Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 01, 2024, 13:29:09

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 7 8 [9] 10 11 ... 30   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: СВАТБА В РУСЕ - 2 част  (Прочетена 170443 пъти)

LoveAndLove
Сватбар
Публикации: 188

« Отговор #120 -: май 17, 2010, 22:40:07 »

здрабейте мацки виждам 4е напредвате с подготовката си само искам да ви пожелая наистина да си изкарате един незабравим ден както беше моя и да сте наистина щастливи заедно ние с мъжа ми ве4е сме заедно от по4ти 4 год но живеем заедно малко пове4е от 2 год и половина и от тогава все едно сме женени и неразделни само когато сме на работа се разделяме това според някои е било просто формалност но за нас беше все едно подгряване и показване на целия свят 4е се оби4аме тръпка си  има и да ви кажа 4есно мен още ме държи
Активен
Kaxala
Регистриран

Публикации: 1

« Отговор #121 -: май 18, 2010, 11:19:01 »

Здравейте! Някой има ли впечатление за цените на украсите при агенция MVP? Става дума за арка за изнесена церемония, украсена с живи цветя, украса по масите(цветно парче в/у покривките), воали, обличане на столове, такива неща...Благодаря предварително  smile
Активен
lussii
Любопитен
*
Публикации: 46

« Отговор #122 -: май 18, 2010, 18:00:47 »

реших да не търся   фотограф днес звънях  на Цанев(ако нещо ви говори) утре ще  се видим и ще питам може ли тои да направи няколко снимки след като заснеме ритуала, защото сме с изнесена церемония и няма шанс за студийни снимки, псоле ще ни снима с гостите по отделно и др снимки не ми трябват май....
освен цанев не открих никой за видеозаснемане в русе (има и един човек от киса но той иска 300лв. а цанев 200)...знаете ли някой друг...?
Силвена сащо предлагат видео заснемане но за 250лв.....то маи навсякаде е толкова smile
Активен
palmirka
Любопитен
*
Публикации: 26

Моят сватбен албум

« Отговор #123 -: май 18, 2010, 18:05:12 »

Силвена сащо предлагат видео заснемане но за 250лв.....то маи навсякаде е толкова smile
ами аз съм в рай с изнесена церемония, тъй че фотограф и да наема няма какво да снима освен по една снимка с всички гости и 10-15 снимки с мъжа из градината... тай че ще наема една приятелка за 30мин. и после е на ход човека с , пък и той ще ми вземе 200 за цялата вечер по добре е от фотограф
Активен
lussii
Любопитен
*

« Отговор #124 -: май 18, 2010, 20:21:17 »

ами аз съм в рай с изнесена церемония, тъй че фотограф и да наема няма какво да снима освен по една снимка с всички гости и 10-15 снимки с мъжа из градината... тай че ще наема една приятелка за 30мин. и после е на ход човека с , пък и той ще ми вземе 200 за цялата вечер по добре е от фотограф
Ами и това си е вариант....а на Цаневи им е евтина цената.....
Активен
palmirka
Любопитен
*

Моят сватбен албум

« Отговор #125 -: май 19, 2010, 09:00:37 »

Ами и това си е вариант....а на Цаневи им е евтина цената.....
в смисъл че е евтино...? не разбрах познаваш ли как работят , да не би отзивите да са лоши??? huhhuh.gif
Активен
lussii
Любопитен
*

« Отговор #126 -: май 19, 2010, 20:47:12 »

Ами не нямам наблюдения-казах че е евтино защото попринцип вземат 250лв.Разгледах саитат и на Цанев но времетраенето на диска е 120мин за 200 лв-на мен ми е малко smile
Активен
palmirka
Любопитен
*

Моят сватбен албум

« Отговор #127 -: май 20, 2010, 11:47:34 »

Ами не нямам наблюдения-казах че е евтино защото попринцип вземат 250лв.Разгледах саитат и на Цанев но времетраенето на диска е 120мин за 200 лв-на мен ми е малко smile
по принцип колко е трайността  до сег асватбит е, които съм гледала за по толкова  nea
Активен
Bademka
Ентусиаст
**
Публикации: 144

Моят сватбен албум

« Отговор #128 -: май 20, 2010, 13:14:18 »

Здравейте дами smile Някой има ли представа колко дълго продължава църковния рипуал?Опитвам се да направя някакъв разчет на времетраенето,за да мога да си надпиша поканите. writer
Активен
Yorka89
Ентусиаст
**
Публикации: 125

Младоженци :)))

Моят сватбен албум

« Отговор #129 -: май 20, 2010, 21:15:29 »

Здравейте дами smile Някой има ли представа колко дълго продължава църковния рипуал?Опитвам се да направя някакъв разчет на времетраенето,за да мога да си надпиша поканите. writer
Има два ритуала - краткият е около 20-25 минути; дългият е около 45 минути. А относно надписването на поканите - моят съвет е първо да уточниш всички други часове (граждански ако ще имате, ресторант) и е много важно да си оставиш време за снимки и придвижване, та чак тогава да пишеш поканите smile
Активен
palmirka
Любопитен
*

Моят сватбен албум

« Отговор #130 -: май 20, 2010, 21:15:48 »

аз знам че има нчколко по трайност церемоний в църквата но най - кратката е 20мин сложи и още време за поздравления ,,,,,, и станаха 40мин. най-много
Активен
Bademka
Ентусиаст
**
Публикации: 144

Моят сватбен албум

« Отговор #131 -: май 21, 2010, 08:18:00 »

Благодаря за отговорите! thank you Предвидила съм и фотосесията .Сега се чудя за пускането на венеца колко ще ни отнеме.Вие до къде стигнахте с приготовленията?Ако имате желание може да покажете вашите разчети blum
« Последна редакция: май 21, 2010, 08:23:57 от Bademka » Активен
cinderella_11
Любопитен
*
Публикации: 35

« Отговор #132 -: май 22, 2010, 20:03:36 »

Здравейте, никъде не видях да се пише за гримьор и фризьор, някакви препоръки? Само едно момиче мисля, че е споменало. В гр. Русе кои са добрите, знам, че Аделина е оттам, но повечето време е в Сф заради фолкпевиците и не само..ако трябва от Сф ще наема ... но все пак кажете ми (понеже не съм от Русе...дълга история) кои са професионалистите?
Здравей tweety bird! Пратих ти на лични координатите на моята гримьорка. И аз знам за Аделина, че е предимно в София. Много е относително да кажа кои са добрите гримьори в Русе. Едни са доволни от някой, други пък не. Така че те съветвам да направиш пробен грим, ако имаш възможност, за да няма неприятни изненади.
Активен
Yorka89
Ентусиаст
**
Публикации: 125

Младоженци :)))

Моят сватбен албум

« Отговор #133 -: май 25, 2010, 21:51:11 »

Ние вече сме почти готови... само чакаме големия ден  Wink Днес уредихме и оператора, утре ще ходим за тортата и всичко е 6 smile И все пак като знам колко време ни остава ме обзема едно притеснение дали ще успеем... и усещам, че вече се вълнувам и съм нетърпелива  smile
Активен
cinderella_11
Любопитен
*
Публикации: 35

« Отговор #134 -: май 26, 2010, 10:06:12 »

Ние вече сме почти готови... само чакаме големия ден  Wink Днес уредихме и оператора, утре ще ходим за тортата и всичко е 6 smile И все пак като знам колко време ни остава ме обзема едно притеснение дали ще успеем... и усещам, че вече се вълнувам и съм нетърпелива  smile
Yorka89, вие към коя агенция се насочихте? Доволна ли си от нея? Една приятелка ме пита за агенция в Русе, а тя не е оттук. А освен украсата и колата предлагат ли и фризьор, гримьор и т.н.? А пробен грим и прическа ти прави ли?
Активен
Страници: 1 ... 7 8 [9] 10 11 ... 30   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: