Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 01, 2024, 04:33:28

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 51 52 [53] 54 55 ... 94   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: А прическата?  (Прочетена 509136 пъти)

Ели .
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 4472

имаме си Теди - най-сладкото дребси

Моят сватбен албум

« Отговор #780 -: юни 01, 2007, 10:06:36 »

Е,стига де! Как така ще е ужасна!!!
На мен ми харесва! good
Не знам ти какво точно искаш, но прическата си е хубава! Мое лично мнение-ако сложиш някаква много нежна диадемка (или коронка) ще стане много красиво!
Трябва да видиш и как ще изглежда с роклята.Ако тя е семпла, изчистена, мисля,че си прекрасна!

точно дидаемката ти липсва ! good!!! емили ти каква прическа искаше !!! кажи на фризьорката , след като не ти е харесала,  защо не пробвахте нещо друго ?!!! трябваше да вземеш и булото, ако въобще имаш !!!! иди пак и пробвайте раазлични варианти, едно е на картинка друго е да се направи самата прическа върху теб !!! успех smile
Активен
emily
Сватбен ГУРУ
Публикации: 878

Моят сватбен албум

« Отговор #781 -: юни 01, 2007, 10:09:37 »

бях си харесала една, но в момента не е на този ПС.
Роклята е семпла, anisp и няма да има було, тъй като ще е с шал. Но забравих да добавя че мисля да има истнско цвете от едната страна. Това е - за диадема не съм мислила но може и да пробвам.
« Последна редакция: юни 01, 2007, 10:11:21 от emily » Активен
emily
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #782 -: юни 01, 2007, 10:12:42 »

не е ужасна.хубава е много.но мен ако питаш може да се боядисаш за сватбата с някакъв кафяв отенък.а ще имаш ли було?
такава ми е идеята миличка маслинка, за кафевия отенък на косата  good
« Последна редакция: юни 01, 2007, 10:18:06 от emily » Активен
Nicky
Сватбар
Публикации: 288

« Отговор #783 -: юни 01, 2007, 10:20:26 »

отзад много ми хареса, отпред ми се струва отпусната повечко, може би ако се стегне малко, но пък цветето ще я отвори, освен това пробната винаги е блед вариант на тази в сватбения ден, не се притеснявай, ще стане много хубава  give_rose
аз като отидох на пробна прическа, моята фризьорка явно имаше записани клиенти и ми каза, че няма нужда от пробна, на сватбата ще "пробваме"  crazy
на мен ми стана много криво, мислех да се запиша другаде, но вече толкова неща се объркаха, че не ми се занимава, каквото стане  End
бях си купила и цяла кутийка с мънички цветчета с перличка и камъче за прическата, мисля че са около 40 вътре, мислех да използваме част от тях, но тя каза, да й занеса живи розички  girl_impossible
да идва и да минава, че само се ядосвам  beating
Активен
emily
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #784 -: юни 01, 2007, 10:28:13 »

Nicky, благодаря ти!
Ще видиш и твоята ще стане добре - сигурна съм. Много исках да съм с живо цвете и така си бях решила и дори с прибрана коса да съм. А отпред тя я посви след като казах, но самия бретон отгоре нещо не ми допада, ще го мъчим в самия ден.
Дано се получи в сватбения ден, това което искам.
Но според мен и ти трябва да отидеш на пробна. И при мен се пообъркаха нещата /роклята/.

Благодаря на всички момичета за съветите, много сте добрички и готини  give_rose и  kiss2
Активен
Bibobibo
Ентусиаст
**
Публикации: 73

« Отговор #785 -: юни 01, 2007, 10:39:58 »

Emily, Според мен прическата е много хубава и нежна, и с едно живо цвете ще стане прекрасна.

Nicky, позната история. Аз отидох миналата седмица за пробна, но ми правиха и кичури. И като дойде време за пробната прическа, започнаха за влизат един след друг клиенти. Бях занесла една снимка (нещо подобно на прическата на Emily, с вдигнат бретон). Фризьорката започна да прави нещо, вдигна ми косата отпред нагоре, като ми остави само бретона, отзад ми я прикрепи с 5-6 фиби, нави ми 2-3 кичура с маша, и ми обясни набързо каква и идеята. Но аз така и не добих представа как точно ще изглежда. Очаквах нещо повече да направи. А и булото не знам как ще го сложи точно. Стана ми много гадно. питах я няма ли да ми е по-добре с вдигната коса, тя каза не така с бретон е по-добре. И явно усети, че не съм много очарована и каза ако си измисля друга прическа да и се обадя. Е за кога да мисля? То остана една седмица само. Така се притеснявам какво ще се получи в деня, а и като си знам косата колко ми е жива, ужас.
Активен
maslinka
Публикации: 3663

Моят сватбен албум

« Отговор #786 -: юни 01, 2007, 10:54:51 »

ооооооо ама какви са тези фризюрки Mad girl.аз като си правих пробна прическа(когато ставах кръстница)висях в салона 2 часа.фризюрката върна страшно много хора и накрая ми взе 5лв за пробната.
и един съвет от мен:настоявайте си за цялостна пробна прическа и се снимайте и после в самия сватбен ден си занесете снимката.
Активен
Женя Иванова
Сватбен ГУРУ
Публикации: 810

най-щастливата жена

Моят сватбен албум

« Отговор #787 -: юни 01, 2007, 12:01:40 »

ооооо мила то и за моята бална прическа бях така нави ми косата от тук от там -тук ще има плитки,тук ще има фиби и   ще стане  много хубава и това беше точно за 5мин.Сега обаче съм решила до край да се боря иначе  beating Ще отида другата седмица/можеби/като съм по-свободна на пробна прическа и ще видим какво ще се получи.Остава да си купя и диадемка преди пробната.Харесала съм си прическа ще я пусна малко по-късно
Активен
fanimira
Публикации: 2391

Mom of 2

Моят сватбен албум

« Отговор #788 -: юни 01, 2007, 13:19:34 »

абе то да ви кажа май пробните прически стават по-хубави от истинските!!!! аз поне колкото пъти съм ходила си харесвах пробната, а после уж същата прическа пък мязам на "офцъ"
Активен
Женя Иванова
Сватбен ГУРУ
Публикации: 810

най-щастливата жена

Моят сватбен албум

« Отговор #789 -: юни 01, 2007, 14:37:19 »

Фани нали това обсъждаме /поне при мене било така/ колкото пъти съм ходила на проба-все нищо-никакъв завършек просто ми обясняват как щяла да стане NO
Активен
fanimira
Публикации: 2391

Mom of 2

Моят сватбен албум

« Отговор #790 -: юни 01, 2007, 14:43:48 »

тоя път ми е лична приятелка и е поканена на сватбата така че ше ходя на пробна прическа даже повече от веднъж!!!!!!!казала съм и да няма после beating
Активен
maslinka
Публикации: 3663

Моят сватбен албум

« Отговор #791 -: юни 01, 2007, 14:44:23 »

абе то да ви кажа май пробните прически стават по-хубави от истинските!!!! аз поне колкото пъти съм ходила си харесвах пробната, а после уж същата прическа пък мязам на "офцъ"
и при мен все така става
Активен
˙·٠Outono Bolboreta™٠·˙

Leader
Публикации: 8604

·٠•●♥☆Щастлива, Слънчева, Успешна ☆♥●•٠·

Моят сватбен албум

« Отговор #792 -: юни 01, 2007, 14:54:00 »

и при мен все така става

Аз затова не си правих пробна прическа, за да не съм разочарована после!!! good
Активен
goldi
Баш Майстор
**
Публикации: 1871

Моят сватбен албум

« Отговор #793 -: юни 02, 2007, 07:31:19 »

Аз пък като бях кума и ходих на пробна прическа, която изобщо не ми хареса, но в самия ден на сватбата фризьорката много се постара и ми я направи така както исках. За моята сватба отново ще се доверя на нея good
Активен
Nicky
Сватбар
Публикации: 288

« Отговор #794 -: юни 02, 2007, 07:35:31 »

аз честно да ви кажа, не знам каква прическа искам crazy
Активен
Страници: 1 ... 51 52 [53] 54 55 ... 94   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: