Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

април 07, 2025, 10:18:27

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 2 [3] 4 5 ... 31   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: "Очакваме нашите съкровища - Януари Февруари Март- 3"  (Прочетена 129652 пъти)

Gergancheto
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2366

Моят сватбен албум

« Отговор #30 -: ноември 04, 2009, 11:42:11 »

На последната снимка в албума се виждат най ясно и двете ти крсотий  blum

на мен не ми личи само ако не ми е студено нещо  sarcastic  

Аз за това си ходя със сутиен, от къде да знам кога ще ми стане студено  sarcastic Иначе и мойте са едни хубави, аз много си ги харесвам, много са стегнати и вирнати  banana

Хахах абе Плами ти пък как да няма нищо за веене  funnytooth
Активен
Вероника
Публикации: 3502

Моят сватбен албум

« Отговор #31 -: ноември 04, 2009, 11:44:06 »

Хахахахах, Плами -вея си ги -хахахахахх  funnytooth sarcastic
Да бе, аз забравих, че чвие ходите на работаааааа, на училищеееееее - много съм проста.
Аз си мисля че всички са като мен - търтеи  blush , за това попитах - щото аз целодневно не слагам сутине, в мисъл сак=мо като излизам, ама мойте излзиания са никви и за малко време не за 10 часа примерно  sad
абе ще си купя два ситроена и ще си ги нося нойн стоп -аз мислех за тези спортните потничета късите, перфектни са за мен ама тука не мога да видя - че да измъкам и да посоча,  а няма как да питам - хахаха, ега ти проблема
Активен
Вероника

Моят сватбен албум

« Отговор #32 -: ноември 04, 2009, 11:46:34 »

Хахахаха, Герчоооо, чак надниквах в албума ми да видя   funnytooth funnytooth funnytooth funnytooth
Е време за реклама настана  -ама хубави са ни кво да се прави  blum
А иначе на сватбата имах приятелки дето ме питаха дали съм имала силикон  Oh my ... ега ти тъпите фръцли, бяхкачила 10 кила те за силион ми говорят  diablo
Активен
moyra
Професор
Публикации: 413

Моят сватбен албум

« Отговор #33 -: ноември 04, 2009, 11:51:18 »

Аз доста време се мъчих със старите сутиени,но накрая си намерих подходящия,без банели,малко е странен модела,но ми е много комфортно и спокойно с него  girl_wink,иначе вкъщи не слагам
А относно мазането против стрии си взех крем на Vichy,който е страхотен,но знам,че свинската мас е абсолютно изтитано средство,дори за вече появили се стрии  blum
Активен
Zahira
Публикации: 2242

Моят сватбен албум

« Отговор #34 -: ноември 04, 2009, 12:02:07 »

Гледам, че мазането сте коментирали - наистина се мажех със зехтин всяка вечер преди да си легна. За целта изчаквах 5-10 минути малко да попие и обличах една пижама, която предварително я бях прежалила. На шега на майтап при качени 15 кг. нямам нито една стрия от бременността.
Активен
Gergancheto

Моят сватбен албум

« Отговор #35 -: ноември 04, 2009, 12:06:20 »

А Вики нещо преваряваш ли го или направо мажеш?
Активен
Zahira

Моят сватбен албум

« Отговор #36 -: ноември 04, 2009, 14:05:26 »

Гери не съм се занимавала да го преварявам  - преварява се за бебетата евентуално да няма някакви бактерии, но за нас едва ли ще са толкова патогенни и да има.
Активен
veselyshko
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1013

красота :)

« Отговор #37 -: ноември 04, 2009, 14:18:44 »

moyra  Welcome Може да си сложиш една лентичка в подписа да виждаме в коя седмица си  smile
За сутиените- Вер не нося вкъщи сутиен в никакъв случай - и на мен ми стига цял ден пристегната, че и вечер пак- не мерси ! А сега като съм си вкъщи от понеделник ми е супер свободно така . И на мен моите си сутиени са ми малки- купих си един нов и имам един, който горе долу става и не ми стяга много та с тях ще карам. Мисля после направо сутиен за кърмачки да купувам !
За стриите- аз имам отпреди да забременя по бедрата и гърдите, но сега се мажа за собствено успокоение. Имам чувството, че ако не се мажа 100% ще се появят и затова упорствам -засега има ефект. Но то все пак си е до кожа- има жени които се мажат през цялата бременност и пак им се появяват стрии и други, които не се мажат изобщо и нямат нито една  Girl_hide
Активен
tasty
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1186

Моят сватбен албум

« Отговор #38 -: ноември 04, 2009, 14:28:23 »

за сутиените - аз ходя със сутиен докато си легна. Даже няколко нощи спах със сутиен за бременни когато много ме боляха в началото, но сега не спя с него. Мисля че е по-важно да се правят упражнения за гръдната мускулатура от колкото да се носи постоянно сутиен
Активен
Вероника

Моят сватбен албум

« Отговор #39 -: ноември 04, 2009, 14:31:00 »

veselyshko   yahoo Честито 8 квадратче от линийкааата мила -не останаа, айде леки да са последните 2 месеца - много ми е хубаво като гледам как напредвате.
За сутиените, аз ще си купя и от тези спортните потници късите, защото аз всекидневено ги пускам да пасат моите и не искам гравитацията да им повлияе от тежеста  blum
За мазането - мажа се с Мама Дона и съм довлна, ама аз още съм като много преяла, въпреки че на моменти ме разпознават  smile
Активен
Дидка
Професор
Публикации: 450

Моят сватбен албум

« Отговор #40 -: ноември 04, 2009, 14:32:57 »

Даааааааааа , veselyshko като мене примерно от началото на бременността си се мажа редовно но ела ме виж ,да не ти пращам снимки, че ще се уплашиш , по дупето, по краката, по бедрата  angry в началото се мазах с маслото на Икаров, след това преминах на зехтин но тия дни забелязвам, че и на пръсците се появяват ужас но какво да направя не е лесно да станеш мама  pleasantry и в това се изисква жертви. Сега мойта козметичка ми направи един крем, който е за заличаване на новите стрии (още розови) в момента се мажа с него но едва ли ще има ефект.Абе да ми е живо и здраво бебенцето пък то другото не е болка за умиране и това се прежалва
« Последна редакция: ноември 04, 2009, 14:35:17 от Дидка » Активен
Zahira

Моят сватбен албум

« Отговор #41 -: ноември 04, 2009, 15:28:26 »

Аз по принцип също си имам стрии и съм предразположена, но конкретно от бременността нямам нито една благодарение на усърдното мазане.
Активен
Gergancheto

Моят сватбен албум

« Отговор #42 -: ноември 04, 2009, 15:30:02 »

Хм ще взема да се мацотя и аз, зехтин казваш, обикновен маслинов?
Активен
Zahira

Моят сватбен албум

« Отговор #43 -: ноември 04, 2009, 15:47:18 »

Да Гери обикновен зехтин extra virgin. Аз ползвах на Сан Лазаро, понеже имаха малки разфасовки. Ето една полезна статия за зехтина:

Зехтинът - вълшебното масло
Активен
tasty
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1186

Моят сватбен албум

« Отговор #44 -: ноември 04, 2009, 16:31:54 »

свинската мас също е нещо с доста гарантиран ефект, но трябва да се превари за да не мирише и то няколко пъти с мляко и с вода мога да ви кажа рецепта
аз се мажа с мама дона и матерна сутрин и с кремчето от свинска мас вечер, засега няма гадове
Активен
Страници: 1 2 [3] 4 5 ... 31   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: