Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 14, 2024, 18:42:02

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 2 [3] 4 5 ... 7  Всички   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Сватбата на gtgg 29.08.2009г.  (Прочетена 29233 пъти)

gtgg
Ентусиаст
**
Публикации: 132

Моят сватбен албум

« Отговор #30 -: август 10, 2009, 23:30:12 »

Исках да ви покажа нещо, ат все не става и нестава...

* 3Photo-0262.jpg (57.8 KB, 300x225 - видяно 2901 пъти.)
Активен
gtgg
Ентусиаст
**

Моят сватбен албум

« Отговор #31 -: август 10, 2009, 23:33:17 »

И от още един ъгъл - кутийката за халките. Реших да ползвам този вариант вместо традиционната възглавничка

* 4Photo-0263.jpg (55.89 KB, 300x225 - видяно 2883 пъти.)
Активен
gtgg
Ентусиаст
**

Моят сватбен албум

« Отговор #32 -: август 10, 2009, 23:38:30 »

и новите късметчета...

* 6Photo-0267.jpg (39.59 KB, 185x200 - видяно 2812 пъти.)
Активен
gtgg
Ентусиаст
**

Моят сватбен албум

« Отговор #33 -: август 10, 2009, 23:40:53 »

и от малко по-близо

* 5Photo-0264.jpg (37.51 KB, 200x150 - видяно 2774 пъти.)
Активен
rosit@
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2042

Моят сватбен албум

« Отговор #34 -: август 10, 2009, 23:48:07 »

Това сърчице-кутийка ми граба сърчицето  heart,бравооо  Bravo.Късметчетата са също така превъзходни  good
Активен
anbibian
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1469

Моят сватбен албум

« Отговор #35 -: август 11, 2009, 12:25:10 »

кутийката е много яко и оригинална  Bravo
и късметчетата са много хубави  good
Активен
siss
Професор
Публикации: 463

Моят сватбен албум

« Отговор #36 -: август 11, 2009, 13:00:48 »

О, сърцето е страхотно Bravo, а за късметчетата новите са чудесни и аз даже се чудех дали да нелепя едни зелени сърчица, явно става. Но честно казано старите с морските звездички много  ги харесвам. Все пак ти си знаеш общата картина....

Нали сме на една дата, та от късо следя как стоят нещата при теб  smile
« Последна редакция: август 11, 2009, 13:02:54 от siss » Активен
gtgg
Ентусиаст
**

Моят сватбен албум

« Отговор #37 -: август 13, 2009, 19:50:53 »

Момичета, копирам си директно това, което написах във темата за Варна, но не ме сдържа...

Момичета, да ви се оплача за поредното тъпо нещо, което ми се случи...
Роклята ми пристигна днес и мога да се гръмна. Толкова се ядосах като я видях, че стоях в магазина точно две минути и ще ходя утре да я меря и да видя какво е положението.
Спрях се на модела, който е в златисто в галерията ми. Поръчах роклята в слонова кост, като хиляда пъти повторих колко е важно всичко да си пасва като дантела, сатен, органза... и то всъщност е логично, без да го казвам, но явно ми е тръгнало всичко наопаки с подготовката... Голяма част от роклята ми е в желания цвят (или поне така си мисля, утре ще сравня и с мострите), но органзата си е чисто екрю, че ако не и по-тъмно (плата около бюста и най-долу, над обевките). Успявате ли да си представите картинката? Не е най красива... Направо не знам какво да правя. Не си показах почти хич реакциата в магазина, по-скоро малко изумление, но като излязох вече и почнах да го мисля... Положението не е хич розово. Не зная какво да правя. Самоуспокоявам се, че може би като я премеря може и да не седи съвсем зле... То, май точно заради тая ми мисъл не направих накоя демонстрация, а и ми беше лошо... Всъщност минах, защото днес ми се обадиха и любопитството ми надделя, а не бях готова за проба. Пропуснах да кажа, че не съм имала проби на роклята, направо пристига готова, след като ми взеха размера. Шият ги в Асеновград и май не им се занимава да ги пращат предварително, но явно трябва. Ще пиша още и утре като по-сериозно видя и обмисля положението, но ми се струва, че нещата вървят на зле. До сватбата има 2 седмици и ако се наложи да правят смяна на плата... не знам какво ще се случи. Стискайте ми плаци. Имам нужда от подкрепа.
И се извинявам за дългия пост, но не ми олекна споделянето само с майка ми и сестра ми, а други хора от гостите не искам да занимавам с неволите си.

P.S И да има нещо горе-долу положително в поста - Обувките ги скъсиха. Изработката не е много добра, но става като за един ден. Важното е, че ги чувствам удобни.
Активен
rosit@

Моят сватбен албум

« Отговор #38 -: август 13, 2009, 19:55:18 »

gtgg  моделът на роклята ти е много хубав.
Ще ти стискам палци всичко да се оправи good,защото това е много гадно.Като каза,че е от Асеновград ме подсети историята и с моята рокля само,че от бала.Поръчах я от два модела рокли и накрая непитайте с колко направени проби и крайния резултат не беше очаквания  diablo
Дано всичко се оправи както ти искаш good
Активен
betina
Ентусиаст
**
Публикации: 107

Моят сватбен албум

« Отговор #39 -: август 13, 2009, 20:37:27 »

Честита темичка и от мен, дано всички неволи да преминат и да останат само невероятните емоции от 29.08.2009 датата и на моята сватба, като добавя че и аз съм от Варна. Та да ти кажа първо за тортите от Галата и аз не останах много очарована и затова си поръчах от Амбелино. Въпрос на вкус все пак но там по-ми харесаха. Относно бутик Емоция - в началото докато си търсих още рокля и не бях ориентирана какво точно исках си бях изкарара някои модели на Ла споза. И точно в Емоция ми казаха че няма да се получи същия ефект защото разликата между платовете в БГ и чужбина наистина има огроомна разлика. Та нищо де аз си дадох снимките, като ми обещаха да попитат в Асеновград дали ще могат да ми я ушият от по-хубав плат. Но два дена по-късно си намерих желаната рокля и вече бях в Агресия и даже съм много ама много доволна от тях и от Деси. give_rose.но пък  майка ми си уши там пола с бюстие, от Емоция имам в предвид, като ходи на две проби след доставката от Асеновград, но яз още не съм я виждала облечена, но пък тя се харсева - явно е станало добро

Активен
vesince
Сватбар
Публикации: 247

г-жа Русинова

Моят сватбен албум

« Отговор #40 -: август 13, 2009, 20:48:34 »

Мила, дано утре всичко да тръгне към по-добре. girl_wink  Но как е възможно изобщо такова нещо  girl_impossible То бива бива, но пък чак толкова  angry Но аз мисля, че при такъв случай трябва да се бориш за правата си. И ако е така, че грешката е при тях, да ти ушият нова и да не се правят на луди.  beating За един ден ги правят и след още един е при теб. Но сега се успокой и утре ще си каже. Може и да не е толкова лошо. Споко засега и утре ще чакаме да разказваш.
Активен
gtgg
Ентусиаст
**

Моят сватбен албум

« Отговор #41 -: август 14, 2009, 19:27:56 »

Ох, момичета, положението е зле. Роклята си остава такава каквато е. За съжаление няма как да се оправят нещата - факторите са много. Убедиха ме, че разликата в цвета идва от наслояването на материите, но това, както се казва "не ме грее". Не ми се говори, защото е дълго и само пак ще се разстроя. По-добре за двете седмици да се опитам да си втълпя, че ще изглеждам добре. Иначе, ако ви се гледа грозна снимка на ядосана бъдеща булка, която току що е спряла да плаче... може да се сетите къде да я откриете. Ако успеете да забележите разликата в цветовете при така размазаната снимка, представете си я, когато е на живо
Активен
minalina
Сватбен ГУРУ
Публикации: 734

Моят сватбен албум

« Отговор #42 -: август 14, 2009, 19:34:13 »

Аз ти отговорих ето тук  http://forum.svatbata.bg/index.php/topic,20423.msg317170.html#msg317170, но още веднъж - прекрасна си в нея!  Bravo
Активен
rosit@

Моят сватбен албум

« Отговор #43 -: август 14, 2009, 19:41:19 »

gtgg стига си се измъчвала мила,роклята ти е превъзходна, good говоря ти съвсем честно и откровенно като на прителка.Недей да съжаляваш за нищо,ще видиш,че ще бъдеш прекрасна булка give_rose
Активен
betina
Ентусиаст
**
Публикации: 107

Моят сватбен албум

« Отговор #44 -: август 14, 2009, 22:26:03 »

да  gtgg, роклята е повече от прекрасна good, не се притеснявай и цвета е много хубав. А ако и ти се усмихнеш просто ще бъдеш невероятно красива булка smile
Активен
Страници: 1 2 [3] 4 5 ... 7  Всички   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: