние вече си капарирахме мястото за сватбата. На 21 август ще сме на хотел Роял Палас в Писанец. Там е много красиво, гледката е уникална. Макар, че ми е искаше да е на поляна, но се притеснявам да не завали. Украсата ще ми я правят Dejavu.
Ходих да видя какви рокли предлага града, но нище не си харесах. Май ще трябва да си я поръчам.
Успех на всички!!! И по-малко главоболия
Активен
tanchy
Регистриран
Публикации: 5
«
Отговор #158 -:
юни 03, 2010, 00:16:25 »
Здравейте момичета и аз ще съм булка на 04,09. Нашата сватба ще е в космополитън, но се чудим още дали да е с жива музика или дж. silvijj този Мариян Кивуцов по принцип оркестър ли има или е само той? За в момента не съм свършила нищо друго, мисля тия дни да отида да видя в ритуалния да запазя час и това е засега. Ще се радвам да си помагаме с каквото можем
Активен
moni80
Ентусиаст
«
Отговор #159 -:
юни 03, 2010, 01:28:55 »
Здравей и добре дошла. Присъствала съм на сватби на които е свирил Мариян Кивуцов и поне мен много ме кефи - купонджия е. И на двете места на които съм присъствала беше той и една певица, но свършиха чудесна работа. Ти си знаеш! А този DJ за който говориш нямам никаква информация за него. Някой ако знае да каже дали става.
Активен
lussii
Любопитен
«
Отговор #160 -:
юни 03, 2010, 07:14:15 »
Цитат на: Yorka89 в юни 02, 2010, 21:48:09
Ох глася се и още как
Нерви не ми останаха вече, но въпреки това съм щастлива
И нашия дж е Данчо, вижда ми се добър... Оператор е Диян от телевизия Север, а фотограф - Краси Стоянов от Утро (все професионалисти)
Видях че говорите за букета - моят ще е от естествени цветя; чувала съм, че като го хвърля и следващата булка го хване след някакъв период от време (мисля че беше 40 дни, но не съм сигурна) тя ни идва на гости и ни го носи вече изсъхнал... но това са просто поверия
Аз само държах букета да е естествен, не обичам изкуствени цветя... няма живот в тях.
Сега проблема ми е в оркестъра за извеждане на кумовете и булката; тези които бяхме намерили заминаха на морето по участия и ние останахме без тях
Кога беше вашата дата.....аэ имам още 2м. и нерви след нерви а като наближи незнам :)А эа букета си мислех да имам един изуствен за мен и естествен за хварляне-но изкуствените по магазините са много еднотипни не ме грабват.....
А това което се е случило с музиката е ужасно-обещават а накрая отиват за повече пари-това е то България......но ще намерити;а мого да питам за тел. за нашите
Успешен и усмихнат ден
Активен
silvijj
Любопитен
«
Отговор #161 -:
юни 03, 2010, 08:16:09 »
Цитат на: Yorka89 в юни 02, 2010, 21:48:09
.............
И ние нямаме оркескър за извеждане на булката.Понеже мислим да сме с DJ незнам кой ще се съгласи само за извеждането НЯКОЙ АКО МОЖЕ ДА ПОМАГА
Активен
silvijj
Любопитен
«
Отговор #162 -:
юни 03, 2010, 08:21:16 »
Цитат на: tanchy в юни 03, 2010, 00:16:25
Здравейте момичета и аз ще съм булка на 04,09. Нашата сватба ще е в космополитън, но се чудим още дали да е с жива музика или дж. silvijj този Мариян Кивуцов по принцип оркестър ли има или е само той? За в момента не съм свършила нищо друго, мисля тия дни да отида да видя в ритуалния да запазя час и това е засега. Ще се радвам да си помагаме с каквото можем
Мариян Кивуцов -оркестър "no comment"-певица;певец/Мариян/;йоника.
Мариян води сватбата-сега дали ще ти хареса е индивидуално,пуска шеги непринудено води ,най-добре върви в заведение Радилон там пеят и ще можеш да добиеш впечатление
«
Последна редакция: юни 03, 2010, 09:54:07 от silvijj
»
Активен
Yorka89
Ентусиаст
Младоженци :)))
«
Отговор #163 -:
юни 03, 2010, 19:05:23 »
Цитат на: lussii в юни 03, 2010, 07:14:15
Кога беше вашата дата.....аэ имам още 2м. и нерви след нерви а като наближи незнам :)А эа букета си мислех да имам един изуствен за мен и естествен за хварляне-но изкуствените по магазините са много еднотипни не ме грабват.....
А това което се е случило с музиката е ужасно-обещават а накрая отиват за повече пари-това е то България......но ще намерити;а мого да питам за тел. за нашите
Успешен и усмихнат ден
Датата е шести юни - сега в неделя а утре имаме среща с режисьора на фолклорна формация Кукери и ще видим дали ще измислим нещо там
Активен
silvijj
Любопитен
«
Отговор #164 -:
юни 04, 2010, 07:09:21 »
Цитат на: palmirka в юни 03, 2010, 17:07:35
Цитат на: silvijj в юни 03, 2010, 08:16:09
И ние нямаме оркескър за извеждане на булката.Понеже мислим да сме с DJ незнам кой ще се съгласи само за извеждането утре имам среща с един господин да видим какво ще каже иначе съм в голяма паника нали си организирам всичко само все си мсиля че забравям нещо
Най-важното е ти ,младоженеца и свидетелите да на линия за всичко друго можеш да импровизираш
сигурна съм ,че няма да си пропуснала нищо.Направи си програма за деня и си избери някой да я следи /ако имаш ритуална ,църква,снимки/важното е времето да се спази .Ако работиш с агенция номера има да е в теб звъниш и ще се отзоват
«
Последна редакция: юни 04, 2010, 07:11:41 от silvijj
»
Активен
Страници:
1
...
9
10
[
11
]