Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 15, 2024, 14:37:40

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 7 8 [9] 10 11 ... 31   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: "Очакваме нашите съкровища ЮЛИ - АВГУСТ - СЕПТЕМВРИ 5 ча  (Прочетена 124476 пъти)

cvety_p
Сватбен ГУРУ
Публикации: 510

Няма неизпълнени мечти, Има изоставени желания!

Моят сватбен албум

« Отговор #120 -: декември 30, 2009, 15:05:43 »

Здравейте! Позволете ми да се запиша и аз! 14-та тема на "бебеправещите" се оказа щастлива и за мен:) Термина ми е на 27-ми юли и с радост ще споделям с вас тревогите и вълненията си:) Гаденето като че ли доста намаля при мен, а изобщо не съм повръщала (слава Богу) но пък все ми се спи и все нямам апетит sad Миналата седмица бях на ехограх и видяхме тупкащото сърце на бебо, много е вълнуващо! На всички желая лека бременност и здрави и красиви бебчета  heart
Активен
emili85
Професор
Публикации: 452

Моят сватбен албум

« Отговор #121 -: декември 30, 2009, 15:41:42 »

cvety_p добре дошла. Хайде има още едни желаещи за 27 юли  Bravo give_rose
Активен
mi6kata_85
Сватбен ГУРУ
Публикации: 527

Моят сватбен албум

« Отговор #122 -: декември 30, 2009, 16:02:18 »

Добре дошла, cvety_p give_rose Пожелавам ти лека бременност и едно сладко бебче, полека лека се увеличавамеее Bravo
Активен
krisssy
Сватбен ГУРУ
Публикации: 694

Мога да ти обещая утрото,но не мога да върна вчера

Моят сватбен албум

« Отговор #123 -: декември 30, 2009, 17:04:41 »

cvety_p,желая ти лека бременност и едно здраво бебе на финала!
Тъкмо се пораздвижи малко темичката,че беше в застой
Активен
krisssy
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #124 -: януари 01, 2010, 12:19:17 »

Честита нова година на всички,нека тя ни донесе най-вече здраве,повече хубави моменти и усмивки и най-важното-накрая здрави и хубави бебета.
Активен
Мама на Ангел
Ентусиаст
**
Публикации: 109

« Отговор #125 -: януари 01, 2010, 13:38:11 »

ЧЕСТИТА НОВА 2010 ГОДИНА! ЗДРАВЕ, КЪСМЕТ И ЩАСТИЕ ДА Я ИЗПЪЛВАТ ВИ ОРИСВАМ!

ОТ ВЕСЕЛАТА НОВОГОДИШНА ФЕЯ
Активен
КатиНка
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2469

« Отговор #126 -: януари 02, 2010, 15:21:25 »

Честита нова година момичета! Нека ни донесе това, което най-много очакваме от нея - по едно малко, а защо не и по две малки съкровища  Wink и обичта на близките ни хора  heart

Аз съм трети ден с много тежка настинка  sik pill Четох, че по време на бременност протича по-тежко заради по-високото количество естроген в организма. Е, при мен е точно така, никога не съм карала толкова тежка настинка с толкова силно главоболие. Всякакви съвети и препоръки от ваша страна ще ми бъдат полезни, споделете каквото знаете за такива случаи.

За съжаление, не сме си в БГ и действам с каквото бях предвидила за път - Осцилококцинум, Парацетамол и пия фреш от лимони и портокали и чай. Кико ми прави масаж и след него се чуствам добре, но е времено.

Моля се само с бебчо всичко да е наред .... като се приберем, веднага отивам на преглед.
Активен
ellie_bellie
Баш Майстор
**
Публикации: 1738

мрън-мрън, мяу-мяу

Моят сватбен албум

« Отговор #127 -: януари 02, 2010, 15:33:33 »

Кате, дано се оправиш по-бързо. Не се притеснявай, действително настинките протичат по-тежко, но на бебето не можеш да му навредиш с настинка. Не прекалявай с парацетамола! Имаш ли температура и каква е тя? Продължавай с фрешовете и яж мед с лимони.
Активен
КатиНка

« Отговор #128 -: януари 02, 2010, 15:40:53 »

Трудно ми е да преценя за температура, намерихме един смешен термометър, който показва или усмихнато човече ако няма температура или показва намръщено човече ако има. Та на мен повече ми показва усмихнато човече, само на 2 пъти показа намръщеното.
Активен
loni6666
Любопитен
*
Публикации: 35

« Отговор #129 -: януари 02, 2010, 22:07:23 »

ЧЕСТИТА НОВА ГОДИНА, желая на всички момичета една прекрасна година изпълнена с много положителни емоции.
Относно настинката - аз изкарах една много тежка в самото начало на бременността и се лекувах изключително с мед и лимон, клеева тинктура и чай. Не посмях да пия дори парацетамол. Ако имаш кашлица, както бях аз можеш да си вземеш капки Проспан - на мен много ми помогнаха. А, за носа - аз се спасих с Ксилорин (това е Ксилометазолин, но е във формата на спрей за по-дълбоко впръскване). Стискам ти палци да се оправиш бързо за да се радваш на бременносттта си.
Активен
krisssy
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #130 -: януари 03, 2010, 13:06:01 »

Относно ксилорина и ксилометазолина,моят лекар напълно ги забрани,защото каза,че предизвикват съкращения на гладката мускулатура и това може да доведе до аборт.
Активен
КатиНка

« Отговор #131 -: януари 03, 2010, 20:17:24 »

Здравейте отново  smile Пак не можах да спя много от запушен нос и гърло, но се чуствам малко по-добре от вчера, което само ме радва. Имам спомен, че й моя док ми беше препоръчал да не ползвам никакви капки за нос, но не помня поради каква причина.

При мен се появи и ново "оплакване", започнаха да ме болят всички зъби (а нямам развалени) и си го обяснявам с това, че може би бебчо си взема от необходимия калций от мен. Ще трябва и за това да се консултирам как да се справя. Вие имате ли такова оплакване?

Активен
kali_gali
Публикации: 2243

Моят сватбен албум

« Отговор #132 -: януари 03, 2010, 20:51:32 »

Кате,ако вече си в БГ защо не пробвш с капки коларгол-те се дават и за бебета,но все пак си питай доктор.Иначе солена вода стеримар в големи количества за носа.За зъбите питай аг-то за допълнителни витамини.
Активен
cvety_p
Сватбен ГУРУ
Публикации: 510

Няма неизпълнени мечти, Има изоставени желания!

Моят сватбен албум

« Отговор #133 -: януари 04, 2010, 10:52:30 »

Здравейте и от мен момичета, Честита нова година!!! Да сте живи и здрави и вие и бебчетата ви и дано 2010 ни донесе само положителни емоции!
 Емили с теб май сме с един и същи термин  yahoo
Активен
Вероника
Публикации: 3502

Моят сватбен албум

« Отговор #134 -: януари 04, 2010, 11:11:44 »

yahoo Виждам че и тази темчика се е активизирала  danceg
ЧНГ на всички, леко бременеене и здрави бебчовци ви желая!!!
Кате, за зъбите е възможно от венците да е. Моите кървят от началото на бременността и четох че е така заради хормоните, а съответно от тях и зъбите наболяват. Съветвай се със зъболекар най-добре, но не  е нещо необичайно  smile
Активен
Страници: 1 ... 7 8 [9] 10 11 ... 31   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: