Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 01, 2024, 20:19:54

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 19 20 [21] 22 23 ... 30   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: СВАТБА В ДОБРИЧ -3част  (Прочетена 201164 пъти)

Georgi Georgiev
Новак
*
Публикации: 8

« Отговор #300 -: март 07, 2012, 20:27:19 »

До всички кандидат - булки:

Искам само да отбележа за протокола. Нашата съфорумка svetli(баш майстор), която така щедро ви раздава съвети на Л.С. е дъщеря на фотографска фамилия, т.е. баща, майка, брат, всички фотографи, от години в бизнеса. Има тесни връзки с оркестри, агенции и т.н.

Хайде сега познайте КОГО ЩЕ ВИ ПРЕПОРЪЧА ?!?  Bravo

Нямам нищо напротив всеки да предлага услугите си, но ВИ МОЛЯ всички, които сте в този бранш - БЪДЕТЕ ЧЕСТНИ с клиентите и лоялни с колегите си!
Представяйте се ! Не се правете на 'добрата фея', след като сте фотограф, управител на ресторант или певица в някой оркестър.

А на тези които им предстои брак - Момичета, не вярвайте на сладки думи във този форум. Питайте реални хора, които познавате, не виртуални "съветници".

Колега, относно твоето изказване по повод ,,svetli,, ми е супер странно при положение,че сам им снимал сватбата,и нямам
никаква роднинска връзка с нея.А до колкото съм запознат семейството и е много далече от фотографския бизнес.
Честно много сам озадачен от къде черпиш инфо.
Активен
svetli
Баш Майстор
**
Публикации: 1959

Моят сватбен албум

« Отговор #301 -: март 07, 2012, 21:57:26 »

Господин, Stefoto като не са Ви ясни някои неща, поне не ги коментирайте. Първо - написаното от Вас е АБСОЛЮТНА ЛЪЖА -  нито аз, нито семейството ми сме в този бизнес. Ако си направите труда да прочетете темата за моята сватба може и да разберете нещо. Ама, то защо ли да не наплюем първо хората като ни мързи малко да се информираме.
Като стана дума, ето кои са хората, които направиха сватбата ми незабравима и гарантирам, че нямам роднинска връзка с никого от тях - Георги Георгиев, който е писал преди мен беше фотограф, а Румен Стоилов - оператор, оркестър Яница свириха страхотно и забавляваха гостите ми истински, Албена от Сватбена агенция Бижу Варна направи украсата на ресторанта ни и ми помогна много, Тиланзия от Генерал Тошево украсиха дома ми и обредния дом, а също и направиха всички цветни украси, а и украсата на колата. Всички тези хора са блестящи професионалисти и свършиха перфектно работата си. ДА, ПРЕПОРЪЧВАМ ГИ с две ръце точно за това, за да бъдат и други булки щастливи колкото аз бях. Ама много роднини имам, а?
До сега не съм Ви коментирала и смятам да не падам на нивото и тона Ви, но ме предизвикахте - виждала съм работата Ви, защото сте снимал сватбата на близка моя приятелка и изобщо не съм впечатлена от способностите Ви. В Добрич има много други, които са стократно по-добри от Вас, но да съм ви обиждала? Очаквам да се извините тук и сега за думите си и да не заблуждавате никого!!!!  diablo
« Последна редакция: март 07, 2012, 22:22:55 от svetli » Активен
koni
Новак
*
Публикации: 10

« Отговор #302 -: март 21, 2012, 14:00:21 »

Тоя кога се изцапа със сажди,кога стана коминочистач и все "компетентно "се намесва?!!!

Активен
peps_01
Ентусиаст
**
Публикации: 54

« Отговор #303 -: април 01, 2012, 19:38:10 »

angel4e, относно жегата и лятото - по ред причини се наложи така. Искахме пролетна сватба, но се наложи да изчакаме. Затова хем ще е жегата, хем се притеснявам за нея, но се надявам да издържим  smile

Така, ние като цяло понапреднахме в подготовката. dimi_rosi, заедно ще сме на 25-ти август  smile
Активен
Veselina0206
Новак
*
Публикации: 11

« Отговор #304 -: април 02, 2012, 15:05:13 »

Аз сега тъкмо за обратното се притеснявам... да не ни е студено... през юни все още е малко хладно вечер, а наистина много, ама много ми се иска да сме навън. Май нямаме угодия булките pardon

Някой има ли идея към колко може да струва професионален грим... аз доста изчетох по темата и защото не съм от тук, само заради хвалбите тук във форума, реших да отида при някаква си Галя, която работела срещу някакво си ТПК Мир  smile Доста народ прочетох, че е доволен от нея... не че ще се откажа, ако е по-голяма от очакванията ми сумата, но да имам някаква предварителна нагласа, защото до сега наистина не съм ходила на гримьор.

Активен
angel4e
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1058

Моят сватбен албум

« Отговор #305 -: април 02, 2012, 15:17:53 »

Галя ме направи като кукла. Преди 3 години и дадох 30лв, дано се намери някой с по-актуална цена. Множко ми се видя, ама бях тооолкова  хубава чак до края на вечерта. В същия салон ми направи прическата Марго, също съм много доволна, на следващата сутрин прическата ми си стоеше с целия си обем.
Активен
peps_01
Ентусиаст
**

« Отговор #306 -: април 02, 2012, 18:48:33 »

Веси, не мисля, че трябва да се притесняваш  give_rose Вземи си евентуално нещо да се наметнеш, ако ли не младоженецът ще ослужи със сакото си  blum Вашата сватба навън ли ще е?
Иначе за грима, и аз чух, че върви към 30лв., а прическата е някъде към 45-50лв. Пробната е на половина цена. Сега, цената на прическата е единично мнение, не знам в другите салони как върви, но предполагам, че ще е нещо такова.  smile Аз може ли да попитам въпросната Галя за кой салон работи, Стилисимо ли?
Активен
Veselina0206
Новак
*
Публикации: 11

« Отговор #307 -: април 02, 2012, 22:35:54 »

Мисля, че е Стилисимо, да, но още не съм ходила на място, не съм убедена 100%. Както казах, не съм от тук и малко са ми мътни имената и персонажите  pardon  ... За прическата нямам притеснения... на мъжо братовчетката е фризьорка във Вистата, така че по кръвна линия там ще ме фризират Wink
За сега съм се надъхала да сме навън, но може и да се поозъбим вечерта crazy ... ще правя аз молебени за топло време, пък каквото такова  pardon
Активен
peps_01
Ентусиаст
**

« Отговор #308 -: април 02, 2012, 23:00:08 »

Аз си мисля, че юни, по принцип, не би трябвало да има проблеми  smile
Активен
dimi_rosi
Любопитен
*
Публикации: 25

Моят сватбен албум

« Отговор #309 -: април 04, 2012, 19:47:16 »

Здравейте, отдавна не съм влизала във форума да пиша. Да се похваля и аз - избрах си рокля, купих си сандали, свещи за църквата, чаши и халки. smile Още се бавя с поканите, но и това ще стане. Peps пишеш, че и вие сте на 25 август, къде ще е сватбата-ако не е тайна? И докъде стигна с приготовленията? girl_wink girl_wink girl_wink
Активен
peps_01
Ентусиаст
**

« Отговор #310 -: април 04, 2012, 20:10:03 »

Сватбата ще е в Спорт Палас или Чифлика, май се казва сега. Имаме дати в ритуалния и църквата, музика, фотограф, видео, и халки - другата седмица  danceg Надявам се да са станали, че ги правихме "на тъмно" по скалъпен от нас модел. От къде е роклята? Аз още не съм ходила, все ми се струва, че е рано (а и имам много слаби надежди да отслабна малко  funnytooth , дето няма да стане). А и се опитвам да го съвместявам с една магистратурка и нямам много време... И сандалките от къде са, и свещите, ако може....  blush  give_rose
« Последна редакция: април 04, 2012, 20:13:10 от peps_01 » Активен
dimi_rosi
Любопитен
*

Моят сватбен албум

« Отговор #311 -: април 04, 2012, 20:43:44 »

В събота ходихме до Варна и от там си купих сандалите и свещите. Свещите там в сватбените салони вървят от 8 до 15 лв. двете и са много хубави. Сандалите си взех от Мол Варна - между другото повечето модели са с платформа и доста висок ток, и роклята от Варна. Има една уличка със сватбени салони зад театъра. Аз исках рокля без кринолин, не исках да приличам на сметанова торта, и там си я намерих - от дантела - точно такава си търсих. Повечето рокли са мостри и си я поръчваш. Има и готови, но нямаше моят размер. А цените са над 500лв. Аз не искам було, ще си сложа живи цветя в косата. А ти?  girl_wink 
Активен
peps_01
Ентусиаст
**

« Отговор #312 -: април 04, 2012, 20:50:50 »

Аз... Досега съм посетила един магазин във Велико Търново за рокли, но не ми харесаха... Други не съм гледала, но и ние мислим да ходим до Варна, роклята ми за бала беше оттам и се надявам, че поне малко ги знам. Ама нещо не мога да се ориентирам за това зад театъра. Другите аксесоари също не съм ги търсила, нали ти казах, все си мисля, че има време... Нито обувки, нищо... За булото, аз искам да имам - средна дължина. По едно време и аз си мислех за едно красиво цвете в косата, но още не съм избистрила прическата с фризьорката  smile Ти и в самото начало беше пред мен с подготовката, така че ти ще споделяш първите впечатления, а аз след теб  give_rose
Активен
dimi_rosi
Любопитен
*

Моят сватбен албум

« Отговор #313 -: април 04, 2012, 20:59:12 »

улица "Кръстю Мирски", тръгваш по нея - има 5-6 салона, а после завиваш наляво - там е салон "Ванила", "Мирена" и още няколко. Аз си харесах моята в салон "Ванила". Засега съм до тук. Като има нещо ново ще пиша пак. smile
Активен
peps_01
Ентусиаст
**

« Отговор #314 -: април 04, 2012, 21:08:25 »

Оле, тия не ги знаех... Много ти благодаря, Роси, за информацията!  give_rose
Активен
Страници: 1 ... 19 20 [21] 22 23 ... 30   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: