Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
април 11, 2025, 06:09:02
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Лафче
>
Бебчета и майчинство
(Модератори:
ina_lemon
,
Капризче
,
miauka
) > Тема:
"Очакваме нашите съкровища - Януари Февруари Март- 3"
Страници:
1
...
3
4
[
5
]
6
7
...
31
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: "Очакваме нашите съкровища - Януари Февруари Март- 3" (Прочетена 129927 пъти)
moyra
Професор
Отг: "Очакваме нашите съкровища - Януари Февруари Март-
«
Отговор #60 -:
ноември 06, 2009, 11:31:22 »
Подписах се и аз,не мога да повярвам,че това въобще се обсъжда и имат тази наглост,много се ядосах
,жалко е че деца се раждат въпреки държавата,а не с нейна помощ,това няма да остане без последствия
Активен
sl1ncata
Гост
«
Отговор #61 -:
ноември 06, 2009, 11:49:24 »
мале мале колко много съм пропуснала.ама с нашите ремонти нямаше как и нет нямах.
moyra добре дошла
при нас леко бременеене до края.за стриите и аз си имам ама само под гардите и се мажа с един крем против стрии на саносан ама полза май няма.ние сме добре днес сме на консултация и се надявам да има прегледи защото мн искам да си видя бебчо.за сънищата и аз мн сънувам и еротични и кошмари.за килограмите съм +12 до момента и съм
ужасена мн ми се струват.за сутиените по цял ден ходя с сутиен даже спя с него защото напоследък мн ме болят зърната и то като настръхнат направо ужас.това е за сега от мен.ако има прегледи ще дам отчет по късно.дано да има *THUMBS*стискайте палци
Активен
veselyshko
Сватбен ШАМАН
красота :)
«
Отговор #62 -:
ноември 06, 2009, 11:52:20 »
И аз се подписах- направо нямам думи
За сънищата
- откакто забременях сънувам все някакви странни работи, доста често гадни- хубавото е, че като се събудя в повечето случаи не помня като цяло съня, само чувството ! Иначе напоследък започнах да сънувам бебешки колички
За прегледите и ЖК
- тук във Варна са отменени ЖК, тъй като в града е обявена грипна епидемия. Но от другата седмица ще обявят национална, така че може би навсякъде ще ги спрат !
Активен
sl1ncata
Гост
«
Отговор #63 -:
ноември 06, 2009, 12:03:59 »
:girl_cray2:сега се обадих и ми казаха че са отменени жк и ми казаха в понеделник да се обадя.
Активен
Gergancheto
Заслужил майстор на спорта
«
Отговор #64 -:
ноември 06, 2009, 12:07:48 »
Много благодаря за подкрепата на майки студентки и майки на близнаци
Аз не мога да разбера защо отменят консултацийте?!
Знаете ли за някоя жена колко е важно точно сега да отиде на консултация, примерно в една по напреднала бременност или за установяване на бременност....абе то нали за всяка е важно че аз не си представям че другата седмица няма да си видя бебето, ми аз тоя момент го чакам от един месец, имам цял списък с въпроси и хич не ми се иска да са отменени
То все едно да ти забранят да ходиш за хляб до магазина защото този преди теб може да е болен... както и да е
Поне знаете ли до кога?
Активен
veselyshko
Сватбен ШАМАН
красота :)
«
Отговор #65 -:
ноември 06, 2009, 12:13:50 »
Geri
докато има обявена грипна емидемия няма да се провеждат ! Аз вече в 8-я м. трябва да съм 2 пъти в месеца на ЖК и ето, че днес няма да се проведе, другата седмица пак няма да стане, защото ще обявят грипната епидемия в цялата страна и то живот и здраве ще дойде време за следващата
Добре, че в понеделник бях на ФМ, че иначе щях да се побъркам и аз каквато съм паника
Ти другата седмица ли трябва да ходиш на док- виж ако е така сигурно, ще ти пренасочат часа за след това !
Активен
Gergancheto
«
Отговор #66 -:
ноември 06, 2009, 12:33:04 »
Ами Веси във вторник трябва да съм на консултация
Ще карам свекърва ми да провери, че нали във Враца все не сме като хората, та нищо чудно да си се провеждат консултаций
Активен
moyra
Професор
«
Отговор #67 -:
ноември 06, 2009, 12:40:20 »
Гери,напълно споделям твоето мнение за магазина,аз също не разбирам защо не се провеждат ЖК,както виждам всички са в напреднала бременност,на мен ми е първа и съвсем се притеснявам,защото моя доктор искаше да види бебето как се развива и тогава да говорим къде ще раждам и сега съм в пълна информационна мъгла
,при положение,че другата седмица явно също ще си пропусна прегледа
Активен
plamik
Баш Майстор
«
Отговор #68 -:
ноември 06, 2009, 12:45:52 »
Гери
, ти ли душицо трябва да питаш защо са спрени консултациите при обявена грипна епидемия? На кой професор да се обадя, че си му пропуснала лекцията точно на тази тема?
Наистина е важно за майката да вижда бебчето, но все пак това се явява предпазна мярка. А ако бременната се зарази в болницата по време на ЖК, примерно? Момичета успокойте се! Всява се излишна паника според мен, защото и при "нормалния" грип има усложнения и смъртни случаи, но там минават тихо-мълком, а сега само това е в новините.
Прегръдки на всички и по една усмивка от
Бургас.
И аз се подписах, няма да коментрам тази поредна велика глупост!
Другата седмица съм при моята си доки, но ще звънна в понеделник да видим какво ще ми кажат.
Активен
kali_gali
«
Отговор #69 -:
ноември 06, 2009, 13:01:10 »
Мале момичета,аз си мисля,че нашата тема е забравена,а то нова имало,че даже и доста напреднала в страниците.Аз да ви кажа взех,че паднаааах,ама слава богу бебчо е доре.Откакто съм бременна съм ужасно смотана,всичок изпускам,чупя а сега се и пребих.
Активен
ivaiva
Баш Майстор
«
Отговор #70 -:
ноември 06, 2009, 15:21:04 »
аз исках да се включа на скорост с добри новини, ама вие тук много притеснени ми звучите.
аз също много се страхувам от грипа и се чудя какво да правя, дали да не остана малко вкъщи, въпреки, че ми е така натоварено в работата.
исках да ви кажа, че вчера ходихме на 3Д във Фемина, при Д-р Славкова и бебо е много добре развит, всичко си има, всичко ни е наред, дори плацентата е вдигната
. Имаме си клипчета, много ни е сладък малкия момък.
аз нищо не знам за ЖК, ама нали си ходя в частен кабинет, надявам се да си се проведе, ние сме за следващата седмица.
Кали, внимавай миличка, как падна? защо се чувстваш самотна, нали си имаш бебчо?
Правителството не искам да коментирам, защото ще обидя някого без да искам, ако кажа какво мисля за тези палячовци...
За сънищата и аз много сънувам, даже ме натоварва това със сънуването...
Активен
Gergancheto
«
Отговор #71 -:
ноември 06, 2009, 15:35:57 »
Иве Кали
каза че е смотана, не самотна
На теб браво за хубавите резултати и това че плацентата се е вдигнала е много добро развитие на бременността
Плами
ако кабинета е в болница ОК, нали съгласна съм да ограничи приема, ама моя си работи в кабинет в една малка клиника, освен неговия има още 2 кабинета и то в другия коридор
Та затова не разбирам защо трябва да спре с приема
Кали
аз ти се пази че тия падания могат да са опасни, хубаво е че всичко е наред с вас
Активен
ivaiva
Баш Майстор
«
Отговор #72 -:
ноември 06, 2009, 15:39:53 »
Цитат на: Gergancheto в ноември 06, 2009, 15:35:57
Иве Кали
каза че е смотана, не самотна
На теб браво за хубавите резултати и това че плацентата се е вдигнала е много добро развитие на бременността
олеле, видя се кой е смотан
, гледам и не виждам какво чета
Активен
tasty
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #73 -:
ноември 06, 2009, 17:17:56 »
аз съм на консултация на 17 дано отмине епидемията до тогава. Ох хич не ми се стои вече в къщи ама много съм се шашнала с тези грипове през 1 час си меря температурата моя лекар каза че няма ли температура няма страшно.
Активен
sl1ncata
Гост
«
Отговор #74 -:
ноември 06, 2009, 19:16:21 »
и аз се подписах за петицията това е безумие.радвам се за хубавите новини на ива.кали мила мн лошо е че си паднала но важното е че сте добре и аз мн изтървам чупя и т.н.и мн жалко за всички нас дето не можем да си видим бебчетата и трябва да чакаме грипната епидемия да свърши но все пак е за наше добро.
Активен
Страници:
1
...
3
4
[
5
]
6
7
...