Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 10, 2024, 03:39:01
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
След сватбата
>
Сватбата на...
> Тема:
Сватбата на betina - 29.08.2009г.
Страници:
1
[
2
]
3
4
5
Всички
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Сватбата на betina - 29.08.2009г. (Прочетена 21454 пъти)
siss
Професор
Отг: Сватбата на betina - 29.08.2009г.
«
Отговор #15 -:
август 13, 2009, 22:19:02 »
Честита темичка и от мен. Като разгледах нещата ти открих няколко общи неща между нас, така че с интерес ще следя подготовката ти. Първо и двете сме на една дата (то тук сме цял отбор вече
, но така става на хубави дати), после и аз съм заложила на орхидейте - които в момента са страшен кът и досат скъпички - незнам ти как се оправяш с тях... и не напоследон място и двете сме се доверили на Силвето от Виолет за което само
За настроението те разбирам - и за се чувствам точно така.
Добра работа сте свършили, успех и в останалото.
Активен
betina
Ентусиаст
«
Отговор #16 -:
август 13, 2009, 22:43:57 »
А ако кажеш че си и от Варна
а аз съм се спряла като твоята украса за масите на гостите
даже си събрах камъчета от плажа, купих си свещички с аромат на ванилия, но не са от плаващите, знаеш ли от къде мога да взема от тях, а и чаши не съм си купила но ще огледам по складовете
Активен
siss
Професор
«
Отговор #17 -:
август 13, 2009, 23:16:38 »
е, че от къде да съм - от Варна разбира се. Плаващи свещи видях в так.нар. Скандинавски магазин, също в магазинете за (уж) 1лв. съм виждала - по големите, и тези магазини където продават много изкуствени цветя.
Активен
mucito
Сватбен ГУРУ
Love to be Loved
«
Отговор #18 -:
август 13, 2009, 23:43:47 »
Честита тема и от мен с малко закъснение
Спокойно доорганизиране на оставащите неща за Големия ден и само положителни емоции!
Активен
Рени
Баш Майстор
Аз дочаках своето малко чудо*2!
«
Отговор #19 -:
август 14, 2009, 07:46:00 »
betina, букетите са много красиви, сигурна съм че и твоят ще е такъв какъвто го искаш. Радвам се и че има толкова момичета, които ще следят темичката и и най-вече се радвам затова, че намери съмишленичка с която сватбите ви са на една и съща дата и ще можете да си помагате.
Успех с подготовката в оставащото време до сватбата и дано си намериш такива свещички каквито искаш.
Активен
betina
Ентусиаст
«
Отговор #20 -:
август 14, 2009, 22:44:33 »
Здравейте, имам въпрос само не знам дали тук мога да го задам и дали модераторите няма да го изтрият, но ще рискувам
та за украсата ето нещо пробно само дето нямам пукнато цвете в къщи, че да сложа времнно... но една приятелка ми каза, че ако сложа камъчета и свещ в чашата и камъчетата се нагрявали от топлината на свещта и чашата се пукала. Аз не вярвам защото нали има вода а и невярвам толкова много да се нагрее и водата и камъчетата. А цветчетата мога да ги забия в камъчетата за да стоят изправени във водата. А за около чашата на масата днес си харесах едни много хубави опушено тъмно сини кристали - изглеждат като капки вода върху равна повърхност - дано сте ме разбрали какво имам в предвид.
Уф, патето днес замина за Горна и май е взел цифровия с него, снимах с телефона но снимките са много големи като размери но ще кача в галерията
Активен
rosit@
Заслужил майстор на спорта
«
Отговор #21 -:
август 14, 2009, 22:51:35 »
betina
честно да си изкажа и аз мнението не мисля,че ще се нагреят чак до толкова чашите,че да се пукнат,както казваш ти все пак ще са пълни и с вода,но това си е мое лично мнение.
Между другото идеята е доста интересно замислена с тези чашки,свещи,камъчета....
Активен
Рени
Баш Майстор
«
Отговор #22 -:
август 15, 2009, 08:05:19 »
Бетина, в твоята темичка можеш да задаваш вапроси и да споделяш притесненията си свързани с твоята сватба колкото си искаш. Затова и темичката си е твоя. Ако чашите са тези от галерията ти мисля, че няма да имаш проблем, но ако толкова се притесняваш просто пробвай с една от тух у вас. Запалия и я следи да видиш и така ще си спокойна. Верно е, че в горещото водата се стопля по-бързо, но не мисля че ще е чак такъв голям проблем и ще стане нещо.
Активен
betina
Ентусиаст
«
Отговор #23 -:
август 16, 2009, 00:24:13 »
Момичета, имам проблем днес си взех много хубави за мен отворени обувки -сташно удобни за танци, но имат малко черничко по тях - мога ли да ги обуя, все пак под роклята няма да се вижда, но пък черно на булка
. Аз вече си взех общо три чифта сандали за сватбата, не успях да кача снимка тук, но в галерията има, сребристите най си ги харесвам, но ми се струват нестабилни за танци, пробавах се да изиграя едно еленино у нас, но не се чувствам спокойна. Тях само за церемониите ще ги обуя - представяте ли си на излизане от ритуалната на Варна, на ония стълби да залитна, застъпя роклята и
УЖАС !!! Златните пък са много височки и мисля, че няма да изържа дълго на тях но също много ми харесват, та затова питам дали мога да обуя бели-черните? А аз се все пак ако много ме заболят краката от разните ми токчета ще си взема и моите любими бързоходки - равни и бели. Какво ли си мислите за мен с тия обувки че съм
Активен
Рени
Баш Майстор
«
Отговор #24 -:
август 16, 2009, 20:41:10 »
betina, от личен опит ти казвам, че по време на танците и маратонки да си обуеш никой няма да забележи. Тези обувки с черните декоративни тигели ли те притесняват. Не мисля, че ще е проблем.
Съветът ми е: За танците обуваш това, което ще ти е удобно, за да се веселиш. Всичко останало са предразсъдъци.
Активен
anbibian
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #25 -:
август 17, 2009, 10:42:25 »
На мен ми харесват и трите чифта, страхотни са. Носи си ги със здраве и въобще да не те притесняват белте, че имали черно по тях. Важното е да ти е удобно и да се чувстваш добре, а те са много хубави така.
Активен
betina
Ентусиаст
«
Отговор #26 -:
август 17, 2009, 11:29:49 »
Благодаря ви момичета за съветите - ще се вслушав в тях.
Днес ходих да си взема цветето за пробната прическа - орхидея в капсула
а и си доукрасих сватбената книга с някой друг надпис. И халките пристигнаха, но нещо не мога да ги снимам - като приближа по-близо към тях и се размазва образа, но ще пробвам докато се получи
Активен
ani_4ka_p
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #27 -:
август 17, 2009, 12:41:28 »
Бетина, обувките са страхотни. Наистина
които и да избереш няма да сбъркаш,разбира се на мен ми харесват първите, тези които са леко нестандартни. Имат и сиво и златно, но както ти казват момичетата, които и да избереш гледай да са ти удобни.
Чакам снимки на орхидеята и книгата.
Активен
betina
Ентусиаст
«
Отговор #28 -:
август 18, 2009, 08:37:08 »
Стискайте палци отивам днес на пробна прическа
Активен
Maya820528
Ентусиаст