Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 12, 2024, 12:02:04

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 24 25 [26] 27 28 ... 30   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: СВАТБА В ПАЗАРДЖИК - част 2  (Прочетена 186237 пъти)

Bubeto:0)
Регистриран

Публикации: 6

Щастлива с мъжа до себе се!!!

« Отговор #375 -: ноември 08, 2011, 11:21:00 »

Момичета нямам думи  danceg да ви опиша колко прекрасна беше нашата сватба .Не знам дали защото беше нашият ден обаче съм много доволна от празника ни. Оставих се на течението, забравих всички притесниния и изкарахме чудно .Всичко мина по ред на номерата, е не точно както си го бяхме запланували , но измененията не бяха фатални.Не зная от къде да започна да разказвам ,ще започна и няма да има край, знам само че независимо от всички обстоятелства приятни и неприятни сърцата  heart ни бяха ацки щастливи и никой ама никой не беше в състояние да помръчи това , мечтите ни се збъднаха, по-хубаво от това няма.Дори и дефектите ги превръщахме в ефекти къкво да ви кажа ,ако снимките ни не са това което исках ,дори това няма значение защото спомена,емоцията,вълнинието и всичко,всичко не може да се прежевее втори път, ако си обичан и ти обичаш така силно, че издънките не могат да те притеснят по никъкав начин. La_Fleur  stop обръщам се към теб не се тревожи ако в деня на сватбата някой дойде при теб и ти каже че има едикакъв си проблем ти само казвай " На мен не, това е моя ден и аз не мога да ви помогна , оставете ме намира" , отпращай всеки на някъде , било то родители, близки, приятели те няма да ти се разсърдят. Пожелавам ти да изпиташ чувството което и аз в момента в който казах " ДА" несравнимо е .Бъдете щастливи напред с усмивка, настроение и се обичайте .Ще чакам Mail да кажеш как се чувстваш след цялата галимация!  Sunshine
Активен
La_Fleur
Сватбар
Публикации: 286

« Отговор #376 -: ноември 08, 2011, 15:17:32 »

Бубе, страхотно и благородно ти завиждам за цялата еуфория, тъй като мен някои обстоятелства ме лишиха от това прекрасно чувство и 3 дни пред сватбата се чувствам като смазан кон от умора, а има още задачи за изпълнение. Първо ще кажа, че роклята, която бяхме купили 2 месеца и половина по-рано вече ми е малка и сега е на шивач да коригираме модела - отзад беше с цип, сега ще е с връзки, което мен много ме огорчи, защото от ателието не са ми оставили плат за разширяване въпреки че ги помолих изрично още тогава. Подаръчетата, които бяхме харесали, се оказаха недостатъчно количество и импровизирахме с фигурки - двойка сърца за двойките, мида за единичните гости и слонче за децата. Много са нежни, но все пак не са това, което бях замислила. Някои от поканените, и то много желани от мен хора, няма да могат да дойдат. И покрай тези неща, като има някой, който непрекъснато да критикува нещата, които планираш и ти иде  да ревнеш с глас вместо да си в еуфория:'(! Все пак има и хубави неща в подготовката, но всичко подредено ще го споделя като мине тържеството. На теб много щастие ти желая! give_rose
Активен
bamce
Сватбен ГУРУ
Публикации: 967

dream on....

Моят сватбен албум

« Отговор #377 -: ноември 11, 2011, 17:46:05 »

Здравейте  момичета give_rose
Бубе,браво много  се  радвам  за  теб.И  на  нашата  сватба  се  получи  нещо  подобно,но  както  ти  казза  това  е  ДЕНЯТ и  никой  няма   право  да  те  огорчава.Съветът  ти  е  много  точен.
А ти La_Fleur не с е  притеснявай за  нищо,преди  сватбата е  така  нерви  нерви и пак  нерви,поне  аз  бях  така.Не  обръщай  внимание  на  другите,на  който не му  харесва  да си  го  направи  сам.Горе  главата  с  твоето момче  и  вскичко  ще е  ок.Пожелават  ти весело изкарване  и  щур к упон Yes smile
Активен
La_Fleur
Сватбар

« Отговор #378 -: ноември 17, 2011, 16:54:30 »

И така, мина и моят сватбен ден. Оказа се, че това всъщност освен емоционален, е и един доооста дълъг и тежичък ден smile. Моят започна в около 6.30 сутринта и приключи също към 6, но на следващия ден Wink. Всичко мина сравнително организирано, като изключим, че "загубихме" половин час от сватбената фотосесия, за което съжалявам най-много и искрено съветвам всички булки да си оставят повечко време за нея, защото усещането е страхотно, а също и кадрите, които ще останат за спомен. Похвалвам свещениците от църквата "Света Петка", които водиха много приятно ритуала, без да се бавят излишно, дори вмъкваха доза шеги, което донесе много настроение на всички, така че не знам каква е тази мода всички да се женят в "Свети Георги", но аз нито за секунда не съжалих за избора си на тази, макар и по-малка, църква. Водещ на тържеството ни беше Цецо, с ди-джей Ицо, също оценявам като добър избор, защото е много по-хубаво усещането водещият да се движи около самите младоженци или гости по време на ритуалите и в същото време на пулта да има кой да пуска или сменя музиката. Цената на офертата им беше даже по-ниска от на някои ди-джеи в града, така че да кажем, че са си свършили работата. Много съм доволна и от персонала на ресторант "Елбрус", включително на управителката Диана. Бяхме се разбрали за час 18.30, но пристигнахме близо половин час по-рано и нямаше проблем да ни настанят. Ползвахме украса от тях и точно бяха изпълнили това, което искахме, така че залата изглеждаше приятно, без да е претрупана. Всичко беше сервирано без никакво забавяне, а и беше вкусно, от малкото, което успях да опитам danceg. Все още не са ни готови всички снимки, но ще споделя и снимков материал за улеснение на останалите, на които това хубаво събитие предстои. Бубето е права - в такъв ден трябва да се отдадем на емоциите и вълнението, но тъй като аз съм организатор по натура през целия ден бях със стъпка напред за предстоящото и нито изпитах притеснение, нито пък кой знае какъв трепет, та не взимайте пример от мен що се касае до това, просто се наслаждавайте на деня. И не на последно място да изразя уважението си към работата на фотографа Стоян Навущанов, който е не само най-талантливият професионалист в Пазарджишко, но съм сигурна и един от най-добрите в страната, препоръчвам го!
Активен
La_Fleur
Сватбар

« Отговор #379 -: ноември 17, 2011, 17:00:58 »

И не се въздаржах да покажа само един кадър от нашия сватбен ден пред символа на Пазарджик, където също малко се поснимахме, но наистина малко, защото булката умираше от студ pardon gcrst

* 378747_194919863921752_100002112202118_439427_1763396607_n.jpg (74.67 KB, 800x372 - видяно 418 пъти.)
Активен
bamce
Сватбен ГУРУ

dream on....

Моят сватбен албум

« Отговор #380 -: ноември 17, 2011, 20:05:00 »

Браво :bravo:много  се  радвам  за  теб.Снимката  е с трахотна.Чак на мен ми се  прииска  да  се  омъжа  наново
Ех момичета,мина и  това,сега д а се  подготвим за  следващото...
Активен
mery_bery
Сватбар
Публикации: 223

Моят сватбен албум

« Отговор #381 -: февруари 23, 2012, 11:11:43 »

Здравейте момичета:,присъединявам се към вас ,като бъдеща булка от Пазарджик danceg(на 14 февруари си получих пръстена и вече кроим планове за сватбата heart).Ще се радвам много да  получа актуални съвети при организирането на сватбеното събитие:),нужно ми е огромно количество информация yahoo.С нетърпение ще следя темата:).
Активен
bamce
Сватбен ГУРУ

dream on....

Моят сватбен албум

« Отговор #382 -: март 07, 2012, 17:27:46 »

Питай  без  проблем:)  Като  за  начало  си изпразни пощата,тъй като  не може  да  ти  се изпращат лични  съобщения.Аз  се омъжих миналата  година  в  пз.Казвай какво  те интересува Wink
Активен
mery_bery
Сватбар

Моят сватбен албум

« Отговор #383 -: март 08, 2012, 19:32:32 »

give_rose Честит празник на всички дами :)с пожелание за много щастливи мигове,споделена , красива любов  и много  късмет във всяко начинание:)!
Не знаех за пощата-вече я изпразних:)))
Bamce ,радвам се ,че писа,аз от доста време следя темата,но сега като ми "напече и на мен" *YAHOO*веднага взех участие:)Вече си имаме дата,сега си чакам поканите,запазихме си и DJ. *YAHOOО*остават ми фото,видео,оркестър за забирането ми:)подаръците за гостите и към началото на май роклята:)...в движение още ще изяснявам другите неща...ААА и фризьор ,и гримьор-си търся -доста време ме нямаше в Пазарджик и нямам никакви впечатления за градските стилисти:).Преди ходих при Ели,но доколкото дочух тя е в майчинство-много добра беше в работата си-последно ходих ,когато се премести в city centur  до енергото....Ще съм ви много признателна за информация в тази насока:)

Активен
bamce
Сватбен ГУРУ

dream on....

Моят сватбен албум

« Отговор #384 -: март 09, 2012, 14:45:11 »

Грим и  прическа  ми ги  направи  Зори,работи  в двора  на  Примаверата.Аз  не съм от  Пз  ,а  и толкова  години откакто  сме  с милото не научих улиците,за  това  обяснявам така  като  си  го  знам.От нея съм  супер  доволна.Нищо  не  мръдна нито от  главата ми  нито от лицето ми.За фотограф  използвах  Гоша Георгиев.Също  супер  доволна.Огаждаше  ни  за  всичко ,имам  супер  много  снимки от  него.Оркестър  за  забирането ми  бяха  едни  сладури дето  ти  разбиват  сърцето.Свирят  в  местния  ансамбъл.МОга  да  ти  пратя  координатите,ако искаш.Ако мога с  др  да помогна  казвай.Какви подаръци  за  гости искаш? Къде  ще е  сватбата
Активен
mery_bery
Сватбар

Моят сватбен албум

« Отговор #385 -: март 09, 2012, 20:21:01 »

Мерси за инфото:),честно казано и аз още не знам какви подаръци да използвам,само не харесваме сърчица и тези белите фигурки, ходя по агенции -някаква идея да ме навести ,за сега ми хареса като подарък за мъжете-гости-от тези патрончетата с алкохол,а за дамите се чудя още.Проблемът ми е ,че нз от къде да си поръчам тези малките патрончета с алкохол-но тепърва работя по въпоса:) danceg
За Зори само съм чувала-при това все хубави работи *THUMBS*трябва да си отделя малко време да се срещна с няколко фризьорки от Пз-и по впечателения май ще избирам и най-вече отношение към мен:)
Активен
bamce
Сватбен ГУРУ

dream on....

Моят сватбен албум

« Отговор #386 -: март 09, 2012, 22:02:35 »

За патрончета с  алкохол може да  провериш  в  Метро,там има всякакви,но няма  да  са  под цена -2 -2,50 за  брой,ние  също мислихме  такова.Бих  ти  препоръчаа  също и  студио  Флъорца-маликюр,грим ,прическа
http://www.facebook.com/#!/EVITA.FLYORTCA
Активен
La_Fleur
Сватбар

« Отговор #387 -: март 09, 2012, 22:31:19 »

mery_bery, привет и от мен, моята сватба също мина скоро girl_wink! За фото - най-доброто, което се предлага в града, е работата на Стоян Навущанов, можеш да я видиш на страницата му във фейсбук (Стоян Навущанов фотография мисля, че беше), като с него може да се договориш и за видео при желание. За прическа мога да ти препоръчам Дарина, в студиото (намира се в посока "Острова" преди мостчето, май "Жанадар" се казваше), в което работи се предлага и маникюр/педикюр, както и могат да те свържат с гримьорка, която работи с добри гримове. Само че Дарина не работи в събота. За Зори мога да ти кажа, че е много любезна, но не разполага с голям избор на професионални гримове, ако държиш на това. Някъде по-назад (страница-две) бях препоръчала и още една фризьорка - Стефи стил и гримьорка (дали не беше Анелия?!), може да видиш, че ми изскочи в момента името. Като цяло бих те посъветвала да внимаваш да не се спреш на някоя посредствена фризьорка и гримьорка ( тяхното отношение към теб нямат нищо общо с възможностите им!), защото все пак това е много важно за визията ти, на всяка цена пробвай преди да вземеш решение. Така или иначе и за двете услуги ще платиш най-малко 100 лв., та поне да си струват парите и да се чувстваш наистина красива в сватбения си ден. Успех и да пишеш впечатления smile!
Активен
mery_bery
Сватбар

Моят сватбен албум

« Отговор #388 -: март 12, 2012, 09:44:37 »

Благодаря ви момичета за подробното инфо и съвети,аз съм толкова претенциозна,че направо не се побирам в кожата си diablo,ще посетя въпросните фризьорки,а за гримьорите наистина ще искам информация за гримовете ,с които работят,защото то в тях е тънкостта,а относно начините на гримиране -до болка са ми познати(гримирала съм абитуриентки:)))
Ще отскоча до метро ,за да видя и патрончетата,вчера си говорихме с мъжа ми и той ми каза,че шишенца с мини размери са тези ,които зареждат по хотелите(мини баровете:)),другия вариант ми са търговиите на едро:))в противен случай им тегля една майна,и ще си избера друг подарък за гостите danceg
В събота си взех поканите *YAHOO*много им се радвам и започвам да ги раздавам:)))ще кача снимки да ви ги покажа girl_wink
Активен
bamce
Сватбен ГУРУ

dream on....

Моят сватбен албум

« Отговор #389 -: март 12, 2012, 11:37:33 »

В   метро има  такива ,каквито искаш
ще  чакам  да  видим поканите
Активен
Страници: 1 ... 24 25 [26] 27 28 ... 30   Нагоре
  Изпечатай