Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 11, 2024, 14:50:10
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Приготовления за сватбения ден
>
За нея
(Модератор:
miauka
) > Тема:
"Булченски рокли - 13 част "
Страници:
1
...
26
27
[
28
]
29
30
...
33
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: "Булченски рокли - 13 част " (Прочетена 199955 пъти)
michelle
Сватбен ШАМАН
Отг: "Булченски рокли - 13 част "
«
Отговор #405 -:
април 16, 2010, 08:55:46 »
divanetata
, чудесно е, че си си намерила роклята
Ама ще измъчиш любопитството на всички
Сега 3 дни ще дебнем да я видим
Но съм сигурна, че ще си струва чакането
Извинявам се, че от този така хубав повод за усмивки, ще прехвърля темата към неприятен
Пак се замислих за даването на капарирани рокли да се пробват от други клиентки. Не знам защо стоки на подобни цени се поставят наравно в графата на средностатистическа конфекция. Иначе са хитри- запишете си час, за да ви отделим максимално внимание. А какво ще стане, ако някога дойде някое момиче, капарирало вече рокля, без предупреждение. Да речем, че по някаква причина и се наложи. И види как друго момиче пробва роклята и
(за която е дала 1500-2000 лв). Или ако се даде капаро, друга бъдеща булка пробва и реши веднага да вземе роклята. Какво ще и кажат? Ще се измъкнат с довода, че това са само sample? Или в прав текст ще и заявят, че е пробвала капарирана вече?
От друга страна ми е ясно, че вероятно са имали случаи някоя капарирана рокля да бъде отказана от клиентката впоследствие. Един вид се презастраховат.
Изобщо явно трябва да се приеме, че даването на рокли от известни марки в България на по-ниски цени отколкото в други страни, си има своята цена
«
Последна редакция: април 16, 2010, 09:51:07 от michelle
»
Активен
conflate
Сватбар
Публикации: 227
«
Отговор #406 -:
април 16, 2010, 14:01:12 »
На 2 места ми дадоха да пробвам капарирана рокля, тъй като бях набелязала модели. Уточниха, че ако реша да е този модел роклята, трябва да се поръча, тъй като тази е капарирана. И въпреки това съм съгласна michelle, не е много приятно да знаеш, че роклята, която си оставил на съхранение може да се мери през това време от още доста момичета...
Активен
sunray
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2805
Имам всичко.
«
Отговор #407 -:
април 16, 2010, 14:46:27 »
Аз съм от тези, дето бяха капарирали и оставили на съхранение. Роклята ми е доста скъпа, дори повече, отколкото бях планувала да дам. Повече от психологическата ми граница. Но се влюбих в нея и нея избрах.
Оставих я там, без дори да заподозра какво може да се случи, но след като почетох тук за капарирани рокли давани за проби, много се вкиснах...И ми я прибраха под предлог, че ми трябва, за да си избера подходящо було.
Не е приятно, въпреки уверенията, че минават химическо чистене. Ами ако ми бяха прецакали скъпата дантела?! К'во правим тогава?!
Даже помолих кумицата хууубаво да ми я огледа цялата и поне тя не е забелязала нищо нередно.
Не е приятно и не е редно. Жалко, че така са побългарили и търговията с булчински рокли
Активен
divanetata
Сватбен ГУРУ
Публикации: 499
«
Отговор #408 -:
април 16, 2010, 19:08:45 »
Относно даването на капарирани рокли вчера в M.Tyler след като разгледах всички налични рокли и избрах кои ще пробвам, жената директно ми каза, ако искам да погледна и запазените. Имам предвид, че не скри, че са капарирани. Може би го направи, защото това, което й описах, че искам като силует, най - точно се материализираше в точно тази рокля
Но побърза да уточни, че ако си харесам такава като капарираната, трябва да се поръча и да чакам 2-3 месеца, защото все пак не може да продаде запазена вече рокля
Иначе днес ходих в Shu Shi и ми направи впечатление, че там капарирани рокли не се дават за проба. Стоят на отделно място в калъфи и ако си харесаш такъв модел в каталога, а нямат друга бройка, ти казват, че е капарирана
В темата за сватбените салони ще споделя още впечатления за тези, които посетих днес
Активен
michelle
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #409 -:
април 17, 2010, 00:31:12 »
Изкушавам се да сложа тези модели на рокли за момичетата, които предпочитат по-пищните и не така изчистени варианти
Може на някого да се харесат
Активен
ina0208
Ентусиаст
Публикации: 76
«
Отговор #410 -:
април 17, 2010, 13:10:18 »
michelle роклите са уникални,сега ги разгледах,но са малко скъпички,иначе бих си взела някоя от тях
Активен
michelle
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #411 -:
април 17, 2010, 22:27:11 »
ina0208
, сложих снимките само, ако някой си ги хареса, за да си ушие такава
Макар да не знам дали въобще е възможно. За съжаление не мисля, че се предлагат някъде в България
А дали могат да се поръчат от Русия не знам. Относно цените-права си, не са никак евтини. Ако вземем цените на този сайт-
http://www.elza.ru/w-oksana-muha.htm
, втората би трябвало да е в български лева към 1660. Отделно доставката...
Но нищо не пречи да се взаимстват моделите
Активен
divanetata
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #412 -:
април 17, 2010, 22:33:57 »
Момичета, имам въпросче - някой може ли да сподели информация за Valentin`s bridal house? Днес ходих до там и останах с много хубави впечатления. Дори си харесах две рокли оттам и сега се колебая между тях и роклята, която си харесах в M.Tyler. Но тъй като не се сещам до този момент да съм срещала мнения за техни рокли и въобще дали са коректни, много ще се радвам на информация в тази връзка
Активен
tweety bird
Сватбен ГУРУ
Публикации: 908
«
Отговор #413 -:
април 18, 2010, 05:09:21 »
Цитат на: michelle в април 17, 2010, 00:31:12
Изкушавам се да сложа тези модели на рокли за момичетата, които предпочитат по-пищните и не така изчистени варианти
Може на някого да се харесат
Аз харесвам такива рокли
, мерси, мислих си, че ще съм с тясна по мен рокля, но след като видях израелците какво правят се насочвам към тях...само дето до там не ми се ходи..., но ако се налага...едната ми рокля ще е просто огромна надолу, но изчистена ....защото бюстието ще компенсира...а другата няма да кажа каква, че патето ми може да види
Благодаря ти, michelle!
Активен
veroni
Новак
«
Отговор #414 -:
април 18, 2010, 09:13:10 »
много са красиви роклите бих облякла такава но ако бях по слабичка.
Активен
conflate
Сватбар
«
Отговор #415 -:
април 18, 2010, 18:26:02 »
divanetata - аз избрах и капарирах роклята си от там! И то след дълго и мъчително умуване дали да е тя или друга, която бях харесала първо в М. Тайлър. Беше ми трудно да се разделя най-вече с мисълта, че няма да съм с тази от М. Тайлър тъй като няколко седмици тя ми беше фаворит и се бях насторила, че по-страхотна няма да намера, но мисля, че направих правилния избор. До сега нямам оплаквания от бутика, с мен се държаха много приятно всеки път, ходила съм поне 4 пъти
Но все пак не съм минала през целия етап, мога да ги оценя реално след като взема роклята в крайния и вид.
«
Последна редакция: април 18, 2010, 18:28:07 от conflate
»
Активен
divanetata
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #416 -:
април 18, 2010, 19:58:16 »
Conflate, благодаря ти много за инфото
И аз се колебая между рокля от M.Tyler и рокля от Valentin`s bridal house. До няколко дни ще трябва да взема решение
Активен
conflate
Сватбар
«
Отговор #417 -:
април 18, 2010, 22:50:10 »
Имай предвид, че ако първо ти е харесала тази в М. Тайлър (реално си в моята ситуация) го има фактора, че емоционално първата те е грабнала - първата любов не се забравя
За да си помогна аз заведох на демонстрация съветниците (и такива които бяха виждали тази в М. Тайлър и други, които не бяха) и с маалки изключения единодушно сметнаха, че тази на Аnnais (Valentin's) им харесва повече + по-удобна е и засега (ако не взема да се стопя от стрес) няма нужда от корекции, лепва ми просто + цената и е по-добра, така че се събраха много фактори. Аз си дадох още седмица размисъл, просто защото вече бях предначертала нещата с другата, така че гледай да не се самонавиваш много-много като мен
Активен
divanetata
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #418 -:
април 18, 2010, 23:16:10 »
Ами с мен беше една и съща приятелка като пробвах и двете рокли. Още не е изразила ясно мнение. Пратих снимки на родителите ми, като майка ми хареса роклята от M.Tyler, а баща ми хареса една друга рокля от Valentin`s. Иначе относно цената разликата между двете е 50 лв., така че ...
Активен
pipi_geor
Любопитен
«
Отговор #419 -:
април 18, 2010, 23:54:28 »
conflate сигурна съм че си направила правилния избор
. Сега остава само снимки да ни покажеш
Активен
Страници:
1