Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 17, 2024, 00:25:14

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Анкета
Въпрос: Национална среща - кога, къде, за колко време?  (Гласуването приключено: февруари 01, 2010, 18:28:10 )
10 и 11 април - 11 (4.8%)
17 и 18 април - 25 (10.8%)
24 и 25 април - 34 (14.7%)
Велико Търновo - 47 (20.3%)
Арбанаси - 17 (7.4%)
Трявна - 22 (9.5%)
1 нощувка - 57 (24.7%)
2 нощувки - 18 (7.8%)
Общ брой гласове: 83

Страници: 1 ... 11 12 [13] 14 15 ... 44   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Багажа ти спретни и за национална срещичка се приготви  (Прочетена 167742 пъти)

Поли
Професор
Публикации: 464

Моят сватбен албум

« Отговор #180 -: февруари 10, 2010, 09:59:15 »

Капризче, който иска нека да ми мише и да се записва. Аз ще водя списъка за Велико Търново и в края на месеца ще се видим с Фийби. А после организаторите да ни пращат списъците по региони.
Активен
rozovka
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1031

« Отговор #181 -: февруари 10, 2010, 10:08:51 »

Браво, Капризче, много си активна  good. Аз още днес ще пиша на Булечка за мен и мъж!
Активен
магито
Global Moderator
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 4922

яхнала метлата

Моят сватбен албум

« Отговор #182 -: февруари 10, 2010, 10:27:18 »

Аз също съм съгласна сега чакам желаще да се запишат smile
Активен
Поли
Професор
Публикации: 464

Моят сватбен албум

« Отговор #183 -: февруари 10, 2010, 10:29:22 »

Аз предлагам на 1-ва страница да се пуснат имената на организаторите и датите за крайно записване по региони, а после те да ги пращат на организатора в Търново. Съгласни ли сте?
Активен
Капризче
Публикации: 3244

Baby Time

Моят сватбен албум

« Отговор #184 -: февруари 10, 2010, 10:41:15 »

Супер. Сега остава Ина и Росистела да се включат с отговор и да започнем активната организация smile

Перличка, трябва да се публикува информацията наистина на първа страница, но нека всички организатори потвърдят и тогава. Аз лично нямам права да го направя, но Гучи или Булечка могат да го свършат това smile
Активен
магито
Global Moderator
Публикации: 4922

яхнала метлата

Моят сватбен албум

« Отговор #185 -: февруари 10, 2010, 11:02:02 »

Аз също мога тук да побликувам на първа страница така че когато сме готови, ако другите модове са заети може и аз да го направя smile Само да дойде съгласието на всички smile
Активен
˙·٠Outono Bolboreta™٠·˙

Leader
Публикации: 8604

·٠•●♥☆Щастлива, Слънчева, Успешна ☆♥●•٠·

Моят сватбен албум

« Отговор #186 -: февруари 10, 2010, 11:04:35 »

Аз съм "ЗА" с двете ръце!!! yahoo
Така че пишете ми на ЛС, а аз по-късно ще пратя списъка с потвърдилите присъствие на Отговорника/Организатора за ВТ good good

И да уточним със сигурност и за последно сроковете, за да могат да се напишат/публикуват на 1-ва страница!!!
Активен
Rossistela
Баш Майстор
**
Публикации: 1863

Моят сватбен албум

« Отговор #187 -: февруари 10, 2010, 12:34:39 »

Здравейте!
Напоследък нямам време за форума и сега попадам на темата..обещавам до довечера да я изчета,сега само я попрехвърлих,но излизам,нищо още не ми е ясно,като я прочета ще пиша пак smile
Активен
Мърче
Сватбен ГУРУ
Публикации: 546

come true..........

Моят сватбен албум

« Отговор #188 -: февруари 10, 2010, 13:45:24 »

Радвам се, че организацията върви така добре. И има едно предложение към организаторите. Нека като потвърдят отговорниците за всимчки региони да се направи една тема за нац. среща и с подтеми по региони. Нещо подобно на темата за Горещия стол. След това може да се организцираме и тези, които са с кола да вземат някои, които не са. Малко ще е неудобно да се договаряме в общата тема. Например ние ще ходим с кола. Двамата ще сме с милото и можем да вземем още двама или трима човека. Мога да го предложа това в подтемата за София. Надявам се, че разбрахте от шантавите ми обяснения какво имам предвид.
Активен
moyra
Професор
Публикации: 413

Моят сватбен албум

« Отговор #189 -: февруари 11, 2010, 16:21:50 »

И аз се присъединявам към веселбата yahoo,ще прикача и мъжа
Браво за свършената работа,момичета Bravo и сега ще чакаме какво ще стане нататък,иначе и аз съм за този коплекс "Лесопарк",мисля,че е мнг подходящ good
« Последна редакция: февруари 11, 2010, 16:36:47 от moyra » Активен
fiibi_bg
Global Moderator
Leader
*
Публикации: 6458

Моят сватбен албум

« Отговор #190 -: февруари 11, 2010, 22:12:11 »

Момичета ,поемам всякакви отговорности.Сега съм доста заета ,но към края на месеца ще се видим с perli4ka и ще започнем организацията ,така че насреща съм!
Активен
ina_lemon
Публикации: 2310

Моят сватбен албум

« Отговор #191 -: февруари 11, 2010, 22:25:48 »

Ами аз не съм много в час с тази тема. Тепърва ще чета, но честно казано не смея да се ангажирам с организация.
Незная как ще са ми датите за психотерапията по това време, имам и др планове, така че се налага да откажа. Съжалявам.

Дори за присъствие не съм убедена, е ще успея. Затова и си трайкам за сега.
Активен
Mrs.™
Публикации: 4641

Моят сватбен албум

« Отговор #192 -: февруари 11, 2010, 23:02:58 »

Аз също съм под ?, и то голям,но вярвам все едно столче в ресторанта ще се намери в последния момент. Може би март месец на 99% ще ви кажа ще идвам ли,сама ли и т.н. Wink
Активен
bubka
Публикации: 2079

Загубил всичко, не загубвай себе си ...

Моят сватбен албум

« Отговор #193 -: февруари 16, 2010, 11:37:32 »

Сватбата, заради която не бях сигурна дали ще мога да присъствам на сбирката е насрочена за срядата (  diablo diablo   beating beating ) след това, така че най-вероятно ще успея за срещата  yahoo
Което определено е по-добрата новина от двете  Girl_hide
Питах и мъжо, и той каза, че е навит - изненада ме приятно  girl_wink
Активен
Капризче
Публикации: 3244

Baby Time

Моят сватбен албум

« Отговор #194 -: февруари 16, 2010, 14:33:22 »

Момичета, тъй като вече сме средата на февруари и все още няма ясна организация, а и не всички предложени за организатори имат възможност да се включат (надявам се все пак да успеят да дойдат smile )предлагам следното преразпределение по региони:

1. Област -Варна, Добрич, Шумен, Силистра, Бургас -Гучи
2. Област - Русе, Разград, Търговище, Велико Търново и Габрово - fibi_bg
3. Област - Пловдив, Стара Загора, Хасково, Кърджали, Пазарджик,Смолян, Ямбол и Сливен  - Капризче
4. Област - София, Перник, Благоевград, Кюстендил -Булечка
5. Област - Видин, Монтана, Враца, Плевен и Ловеч - Магито

Главен местен организатор- Перличка

3-та област идва малко по-голяма, но мисля че няма много момичета от тези градове така или иначе. Ако някой град не е посочен в листа, а има желаещ от него просто ще пише на отговорника, който отговаря за най-близкия публикуван град.

Срокове:
15.03- Заявяване за участие
15.03-20.03- Изпращане на списъците за участие до главния организатор
20.03-31.03- Обработка на списъците от главният организатор и предложение за ресторант
31.03- 10.04- гласуване и избор на ресторант
10.04-15.04- Избор на меню, ако това се изисква от ресторанта и изпращане на пари за капаро на главния организатор, ако ресторанта изисква капаро.
15.04- 23.04- Организация за транспорт по градове. Ангажимент е на местните организатори

Относно хотела: Всеки ангажира, който хотел прецени, за колкото нощувки има желание да остане.

Това е моето предложение, ако всички отговорници по градове и главният организатор са съгласни, моля който има възможност да публикува информацията на първа страница и да започнем по-активна дейност по организацията.
Активен
Страници: 1 ... 11 12 [13] 14 15 ... 44   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: