Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 16, 2024, 13:44:28
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Приготовления за сватбения ден
>
Организация на сватбата
(Модератори:
fiibi_bg
,
Капризче
) > Тема:
Булки от Стара Загора !!!!! част 6
Страници:
1
...
23
24
[
25
]
26
27
...
33
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Булки от Стара Загора !!!!! част 6 (Прочетена 148018 пъти)
Temira-Wedding
Сватбар
Публикации: 239
Очакваме Ви !!!
Отг: Булки от Стара Загора !!!!! част 6
«
Отговор #360 -:
октомври 29, 2009, 17:18:55 »
незная колко сте запознати със залата на Сити, но на мен ми се наложи да организирам сватба там. искам да споделя че залата не ми хареса и с булката стигнахме до заключението че ще е по удачно във фоаието на хотела. искам да кажа че се получи адски красив ритуал, а като си помисля как изглежда външната страна на вратата на залата за подписване ми се плаче.
И съм твърдо с две ръце за изнесен ритуал, та дори и сред природата....
Активен
DjNick Mc
Сватбен ГУРУ
Ние можем и знаем как... !!!
«
Отговор #361 -:
октомври 29, 2009, 17:39:51 »
Достатъчно сме запознати със залата до х. Сити и това, че вратата от външната страна изглежда като врата за склад а не на зала за подпис и че вътре е пълно с маси и столове е най-малкия проблем. За това има декоратори, които знаят как да направят нещата стига да има желание да се използва. Малко неподготвено исказване за ритуал сред природата при температури близки до нулата. Лятото може и в гората и на планината това е ясно.
Активен
tsury23
Любопитен
«
Отговор #362 -:
октомври 29, 2009, 18:25:34 »
Такааааааааа.Ще се опитам да сложа точка на спора-реших,че ще е в ритуалната зала,защото сватбата ще е в Кипарис и то на 10.04-няма да дзъндзаникам навън,я.
А иначе много бих искала в някоя градина с подходяща украса,ама да е топличко де.
Активен
mistral
Новак
Публикации: 14
«
Отговор #363 -:
октомври 29, 2009, 20:07:14 »
Извини ме tsury23, но искам да попитам DjNick Mc според него оправдано ли е да платиш една сериозна такса за изнесен ритуал, за да се чувстваш неповторимо и да се напъхаш в склад, за който трябва да дадеш още толкова да ти го декорират, защото едва ли декораторите ще ти подарят една декорация, която трябва да превърне склада в прекрасно място за ритуал. Нищо лично, уважавам професионалното мнение и мнението на запознатите, но не приемам неоправданите разходи. Що се отнася до изнесения ритуал, в подходящо време и на красиво място си струва.
Активен
plam4eto
Новак
Публикации: 19
«
Отговор #364 -:
октомври 29, 2009, 23:33:27 »
Здравейте и от още една щастлива бъдеща булка!
От доста време чета форума с интерес и особено темите за Стара Загора, но не смеех да пиша без да имаме поне нещо започнато и поне малко сигурно. Датата е 08.05.2009 и благодарение на вашите мнения и няколко срещи, вече имаме DJ
Малко от главата за краката почнахме, без да сме избрали ресторант все още, но
Та в тази връзка, ходихме до ресторанта на ТЕЦ-а. Ще ходим да разгледаме и Сребърното езеро. Моля, специално бившите булки, които са имали сватби в тези ресторанти да споделят:
1) Разрешаваха ли ви да си внасяте допълнително храна, алкохол и безалкохолни? (в ТЕЦ-а питахме само за алкохола, нали сме шматки и двамата)
2) Вкусна ли беше храната, а порциите бяха ли достатъчно големи?
3) До колко часа реално ви продължи купона? Някой прави ли ви проблеми за което?
4) Имахте ли проблеми от рода на откраднати/скрити порции, скъпи алкохоли и т.н.? Или надписани сметки?
Ако можете да ми предложите и други места, където няма да ни изгонят, защото сме малко (около 70 души). И където може да се остане поне до към 2:50 - 3:00?
Мерси много предварително!
Активен
sunray
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2805
Имам всичко.
«
Отговор #365 -:
октомври 30, 2009, 07:47:46 »
Пламчето,
доре дошла!
А кой ДЖ избрахте?
Активен
Zori83
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #366 -:
октомври 30, 2009, 09:05:03 »
Пламчето
Супер още една майска булка. И аз като Velvet искам да те питам кой DJ сте избрали, защото ние в момента сме на тази вълна
Активен
Fy
Сватбар
Публикации: 162
«
Отговор #367 -:
октомври 30, 2009, 10:03:11 »
plam4eto
Добре дошла и от мен
И двата ресторанта, които си избрала са много добри... Само исках да ти напомня, че ако сте на Сребърното езеро и ако сватбата е нощна трябва да помислиш и за връхни дрехи..., защото там става доста хладно дори през август.....
Почти във всеки ресторант биха ви позволили да внесете алкохол и безалкохолно, но за храна освен ядки и торта (пасти) малко се съмнявам.... Всеки ресторант си има минимум консумация и ако влизате в нея биха ви позволили... На мен лично в Кипарис ми позволиха да внеса алкохола, безалкохолно, бира и ядки (от ресторанта бях поръчала само храната и по 1 безалкохолно на човек ). Така че кадето и да проверявате за ресторант питай те ги какви са техните условия...
П.С И аз се извинявам за
, но някой хора прекаляват с тона...
Тук сме да даваме мнение, а не да обиждаме. Колкото до въпросната зала до Сити - хангара или склада.... Става за конферентна зала , но не и за подписване.. Първо че като влезнеш обстановката е много подтискаща и според мен каквато и декорация да се направи няма да си заслужава, защото един път плащаш за изнесен ритуал и втори път за декорация... Еми... няма смисъл май... а ? А за изнесения ритуал на открито естествено, че трябва да е хубаво времето ... никой не иска в дъжда или снега да е на открито... Май твоя пост е малко неподготвен...
«
Последна редакция: октомври 30, 2009, 15:37:52 от Elitooo
»
Активен
Fy
Сватбар
«
Отговор #368 -:
октомври 30, 2009, 10:06:59 »
Момичета не забравяйте за срещата.... Всяка една от вас, която е във форума или само чете е добре дошла....
Активен
plam4eto
Новак
«
Отговор #369 -:
октомври 30, 2009, 10:44:02 »
Здравейте!
Благодаря много за топлото посрещане
Ами за ДЖ избрахме Ники Колев, вярно че малко скъпичко ще ни дойде, но пък като ще е гарга да е рошава. Най-много ми хареса това, че при него всичко е ясно, точно и конкретно.
Активен
m_eleva19
Сватбен ГУРУ
Публикации: 813
«
Отговор #370 -:
октомври 30, 2009, 10:59:50 »
Здравей Палмче, моята беше на 11.07.09 на Сребърното езеро....Ако сте вътре (това е моята препоръка защото е планина и времето винаги може да ви изненада), няма да имате нужда да от връхни дрехи. Там можете да направите стрх. изнесен ритуал, ако искате. Колкото до алкохола - да, внасяте си го всичкия, без да ви задължават за консумация. За храна не съм питала, защото порционите излизаха толкова евтини, че ме беше срам, а и не ми се занимаваше....Ако искаш по-подр. инфо, пиши ми на лични....Храната е била страхотна (аз не можах да опитам нищо), вкусна и топла, не съм имала човек да следи кухнята и не съм имала никакъв проблем...имах свободна консумация, но сметката накрая беше смешна, а на другият ден (ние бяхме наели и хотела), всичкият останал алкохол и тортата!!! и разни там тавички, таблички, ми бяха прибрани, измити и опковани. Обслужването беше страхотно, а сватбата беше от 17.00, до 02.00ч. Освен, това си я организирах изцяло по И-нет, не ми се налагаше да ходя постоянно (живеем в София), и всичко беше така, както съм го искала, но един от най=-големите плюсове е, че ресторанта е мнооого свеж, светъл, с много подходящ декор за сватби и спестяваш мнооого от украса.
Активен
m_eleva19
Сватбен ГУРУ
Публикации: 813
«
Отговор #371 -:
октомври 30, 2009, 11:17:08 »
И още нещо което говори за персонала много доообре, после, един месец след това събирах и пращах разни гащи, ризи, сака и тем подобни забравени от гостите по стаите
...и всичко се намираше
Активен
tsury23
Любопитен
«
Отговор #372 -:
октомври 30, 2009, 12:58:35 »
plam4eto
добре дошла!
То май като гледам аз ще съм първата булка за догодина за сега,пък съм най-назад с подготовката.
Надявам се да успееш да дойдеш в понеделник на срещата.То всъщност ние колко се събрахме-май 3-чки?!
Активен
plam4eto
Новак
«
Отговор #373 -:
октомври 30, 2009, 13:48:36 »
tsury23, и аз ще се радвам, ако успея да дойда, защото понеделника ми се очертава много напрегнат и се надявам да не ме задържат на работа до късно. А да попитам само бъдещи и настоящи госпожи ли могат да идват, или мога да взема и един бъдещ младоженец?
Просто информативно, защото сигурно предпочитате разговорите "по женски", което е напълно логично
Аз дано да успея със времето, пък ...
«
Последна редакция: октомври 30, 2009, 13:50:15 от plam4eto
»
Активен
Fy
Сватбар
«
Отговор #374 -:
октомври 30, 2009, 14:21:07 »
plam4eto
ако на младоженеца му се идва и ако смята, че няма да му е скучно на нашия женски разговор да заповяда и той....
аз лично моя няма да го взимам, защото ще го е срам повече от мен ..... а и няма да има с кой да си говори (по мъжки)....
Активен
Страници:
1
...
23
24
[
25
]
26
27
...