Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 12, 2024, 21:05:39
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
След сватбата
>
Сватбата на...
> Тема:
Сватбата на svetla_ety- 20.09.2009г.
Страници: [
1
]
2
3
...
6
Всички
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Сватбата на svetla_ety- 20.09.2009г. (Прочетена 28981 пъти)
dodo23
Заслужил майстор на спорта
Сватбата на svetla_ety- 20.09.2009г.
«
-:
септември 02, 2009, 16:38:39 »
То почти не остана време,но много ми се иска да споделяш повече за твоята сватба,така че:заповядай.
За изживените радости и потрошените нерви(минимално,надявам се),за всичко което купуваш,за всичко,за което искаш да питаш,за всичко,което искаш да споделиш,а ние любопитните искаме да чуем-това е твоето място.
Ползотворни последни седмици,за най-голямото събитие!
Активен
rosit@
Отг: Сватбата на svetla_ety- 20.09.2009г.
«
Отговор #1 -:
септември 02, 2009, 19:13:08 »
Честита темичка! @}->--Ама то почти не останало до големия ден!Хайде разказвай до къде сте стигнали с подготовката?
Активен
Боги
I can't live in a world, where you don't exist...
«
Отговор #2 -:
септември 02, 2009, 20:51:22 »
Хей, честита тема и от мен. Чакаме разказ и снимки
Активен
svetla_ety
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #3 -:
септември 02, 2009, 21:10:01 »
Олеее милички как ме изненадахте
Ами че аз вече си мислех, че съм от най - некъдърните булки - пренебрегвах сватбата пурво заради ученето, после работа, после чужбина и както казвате то време не остана а аз съм с 1000 идеи и почти нищо реализирано. В неделя си мислих, че светът пропада под краката ми, но днес вече всичко се нормализира и даже имам напредък.
Да се отчета до тук:
Сгодени сме от почти 3 години и отдавна е ясно, че сватба ще има, но изчаквахме да завърша следването, да ни стане апартамента... Този февруари се размислихме , че така нещата мнго ще се проточат и все ще има какво да изчакваме и какво да ни пречи и решихме : тази година ще има
. В първите дни на март запазихме ресторант Аква и имахме "мноого" време за подготовка. От тогава съм изчела всички списания, които намерих, започнах да чета и форумът и прекарвах часове в ровене в нет-а. Събрала съм страшно мнго снимки, линкове и всичко, което ми е харесало - събирах идеи и постепенно ми се избистряше каква искам да стане моята сватба. Даже нещо като сайт си направих с надеждата приятелките ми да качват идеи там и да си обменяме по - лесно информация, но не пожънах голям успех с него (
http://wedding20092009.wikispaces.com/
) .
Малко се отклоних ()стана като ж искрено и лично ) та сега по - конкретно:
Подписжаме брак на 19.09 от 11ч. в Ритуалната зала (мисля да сме само с кумовете, но ако някой също е подписвал предварително може да ме посъветва да вземем ли и родителите). На 20.09 от 16.30ч. ще ни венчаят в "Св.Св.Кирил и Методий" , после снимчици и от 18.30 ритуал по подписването в ресторанта.
Поканите са почти раздадени, роклята ми е почти готова, преди малко си купих обувки (очаквайте снимки в галерията) . Младоженецът още няма нищо, но се надяваме, че до следващата седмица ще сме готови с това. Халки мислим да поръчаме в събота от Сара Трейд (моделът ще го изберем на място ) . Впетък ще извадим медицински, а в понеделник психо
Накупила съм материали за късметчета, кошници и бутониерки и скоро и това ще направя. В неделя ще се срещна с ДЖ, видео и фото за да се доуточним. През следващата седмица ще купим подаръчетата за гостите - малки бурканчета с мед. Аз от известно време съм се заела за собствения си добър външен вид - не се подстригвам за да има косичка за прическа, ходя на аеробика (не много редовно ), на лазерна епилация, тези дни ще ида и на козметик. Сигурно пропускам мнго неща, но ще допълвам
.
Активен
BeRa
Сватбен ШАМАН
Мечтите се сбъдват!
«
Отговор #4 -:
септември 03, 2009, 02:58:52 »
svetla_ety честита темичка и от мен...
с теб ще бъдем булки почти в един и същи ден и едновременно ще се вълнуваме и емоциите ни ще растат
пожелавам ти най спокойната и красива подготовка а след това и най вълшебния сватбен ден...с интерес ще следя темичката ти и ще обменяме информацийка
Активен
svetla_ety
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #5 -:
септември 03, 2009, 13:13:40 »
Да ви поразсмея с моите дреболийки: исках да са ми като новички спотинките в късметчетата и като не намерих лъскави и хубави снощи си накиснах в една купа с домат и се оправиха - като нови са
Активен
BeRa
Сватбен ШАМАН
Мечтите се сбъдват!
«
Отговор #6 -:
септември 03, 2009, 23:33:23 »
важното е да се изчистят и да изглеждат нови...иначе не знам дали няма да стане и ако ги пуснеш в оцет със сода...би трябвало да се лъснат и да станат като новички...но ако с домата са станали така както искаш няма по хубаво от това
Активен
svetla_ety
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #7 -:
септември 04, 2009, 15:54:07 »
Утре рано тругваме по сватбени задачи - стискайте ми палци да се отчета след това с мнго свършена работа - ще обикаляме за халки, свещи, книга за гости, костюм за милото, торта и каквото още се сетя
Активен
leni_beni_
«
Отговор #8 -:
септември 04, 2009, 16:32:18 »
Оле как съм пропуснала още една булка на нашата дата
Честита темичка , мила
П.П: много се смях за избелването с домат
, не спирам да се изумявам какви идеи ни идват на ум
и много ти е хубав сайта
«
Последна редакция: септември 04, 2009, 16:38:00 от leni_beni_
»
Активен
BeRa
Сватбен ШАМАН
Мечтите се сбъдват!
«
Отговор #9 -:
септември 05, 2009, 03:49:47 »
ах мила...пожелавам ти успех в търсенето на нещицата и дано поне там да са чували за такава сватбена книга че тук се оказа голям проблем
чакаме отчета
Активен
_sealight_
Ентусиаст
«
Отговор #10 -:
септември 05, 2009, 09:15:10 »
Честита темичка и от мен!
Пожелавам ти много половителни емоции с подготовката-и да ни държиш в течение,чакаме снимчици
Активен
svetla_ety
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #11 -:
септември 08, 2009, 09:14:50 »
Да се похваля с напредъкът :
уточнихме менюто в ресторанта, срещнахме се с ДЖ и уточнихме фото, видео и една арка си поръчах за украса Купихме костюм за младоженеца и баща ми и брат ми си избра също. Ходихме до Захаро и си поръчахме торта и за кумовете. Ходихме до ритуалната зала и популнихме документите там. Аааа и най - важното : поръчахме халките. И с фризьори се срещах и на гримьорка звънях и с една млада маникюристка се запознах
Капарирахме и хотел за кумовете и едни роднини
След всичко това си забравих дамската чанта и сега съм без нищо - документи ключове телефон
За щастие утре ще пристигнат при мен... Днес съм на лазер да ми пооправят лицето (дано не го повредят) и довечра съм на проба за роклята
8Pч
«
Последна редакция: септември 08, 2009, 09:54:20 от svetla_ety
»
Активен
bergeria
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #12 -:
септември 11, 2009, 19:43:29 »
Светли, аз мисля, че се справяш чудесно и въпреки многото ти ангажименти се справяш чудесно. Роклята ти е приказна
. Явно ще имаме сватба с морска тематика
И най- взжното е да се знае, че гафовете са част от всяко незабравимо сабитие и са неизбежни. Те просто трябва да ни разсмиват, а не да скапват настроението
Аз се надявам само да не вали, за да имаме едни страхотни снимки
давай в същият дух, справяш се чидесно
Активен
svetla_ety
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #13 -:
септември 15, 2009, 21:17:13 »
През последната седмица доста работа се свърши:
направиха ми пилинг с киселина и ми се избели цялото лице, но сега е добре - поизчистиха се някои стари белегчета
бях на фризьор - имам нов основен цвят и кичури
милото си взе обувки, поръча си елек и ни остава да му намерим риза и вратовръзка
събрахме се с 2 шаферки и кумата и направихме бутониерките и 2 кошнички, а на мен ми остана да направя късметчетата и да украся подаръците за гостите
Снощи имах моминско парти изненада, и пиръвахме до зори
утре ще си взема роклята с булото и чантичката - забави се , защото трябваше да ми я стеснят
поръчах си букет и още цветя от Велико Търново и други 2 шаферки ще ми го донесат
Сигорно пропускам нещо...само не намирам време да спя, а за снимки да не говорим , но както ме успокоява милото след 5 дни и да искам няма да има какво да организирам
Аааа и преди малко бяхме на урок по танго - невероятен учител и цялата емоция не мога да я опиша - дано да ни се получи до сватбата, но и да не е перфектно пак е мнго вълнуващо
Активен
dodo23
«
Отговор #14 -:
септември 16, 2009, 08:04:29 »
Браво,Светле,доста неща си свършила.
Наистина реално няма никакво време вече,а се появяват толкова дреболии за които трябва да помислиш.Опитай се да намериш време да си поемеш дъх преди големия ден!
Активен
Страници: [
1
]
2
3
...
6
Всички
Нагоре
Изпечатай
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg