Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 11, 2024, 15:59:04
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Приготовления за сватбения ден
>
Организация на сватбата
(Модератори:
fiibi_bg
,
Капризче
) > Тема:
БУРГАС - част 7
Страници:
1
...
32
33
[
34
]
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: БУРГАС - част 7 (Прочетена 162564 пъти)
jeki
Сватбар
Публикации: 164
Отг: БУРГАС - част 7
«
Отговор #495 -:
юли 30, 2010, 20:46:53 »
Точно там е единият склат мисля че на Баев,другият в Изгрев в една нова кооперация. Diema чакаме снимки с нтърпение....
Активен
bibilqna
Сватбар
«
Отговор #496 -:
юли 30, 2010, 22:21:26 »
благодаря за отговорите .... диема и ние сме за новата зала на атлантис, на 5ти септември ... ако не ме лъже паметта жеки е на 4ти
Я кажи как беше залата, тясно ли ви беше или не? Ние за сега с ДЖ,фото и видео сме 96 човека, от които 6-7деца. Понеже запазихме залата като беше в строеж още, сега баща ми е
болен
че щяло да ни бъде тясно и аз от 3000км стоя и чупя пръсти
Жеки аз иначе още не знам какви цветя да използвам, в главата ми се върти комбинация от рози и карамфили, но трябва да видя на място и какво предлагат, че дори не знам много видове цветя като название
Ако някой ми беше казал преди месец да използвам карамфили щях да кажа забрави, но си направих красива топка/букет от изкуствени карамфили и стоят толкова красиво и богато, според зависи как са аранжирани цветята мисля, че ще се получи много добре ... не знам дали ме разбирате, но сега качвам снимка в галерията на топката/букет. Хайде вижте и ще чакам коментари ... търпя критики всякакви
Активен
Kiksi
Заслужил майстор на спорта
«
Отговор #497 -:
юли 31, 2010, 08:30:57 »
Diema
, честито и от мен!Пожелавам ви много хармония и разбирателство в семейните отношения!
Ще чакаме снимки!
А какво стана с гълъбите, намери ли в крайна сметка?
bibilqna
, складове за цветя, освен тези 2-та до Тандема в "Братя Миладинови" /там в повечето случаи са доста нелюбезни междудругото/ и в "Изгрев" до Околовръстното, близо до "Лайфхоспитал", има и още един - в "Славейков" - до кафе "Черешката", пада се зад блок 24 някъде. Аз моите оттам ги взех, за сватбата на сестра ми също, просто са доста по-любезни, някои от цветята съм ги поръчвала предварително и винаги са ми ги пазили. Подсети ме, ако забравя, да им изровя точните координати и телефон имаха, може да питаш.
За карамфилите - аз съм ЗА, много хубаво се е получило, лично аз харесвам карамфили и съм на твоето мнение, смятам, че би могло да се получи супер като украса
, на мен чистите аранжировки от рози, каквито са повечето сватбени, ми идват малко в повече
(не искам да засега никой, извинявам се
)
Пък и ще ти облекчи значително бюджета в тази му част.
Понеже питаще за цените на цветята, ами преди 2 години, когато се жених аз, в този склад в "Славейков" 1 стрък хризантема излизаше по 1 лв, докато на дребно навсякъде вървяха по 2 лв., само че за да ползваш цената на едро, трябва да вземеш минимум една връзка рязан цвят, което примерно при хризантемите беше май 5 бройки, при някои цветя са по 10 бр. във връзката.
Януари май че беше, бях купувала карамфили и май бяха по 10 бройки вътре - към 5 лв., да не те излъжа, че не помня много точно.
Добре ще е след като решиш вида на цветята, да решиш и за цвета, за да можеш да ги поръчаш предварително, защото не се знае ще имат ли в наличност.
За това колко излиза декорацията - зависи какво искаш и колко има за украсяване, но минимум 200 лв. само за цветята на едро и то за семпъл или среден вариант и то ако имаш кой да ти го направи без пари/е, на мен към 120 лв. май че ми излезе преди 2 години за украса на булченска маса и едни парапетчета в ресторанта плюс 12 икебани за масите /за араката цветята бяха изкуствени/.
Макар че за карамфили можеш да вземеш повече цветя за по-малко пари, което е супер, но зависи и каква зеленина ще се ползва, защото някои са по-скъпи, например палмовите листа.
Ако се сетиш нещо, питай.
Активен
ivels
Новак
«
Отговор #498 -:
юли 31, 2010, 09:36:53 »
Момичета здравейте! Дайте координати на фотограф за Несебър, знам че не е точно тема за Бургас но от тези на който позвъних никой не се съгласява да снима сватба в Несебър и то в делничен ден(петък). Благодаря ви предварително
Активен
dodo23
«
Отговор #499 -:
юли 31, 2010, 09:54:52 »
Цитат на: ivels в юли 31, 2010, 09:36:53
Момичета здравейте! Дайте координати на фотограф за Несебър, знам че не е точно тема за Бургас но от тези на който позвъних никой не се съгласява да снима сватба в Несебър и то в делничен ден(петък). Благодаря ви предварително
Звъня ли на Сарикови?Мисля,че снимат навсякъде...
Имам телефони,мога да ти ги пратя!
Активен
Kiksi
«
Отговор #500 -:
юли 31, 2010, 10:15:20 »
ivels
, пиши лично съобщение на
jasmine
(намерия с търсачката в кутията с личните - "Търси сватбар" е опцията). Тя живее в Несебър и сватбата й май беше там, може и да успее да ти помогне, ама питай я, защото не съм убедена, че тук ще ти види въпроса.
Активен
˙·٠Outono Bolboreta™٠·˙
ヅ
Leader
·٠•●♥☆Щастлива, Слънчева, Успешна ☆♥●•٠·
«
Отговор #501 -:
юли 31, 2010, 10:26:10 »
Новата част на темата
Активен
Страници: