Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 15, 2024, 12:25:16

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 9 10 [11] 12 13 ... 31   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: "Очакваме нашите съкровища ЮЛИ - АВГУСТ - СЕПТЕМВРИ 5 ча  (Прочетена 124434 пъти)

Gergancheto
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2366

Моят сватбен албум

« Отговор #150 -: януари 07, 2010, 11:31:50 »

Аз имам "Вашата бременност седмица след седмица" и я препоръчвам, добра е  good

Иначе имам и тази, но тя не е по седмици, а примерно раздел "Пътуване" "Красива през бременността"...ей така на такива раздели е  Wink
Активен
Вероника
Публикации: 3502

Моят сватбен албум

« Отговор #151 -: януари 07, 2010, 11:37:23 »

Между другото като стана въпрос за книги, аз мисля, че е по-добре времето през бременността да се използва за четене за отглеждане на бебето и за след раждането, защото ако разчитаме на това после да четем-няма как да стане  smile Аз с бременността съм много наясно още преди да забременея, сега съм си купила това :
и все още съм в начлото но ще почвам да чета и в нея и в нета, че съм гола вода. А щюе бъда при баба и съотвено ще ми се натякват методи от 60 година. до сега ми опявха как не трябва да пътувам бременна  pleasantry пък после не ми се мисли  tease
Активен
Инка-маслинка
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1208

Моят сватбен албум

« Отговор #152 -: януари 07, 2010, 13:39:51 »

Аз засега чета само тези две и се допитвам до приятелки (разбира се от форума). Има доста инфо в голямата книга-там са дадени по седмици какви промени настъпват във фигурата на майката, при бебето и т.н. Има малки разлики от нашата здравна система, защото авторите са американки и е написана книгата за САЩ.
Подариха ни и една книга за бебето от първия ден до 3-тата му годинка.  *YAHOO*Но то с появата на бебето със сигурност ще изникнат много въпроси, за които не знам дали само от книгата ще успея да намеря отговор.  smile
Най-странното е че майка ми намери преди няколко дни и ми я даде с твърди корици голямата книгата на д-р Спок за бебето и за детето-не знам какво издание ама е някъде 70-те години  laugh Със сигурност след това ще има доста преработени издания, а и доста неща ще са се променили-все пак тогава са били с пелени.

* 129472z.jpg (20.47 KB, 200x280 - видяно 2113 пъти.)
« Последна редакция: януари 07, 2010, 13:45:57 от baby_bear » Активен
Вероника
Публикации: 3502

Моят сватбен албум

« Отговор #153 -: януари 07, 2010, 13:42:24 »

Да, д-р Спок е доста стара книга. Тази, която аз имам е последното преработено издания и то дори с намесата на оше един автор, всичко е абсолютно съвременно.
Аз си я поръчах когато Дими беше в Бг заедно с още една но я нямаше, просто нама как да избера книга като не съм вкнижарницата -тази е по-известна -ОК и така....
Активен
Дидка
Професор
Публикации: 450

Моят сватбен албум

« Отговор #154 -: януари 07, 2010, 13:53:36 »

Ако не е нахално да се "цопна" и в тая темичка  pleasantry girl_impossible
аз имам ето тая книга, по точно Надето (miss) ми я подари при коледните размяни, препоръчвам я с 2 ръце изчетох я на един дъх.

Вътре е описано абсолютно всичко по подробен начин, най-вече ме впечатли че има подробно описано за кърменето - коластра през първите дни; коластра и зряла кърма; рефлекс на потичане на млякото; препълване на гърдите.. абе за абсолютно всичко дори също много добре е направено и с илюстрации е показано всичко, дори и има снимки как сме сменят пелени и как се къпи smile .... абе препоръчвам я силно  good
Активен
wanting
Професор
Публикации: 314

Моят сватбен албум

« Отговор #155 -: януари 07, 2010, 16:21:43 »

здравейте бъдещи мами, хайде и аз да се запиша тук - очаквам бебенце около 13 август и в понеделник ми е първият преглед  smile а що се отнася до книжките аз започнах да чета на Лоранс Перну "Аз чакам дете", но действително е старичка - щом майка ми я е чела когато е била бременна с мен  Wink
Активен
Инка-маслинка
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1208

Моят сватбен албум

« Отговор #156 -: януари 07, 2010, 16:24:24 »

wanting добре дошла в клуба! Леко и безпроблемно бременеене! Welcome
Активен
wanting
Професор

Моят сватбен албум

« Отговор #157 -: януари 07, 2010, 17:34:52 »

мерси baby_bear, много мило smile
Активен
mi6kata_85
Сватбен ГУРУ
Публикации: 527

Моят сватбен албум

« Отговор #158 -: януари 07, 2010, 18:20:33 »

give_rose хей, добре дошла и от мен, wanting! give_rose
Активен
krisssy
Сватбен ГУРУ
Публикации: 694

Мога да ти обещая утрото,но не мога да върна вчера

Моят сватбен албум

« Отговор #159 -: януари 07, 2010, 21:13:24 »

Добре дошла,лека бременност ти желая give_rose
Активен
emili85
Професор
Публикации: 452

Моят сватбен албум

« Отговор #160 -: януари 07, 2010, 22:01:16 »

Добре дошла и от мен. Безпроблемно бременеене.
Лека полека започна да се пълни темичката  danceg
Активен
wanting
Професор

Моят сватбен албум

« Отговор #161 -: януари 08, 2010, 10:04:28 »

благодаря на всички smile я кажете как сте в първите месеци ? аз мога да се похваля, че сутрешно гадене нямам, но за сметка на това ужасно ме болят гърдите и постоянно ми се спи  sad към 2-3 следобяд едвам издържам...умирам за сън  sad
Активен
krisssy
Сватбен ГУРУ
Публикации: 694

Мога да ти обещая утрото,но не мога да върна вчера

Моят сватбен албум

« Отговор #162 -: януари 08, 2010, 11:24:47 »

Оооо,ти си късметлийка значи,щом досега не си имала прилошаване,няма и да имаш сигурно като гледам в кой месец си.
Аз постоянно се чудя какво да хапна,че да не умра от глад,на мен ми е лошо постоянно,от сутрин до вечер и ми се вие свят,абе все едно съм болна.
По тази тема да вметна,леля ми е изпратила от Италия една гривна(от аптеката я е взела),която е направена специално за бременни против гадене и повръщане,като пристигне ще споделя дали има ефект.Попитах тук в аптеките,но не са чували за такова нещо,даже ме гледаха странно,все едно си измислям.
Активен
КатиНка
Публикации: 2469

« Отговор #163 -: януари 08, 2010, 11:51:49 »

wanting, добре дошла в нашата си темичка  Welcome Толкова е хубаво, че ставаме все повече  heart Лека бременност каквато имаш и до сега и прекрасно здраво бебче през август!!!

krisssy, не съм ги чувала и аз тези гривни, но ми е интересно, ще споделиш после smile
Дидка, мерси, че сподели книжката, а и щом от личен опит потвърждаваш, че има смисъл от нея още по-добре! Точно това разглеждам сега, да си набавя книжка за малко след раждането за нещата, които ни чакат.

Момичета, на мен вчера ми излезе резултата от БХС и вече съм спокойна, че за сега всичко е наред  yahoo Бях се притеснила, понеже не излязоха резултатите в очаквания срок, а 2 седмици по-късно и когато се обадих да попитам в генетичната лаборатория, не ги откриха и започнаха да ми ги търсят в папка Проблемни, при което няма да ви казвам къде ми слезе сърцето и как изтръпнах ....

Вие започнахте ли да се мажете със специални кремове???? Аз още не съм, ползвам си нормален лосион за тяло, но още и не ми личи коремче и не съм "набухнала", та само се оглеждам  smile
« Последна редакция: януари 08, 2010, 11:55:13 от КатиНка » Активен
mi6kata_85
Сватбен ГУРУ
Публикации: 527

Моят сватбен албум

« Отговор #164 -: януари 08, 2010, 11:56:35 »

катинка, относно кремовете аз си взех на mamma donna крема против стрии, но още не го ползвам. сега се мажа с бебешко олио, защото моите лосиони нещо много миризливи и ме дразнят...дори ги подарих pardon
Активен
Страници: 1 ... 9 10 [11] 12 13 ... 31   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: