Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 16, 2024, 21:50:59

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Анкета
Въпрос: Национална среща - кога, къде, за колко време?  (Гласуването приключено: февруари 01, 2010, 18:28:10 )
10 и 11 април - 11 (4.8%)
17 и 18 април - 25 (10.8%)
24 и 25 април - 34 (14.7%)
Велико Търновo - 47 (20.3%)
Арбанаси - 17 (7.4%)
Трявна - 22 (9.5%)
1 нощувка - 57 (24.7%)
2 нощувки - 18 (7.8%)
Общ брой гласове: 83

Страници: 1 ... 13 14 [15] 16 17 ... 44   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Багажа ти спретни и за национална срещичка се приготви  (Прочетена 167700 пъти)

me4enceto
Сватбар
Публикации: 215

Моят сватбен албум

« Отговор #210 -: февруари 19, 2010, 10:58:26 »

Момичета, извесно време не бях чела и изпуснах нишката - остана за Търново, но за кои дати последно? Кажете моля до кога трябва да потвърдим иии как? Да не изпуснем момента smile
Активен
valka27
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1103

http://www.panoramio.com/user/3830585

Моят сватбен албум

« Отговор #211 -: февруари 19, 2010, 11:00:15 »

me4enceto, виж 1страница good
Активен
me4enceto
Сватбар
Публикации: 215

Моят сватбен албум

« Отговор #212 -: февруари 19, 2010, 11:10:47 »

Ох, извинявайте, аз от притеснение четах последните  blush Сега ще се усведомя smile мерси valka27
Активен
rozovka
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1031

« Отговор #213 -: февруари 22, 2010, 17:10:05 »

Аз потвърдих, ураа  danceg. Нямам търпение да се видим!!!
Активен
Капризче
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 3244

Baby Time

Моят сватбен албум

« Отговор #214 -: февруари 22, 2010, 17:49:28 »

На мен още никой не ми е писал. Хайде момичета, чакам ви! От нашата област- Пловдив, Стара Загора, Хасково, Кърджали, Пазарджик,Смолян, Ямбол и Сливен никой ли няма желание? Хайде бързо всички, да не ви посочвам  tease tease tease
Активен
roumyana
Публикации: 2648

Моят сватбен албум

« Отговор #215 -: февруари 23, 2010, 08:19:25 »

Капризче, предполагам, че повечето не са сигурни и затова чакат да наближи времето и тогава да потвърдят, аз поне съм така. От една страна не знам дали ще съм в България, от друга сериозно се замислям, ако всички са с мъжете си, ще е доста тъпо,аз да съм без, а не виждам смисъл да ходим двамата, по-добре да идем някой друг уикенд и наситина да сме двамата, но както и да е , всеки си преценява, щом болшинството искат с половинките, та се чудя в общи линии.
Активен
didka-kotze
Ентусиаст
**
Публикации: 65

« Отговор #216 -: февруари 24, 2010, 09:31:51 »

Капризче, предполагам, че повечето не са сигурни и затова чакат да наближи времето и тогава да потвърдят, аз поне съм така. От една страна не знам дали ще съм в България, от друга сериозно се замислям, ако всички са с мъжете си, ще е доста тъпо,аз да съм без, а не виждам смисъл да ходим двамата, по-добре да идем някой друг уикенд и наситина да сме двамата, но както и да е , всеки си преценява, щом болшинството искат с половинките, та се чудя в общи линии.
Roumyana като решиш последно дали ще ходиш ме осведоми. Държа много да се запозная точно с вас, така че ако идеш на тази среща ще дойда и аз good
Активен
Lionelsa
Баш Майстор
**
Публикации: 1616

Моят сватбен албум

« Отговор #217 -: февруари 24, 2010, 09:49:02 »

.....ако всички са с мъжете си, ще е доста тъпо,аз да съм без.....

Доколкото разбрах и други момичета ще са без половинките си, така че няма да си само ти. Спокойно  girl_wink
Активен
Капризче
Публикации: 3244

Baby Time

Моят сватбен албум

« Отговор #218 -: февруари 24, 2010, 11:15:35 »

Руми, и аз не съм на 100% с полвинката, а и мисля още доста момичета ще са без, така че ще си правим компания, не се притеснявай smile
Активен
roumyana
Публикации: 2648

Моят сватбен албум

« Отговор #219 -: февруари 24, 2010, 11:40:48 »

Roumyana като решиш последно дали ще ходиш ме осведоми. Държа много да се запозная точно с вас, така че ако идеш на тази среща ще дойда и аз good

kostazet щом толкова много държиш да се запознаеш с мен - няма проблем - може да стане и в Пловдив, и двамата сме от тук-само кажи.
Активен
gucci
Leader
Публикации: 6319

Обичаме се!

Моят сватбен албум

« Отговор #220 -: февруари 26, 2010, 20:47:58 »

Момичета не мисля че това че сме с половинките си означава че ще седим до тях и ще им обръщаме внимание.Поне с моята половинка няма да е така.Според мен мъжете малко по мъжки ще си се отделят.Даже моя мъж ми вика ние ще вземем да отидем някъде да пийнем по нещо и да си полафим докато вие си се наприказвате.Може би зависи от мъжете.Но за моя съм сигурна че заедно с мъжа на Слънце,на Селвет,На Бергерия и другите които имат желание и просто ще си се отделят да си говорят по мъжки и ще си намерят тема за разговор.Поне аз така го приемам тъй като от срещите които правихме с мъже тука се оказа че те си намират приказка по мъжки различно от нашата.Така че аз ще си бъда почти сингъл и не смятам да стоя на едно място а да се запозная със всички които не съм виждала и да си кажа по нещо и естествено да се опитам да се наприказвам което е малко вероятно.
Активен
bubka
Публикации: 2079

Загубил всичко, не загубвай себе си ...

Моят сватбен албум

« Отговор #221 -: февруари 26, 2010, 21:31:15 »

Гери, и аз мисля като теб. До колкото познавам моя мъж, хич няма да ме чака да му обръщам внимание. Аз и на други събирания съм го вземала, не от форума, само с мои познати и всеки си се забавлява успешно good
Иначе, това, че на Варненските групи ги събирате понякога и тях е много хубаво  Bravo

Руми, не се тревожи, че няма да има компания - както казва Гучи, те по мъжки ще си намерят забавление  girl_wink
Активен
moyra
Професор
Публикации: 413

Моят сватбен албум

« Отговор #222 -: март 01, 2010, 17:22:42 »

Да се похваля,че се записахме danceg,ще взема мъжа за личен шофьор и после ще го оставя да си намери компания girl_wink че аз никой не познавам лично и ще имам доста работа banana
Активен
bubka
Публикации: 2079

Загубил всичко, не загубвай себе си ...

Моят сватбен албум

« Отговор #223 -: март 01, 2010, 21:13:28 »

Offtopic  moyra, ако се засечем някой уикенд преди срещата в Казанлък, може да се запознаем предваритело там, че и с мъжете. Моят и на Анели се познават вече, даже по-добре от нас  girl_wink
Активен
lunno momiche
Баш Майстор
**
Публикации: 1602

"Има само едно щастие в живота: да обичаш и да бъд

Моят сватбен албум

« Отговор #224 -: март 02, 2010, 08:55:56 »

Bubka, и аз искам да се запозная с Гери, с теб и с Anellly !  blush   give_rose
Активен
Страници: 1 ... 13 14 [15] 16 17 ... 44   Нагоре
  Изпечатай