Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

април 07, 2025, 19:38:11

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 3 4 [5] 6 7 ... 32   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: " Очакваме нашите съкровища АПРИЛ - МАЙ - ЮНИ 2010 - 4 част "  (Прочетена 134314 пъти)

Rodi
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1384

Моят сватбен албум

« Отговор #60 -: октомври 14, 2009, 10:37:37 »

maia_svet относно доц. Балев за да си запишеш час трябва да се чака от през ноща, миналия месец наши роднини отидиха пред кабинета в 3 през ноща и бяха вече втои. Хората чакат от 2 часа през ноща и то само вечерта четвъртък срещу петък smile Успех с записването
Активен
maia_svet
Сватбар
Публикации: 275

Моят сватбен албум

« Отговор #61 -: октомври 14, 2009, 11:15:49 »

Роди ти ме разби ,не съм чувала такова нещо Oh my ... , разбрах че в Петък трябва да звъннеш за да се запишеш за следващата седмица иначе не може за седмица напред, ох луда работа.
Честито на всички бъдещи мамчета и дано имате лека бременност .
Аз не мога да се похваля, но се надявам скоро да се оправя и да мога да излизам на разходки, направо ми е мечтааа  smile
Активен
maia_svet
Сватбар

Моят сватбен албум

« Отговор #62 -: октомври 14, 2009, 11:21:10 »

canas това че може да си бременна с близнацие и много хубаво  и ние имахме съмнения в началото ,защото от страната на мъжа ми трябва ние да сме на ред а и от моя страна съшо има близнаци .Чесно бях уплашена при мисълта че две бебчета ще реват по едно и също време но пък сигурно щастието е двойно да чакаш близнаци , пиши непременно след прегледа какво са ти казали .
На мен още в 5 г.с ми казаха че не са близнаци  smile, за нерадост на таткото .Но това е едно, две, три да сме живи и здрави.
Активен
Вероника
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 3502

Моят сватбен албум

« Отговор #63 -: октомври 14, 2009, 11:24:40 »

Здравейте,
Аз съм за при вас.
Още е много рано и нямам определен термин, но по мои сметки ще съм края на май, началото на юни.
Малко съм стресната. Много бързо се получи при нас. Буквално от първия път, а и ме плашат с близнаци в момента. В рода на мъжа ми има  по бащина линия. Възможно ли е при нас да са близнета?
Здравей и Добре дошла - лека и безпроблемна бременност ти желая  give_rose
За близнаците според мен се тревожиш много - ама не е сигурно и процента вероятност го има при всеки по принцип, но е малък - спокойно, няма като Линет от "Отчаяни съпруги " я, дето два пъти с близнаци забременява  ROFL. Спокойно като идеш ще видят плодното сакче  blum и щ ти кажат ако случайно са две  smile
« Последна редакция: октомври 14, 2009, 11:28:34 от Вероника » Активен
Mrs.™
Публикации: 4641

Моят сватбен албум

« Отговор #64 -: октомври 14, 2009, 11:31:26 »

Чесно бях уплашена при мисълта че две бебчета ще реват по едно и също време но пък сигурно щастието е двойно да чакаш близнаци , пиши непременно след прегледа какво са ти казали .
Offtopic Тук да вметна-близнаците не плачат по едно и също време,първо плаче единия,после другия и при храненето е така  Wink
canas,вероятността е малка да имаш близнаци-по принцип е през поколение и се предава само по женска линия.  Но пък нищо не се знае smile
 Offtopic Много се радвам,че темата малко по малко се пълни  Yes
Честито на всички бъдещи майки  yahoo лека бременност  give_rose
Активен
valia_diva
Баш Майстор
**
Публикации: 1711

Моят сватбен албум

« Отговор #65 -: октомври 14, 2009, 13:00:19 »

Може ли да поздравя всички бъдещи мамчета от тази, а и от другите темички с една прекрасна песен, която винаги ме зарежда с много позитивизъм и нежност. Да знаете, че тази песен много се харесва от бебчетата. Моя племеник винаги се укротяваше, когато му я пеех.
http://www.youtube.com/watch?v=LzjFPb-4NpE&feature=related
Активен
ellie_bellie
Баш Майстор
**
Публикации: 1738

мрън-мрън, мяу-мяу

Моят сватбен албум

« Отговор #66 -: октомври 14, 2009, 20:01:20 »

canas, добре дошла при нас и лека бременност ти пожелавам  give_rose. А ти ходила ли си на лекар? Ако са близнаци, досега трябва да се разбере. Стана ми странно, че казваш, че нямаш термин - можеш да си го изчислиш много лесно. Взимаш първия ден от последната ти менструация, прибавяш една година, вадиш 3 месеца и прибавяш 7 дни и това е.
elinora, на 7 май ми е терминът smile
gostenka_82, да, точно това е - за синдрома на Даун  good
Аз много се надявам да можем да видим пола на бебето преди 20 седмица (нямам търпение да разбера какво е Eeager), но не съм сигурна, дали ще ме гледат на ехограф пак дотогава  huhhuh.gif
« Последна редакция: октомври 14, 2009, 20:03:16 от ellie_bellie » Активен
liva82
Сватбен ГУРУ
Публикации: 972

Обичам те повече от всичко!!

Моят сватбен албум

« Отговор #67 -: октомври 14, 2009, 20:05:55 »

gostenka_82 , ням акак да съм постояннно с маска на лицето ден след ден , час след час много е стресирващо това лекарят ти да е с маска постояо , а и от колегите не варви някак
Активен
maia_svet
Сватбар

Моят сватбен албум

« Отговор #68 -: октомври 14, 2009, 20:10:11 »

Момичета как да си сложа линиика
Активен
elinora
Ентусиаст
**
Публикации: 143

Моят сватбен албум

« Отговор #69 -: октомври 14, 2009, 22:46:15 »

canas, добре дошла! Леки и безпроблемни 9 месеца!
ellie_bellie, извинявам се! insane Какво съм гледала и аз не знам. И моят е на 7 май. smile
Активен
canas
Любопитен
*
Публикации: 29

необяснима

Моят сватбен албум

« Отговор #70 -: октомври 15, 2009, 08:47:22 »

Ми смятам аз, но последната ми менструация беше доста слаба, а сега от закъснението е минало твърде малко време... 7 дни май станаха. Няма смисъл. Имам час чак за 23ти, когато ще може да се види всичко добре. smile

мерси на всички за пожеланията. По формулата на ellie_bellie излиза 17 юни.. Да видим
Активен
Gergancheto
Публикации: 2366

Моят сватбен албум

« Отговор #71 -: октомври 15, 2009, 18:24:41 »

Абе Ели а тия калкулатори в нета май смятат по друга формула, всички възможни такива калкулатори ми дават термин 5.февруари при последна менструация 1.май  crazy И на мен ми стана странно, по мой сметки е 8-ми, ама аз това от учебниците го знам пък те са ми от 1960година, та викам да не би формулата да е претърпяла промени crazy Знаеш ли дали е актуална все още  crazy
Активен
ellie_bellie
Баш Майстор
**
Публикации: 1738

мрън-мрън, мяу-мяу

Моят сватбен албум

« Отговор #72 -: октомври 15, 2009, 18:37:54 »

Гери, на мен терминът ми излиза същия по всички методи. За тебе наистина като го смятам със сметката, излиза да е 8 февруари, пък онлайн го дават на 4-ти. Идея си нямам.  huhhuh.gif
Ето тук този калкулатор ти ги дава по седмици, на мен най-ми се нрави:
http://pregnancy.about.com/cs/pregnancycalendar/l/blpregcalc.htm
Активен
Вероника
Публикации: 3502

Моят сватбен албум

« Отговор #73 -: октомври 15, 2009, 18:42:19 »

Термина зависи и от дните на цикъла -много от калкулаторите смятат май за 28 дневен цикъл ,така че ако е 30 дневен май се прибавяха 2 дни. Гери ето ти лекарски ... незнам си кво.. календар -онова въртящото:
http://www.ladypill.com/calendar.php
Активен
Gergancheto
Публикации: 2366

Моят сватбен албум

« Отговор #74 -: октомври 15, 2009, 18:44:44 »

Ели ама ето виждаш ли щура работа  Wink Иначе аз ето тук си следя седмиците http://www.pregnology.com/due-date.php?o1=1&cycle=28&month=5&day=01&year=2009&omonth=5&oday=14&oyear=2009

Верчо гледала съм го тоя, ама да си призная нещо не се справям...както и да е, ти знаеш терзанията ми от другата тема така че няма да издребнявам за няколко дни, при условие че не знам месеца  blum
Активен
Страници: 1 ... 3 4 [5] 6 7 ... 32   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: