Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

април 24, 2025, 15:31:32

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 23 24 [25] 26 27 ... 33   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: "Покупки за бебето и детето" 10  (Прочетена 173912 пъти)

ina_lemon
Наблюдаващ
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2310

Моят сватбен албум

« Отговор #360 -: май 24, 2010, 12:47:04 »

Рубин и Вер, според мен вашите бебета са ужасно малки, за да ги мажете с каквито и да са слънцезащитни продукти.

Пуснат сенник на количката, чадърче за светещото насреща слънце, супер леки и памучни дрешки на бебето, боси крачета, НЕразхождане на силна слънчева светлина през горещите обедни часове и възможно най-много време, прекарано по сенчести места - това са защитите от слънцето, които аз лично ви препоръчвам.

Но ако все пак решите да цапотите нежната бебешка кожа с /малко или много/ агресивната слънцезащитна козметика, то тогава се ориентирайте към фактор 50 и нагоре.
Активен
Вероника
Публикации: 3502

Моят сватбен албум

« Отговор #361 -: май 24, 2010, 13:22:46 »

Инче , благодарско за отговора  good и аз смятам че са малки и за това поставх въпоса тук иначе мога да ида винаг да взема какъв да е бебешки крем.
А за останалото - то е ясно като мерки  smile
Активен
liva82
Сватбен ГУРУ
Публикации: 972

Обичам те повече от всичко!!

Моят сватбен албум

« Отговор #362 -: май 24, 2010, 18:52:10 »

относно слънчевата защита ние сме си взели на себа мед с фактор 50+ ДО КОЛКОТО ЗНАМ ТАЗИ КОЗМЕТИКА Е ЗАДЪЛЖИТЕЛНА ПРЕЗ ЛЯТОТО ЗА НЕЖНАТА БЕБЕШКА КОЖА все пак е разработена специално за бебчовци излизащи лятото на разходка girl_wink
Активен
Рубин
Публикации: 2491

« Отговор #363 -: май 24, 2010, 19:09:28 »

А мамчета за кремче против подсичане какво ще кажете?Аз съм си взела на Бюбхен,ама защо ми се струва много сухо кремчето?А и може така да ми се струва,защото от Шейново ми казаха да си взема едно македонско кремче,което било за суха кожичка!И до сега него си ползвах,ама вършва и се чуд кое да взема!
Булечка ми препоръча Павлодерм.Търся го,ама наистина е труднооткриваемо!Вие кое бихте ми препоръчали?
Активен
Данитка
Публикации: 2117

Моят сватбен албум

« Отговор #364 -: май 24, 2010, 19:16:37 »

Сппоред мен слънцезащитните са за поне 6м. бебчета.Аз лично Йоанна започнах да я мажа горе-долу тогава с Eucerin kids спрей 50 фактор и съм изключително доволна.Аз лично също за себе си ползвам същата марка пак 50 фактор  good Въпреки,че съм я мазала винаги ,когато сме излизали съм я криела на  макс от слънцето,никога не съм я оставяла на пряка слънчеева светлина,тя затова и до ден днешен много не обича,даже ненавижда слънцето да я пече в личицето.

Руби за крем за подсичане немога да помогна,ние само 1 път до момента сме имали такъв проблем и сме го оправяли с Бочко  smile

Относно памперсите   ние сме били основно на Памперс и Пуфис.Според мен Памперс са по-добри и по-подходящи за лятото,тънички,приятни...аз лично ги предпочитам,наа мен не ми пропускат.Пуфиса са по дебели и по добри за студено време и честно казано ми пропускат  pardon
« Последна редакция: май 24, 2010, 19:31:47 от Данитка » Активен
Дидка
Професор
Публикации: 450

Моят сватбен албум

« Отговор #365 -: май 24, 2010, 19:18:53 »

Рубинче, аз ползвам "судокрем" и за сега съм много доволна, тук доста момичета го препоръчваха аз като се ориентирвах каквп да взема и се спрях на него, не съжалявам.Така че с 2 ръце ти го препоръчвам  good продават го в аптеките, на нас ни го подариха от болницата в която раждах.Фирмата "Памперс" даваше по една торбичка подарък на новородените и кремчето беше вътре - 15 мг. е още го ползвам.
Активен
Рубин
Публикации: 2491

« Отговор #366 -: май 24, 2010, 19:27:33 »

Данитка ,мерси мила give_rose!
Дидка ,благодя мила!Аз за него бях чувала и сега се сетих!Даже днес го гледах в аптеката! good
Активен
malinkata
Сватбен ГУРУ
Публикации: 921

Моят най-голям трумф:) ; Чакам те Нати

« Отговор #367 -: май 24, 2010, 20:01:23 »

Аз още не съм ползвала, но най-много положителни отзиви съм чувала за Бочко и този судо крем и ще купя един от двата.
Относно слънцезащитата за бебчета - ами след 6-ия месец преди това  nea
Активен
ina_lemon
Наблюдаващ

Моят сватбен албум

« Отговор #368 -: май 24, 2010, 21:30:17 »

С две ръце и аз гласувам за Судокрем-а. Не съм го ползвала за подсичане, защото това не се е случвало на Стилиан, но при по-зачервено дупе винаги мажа и се оправя за нула време.
Активен
kali_gali
Публикации: 2243

Моят сватбен албум

« Отговор #369 -: май 25, 2010, 00:15:19 »

И аз ползвам судокрем и съм страшно доволна.
Активен
malinkata
Сватбен ГУРУ

« Отговор #370 -: май 25, 2010, 07:24:55 »

kali_gali, след като го ползваш в момента ще споделиш ли чие производство е и дали е специално за бебчовци, аз не съм се интересувала точно от това, но ми се струва важно pardon
Активен
moyra
Професор
Публикации: 413

Моят сватбен албум

« Отговор #371 -: май 25, 2010, 11:40:19 »

Malinka кремчето е ирландско производство, "антисептичен крем за деца и възрастни с проблемна кожа" girl_wink и аз съм много доволна,лесно се нанася и действа много бързо good
Активен
malinkata
Сватбен ГУРУ

« Отговор #372 -: май 25, 2010, 12:03:35 »

мислите ли, че може да се ползва за новородено тогава след като не е специално за бебчета  blush
Активен
ina_lemon
Наблюдаващ

Моят сватбен албум

« Отговор #373 -: май 25, 2010, 12:06:16 »

Мда, мисля, че няма проблем. На мен в болницата, като ни даваха подаръците от родилното, в пакета имаше едно малко бурканче от този крем. Така разбрах за него.

Но аз лично го използвам само ако видя зачервена кожа. Иначе не мажа с нищо дупето като сменям памперса. И така е от 2-3 месец на Стилиан.

Но иначе мисля, че няма проблем и за малко бебче.
Активен
moyra
Професор
Публикации: 413

Моят сватбен албум

« Отговор #374 -: май 25, 2010, 17:58:11 »

И на мен като Дидка и Ина ми го подариха в родилното girl_wink ,сега си взех вече по-голяма разфасовка, ползвам го от самото начало и нямаме проблеми Girl_hide
Активен
Страници: 1 ... 23 24 [25] 26 27 ... 33   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: