Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 16, 2024, 00:39:43

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Анкета
Въпрос: Национална среща - кога, къде, за колко време?  (Гласуването приключено: февруари 01, 2010, 18:28:10 )
10 и 11 април - 11 (4.8%)
17 и 18 април - 25 (10.8%)
24 и 25 април - 34 (14.7%)
Велико Търновo - 47 (20.3%)
Арбанаси - 17 (7.4%)
Трявна - 22 (9.5%)
1 нощувка - 57 (24.7%)
2 нощувки - 18 (7.8%)
Общ брой гласове: 83

Страници: 1 ... 29 30 [31] 32 33 ... 44   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Багажа ти спретни и за национална срещичка се приготви  (Прочетена 167336 пъти)

˙·٠Outono Bolboreta™٠·˙

Leader
Публикации: 8604

·٠•●♥☆Щастлива, Слънчева, Успешна ☆♥●•٠·

Моят сватбен албум

« Отговор #450 -: март 31, 2010, 14:56:59 »

И аз подкрепям решението да резервираме цялото Болярско село и вечерята да е в Арбанаси.
Ако някой толкова държи да е в Търново, а не в съседен хотел, да си резервира каквото му е по вкуса. pardon

Напълно съм съгласна!!! good good
Все пак Поли не може да угоди на всички ни, колкото и да иска, колкото хора сме толкова желания и претенции ще има!!!

А ГЛАВНАТА идея е да се видим и да се позабавляваме!!! yahoo Wink
« Последна редакция: март 31, 2010, 15:02:38 от ˙·٠Bulechka™٠·˙ » Активен
магито
Global Moderator
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 4922

яхнала метлата

Моят сватбен албум

« Отговор #451 -: март 31, 2010, 15:00:42 »

Сени пиши директно на Поли, тя прави сметките с хората и тя ще ти каже за къде има места и какъв друг хотел се предлага, тъкмо ще направи бройката и ще знае какъв ресторант да търси.
Момичета понеже сте повечко отколкото са местата в Болярското нещо (сори ма не запомних името на ресторанта) оставете Поли да намери по-голям който да е в Арбанаси.Винаги може да се приберете пеша, разстоянията са малки.И още едно предложение да се изчака до довечера, защото не всички могат да се включат сега от работа smile
Активен
Капризче
Публикации: 3244

Baby Time

Моят сватбен албум

« Отговор #452 -: март 31, 2010, 15:16:30 »

Момичета, мисля че много взеха да се размиват нещата...

Ресторантът, който Поли предлага е страхотен според мен. Ако има и светлинното шоу ще е уникално красиво. Според мен няма смисъл да мислим за друг ресторант. Виждала съм снимки на гледката от този ресторант и определено си заслужава. Много се надявам всички да се съгласите да сме в този ресторант. Разбрах от Поли, че си има и Ди Джей. Значи ще стане купон. И храната до колкото разбрах е добра smile Мисля че имаме всички предпоставки да искараме добре.

Ако се спрем на този ресторант, то тогава мисля че всички ще се съгласим да сме в Болярско село и близките хотели, за тези за които не останат места в Болярско село. Плюс това, Болярско село е на 3-4 мин пеша от ресторанта. Няма да ни трябва такси smile

Най-хубавото е че всичко е в Арбанаси, на едно място, т.е. всички ще сме заедно дори да не спим в един и същ хотел.  Yes
Активен
dodo23
Публикации: 2192

Моят сватбен албум

« Отговор #453 -: март 31, 2010, 16:08:37 »

Момичета,гледам раздвижване в темичката,но нямам време да чета всичко.
Нямам претенции за мястото,двамата с половинката сме,моля ако е възможно да ни се резервира нощувка и за петък вечерта(доколкото разбрах официалната вечеря ще е в събота blush).
И ние сме с кола и може да вземем още двама с нас. smile
Активен
Lionelsa
Баш Майстор
**
Публикации: 1616

Моят сватбен албум

« Отговор #454 -: март 31, 2010, 16:14:28 »

Капризче и на мен ми харесва ресторанта. good
Активен
leni_beni_
Публикации: 2061

Моят сватбен албум

« Отговор #455 -: март 31, 2010, 16:24:39 »

И на мен ми харесва ресторанта, и е доста широчък  good
Тя Поли каза че до 16:30 ще е на линия , предполагам че вече е тръгнала да запази Болярско село . Беше помолила да й пратим смс , ако някои и има телефона може да й пише
Активен
bubka
Публикации: 2079

Загубил всичко, не загубвай себе си ...

Моят сватбен албум

« Отговор #456 -: март 31, 2010, 16:29:21 »

Лени, аз не разбрах днес Поли само хотелската част ли трябва да резервира или и ресторанта?
Аз мога да й пратя смс или да й звънна за този новия, само че като гледам 3-4 човека са писали за него последно и да няма сърдити после  pardon
Активен
leni_beni_
Публикации: 2061

Моят сватбен албум

« Отговор #457 -: март 31, 2010, 16:39:15 »

Ами аз мисля, че хотелската част е по проблемна, и нея имаше предвид. Капризче каза че този другия ресторант е на 3-4 мин пеша и няма да е размотаване до там . А след като ще сме повече хора, по-добре да сме на по-широко
Активен
Капризче
Публикации: 3244

Baby Time

Моят сватбен албум

« Отговор #458 -: март 31, 2010, 16:40:06 »

Ние с Поли се разбрахме ако се стигне до някакво решение днес да и звънна, но Бубка е права, че още не са писали всички дали са съгласни за ресторанта. Да не стане фал...

Моля ви нека се мобилизираме и да вземем решение по-бързо, защото все пак Поли влага доста усилия и лични контакти заради нас и ще стане тъпо ако след толкова тичане от нейна страна ние да не можем да вземем решение.

Аз мисля че идеята всичко да е в Арбанаси е добра и ресторанта също е хубав. Дори и да не е точно този ресторант, то поне да се спрем на варианта само в Арбанаси и да се знае че всичко ще е там, за да можем поне хотела да резервираме. Че да не се окажем в един момент от 2-та стола на земята...
Активен
bubka
Публикации: 2079

Загубил всичко, не загубвай себе си ...

Моят сватбен албум

« Отговор #459 -: март 31, 2010, 16:57:21 »

Напълно съм съгласна и аз  good
Надявам се изборът на ресторант да се окаже значително по-лесен от този на хотела  pardon
Най-важното е да се съберем и видим, не вярвам за една вечер да е кой знае какъв проблем точно къде ще вечеряме.
Аз и по-назад си писах, честно казано предпочетох Болярско село, защото ми се струва, че ако бяхме на хотел в Търново, всеки ще тръгне да обикаля на някъде из града и ще се пръснем. Струва ми се, че ако сме в Арбанаси в хотела, понеже той е с голям двор и т.н. по-лесно ще се съберем.
Не искам никой да ангажирам с това си изказване, просто аз приемам цялото събиране като възможност да се видим и запознаем, повече, отколкото да обиколя Търново и региона  blush
Активен
˙·٠Outono Bolboreta™٠·˙

Leader
Публикации: 8604

·٠•●♥☆Щастлива, Слънчева, Успешна ☆♥●•٠·

Моят сватбен албум

« Отговор #460 -: март 31, 2010, 16:58:52 »

Ние с Поли се разбрахме ако се стигне до някакво решение днес да и звънна, но Бубка е права, че още не са писали всички дали са съгласни за ресторанта. Да не стане фал...

Моля ви нека се мобилизираме и да вземем решение по-бързо, защото все пак Поли влага доста усилия и лични контакти заради нас и ще стане тъпо ако след толкова тичане от нейна страна ние да не можем да вземем решение.

Аз мисля че идеята всичко да е в Арбанаси е добра и ресторанта също е хубав. Дори и да не е точно този ресторант, то поне да се спрем на варианта само в Арбанаси и да се знае че всичко ще е там, за да можем поне хотела да резервираме. Че да не се окажем в един момент от 2-та стола на земята...
Напълно съм съгласна и аз  good
Надявам се изборът на ресторант да се окаже значително по-лесен от този на хотела  pardon
Най-важното е да се съберем и видим, не вярвам за една вечер да е кой знае какъв проблем точно къде ще вечеряме.
Аз и по-назад си писах, честно казано предпочетох Болярско село, защото ми се струва, че ако бяхме на хотел в Търново, всеки ще тръгне да обикаля на някъде из града и ще се пръснем. Струва ми се, че ако сме в Арбанаси в хотела, понеже той е с голям двор и т.н. по-лесно ще се съберем.
Не искам никой да ангажирам с това си изказване, просто аз приемам цялото събиране като възможност да се видим и запознаем, повече, отколкото да обиколя Търново и региона  blush

Абсолютно съм съгласна!!! good good
Активен
echy_
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1009

Моят сватбен албум

« Отговор #461 -: март 31, 2010, 17:00:01 »

аз също нямам претенции за ресторанта, където са всички там ще сме и ние smile
Активен
moyra
Професор
Публикации: 413

Моят сватбен албум

« Отговор #462 -: март 31, 2010, 17:05:29 »

Аз съм за този ресторант,който Поли показа,харесва ми,че е по-широк  good
Активен
rozovka
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1031

« Отговор #463 -: март 31, 2010, 17:36:22 »

Ох, добрах се до компютър най-после днес!!! Напълно съм съгласна с ресторанта в Арбанаси! И за Болярското село потвърждавам!
Активен
kleo_20
Leader
Публикации: 5436

Мама на едно малко диване!!!

Моят сватбен албум

« Отговор #464 -: март 31, 2010, 17:47:31 »

Не могa дa ржзберa зaщо дa се 4aкaт вси4ки дa кaжaт зa/против ресторaнтa.Кaто нямa кaк дж се дaде другa идея не мисля,4е някой би бил против *crazy*Нямa логикa според мен.То тaкa aко се 4aкaме до другия aприл нямa дa се рaзберем.Колкото пове4е време се дaвa зa потвърждение толковa по рaзли4ни мнения ще се дaвaт.aз съм зa дa се реши и дa се сложи то4кaтa.Не виждaм никaквa рaзликa в ресторaнтите,ние нямa дa гледaме мястото a ще се зaпознжем и позaбaвлявaме.Особено щом ще сме нж едно място,ресторaнтa е толковa близо...ми кaкво имa дa му се мисли pardon
Активен
Страници: 1 ... 29 30 [31] 32 33 ... 44   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: