Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 11, 2024, 21:14:24
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Лафче
>
Любовта и ... брака
(Модератор:
fiibi_bg
) > Тема:
ЕДИН ДЕН СЛЕД СВАТБАТА!
Страници:
1
2
3
[
4
]
5
Всички
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: ЕДИН ДЕН СЛЕД СВАТБАТА! (Прочетена 49536 пъти)
магито
Global Moderator
Заслужил майстор на спорта
яхнала метлата
Отг: ЕДИН ДЕН СЛЕД СВАТБАТА!
«
Отговор #45 -:
октомври 01, 2008, 11:42:12 »
Я аз съм я пропуснала тази тема.Ние си легнахме към 4 май по спомен.Сутринта в 10
бях будна, а аз съм поспалана.Изкъпах се направих по едно кафе и мъжа се събуди.Докато пиехме кафето се обадиха приятелите ни от София който бяха на сватбата и се оговорихме да се видим с тях на центъра.Хайде с тях на кафенце, после се присъединиха и кумовете.След кафето си изпратихме гостите и с кумовете отидохме до вкъщи където разгледахме подаръците и прочетохме всички картички.След това и те се натовариха на колата и ги изпратихме и тях.Останали само позяпахме телевизия, после нашите се обадиха и вечеряхме с тях и рано рано се трупясахме и заспахме.
Активен
Luv4e
Сватбен ГУРУ
Нашето сладурче Алекс :))
«
Отговор #46 -:
октомври 02, 2008, 13:32:27 »
Ами изнесохме се от хотела видяхме се за малко с нашите и следобед пихме кафе в къщи с кумувете и приятели , коменирахме сватбата , а след това отваряхме подаръци и пликове
Активен
echy_
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #47 -:
октомври 07, 2008, 14:12:41 »
легнахме си към 3 доста изморени, но решихме че ще консумираме брака че на сутринта щяхме да сме още по изморени
по навик се събудихме към 6.30, погледахме телевизия поговорихме си за сватбата как е било при другия приготовленията, пътя и т.н. докато дойдат да ме вземат. навън валеше като из ведро и пак заспахме. към 10. часа баща ми ни събуди като ни звънна по телефона. натоварихме останали ялкохол и тръгнахме към кумовете. там пихме по кафе и след това към родителите на Емо. майка му ни чакаше за т.нар. ритуал "увеждане" (малко ми беше смешно чсе пак живееме в тях 7 месеца, но сега официло влизах
)
обядвахме с роднините и след това си прочетохме картичките и си легнахме. привечер една приятелка ни събуди да пием по кафе но бяхме много изморени да ходим където и да било, а и мъжът ми на другия ден трябваше да ходи на работа.
Активен
gostenka_82
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2663
«
Отговор #48 -:
октомври 08, 2008, 09:45:32 »
ние си легнахме към 4 сутринта, доста изморени;
на другия ден станахме, викнахме 1 такси и при майката на мъжа, там пийнахме по 1 кафе, заедно с някои негови роднини, после в хотела при моите родители, събрахме багажа, пак обратно при майката на милото, разгледахме подаръците и най-вече картичките - много ги обичам аз;
после изпратихме нашите, хапнахме, събрахме си и нашият багаж, минахме през кума за малко и после си тръгнахме към София, защото в понеделник бяхме на работа .....
Активен
Mila_
Професор
«
Отговор #49 -:
октомври 08, 2008, 10:27:40 »
И аз маи съм я пропуснала тази темичка
Ние се прибрахме благополучно към 5ч., но аз до 6 разопаковах подаръци
Събудиха ни към обяд, моя приятелка вече си тръгваха и питаше дали няма да се видим, Въпреки че първоначалната ми мисъл беше "оставете ни на мира" бързо размислих и и казах само да вземат кафе
и да пристигат....... и от там като се почна.......сватбата продължи и в неделя
през нас минаха полавината ни гости :)и стана много забавно
изпращайки едните посрещах другите и така цял ден
Накрая минаха моите родители и баба и дядо изпратихме се и с тях
а вечерта последните гости ни бяха семейството на милото
Бяхме решили в понеделника да тръгваме към моренцето, но от толкова гости и след четири дни сватба
(подписването ни беше в четвъртък) бяхме много изморени
Много се радвам, че така се получи и на другия ден след сватбата успяхме да се видим с много от гостите, разбрахме как са изкарали, научихме за много интересни случки, които бяхме пропуснали и най- важното тяхното впечатление от сватбата
Активен
Nataliya
Баш Майстор
Щастлива мама
«
Отговор #50 -:
октомври 22, 2008, 11:40:59 »
Ние се настанихме в хотела към 2, но сме легнали към 4 май. Събудихме се към 11, а може и по- късно да беше и навън изненада- студ, вятър, дъжд, отврат. Предния ден беше приказно време.
Натоварихме се на такси (бях забравила калъфа за роклята и я нарамих под ръка криво ляво, а шофьора на таксито
). Прибрахме се, а в къщи ни чакаха планини от цветя и подаръците.
Борих се около час в банята да си измия косата от лака и другите помади. Вечерта се събрахме с майките да отваряме подаръци и пак да направим ревизия как е минало всичко. Легнахме рано, защото бяхме доста уморени, въпреки че еуфорията още ни държеше максимално.
Активен
silvani
Ентусиаст
«
Отговор #51 -:
ноември 04, 2008, 17:29:26 »
Ние останахме ноща след сватбата в хотела..., съответно сме пропуснали голям купон с кумуве и приятели...но на нас уединението ни се отрази по-добре
Към обяд на 04.05.08 се събудихме, аз съответно бях забравила да си взема дрехи и се прибрах с роклята вкъщи, добре че свекъра се бе погрижил за нас и ни оставил колата
У нас ни посрещнаха родителите на съпруга ми, семейството на брат му и кумувете ни...цял следобяд не ни стигна да разглеждаме картички, подаръци и т.н. Всеки ни разказваше по нещо интересно, което сме пропуснали в деня на сватбата. Вечерта купон у кумувете, на следващата вечер пак купон у нас и така три вечери подред...Изобщо голям купон стана
Активен
Leila
Новак
Аз искам!
«
Отговор #52 -:
ноември 07, 2008, 13:52:11 »
След сватбата си легнахме в 4 сутринта.Станахме на обяд,супичка,кафенце,беще едно слънчево,красиво........
.Прибрахме се вкъщи,разгледахме подаръците,броихме парички,стегнахме си багажа и на другия ден заминахме на почивка в Родопите.Ех,спомени,спомени.......
Активен
Pisetata
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #53 -:
ноември 09, 2008, 12:40:46 »
,
Leila
!Няма ли пуснеш малко снимчици от сватбата?
Активен
nidfl_
Новак
Публикации: 8
«
Отговор #54 -:
ноември 12, 2008, 00:43:51 »
На другият ден след сватбата станахме късничко, закусихме и още не можехме да повярваме, че вече сме семейство. ОПравихме се и тръгнахме за медената ни седмица. Ах, че хубаво беше...
Активен
zlatomira__
Професор
Обичаме те малко Мишленце
«
Отговор #55 -:
ноември 13, 2008, 11:53:30 »
На следващия ден то сватбата.Станахме много рано и още към 9 часа бяхме на кафе в квартала.И един от нашите сватбари ходил да купува картофи, та дойде при нас.и след това моята колежка, която спа в нас стана хапнахме и излезнахме на разходка.Вечерта пак излзиахме и така...
Активен
svetli
Баш Майстор
«
Отговор #56 -:
ноември 13, 2008, 16:57:08 »
Я да се отчета и аз в тази темичка...
Ние си легнахме доста късно (или може би е по-правилно да кажа рано сутринта) Купона в ресторанта продължи до около 2,30 а след това се преместихме в лоби бара на хотела и в крайна сметка се брибрахме в стаята около 4,30 , а може 5 да е било. Имаше разваляне на прически и сваляне на грим... (майка ми много се учуди, че съм се сетила да си взема материали за чистене на грим и съм изглеждала като хората на другата сутрин
) Разопаковахме подаръците, прочетохме картичките и чак тогава си легнахме.
На другата сутрин се опитаха да ни събудят по телефона към 9, но в крайна сметка станахме около 10,30 Изпратихме част от гостите (тези, които още не си бяха тръгнали) , пихме дълги кафета с други гости... и си тръгнахме последни от хотела някъде по късния обяд. Закарахме кумовете у тях с нашата кола (предвидливо една от гостенките ни караше нашата кола и не занимавахме никой да ни разхожда) Като се прибрахме в къщи.... няма такъв хаос ви казвам... ами то сума ти народ носи багажи разни... и естествено ги оставяли кой където намери... една седмица подреждах и си търсих нещата
Най-много ме изненада ваната пълна с цветя (има снимка в галерията ми). Много удачно го бяха измислили, но аз понеже не знаех, много се изненадах.
Дремнахме следобед и вечерта на разбор у нашите. Понеже ние двамата си организирахме всичко сами, много се радвам, че всички оцениха положително сватбата.
Много хубав ден беше, понеже още ме държеше емоцията и доброто настроение!
А и да не забравя - вечерта четох сватбената книга и му дръпнах голям рев
(и то защо мислите - защото сватбата свърши! )
Активен
skylife
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #57 -:
ноември 13, 2008, 23:20:27 »
Хммм - ами, отидохме в хотела към 3.30 - 4.00. Не знам точно кога сме заспали
, ама сутринта бяхме будни не по- късно от 10.00. Изнесохме се (аз - по чорапи, защото имах такива пришки, че
), почти всички гости бяха долу в кафенето, видяхме се с тях и се отправих към вкъщи, където ПЪРВО се наядох и - вече не помня всичко, но разопаковахме подаръци, ходихме на разходка и ... нещо такова
Активен
_MuMeTo_
Сватбар
Ако имаш мечта , позволи и да се сбъдне!!!
«
Отговор #58 -:
ноември 18, 2008, 00:16:23 »
Ами и аз да споделя .
Ние след сватбата т.е. след ресторанта се отбихме до свекървата после до вкъщи да си вземем багажа отворихме картичките снимахме се с цветята цялата ми стая беше в цветя много цветя. После в хотела бяхме доста изморени , но пийнахме хапнахме и се приготвихме за дискотеката с приятелите ни. Там беше доста забавно най – вероятно ние с пилето бяхме най – трезвени. тръгнахме си към 3 ч. в хотела в банята колко сме си легнали ... и аз не знам. Сутринта той се събуди първи, като ме целуна ме събуди и мен и му казах , че пак искам да съм булка
, поседяхме в леглото поговорихме си. И хоп стегнахме на бързо пак багажа и към другия хотел. Кофти беше , че ни пратиха да поседим на басейна докато ни оправят апартамента стояхме до 16ч . После си поканихме едни приятели влюбена двойка големи сладури даже на тях им дадохме първото парче от тортата като се надяваме следващата сватба да е тяхна. ПОсле седнахме пийнахме вечерта говорихме си, и си легнахме културно. и така три дена спокойствие. После се върнахме към реалността.
Активен
eli_m
Сватбен ШАМАН
Щастието на човека е в малките събития!
«
Отговор #59 -:
ноември 19, 2008, 12:38:21 »
Нашата сватба приключи в 6 ч сутринта! Качихме се в стаята, отворихме си по биричка и почнахме да си говорим! Бяхме толкова уморени, че малко след това си легнахме! Към обяд ни събудиха родителите да ги изпратим и отидохме да обядваме! Като се прибрахме разгледахме подаръците и пак си легнахме! Чак на другия ден, като се прибрахме в София имахме първа брачна нощ и тогава отворихме пликовете и четохме картичките!
Активен
Страници:
1
2
3
[
4
]
5
Всички
Нагоре
Изпечатай