Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 14, 2024, 23:50:30

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 19 20 [21] 22 23 ... 32   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: БУРГАС - част 6  (Прочетена 144191 пъти)

Kiksi
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2440

Моят сватбен албум

« Отговор #300 -: август 27, 2009, 09:05:32 »

Ехо, тука съм, още сме 2 в 1 обаче, благодаря, че сте се сетили за мен  give_rose Не мога да пропусна любимата бургаска темичка.
Гледам и без мен се оправяте успешно   Wink , че и доста сте напреднали  Bravo , още не съм се разписала по темичките ви, но и това ще стане smile

Додо, кое ще е мястото в крайна сметка, че много се вълнувам  Girl_hide и какво стана с бюрокрациите?

Сианка, а с твоите бонбонки какво стана? За грима не се притеснявай - като гледам снимките а Ина, мисля, че и без пробен, всичко ще е ок - жената си е професионалист явно.  good
Активен
♥_Veni_♥
Сватбен ГУРУ
Публикации: 584

Г-жа Ангелова

Моят сватбен албум

« Отговор #301 -: август 27, 2009, 09:06:05 »

Браво Ashli  good ти си била булка за пример самоуверена и спокойна.Приятно изкарване в Италия и ще чакаме с нетърпение снимките give_rose
Аз вече почети свърших с подготовката имам Тейбъл картички мое производство в галерията са  tease имаме си кола - http://www.thecarconnection.com/photos/audi_a4_2009#100166228 Audi A4-2009 година от наш мн добър приятел за което му благодарим Aviator speed saludo
Сега правя спъсък на DJ с песните които държа обезателно да ми пусне  blum  ще му ги подредя по папки и на отделно листче ще са написани песните в отделните папки за д аму е по-лесно на човека да ги намира ами това е засега след малко отивам на пробен грим ще се снимам ако успея и ще пусна вечерта снимчици целувки от мен и лек ден ви желая!!! give_rose
Активен
♥_Veni_♥
Сватбен ГУРУ

Г-жа Ангелова

Моят сватбен албум

« Отговор #302 -: август 27, 2009, 09:15:48 »

Забравих да напиша коя ще е песента Bryan Adams-When you loved someone -http://vbox7.com/play:05661eec тук можете да й се насладите
Активен
dodo23
Публикации: 2192

Моят сватбен албум

« Отговор #303 -: август 27, 2009, 09:17:30 »

Kiksi,радвам се че си на линия.Притеснихме се за теб.
Днес ще ходя до агенцията за някой дреболии и ще попитам дали най-сетне имаме разрешение.Мястото е една поляна срещу паркинга на хотел "Парк".Оказа се,че това е собственост на университета "А.Златаров".И след като от две районни кметства ни върнаха,сега чакаме разрешение от декана.Дано скоро да се решат тези неща.
Активен
Kiksi
Публикации: 2440

Моят сватбен албум

« Отговор #304 -: август 27, 2009, 09:40:20 »

dodo23 , мисля, че сте избрали чудесно място  good, едва ли ще мога да мина да надзърна blush и да те поздравя в Големия ден, но дано пречките се разрешават по-бързо, не вярвам да има проблем от страна на университета, по-скоро работата се замотава, защото сега е отпускарски месец, а и никой в тези учреждения не е свикнал да бърза особено.

Кardigansder , внимавай с тези списъци, че са нож с две остриета. Аз се бях "пооляла" с нашите и той, човекът нямал физическата възможност да пусне всичко, пък и нали и музика според предпочитанията на гостите трябваше да има и се опита да направи комбинация от двете, ама накрая се оказа, че не чух песни, на които наистина държах, а чух такива, на които не държах чак толкова, ама ги имаше в списъка.

Моят съвет е - редуцирай любимите до минимум, направи ги с удебелен шрифт, ако трябва, а останалите ги вкарай в списъка като резерви - ако остане време.
Активен
0000
Професор
Публикации: 469

Моят сватбен албум

« Отговор #305 -: август 27, 2009, 11:53:02 »

Кикси,всичко съм си казала подробно в моята темичка,да не спамя и тук.
Додо23 много е хубава рокличката,остава да я покажеш как седи и на теб. girl_wink

Кardigansder
и аз като Кикси ще кажа,че май не е много добра идея да прекаляваш със списъците,защото все пак работата на ДЖ е да пуска музика според гостите.Ако ще е до списък може и някой близък да пуска музиката.Довери се на професионалиста момиче,нали затова си го наела girl_wink girl_wink girl_wink
Спокойно всички сме така с наближането на сватбата,както казваш и около мен не се стои в повечето случаи съм много нервна и избухвам за нищо! crazy crazy crazy
Активен
tanya_g
Новак
*
Публикации: 9

Моят сватбен албум

« Отговор #306 -: август 27, 2009, 17:05:21 »

Здравейте момичета!

Някой може ли да ми каже къде в Бургас мога да разпечатам етикети за сватбената ракия?
Аз се сещам само за Офис 1 но разбрах че там излиза доста скъпичко  sad
Активен
dodo23

Моят сватбен албум

« Отговор #307 -: август 27, 2009, 19:41:58 »

Хайде на снимките-малко съм рошава,но ще ми простите. yahoo
Снимки и на жартиера,възглавничката за халките и кошницата с късметите.
Активен
telesfora
Сватбар
Публикации: 180

Моят сватбен албум

« Отговор #308 -: август 28, 2009, 00:35:10 »

dodo23 невероятна ти е роклята Bravo
Много е нежна и дано този блясък в очите ти никога неугасне. Ще бъдеш неверояна  и много красива булка.Младоженеца ще си глътне граматиката си когато те види  give_rose
Активен
♥_Veni_♥
Сватбен ГУРУ

Г-жа Ангелова

Моят сватбен албум

« Отговор #309 -: август 28, 2009, 07:20:51 »

Додо мн добре ти стой роклята, разкошно е.И кошничките също  give_rose
Кикси, Сиянче, ще послушам съвета ви ще му дам само няколко песни да кажем 3-5 мак, защото има някои които съм подготвила за поздрав към брата на милото към майчето ми и нез знам дали той ще ги има.И една песен на нашият танц,че и нея може да няма знам ли не е чак толкова известна.
Айде мом ичета отиваме с милото да купуваме това което остана-безалкохолно и още бира,че май се оказа че ще е малко.
Да знаете мацки забравих да питам сладкарски цех , но не като роза или амадеус, трябва ми за Тарталети и петифурки или кошнички нещо от сорта.Аз вчера съвсем случайно се натъкнах на един точно до "Аз и Ти" магазина този, които е в центъра (не знам улицата),до него мисля че е на Мирена.
Ако се сещате е за др имаше един с Гръцки сладки някъде до "Кирил и Методий : църквата,търсих го но не го открих.
извинявам се за дългия пост, но при мен тече подготовка и все в последният ден се с ещам за по още нещо Torte Xixixi insane
Активен
tanya_g
Новак
*

Моят сватбен албум

« Отговор #310 -: август 28, 2009, 08:24:46 »

Kardigansder, Бат кетъринг предлагат тарталети и петифурки ! Може да погледнеш в сайта им http://www.batcatering.com/ . Има посочени и цени ....... Аз мисля от тях да си поръчам няколко плата сладки и соленки...
Активен
dodo23

Моят сватбен албум

« Отговор #311 -: август 28, 2009, 08:45:16 »

Благодаря ви мацки,и аз много се кефя.Обаче ме тромози едно нещо-роклята ми идва малко дълга.Имам три чифта обувки за сватбата и с най-високите  леко се сурка.Не се притеснявам че ще я изцапам.Не я настъпвам като вървя,но се чудя дали ще мога да изиграя едно хоро.Мисля че е късно да се връща за поправка,а и не знам дали е възможно да се направи нещо.Инъче се чувствам страхотно в нея.
Според мама до приключването на гражданския брак трябва да съм със спуснато пред очите було.Така ли е?
В началото на седмицата ще имам официално разрешение за изнесения ритуал и с това най-голямото ми притеснение отпада.

Сладкарница "Захаро"-Поморие също предлага соленки,петифури и др.такива.За абитуриентския ми бал купихме от там и помня,че изглеждаха много добре.
Активен
tanya_g
Новак
*

Моят сватбен албум

« Отговор #312 -: август 28, 2009, 09:01:53 »

Здравей dodo23!

Роклята ти е страхотна, не се притеснявай за дължината..... по-добре да е малко дългичка отколкото да ти е къса . Според мен поне е така ... И ако все пак решиш да я скъсяваш занеси я на поправка там от където си я взела , за да не ти я прецакат . Аз два пъти си носих бюстието на ремонт, трябваше да се скъсят презрамките и пак не е както трябва и съм решила сама да си го направя на ръка   Girl_hide
Активен
dodo23

Моят сватбен албум

« Отговор #313 -: август 28, 2009, 09:06:41 »

Таня оценявам подкрепата- give_rose.
Обеците и колието,които са ти в галерията ще кажеш ли от къде са?Мисля да си взема нещо  подобно.Исках да съм със злато,но се оказа,че изобщо не се връзва на роклята.Сега ще търся нещо сребърно с камъчета.Мисля,че е по-добре да е нещо по-нежно,а близките си представят колие.
Активен
tanya_g
Новак
*

Моят сватбен албум

« Отговор #314 -: август 28, 2009, 10:09:55 »

Обеците и колието си ги поръчах по интернет и пристигнаха с куриер. Доставката е безплатна. Общо са 152лв. - забравих вече кое колко струваше .... С камъни Сваровски са и с родиево покритие ....
Ето и сайта http://owswarovski.com/  girl_wink

« Последна редакция: август 28, 2009, 10:14:05 от tanya_g » Активен
Страници: 1 ... 19 20 [21] 22 23 ... 32   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: